Sada je: pon maj 12, 2025 7:56 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned dec 03, 2006 4:03 pm 
http://www.youtube.com/watch?v=KTcF-7opGLU

Evo jedan zanimljiv video, neznam jeli prije postan.
Govori se o reptilima i porijeklu ljudi

Vrh

Naslov: Vatrena lopta, sta sam to video?!
PostPostano: čet jan 18, 2007 5:33 am 
Početnik

Ovo sto cu vam ispricati sam video pre nekih 10-11 god kad sam bio na moru u Crnoj Gori, mesto ze zvalo Utjeha izmedju Bara i Ulcinja.
U svakom slucaju stvar se ovako odvijala.

Bilo je negde 6 sati popodne i jos je bio dan, bio sam napolju sa sestrom i mamom i tu je bilo jos ljudi oko nas. Neko je bio uzviknuo pogledajte sta je ono na nebu, i svi smo pogledali i videli sledece...

Vatrena Lopta koja je stajla u mestu visoko na nebu, mada nisam mogao da procenim daljinu. Stajala je tako par sekundi da bi se u narednom momentu ogromnom brzinom uputila na jedan kraj neba pa na drugi kraj.
Avion je u poredjenju sa time sporiji od puza. Onda se posle par takvih munjevitih prebacivanja sa jednog kraja neba na drugi opet vratila na sred neba na mesto gde je i bila kad sam pogledao gore. I zatim se velikom brzinom zaputila u jednom pravcu i u delicu sekunde nestala iz vidnog polja.
I niko mi nemoze reci da je to bio neki metereoloski fenomen. Ja sam sklon da verujem da su to bila neka do nasih dobronamernih vanzemaljsih braca.
Sta vi mislite?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 18, 2007 6:43 pm 
Član foruma

Da li su vanzemaljski i koliko su dobronamerni ne može se lako oceniti, ali da su bili umetnički raspoloženi to je izvesno.

Meteorološki i prirodni fenomen - koliko i chemtrails. Da, u smislu da njihovo postojanje niti je nemoguće niti previše neverovatno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 18, 2007 8:42 pm 
Član foruma

U vezi pitanja da li su vanzemaljci dobronamjerni preporucujem da procitate, izmedju ostaloga i ovaj tekst:

http://www.galaksija.com/projekat/plava ... adrzaj.htm

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 18, 2007 9:19 pm 
Član foruma

Takve stvari su vidjane tih godina, ranih devedestetih i na vojnom poligonu Centa blizu beograda, pa su bile povezane sa nekakvim hemijskim sredstvima za osvetljavanje terena....al opet ko bi ga znao.....

i to bas tako upale prvo jednu na jednom kraju pa kad se ta zagasi drugu kuglu na drugom kraju poligona....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 19, 2007 2:56 am 
Početnik

Ali ova vatrena lopta se nije pojavljivala sa jednog kraja neba na drugi. Imala je kontinuitet u kretanju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 19, 2007 2:16 pm 
Član foruma

Citat:
Ali ova vatrena lopta se nije pojavljivala sa jednog kraja neba na drugi. Imala je kontinuitet u kretanju.

Sasvim moguce.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 19, 2007 10:33 pm 
Administrator

Kao što samo ime kaže: Nepoznati leteći objekt...

Ako neznaš što je - to je!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 22, 2007 11:39 pm 
Administrator

http://www.youtube.com/watch?v=rCDuC1HdAno

Dobio sam mail od jednog covjeka koji je snimio zanimljivo svjetlo iznad Zagreba...

