Vidim da nema mog posta od jučer, pa ću ponoviti.
Moguće je da nisam kliknula na "Potvrdi", ali se tog dijela ne sjećam...
Teorije o implantima mogu biti moguće. To da se na nas na razne načine svakodnevno utječe ne treba se valjda nikome dokazivati.
Umno programiranje?
Čak i reklame su dio laganog umnog programiranja. Neprimjetno i sofisticirano. Budite vitki, bez neugodnog daha, svakako obojane kose (vidi sijede

), lice nedaobog bez šminke, parfimirani i mirisavih nogu. Otarasite se celulita, molimo bistrih očiju (ne crvenih); za mozak ćemo se mi pobrinuti također: savjeti za čitanje, muziku, film; antisklerin, vitamini i minerali, i sve drugo da budete uredan, fin i pristojangrađanin.
Tko će sve daje nabrajati...
Jeste li pomislili da više neće za koju godinu, ili jednog dana, recimo, biti drvene stolarije u kućama i stanovima? Kad se lijepo zatvorimo iz naših PVC ili aluminijskih žaluzina, izvana se ne čuje ništa, nećemo biti uznemiravani. Nema više susjeda? "Otišli" nekamo? Nismo čuli ništa, zima je, a i noć, nemamo otvorene prozore...
Tako se oklopljujemo i fizički i mentalno, tko dopusti...naravno.
Umetanje dodatnog frama u neke reklame, još šezdesetih, što je zabranjeno. Znamo li to zasigurno da se ne prakticira?
Baš sinoć napišem u postu kako sam posljednjih dana u par navrata osjećala nevjerojatan umor, pravu nemoć, iako dosta radim, ali ne enornmo. Takva klonulost ipak mi je malo neobična. Ne odbacujem - vjerujem - u sve moguće metode utjecanja na nas. Dokaza nemam.
Evo napisala sam "vjerujem". Reći će skeptici - još jedna vjernica... Odmah ih moram ohrabriti: u ovom slučaju jesam - baš ona prava