Sada je: pon maj 05, 2025 1:54 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri feb 21, 2007 8:52 am 
Član foruma

Citat:
E i još ona pećina je izgleda prolaz za viši denzite, jer sam tuda poslije prolazio kad god sam išao kod nekih koji su znali kako mogu doći do tvorca da se žalim (ooo Gospode, lude glave) i na kraju je upalilo

- Pretpostavljam da je ovo nekakvo područje 5. denziteta. -

- Zanimljivo da se ulaz nalazi unutar same planete. -

- Zanimljivo je i da izlaz iz ovog "materijalnog svemira" nije i izlaz iz materijalnog svemira opčenito. -

- Sve neki programi unutar programa. -

- Dobro osmišljeno i dobra zaštita. -

- Samo treba još ubaciti virus ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Citat:
. Puno godina poslije kad sma šetao po nekom gradu srednem jednog probuđenog. On se začudi kad sam mu se obratio. Popričali smo malo i ja sam mu sve rekao đe sam bio i što sam činio. Isto i on meni. I onda se sjeto odakle me zna. Ti si bio onaj što si jurcao kroz pećinu i što si nam srušio staklo. E tad sam i ja prepoznao njega da je bio među onim ljudima tamo. Bilo nam je milo što smo se ponovo sreli. Rekao mi je da su bili svaki put u panici kad god sam prolijetao iznad njih da im ne bih ponovo razbio kupoli. Bili su naročito srećni kad sam prestao prolaziti. Slatko smo se ismijali svemu. Imali su čak jednog osmatrača koji je vikao čuvajte se eno opet onog avetinjaka, a oni su premirali od staha da plamen iza mene ne ošteti staklo. Nijesam znao da je iza mene ostajao plameni trag, samo me interesovalo što prije da prođem.

- Ovdje mi nešto nije jasno. -

- Sreli ste se na planeti Zemlji u nekom gradu u ovom našem 3.Denzitetu kao obični ljudi ( npr kao da se ja i ti danas negdje sretnemo ) ?

- Da li je taj čovjek dok si i ti bia u 5. denzitetu također u isto vrijeme bio izvan tijela u 3.denzitetu ( npr razlog operacija ili se možda tek trebao roditi za taj život u 3.denzitetu ili je to bila njegova faza sna ili nešto tome slićno - ja ne znam nego samo ovako dajem moguče odgovore da ti možda bude lakše shvatiti šta te pitam i da ti možda olakšam odgovor - ok ) - Imaj u vidu da osoba ne može biti na dva mjesta odjednom u isto vrijeme bez obzira koliko mi prtljali da ne možemo shvatiti denzitete. Jedino što je vrijeme iluzija pa nam se može činiti da nešto što postoji "sada" u 5. denzitetu istodobno može postojati i u ovom "sada" iz 3.denziteta. A pošto ti promatraš to "sada" a ti si origigi onda je rijeć o dva različita "sada" bez obzira kako i za koga su ti denziteti uštimani.

- Pozdav i hvala na odgovoru.

:D :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 21, 2007 11:33 am 
Član foruma

- OPD polaritet ekspanzija energije

- OPS polaritet uvlačenje energije

- Baš zanimljivo kad pogledaš da je OPS polaritet uvlačenje energije te da je ulaz za "pitaj Boga šta !!!" unutar planete Zemlja - tebe je nosilo put dole kroz slojeve do pečine kroz tunele itd da sad ne nabrajam. -
- Gravitacija :mrgreen: - dobro možemo se smijat ali nekako mi je ovo povezano samo nemam još cijeli sliku - a imam neki glupi osječaj da če se sve ovo posložit jer ovo sve, cijeli ovaj sistem je ipak baziran na nekoj logici ...

- Ima tu neke logike samo je ja ne kužim !!! - :mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 21, 2007 8:32 pm 
Član foruma

spyro je napisao/la:
Citat:

- Ovdje mi nešto nije jasno. -

- Sreli ste se na planeti Zemlji u nekom gradu u ovom našem 3.Denzitetu kao obični ljudi ( npr kao da se ja i ti danas negdje sretnemo ) ?