Citat:
Razlog zbog kojeg vam saljem ovaj mail je snimka koju sam napravio 15.01. 2007 godine na savskom nasipu u Zagrebu,a pohranjena je na youtube servisu.
Izmedu 18.30h i 19.10h zamjetio sam svijetli objekat koji se izrazito polagano kretao nebom u smjeru zapad-sjever.
Na samoj snimci se jasno vidi da najvjerojatnije nije zrakoplov jer se
ne mogu razaznati popratna signalna svijetla. Snimak je nastao profesionalnom kamerom Canon XL2, kazeta je mini-dv Sony.
Inace da se razumijemo, nisam ni skeptik ni "vjernik" kada su u pitanju takozvani NLO-i... ali smatram da je i do 80% svih "slucajeva",
vrlo lako objasniti. Zagrebacka zvjezdarnica i JPL labos potvrdili su da nije ni Venera, ni medunarodna postaja, niti umijetni satelit... objekat se krece prebrzo i presvijetao je.
Sa punom odgovornoscu tvrdim da je snimka autenticna, uostalom, posjedujem originalnu snimku pohranjenu na mom racunalu i na minidv-ki...
S obzirom da je kamera nova, vrsio sam testiranja za nocna snimanja pa snimke i nisu bas nesto...
Sto bi to moglo biti?

Hvala D. =D>

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 25, 2007 11:33 am 
Početnik

Dugo me ovdje nije bilo, i jednostavno više ne mogu pratiti forum zbog ogromnih podataka za koje bi mi trebali dani.
Ipak sam pronašla nešto , gdje su mogu uključiti, iako primječujem da mi je sve manje stalo.
Snimljen nlo na savskom nasipu, 15. 01....taman u blizini , taman kad sam se probudila sa podljevom na nadlaktici, kad znam da sam opet bila ....no, i više mi je sve jedno.
Te otmice mi nisu nikad naudile, ali me mjenjeju, čak više nisam niti ljuta.....voljela bi konkretnu pomoć , razgovor a ne copy-paste i beskonačna raglabanja.
Ne mjenjam se na loše , čak suprotno i mrzim to.....violjela bi biti; besosječajna, bjedna imitacija čovjeka , iako više niti sama ne znam gdje sam a kamoli tko sam.
Nebi čak niti trebala pisati o tome, net je postao otvorena knjiga !
Ipak tražim pomoć, psihijatra koji će mi se javiti na pp

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 25, 2007 12:13 pm 
Član foruma

Trazi pomoc.. u sebi.
Sto god da se desava ti si odgovorna jednim dijelom, ako ne i u potpunosti.

Misli + emocija = desavanje

Pozdrav
i zelim ti sve najbolje..
JivanMukta

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 28, 2007 2:21 am 
Član foruma

Ankh,

Možda ćeš naći korisne ideje u sledećem tekstu, ako ti ne smeta prenaglašeno hrišćanski pristup:

How You Can Prevent Alien Abductions, by Michael Relfe

Dodao bih moje skromno mišljenje, da će čovek u ovakvoj problematici najmanje sebi otežati situaciju ako malo popustiti tvrde dualističke iluzije tipa "da li su to zaista vanzemaljci ILI ja umišljam". Time se promašuje suština problema i zato ne dopusti da ti eventualni psihijatar, prijatelj ili ti sama preusmerava(š) energiju na tu lažnu dilemu, jer rešenje je više u pravcu unutrašnjeg sabiranja i sazrevanja. Govorim čisto preventivno.

Pouzdano ti mogu reći da je retoriku tipa "i više mi je sve jedno" najbolje baciti u smeće. Ključni trenutak je odluka da preuzmeš kompletnu odgovornost za svoj život i da se suočiš sa onim što je ispred (i "iza") tebe. To je najteže učitiniti, gledano iz perspektive pre tog momenta, a odmah posle njega je zapravo oslobađajuće, plus automatski imaš pravo na pomoć. Dotle niko i ne sme da ti pomaže jer je štetno, nadam se da je to jasno.

U gornjem tekstu ima malo preterivanja tipa "Bože, molim te da pošalješ stotine milijardi anđela...", treba biti skromniji i realniji ako već čovek veruje u takvu pomoć i traži je. Svačija pomoć je rad koji treba poštovati i imati zahvalnosti. Anđeli nisu uvek ni potrebni, ako imaš dobre prijatelje koji će ti uputiti pozitivnu pažnju i energiju. Pa ni forumaši nisu za bacanje, pod uslovom da je zdrav forum, a ovaj se dobro drži. Sve što nam se dešava je naravno radi vredne duhovne lekcije i ako to ne zaboravljaš nećeš nikad biti malodušna. No u svakom slučaju, ako osetiš da je nekad neprijatelj nepravedno jači, pomoć ćeš dobiti čim je zatražiš. I to treba zatražiti na najjednostavniji način, nema tu mesta dramatizaciji, poetizaciji i sličnim slojevima samozaglupljivanja...