- Da li je taj čovjek dok si i ti bia u 5. denzitetu također u isto vrijeme bio izvan tijela u 3.denzitetu ( npr razlog operacija ili se možda tek trebao roditi za taj život u 3.denzitetu ili je to bila njegova faza sna ili nešto tome slićno - ja ne znam nego samo ovako dajem moguče odgovore da ti možda bude lakše shvatiti šta te pitam i da ti možda olakšam odgovor - ok ) - Imaj u vidu da osoba ne može biti na dva mjesta odjednom u isto vrijeme bez obzira koliko mi prtljali da ne možemo shvatiti denzitete. Jedino što je vrijeme iluzija pa nam se može činiti da nešto što postoji "sada" u 5. denzitetu istodobno može postojati i u ovom "sada" iz 3.denziteta. A pošto ti promatraš to "sada" a ti si origigi onda je rijeć o dva različita "sada" bez obzira kako i za koga su ti denziteti uštimani.

- Pozdav i hvala na odgovoru.

Spyru preskočim ponešto pa ispane nejasno :oops:
Zadnje vrijeme obilazim gradove po Zemlji. To mi je zabavno. Najviše volim američke i australijske gradove. Krećem se ulicama i gledam ljude i građevine ima lijepih svtari da se vidi. Ovaj kojega sam sreo je bio "probuđen" pa sam mogao pričati sa njim. Probuđeni su oni koji me vide. Obično me ne vide. I da znaš da nije toliko rijetka pojava sresti takve ljude. Njega sam sreo u onoj pećini. To mjesto bi trebalo odgovarati pakli po uobičajenoj predstavi. Međutim mogu ti reći da je to najsigurnije i najmirnije mjesto u svemiru na kjem se preispituje što si činjeo u životu.
Taj čovjek tad nije imao tijelo nego je bio u međuprostoru između života. Tek kasnije kad se rodio ja sam ga sreo kao novog čovjeka u novom njegovom životu. On nije spavao nego je bio budan. Ima takvih ljudi i srazmjerno često ih srećem.
Prije jedno pola godine bez moje volje me privlačilo jedno mjesto predpostavljam da se nalazi u Americi. To je predpostavljam neki univerzitet jer sam često prolazio kroz neki amfiteatar pun mladih ljudi. Oni me nijesu mogli viđeti. Bila su četiri čovjeka koji su me stalno pratili pokušavajući da me uhvate. Naravno oni su mali za mene i uglavnom sam se zafrkavao sa njima. Tamo je bila i neka crnkinja mlađa osoba jeli konobarica ili spremačica ne znam. Ona me je mogla viđeti i sa njom sam pričao. Smijali smo se onim ćukovima koji su pokušavali da me uhvate. Zadivilo me da nju nijesu mogli otkriti. Vrlo pametna đevojka a i lijepa. E tamo izgleda prave neke eksperimenta. Tamo sam naišao na grupu ljudi izvan fizičkog svijeta. Oni su bili na nekoj platformi. Tamo ako hoćeš da budeš na nekom mjestu moraš ga definisati a to se najlakše radi ako napraviš platformu. Oni su tamo valjda vježbali kako da se ponašaju u 4D. Gledao sam ih i smijao se njihovoj nespretnost. Oni su osjetili moje prisustvo i bili su vrlo zbunjeni. Tek kad sam stupio na platformu uspjeli su da me vide. Razgovarao sam sa njima i naučio ih ponečemu što nijesu znali. Imali su zapovjednika i ponašali su se kao vojna jedinica. Morao sam ih povesti izvan platforme da bi ih ubijedio da ima još lijepih stvari. Bili su zapanjeni kad sam ih poveo kod boja što sam ih napravio. To je stvarno lijepo mjesto. I rekao sam im da mogu slobodno da se kreću i da nemoraju slušati nikakvog zapovjednika. Kad sam došao śutra dan kod njih platforma je bila zatvorena sa svih strana i postojala su vrata na kojim je satajao jedan od onih što me pokušavao uhvatiti u onoj zgradi. Počeo me udarati u području grudne čakre. Nijesam znao da se to može raditi, makar meni nije padalo na pamet nešto tako. Bio je vrlo neprijatan osjećaj koji sam osjetio i pošto sam se vratio u tijelo. Naljutio sam se i nijesam više tamo išao jer se ne bih mogao kontrolisati u bijesu a tad bi oni imali vrlo neprijatno iskustvo.
Uvijek se raspišem o drugim stvarima. :oops:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 21, 2007 9:04 pm 
Član foruma

Citat:
Uvijek se raspišem o drugim stvarima.

- Šta više podataka imam to bolje. -

- Ja i ne očekujem da ču sve shvatiti odjednom. Zamišljam kako bi bilo nekome tko dolazi iz druge galaksije i nikad nije ni čuo za planet Zemlju. Pa zamislim da mu idem objašnjavat šta je to npr republika Francuska i šta su Francuzi. Očito bi mu trebao i objasniti i povijest Europe i ostalih europskih naroda koji su tokom povijesti utjecali na Francuze. Tako da sam ja te strane slobodan da slušam i primam podatke i da sam istodobno svijestan činjenice da i ne mogu sve odjednom znati jer to ne bi bilo realno za očekivat da bude tako. To bi bilo super ali to tako ne ide nego sa strpljenjem i malo pomalo. -

Citat:
Ovaj kojega sam sreo je bio "probuđen" pa sam mogao pričati sa njim. Probuđeni su oni koji me vide. Obično me ne vide. I da znaš da nije toliko rijetka pojava sresti takve ljude. Njega sam sreo u onoj pećini. To mjesto bi trebalo odgovarati pakli po uobičajenoj predstavi. Međutim mogu ti reći da je to najsigurnije i najmirnije mjesto u svemiru na kjem se preispituje što si činjeo u životu.
Taj čovjek tad nije imao tijelo nego je bio u međuprostoru između života. Tek kasnije kad se rodio ja sam ga sreo kao novog čovjeka u novom njegovom životu. On nije spavao nego je bio budan. Ima takvih ljudi i srazmjerno često ih srećem.

- Ovde mi treba samo još par odgovora. Da li je rođen nakon toga događaja jer ako je znači da je mlađi od tebe u ovom životu i kako ste se prepoznali - da li svaka "individualna duša" ima neki posebni "energetski otisak" oko sebe ili nešto slično a po čemu se razlikuje individua od individue u 4. denzitetu. I možda još jedno pitanje - kako se postaje "probuđeni" ? ( možda ti nakon ovoga ne budem postavljao toliko puno pitanja nego to i sam postanem :mrgreen: :wink: )

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 23, 2007 12:06 am 
Član foruma

Da on se kasnoje rodio i mlađi je od mene u ovom životu.
Da prepoznaš svakog i tačno se sjetiš od kuda ga znaš samo se treba usredsrijediti malo, valjda dok se sjećenja prizovu.
E to stvarno ne znam na koji su način oni postali probuđeni. Valjda ima neke veze sa rađanjem. Ja sam slučajno uletio u sve to mada mi se čini da kod mene ne radi dobro sistem zaboravljanja. A i drugi ljudi postaju probuđeni. Dovoljno je da neki probuđeni pokaže običnom čovjeku i on se svega sjeti. To je vrlo prosto uđe u tvoju svijest i gotovo. Valjda neka mentalna kočnica. Meni je zabranjeno da to radim, i ne pada mi ni na kraj pameti da obećano ne ispoštujem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 24, 2007 7:02 pm 
Član foruma

Citat:
Meni je zabranjeno da to radim, i ne pada mi ni na kraj pameti da obećano ne ispoštujem.