Kao prvu pomoć, ali verovatno ništa manje efikasnu, nabavi orgonit i rasporedi po stanu (ispod kreveta...) i oko njega na sve strane, i na druga mesta gde provodiš vreme, a jedan komad uvek nosi sa sobom. Ovo može biti korisno/zanimljivo i kada nemaš "probleme".

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 29, 2007 2:12 pm 
Početnik

Nije me bilo dugo , a u međuvremenu ,ovdje su došli neki novi nikovi, dakle , nisam pala s marsa , nisam nikakav jadnik, no očekivala sam da kad se neki nik pojavi sa ovakvom molbom da bar pokušate pronači stare postove , ali to je bilo tako davno , da ispadam netko novi, moja greška , sory !
Nema veze , ovdje ima dovoljno informacija samo mi treba malo više vremena da ih polovim !

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 30, 2007 4:05 pm 
Član foruma

Hay, ima ovdje dosta stranica za čitat pa priznajem da nisam to sve ima volje prelistavat ali s vremenom oću.

Tema : vanzemaljci.

Prvo : Šta to znači vanzemaljac? Očito netko tko je van zemlje, odnosno netko tko nije porijeklom sa planete Zemlja,tj dolazi ovamo iz nekog drugog sistema, koji nije Sunčev sistem.

Sad se vratimo nekih 15 000 ili 30 000 godina unazad u povijest ove planete i vidimo neku iznenadnu pojavu inteligentnog života na ovoj planeti.

Ta pojava ima i svoje ime. Čovijek ili stručno homo sapiens (onaj koji zna)

Da bi netko bio čovjek, očito je da treba imati 3 osnovne stvari.

Treba imati fizičko tijelo, i to ne bilo kakvo već ovo ljudsko koje pripada ovom genetskom lancu i specifićno je za ovu planetu i uvjete ove planete. Ako bi umjesto ovoga tijela imao tijelo npr robota onda više ne bi bio čovijek ili ti pripadnik ljudske vrste već bi tada očito bio android ili tako nešto. Dakle za čovijeka ili homo sapiensa specifično je to da ima tijelo koje pripada ljudskom rodu sa planete Zemlja.

Zatim bi trebao imati um. Ovdje nije rijeć o ljudskom mozgu, koji je usput rečeno samo fizički organ pa kao takav pripada pod fizičko tijelo. Dakako rijeć je o specializiranom organu kojemu je tokom genetske evolucije organizma na ovoj planeti dana funkcija da upravlja ostalim organima, dakle da misli za njih i da ih vodi k fizičkom opsatanku. Stanice u mozgu bi mogle preko iskustava tisuća i tisuća ( i tisuća) jedinki koje su prenosile svoj DNK-a na iduču generaciju prenijeti nekakvo iskustvo ili automatsko znanje da se nešto može napraviti lakše,brže i bolje. Mlado od čimpanze, a koja je usput rečeno najbliži genetski rođak s tijelom homo sapiensa, treba nekoliko godina da bi od majke naučilo kako tuči orahe. Em šta im je tijelo nezgrapno, em šta im nešto fali. Ne, ne fali im um. Imaju ga. Fali im svijest. Čimpanza,ili bilo koja drugi životni oblik na ovoj planeti a koji nije čovijek ili homo sapiens, kad gleda stablo vidi sliku stabla,vidi sliku krošnje, vidi sliku lišća,osjeća toplinu zraka sunca na svojoj koži,udiše zrak i osjeća ga. I tu je njima plafon.