- Ako nije tajna :mrgreen: :wink: mogu li bar znat u kojoj točci ( prostor,vrijeme, mijesto ) u "području između života" ti je "to" zabranjeno i od koga ( kako izgleda "taj" ) i i je li "taj netko" također ista osoba kojoj si to i obečao.

- Samo me ovo zanima i to je to šta se ovoga gore navedenog tiče. Nemam namjeru tražiti od bilo koga da mi ulazi u um :mrgreen: :wink:

- P.S - samo bi mi još to trebalo ( da mi netko ulazi u um ):mrgreen: :wink:

- Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 24, 2007 10:35 pm 
Član foruma

To mi je zabranjeno od vrlo moćnog "entiteta" koji nije iz svemira nego "od napolje". I to se desilo prije puno godina u običnom stanju. A inače niko ti ne može ući u uma ako ti ne dozvoliš. Doduše umiju biti vrlo lukavi. Ja ne dam nikom jer mogu da vide i ono što ne želim pokazati. Ne brini se ništa. Takođe to ih ne spriječava da vide što ti misliš i kako se osjećaš, a mogu da djeluju na one bravice za sjećanje i još poneke.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 25, 2007 6:35 pm 
Član foruma

Citat:
To mi je zabranjeno od vrlo moćnog "entiteta" koji nije iz svemira nego "od napolje"

- Jako mi je bitno da budem siguran o kojem se to tzv moćnom «entitetu» radi. Da li si ovdje mislio na jednu od onih crnih sjenki na koje si naišao kad si izašao iz ovog «materijalnog svemira», ili drugim riječima da li je to jedan od onih «entiteta» od kojih je jedan ušao u materijalni svemir i organizirao «suđenje». Drugim riječima : da li si pod pojmom «moćni entitet» mislio na jednog od ovih vanjskih «entiteta». Zanima me da budem siguran na što si točno mislio jer mi je lakše pitat nego pretpostavljati.

- Pozdrav i hvala na odgovoru. -

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 27, 2007 10:16 pm 
Član foruma

Da. On je ono što mi zovemo Bog. Ne neki vanzemaljac negoi baš Bog. Meni se pikazao na kraju i u liku Hrista iako nijesam bio vjernik a nijesam ni znao što je crkva. Komunista na trećem koljenu :lol:
Pazi on nije onaj Bog. Postoji i taj najviši ali on uopšte ne postoji ni u mogućnosti našeg shvatanja ni na mnogo višem nivou znanja od ovoga sad.
Kad sam vidio njegov zelenkasti tračak u daljini izvan svemira bio sam toliko ozaren srećom da mi i danas ta sreća zatitra u srcu pri pomisli na Njega. :)
Nevjerovatno Spiro ti izgleda razumiješ sve što ti kažem. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 28, 2007 12:21 am 
Administrator

Možda je to onaj kontrolor iz 4D koji kasiopejci spominju u jednoj od zadnjeprevedenih sesija... ( mislim u onoj koju je Aragorn preveo )...

Citat:
P: I što je uzrok ove promjene slike sloja magnetskog pojasa?
O: Uticaji Acquiima-a. ( Akvima )
P: Što je Acquiim?
O: Nadzornik 4. denziteta.

#-o

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 28, 2007 3:33 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Kad sam vidio njegov zelenkasti tračak u daljini izvan svemira bio sam toliko ozaren srećom da mi i danas ta sreća zatitra u srcu pri pomisli na Njega. :)

E, vidiš, zanimljivo je ovo sa tom zelenom bojom. Veli mi frend koji se bavi kozmologijom, da su suvremeni zvjezdoznanci ustanovili da je prava boja Svemira ustvari tirkiznozelena. To su skužili pomoću pozadinskog zračenja. Zanimljivo, baš zanimljivo. 'Oće'l to reć da je Svemir ustvari Stvoritelj. Ogromno i najveće biće. Ko će ga znat?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 28, 2007 10:39 pm 
Član foruma

Jack moguće. On obično ne boravi u svemiru. Izvan svemira ovoga našeg i svih drugih ima njih mnogo i oni valjda prate događanja u svemirima i po potrebi intervenišu. Zapanjila me različitost od bilo čega u svemiru i beskrajna inteligencija naravno i moć ravna snazi cijelog svemira a možda i veća. Sa njim nema zafrkancije, pretrneš kad te samo pogleda a tim jednim pogledom sazna sve o tebi bez obzira želiš li to ili ne. Nije čudo što ga ne samo ljudi smatraju Bogom. E i nad njim ima istinski Bog i što veli MissLove moguće je možda da smo svi u tom velikom. To je toliko strano da ne umijem razmišljati o tome. :(

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 01, 2007 12:53 am 
Član foruma

Citat:
Onda sam osjetio da je ona sijenka ušla u svemir. Izgledao je kao nebo puno zvijezda samo što nije bio nebo i nijesu bile zvijezde. E on je ono što mi zovemo Bog, mada je pravi Tvorac neđe još dalje i sumnjam da je ikada dolazio ovamo. Ovo „zvjezdano nebo” koje je fantastično inteligentno i isto toliko različito od bilo čega što se nalazi u svemiru je organizovalo suđenje na kojem smo bili ja moj pratilac, ja i onaj crveni prevarant. Svi smo ispričali sve i meni je presuđeno da budem sa jednim fantastično dobrim iz zlatnog oblaka. On je puno ličio na Hrista i zaista je dobar a čini mi se da je i on dio zvjezdanog neba. I to je to.

- FORMICA, hay :D :wink:

- Zanima me šta je ovaj «močni entitet» presudio za ovog crvenog prevaranta, odnosno šta je presuđeno crvenom prevarantu da bude ili da mora napraviti. Kako je crveni prevarant završio nakon "suđenja" ?

- Pozdrav i hvala na odgovoru. -

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 01, 2007 8:42 pm 
Član foruma

ona stoka lažava me je namaila da prođem ispod nekakvog volta. Tad sam postao njegov i bio pod njegovom zaštitom. Kako se radi o prevari tražio sam nekog da se žalim na prevaru. Kad je bilo suđenje ovaj što je došao spolja je zovnuo crvenog, pratioca i mene da mu sve ispričamo kako je bilo. Crveni je po običaju lagao što sam i rekao psujući mu i oca i majku. Pratioc je klečao pognute glave i sve je ispričao tačno kako je bilo. Kad je došao na mene red ja sam sve ispričao ali nijesam htio da klečim. Ni crveni nije nego je skako okolo i vikao imamo dogovor (mislio je između njih dvojice). Odjednom se onaj spolja promjenio (nijesam smio gledat u njega) i pitao me sa podsmjehom u glasu bojim li se ja njega, što ga ne pogledam. Rekao sam da se ne bojim nikoga i pokušao sam ga pogledati ali je svijetlo bilo vrlo jako tako da su mi kapci bili čvrsto sklopljeni. Zapravo kapci nijesu tu ništa značili a meni se čini da me bilo strah da vidim. Kad sam najzad uz strašni napor samo malo "otvorio kapke" svijetlo me tako udarilo da sam i fizički odletio nekoliko metara. Čini mi se da sam tad potpuno nestao. Onda je svjetlost rekla nekom zlatnom oblaku on je tvoj, misleći na mene. Onda sam u zlatnom oblaku vidio mladića koji sjedi na stolici i koji je pružio ruku prema meni. Tolika dobrota i ljubav koja je zračila iz njega me toliko porazila da me bilo sramota i da ga pogledam. Onda mi je onaj iz zlatnog oblaka rekao sve što će biti. i svi su otišli izuzev crvenog i mene. Ja sam bio neizmjerno srećan. Onda je crveni počeo da mi se ulaguje kako se zapravo šalio a ja sam mu sve oprostio. Crveni me molio da ga zamjenim u njegovom poslu međutim ja sam odbio jer njegov posao zavirivanja u duše i traženja u njima gadosti mi se nije svidio. Na kraju smo se razišli kao drugovi stim da sam od njega dobio obećanje da mi više ne smeta niti svim mojim bližim i daljim rođacima. Imaće ga sušto kad im dođem gore. Moraće se nešto mijenjati. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 01, 2007 9:28 pm 
Član foruma