Dakle ono što čovijek ima a životinja nema je taj famozni treči element.
U osnovi to i jest osoba. Svijest o tome da se jest. I to je upravo samo to; svijest o tome da se jest. To nije isto kao kad recimo uzmemo neki predmet na promatranje i ustanovimo da taj predmet fizički zaista i postoji tj da on zaista jest. To nije isto kao kad se sjetimo nečega iz vlastite prošlosti i ustanovimo da jest se zbilo zaista. To je ono kad uzmemo neki predmet na promatranje i postanemo svijesni; da mi taj predmet zaista i promatramo. To je ono kad se sjetimo nečega iz vlastite prošlosti i postanemo svijesni; da smo mi zaista i bili tamo kao sastavni dio toga događaja i što je možda još važnije; da mi taj događaj upravo i promatramo.

Sad se malo vratimo na pitanje vanzemaljaca.

Ako su vanzemaljci oni koji nisu porijeklom sa planete Zemlje,tj dolazi ovamo iz nekog drugog sistema, koji nije Sunčev sistem;tko smo onda mi;ili preciznije, odakle mi dolazimo?

Ako ćemo gledat stvari u relaciji sa planetom Zemlja i Sunčevim sistemom, možemo slobodno reči da po toj definiciji; mi i jesmo vanzemaljci. Možda sad trenutno nismo, jer imamo ovo zemaljsko tijelo pa se smatramo Zemljanima i planet Zemlja smatramo svojim domom, ali to ipak ne mijenja činjenicu da mi nismo od početka ovdje. Niti ćemo vijećno biti na ovoj planeti; ne zato što mi to ne bi mogli već jednostavno zato šta su planeti potrošna roba. Planeti,mjeseci,satelit,sustavi,galaksije,općenito svemir, sve je to prolazno u odnosu na nas. Mi smo ti koji to sve promatramo i samo zato sve to i postoji.

I postoji i cilj, uostalom kakva bi to igra bila kad ne bi postojao i cilj;- da se zajedničkim naporima izvučemo iz ove zamke u koju smo upali.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 30, 2007 11:11 pm 
Administrator

Da samo nadopunim prethodni spyrov post:

Mi nismo ljudska bića koja imaju "spiritualno iskustvo" - već spiritualna bića koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 31, 2007 8:31 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=rCDuC1HdAno

Dobio sam mail od jednog covjeka koji je snimio zanimljivo svjetlo iznad Zagreba...

Citat:
Razlog zbog kojeg vam saljem ovaj mail je snimka koju sam napravio 15.01. 2007 godine na savskom nasipu u Zagrebu,a pohranjena je na youtube servisu.
Izmedu 18.30h i 19.10h zamjetio sam svijetli objekat koji se izrazito polagano kretao nebom u smjeru zapad-sjever.
Na samoj snimci se jasno vidi da najvjerojatnije nije zrakoplov jer se
ne mogu razaznati popratna signalna svijetla. Snimak je nastao profesionalnom kamerom Canon XL2, kazeta je mini-dv Sony.
Inace da se razumijemo, nisam ni skeptik ni "vjernik" kada su u pitanju takozvani NLO-i... ali smatram da je i do 80% svih "slucajeva",
vrlo lako objasniti. Zagrebacka zvjezdarnica i JPL labos potvrdili su da nije ni Venera, ni medunarodna postaja, niti umijetni satelit... objekat se krece prebrzo i presvijetao je.
Sa punom odgovornoscu tvrdim da je snimka autenticna, uostalom, posjedujem originalnu snimku pohranjenu na mom racunalu i na minidv-ki...
S obzirom da je kamera nova, vrsio sam testiranja za nocna snimanja pa snimke i nisu bas nesto...
Sto bi to moglo biti?

Hvala D. =D>

U pravu je:

1. nije zrakoplov
2. snimka je autenticna

Steta samo sto nije NLO, nego Mjesec. Istina, kretao se, ali jako malom brzinom :)

"When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. Sometimes there's a moment as you are awaking, when you become aware of the real world around you. But you are still dreaming."
http://ufos.tk

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 31, 2007 10:51 pm 
Administrator

Citat:
Steta samo sto nije NLO, nego Mjesec. Istina, kretao se, ali jako malom brzinom

Onda ćemo zatvoriti Zagrebačku zvjezdarnicu, jer nemaju pojma o najbližem svemirskom tijelu Zemlji, jer tvrde tu u mailu da nije nikakvo svemirsko tijelo u smislu zvijezde, planete ( mjeseca )...