Citat:
- Pratioc je klečao pognute glave i sve je ispričao tačno kako je bilo. -

- Hmm… … zanimljivo. -

Citat:
- Ni crveni nije nego je skako okolo i vikao imamo dogovor (mislio je između njih dvojice). -

- Hmm … … baš interesantno. -

Citat:
- Onda je svjetlost rekla nekom zlatnom oblaku on je tvoj, misleći na mene. -

- Šta je ta svijetlost tj «močni entitet» … … neki svemirski Al Capone. -

- ... ... ... ma nabijem ga. -:evil:

Citat:
- Onda mi je onaj iz zlatnog oblaka rekao sve što će biti. -

- FORMICA, možeš li o ovome zadnje citirano malo opširnije, stvarno me zanima svaki detalj da shvatim kako su te više uloge postavljene i kako se riješila ova stvar – detalji su ovde jako bitni – ( hvala ).

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 03, 2007 11:41 pm 
Član foruma

Pa to je bilo kad je onaj ušao u svemir.
Prvo sam htio da sakrijem svoj trag pa sam poslao svim onim sa kojima sam mijenjao znanja poruku da je nešto ušlo u svemir i da je jako moćno i da budemo spremni ako treba da se branimo. Oni su mi odgovorili da su osjetili.
Sam sebi sam ličio na zeca koji zna da ga orao osmatra sa visine i koji se šćućurio u žbunu naivno misleći da se može sakriti. Znao sam da će me brzo naći pa sam već ranije pripremljen plan htio sprovesti u djelo. Htio sam pokazati ljudima kako da otkoče misli i svijest kako bi viđeli sve kako je. To se lako radi samo pokažeš u mislima i gotovo. Svaki čovjek tako "probuđen" odmah može probuditi masu drugih ljudi i dobiješ nešto kao lančanu reakciju.
Već sam oslobađao um kad se nebo zatreslo i izrečeno je NE koje je u sebi sadržalo sve razloge zašto ne. To mi je rekao onaj što liči na zvjezdano nebo samo niti je nebo niti su zvijezde.
Njegova fantastično moćna i strana inteligencija koja ne trpi pogovore (a sve je znao što se dešava čak i ovđe kod nas) odmah je pozvala crvenog, pratioca i mene.
To je ličilo na suđenje. Crveni je skakao okolo i grajao "Imamo dogovor" a ja sam mu opsovao majku. Kad je pričao što se desilo obilato je lažinjao što sam mu i rekao.
Pratilac je skrušeno stajao, reko mi je ne gledaj u Njega i klekni. Ja nijesam htio jer sam bio bijesan. Dosta mi je bilo njihovih zafrkancija i prevara. Pratilac je klekao pognute glave i sve je ispričao potpuno tačno.
Onda je mene pitao i ja sam sve ispričao kako je bilo.
Onaj crveni je skakao okolo i galamio pa sam ga jedmom udario psujući mu i majku i oca. A on je počeo da vrišti šta mu činim valjda u smislu kako nemam prema nikom poštovanja pa čak ni prema Onome jer se nijesam poklonio.
Tad se Njegov glas promjenio, izgubila se ona hladna strana inteligencija i čuo se glas običnog čovjeka. Pitao me šaljivo bojim li se njega. I ako sam se bojao nijesam htio priznati što sam mu i rekao. Onda me pitao što ga ne pogledam. Naivno upadam u zamku. Bio je potreban nevjerovatan napor da ga pogledam. Vidio sam samo tračak svjetlosti koja me gotovo rastavila. E to je nešto stvarno neprijatno, zapravo nešto najužasnije što sam doživio.
Samo sam čuo glas i presudu "Tvoj je" a odnosilo se na zlatni oblak koji me ponovo sastavio zašto sam mu beskrajno zahvalan. Zlatni mi je sve rekao što će biti i zašto.On mi se puno sviđeo i obećao sam da će mo biti vječiti drugovi a moja odanost beskrajna, što do danas poštujem.
Poslije kad su oni otišli Ostali smo crveni, pratilac i ja. Crveni me nagovarao da ga zamjenim. Kao već stotinama hiljada godina radi taj posao i da je umoran i da ima neke planove pa ako bih mogao da ga zamjenim. Nije mi padalo ni na kraj pameti jer mi se njegov posao zavirivanja u ljudsku dušu i razvijanje zla u njoj činio odvratan. Rekao sam mu da ono što je u duši loše treba pustiti čovjeka da sam poništi i očisti se a ne kao on da to podstiče čime se zapravo duša ne čisti. E crveni mi je još napomenuo da su Oni bio sve Jedan isti. Nijesam mu vjerovao jer sam osjetio i čuo i vidio tri različia bića. Crvemi se smijao kako nijesam ništa vidio. Na kraju sam mu rekao da me ostavi više na miru i mene i svu moju rodbinu, onje to obećao i rastali smo se uz rukovanje i grljenje. Nijesam ga više viđao, a mislim da mu je to vrlo pametno. Pratilac je bio oduševljen cijelim događajem. Pitao me znam li što trebam činjeti. Odgovorio sam da znam te sam se i sa njim izpozdravljao. Od onda sam sam i samo nalazim ljude po Zemlji i sa njima se družim. Ponekad odem i do onih gore ali se svaki put posvađam sa njima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 04, 2007 2:39 pm 
Član foruma

Citat:
Zlatni mi je sve rekao što će biti i zašto.

I sta je rekao, sta ce biti?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 04, 2007 6:48 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
Citat:
Zlatni mi je sve rekao što će biti i zašto.

I sta je rekao, sta ce biti?

To se odnosi na moj lični život. A ako te interesuje u vezi svijeta, ono što sam vidio, nije ništa obećavajuće. Oni koji preteknu e ne znam jesu li u 3D ili 4D su vrlo ozbiljni. Planeta izgleda grđe nego danas, izgleda da je bio neki poremećaj. Ozbiljno i teško rade, nemaju ratova mada sam viđeo muzeje pune oružja. I bili su nešto tužni. Izgleda da su svi iz ovih naših krajeva (Balkan) i da ima vrlo malo onih iz drugih krajeva svijeta. Tehnologije su im jako razvijene ali je priroda teško oštećena. Bio sam drugi čovjek koji je prošao kroz prepreku. Prvi je bio jedan nesrećnik koji je greškom stigao kod njih kad su radili neke eksperimente. Zamolili su me da ga umirim. Bio je jadnik unezvijeren kad sam došao kod njega, utješio sam ga da mu neće ništa učinjeti i da će ga vratiti nazad. To su i oni obećali. Ne znam što je sa njim bilo poslije. Ljudi su mnogo više ljudi. I to je to. Morao sam zaboraviti detalje i to sam dobrovoljno prihvatio naročito zbog mašina i oružja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 04, 2007 9:52 pm 
Član foruma

A znaci kao neki rat da je prosao? Pa kako su to ljudi "vise ljudi" meni to zvuci pozitivno, a onda i nije toliko lose.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 04, 2007 10:04 pm 
Član foruma

Ne problemi nijesu zbog rata već zbog planetarnog poremećaja ili su ljudi taj poremećaj izazvali, ne sjećam se. Ma i nije važno.
Naravno da je bolje ljudi će tad mnogo više paziti kako se odnose prema sebi, drugima i prirodi. Biće mnogo pametni. Sve je to u redu, ali su bili tužni nešto. Ne znam što se desilo ostalim narodima i ljudima. Znam da će ovi naši krajevi jedino preteći u većem broju. Čak je komandir straže bio ili moj unuk (kćerin sin) ili sestrić, sin neke od mojih sestara (mnogobrojna rodbina 1rođena i 18 sestara a braće 28 na drugi pas).

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.