A mogu iz osobnog iskustva reći da Mjesec sa nasipa kraj Save malo drugačije izgleda... hehe! I ne kreće se toliko brzo kao na snimci... Ako nađem neku kameru - snimit ću ga, pa da usporedimo...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 01, 2007 1:13 am 
Član foruma

Citat:
Onda ćemo zatvoriti Zagrebačku zvjezdarnicu, jer nemaju pojma o najbližem svemirskom tijelu Zemlji, jer tvrde tu u mailu da nije nikakvo svemirsko tijelo u smislu zvijezde, planete ( mjeseca )...

Ne kazu da nije Mjesec: Zagrebacka zvjezdarnica i JPL labos potvrdili su da nije ni Venera, ni medunarodna postaja, niti umijetni satelit... objekat se krece prebrzo i presvijetao je.

Pretpostavka je da je Mjesec prirodni satelit (necemo sada o toj temi, hehe).

Citat:
A mogu iz osobnog iskustva reći da Mjesec sa nasipa kraj Save malo drugačije izgleda... hehe! I ne kreće se toliko brzo kao na snimci... Ako nađem neku kameru - snimit ću ga, pa da usporedimo...

Moze biti i da nije Mjesec, nego nesto drugo - na primjer NLO koji lebdi, jer nisam vidio da se objekt krece. Vidio sam samo "kretanje" kao posljedicu drhtanja ruke, dok relativnog kretanja u odnosu na ulicne svjetiljke nema.
To je moje misljenje, a mozda i nisam u pravu...

Da se razumijemo, nisam skeptik po pitanju NLO-a. Naprotiv, prilicno sam ubijedjen u njihovo postojanje, jer sam i sam bio njihov svjedok.

"When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. Sometimes there's a moment as you are awaking, when you become aware of the real world around you. But you are still dreaming."
http://ufos.tk

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 03, 2007 3:10 pm 
Administrator

Za sve skeptike članak na početnoj stranici Yahoo-a danas:

UFO science key to halting climate change: former Canadian defense minister

Wed Feb 28, 1:04 PM ET

OTTAWA (AFP) - A former Canadian defense minister is demanding governments worldwide disclose and use secret alien technologies obtained in alleged UFO crashes to stem climate change, a local paper said Wednesday.

"I would like to see what (alien) technology there might be that could eliminate the burning of fossil fuels within a generation ... that could be a way to save our planet," Paul Hellyer, 83, told the Ottawa Citizen.

Alien spacecrafts would have traveled vast distances to reach Earth, and so must be equipped with advanced propulsion systems or used exceptional fuels, he told the newspaper.

Such alien technologies could offer humanity alternatives to fossil fuels, he said, pointing to the enigmatic 1947 incident in Roswell, New Mexico -- which has become a shrine for UFO believers -- as an example of alien contact.

"We need to persuade governments to come clean on what they know. Some of us suspect they know quite a lot, and it might be enough to save our planet if applied quickly enough," he said.

Hellyer became defense minister in former prime minister Lester Pearson's cabinet in 1963, and oversaw the controversial integration and unification of Canada's army, air force and navy into the Canadian Forces.

He shocked Canadians in September 2005 by announcing he once saw a UFO.

http://news.yahoo.com/s/afp/20070228/od ... MSj4YDW7oF
---------------------------------------

Dakle, ministri obrana raznih zemalja već znaju mnogo o NLO-ima, odavno. Sad se traži da se ta tehnologija podijeli svima da bi zaustavili nepogodne klimatske (ne)prilike.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 07, 2007 8:48 pm 
Početnik

slika

Zna li neko objasniti ovu sliku, nasao sam preko Google eath-a, nalazi se blizu baze area 51.

Pozzz!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.