Sada je: ned maj 04, 2025 10:02 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet jul 07, 2005 1:48 pm 
Član foruma

Mimi
Ne kazem da mi trebamo dozviljavati realnost neutralno, vec da je ona takva kakva jest. Realnost nije nista bez svesti promatraca, ona je sterilna, program koji prati svoji kod, ali mi joj dajemo formu i znacaj. Kakav je znacaj zalaska sunca ako ga niko nemoze videti? To je samo jedan splet fizickih i kvantnih dogadjaja koji prate neku shemu. Sasvim neutralan i mehanicki protokol. Nas um oblikuje stvari. Dal je u stvarnosti crveno crveno ili je takvo zbog toga sto ga nas um tako percepira. Coveku koji je rodjen slep nemozes objasniti boju ili svetlost. To nije deo njegove realnosti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 07, 2005 2:04 pm 
Član foruma

Ziggy je napisao/la:
Mimi
Ne kazem da mi trebamo dozviljavati realnost neutralno, vec da je ona takva kakva jest. Realnost nije nista bez svesti promatraca, ona je sterilna, program koji prati svoji kod, ali mi joj dajemo formu i znacaj. Kakav je znacaj zalaska sunca ako ga niko nemoze videti? To je samo jedan splet fizickih i kvantnih dogadjaja koji prate neku shemu. Sasvim neutralan i mehanicki protokol. Nas um oblikuje stvari. Dal je u stvarnosti crveno crveno ili je takvo zbog toga sto ga nas um tako percepira. Coveku koji je rodjen slep nemozes objasniti boju ili svetlost. To nije deo njegove realnosti.

haha...samo si zaboravio da taj um nije naš um :lol:

Kao prvo mi cijelu realnost niti ne vidimo, niti je možemo vidjeti. Onaj tko može vidjeti realnost je duboko zakopan u nama i održava ga se zakopanim koliko god je moguće. Zato gnostici i govore o 'Onom Drugome', toliki je taj jaz između nas koji smo lažna osobnost i istinske osobnosti -'Onoga Drugoga'...čije buđenje je jedina svrha ovog našeg tzv. života.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 07, 2005 5:52 pm 
Član foruma

Mimi
Nije nas? Pa ciji je onda? Kako i da je nosimo ga u glavi i hranimo ga :lol:

Normalno da ne vidimo cjelu realnost. U tom slucaju bi bili daleko iznad.

Gnostici su u pravu. Lazni ego je konstrukcija uma. Kad unistimo i tu zadnju iluziju onda ne ostaje nista osim cisto Jastvo, Onaj Drugi, najcistija kapljica svjesti.

Cik pogodi odakle dolazi rec "Budzenje"

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 07, 2005 11:18 pm 
Administrator

Citat:
Cilj mog Sarkastičnog posta je i bio to da vas zapalim .

Palioničar, a? Hahaha! Piroman, a? Hehehe!
Dobro si potkurio, svaka čast... ovako sad se "brže" razmišlja na forumu.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 08, 2005 7:10 am 
Član foruma

Vidim da nema mog posta od jučer, pa ću ponoviti.
Moguće je da nisam kliknula na "Potvrdi", ali se tog dijela ne sjećam...

Teorije o implantima mogu biti moguće. To da se na nas na razne načine svakodnevno utječe ne treba se valjda nikome dokazivati.

Umno programiranje?

Čak i reklame su dio laganog umnog programiranja. Neprimjetno i sofisticirano. Budite vitki, bez neugodnog daha, svakako obojane kose (vidi sijede :shock: ), lice nedaobog bez šminke, parfimirani i mirisavih nogu. Otarasite se celulita, molimo bistrih očiju (ne crvenih); za mozak ćemo se mi pobrinuti također: savjeti za čitanje, muziku, film; antisklerin, vitamini i minerali, i sve drugo da budete uredan, fin i pristojangrađanin.
Tko će sve daje nabrajati...

Jeste li pomislili da više neće za koju godinu, ili jednog dana, recimo, biti drvene stolarije u kućama i stanovima? Kad se lijepo zatvorimo iz naših PVC ili aluminijskih žaluzina, izvana se ne čuje ništa, nećemo biti uznemiravani. Nema više susjeda? "Otišli" nekamo? Nismo čuli ništa, zima je, a i noć, nemamo otvorene prozore...
Tako se oklopljujemo i fizički i mentalno, tko dopusti...naravno.
Umetanje dodatnog frama u neke reklame, još šezdesetih, što je zabranjeno. Znamo li to zasigurno da se ne prakticira?

Baš sinoć napišem u postu kako sam posljednjih dana u par navrata osjećala nevjerojatan umor, pravu nemoć, iako dosta radim, ali ne enornmo. Takva klonulost ipak mi je malo neobična. Ne odbacujem - vjerujem - u sve moguće metode utjecanja na nas. Dokaza nemam.

Evo napisala sam "vjerujem". Reći će skeptici - još jedna vjernica... Odmah ih moram ohrabriti: u ovom slučaju jesam - baš ona prava :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 08, 2005 7:33 am 
Član foruma

pa krenimo redom
naime postoji teorija (nepotvrdjena bar sto se mene tice)da odredjena frekvencija blokira same implante i cak onesposobljava.
posto ja vise nemam pristpa strogo specijaliziranom izvoru podataka
zamolio bi nekog tko zna ili moze:
kako frekcvencija od
Wavelength 425 - 400 nm (nanometres)
Frequency 700 - 790 thz (terahertz)
utijece na elektroncke aparate ali i na tijelo
inace to je ljubicasta boja-violet
ona se u hermetici koristi za prociscavanje
ja je konkretno koristim ali ne za impante i daje vrlo nezanemarive rezultate
dapace jedan primjer cisto da me ne zamarate s detaljima:
moj prijatel je ustanovio ljecnickim pretragama vodu oko srca
po saznanju tog slucaja ja sam njegovoj zeni cisto iz potrebe eksperimenta rakao da cu raditi na njemu (naravno s njegovom dozvolom isto)
ali njoj sam rekao kada
iduci nalaz nakon 1 mjesec
vode njie bilo vise
to nije dokaz
ali je mogucnost i samo jedan primjer

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 08, 2005 8:22 am 
Član foruma

Ziggy je napisao/la:
Mimi
Nije nas? Pa ciji je onda? Kako i da je nosimo ga u glavi i hranimo ga :lol:

Normalno da ne vidimo cjelu realnost. U tom slucaju bi bili daleko iznad.

Gnostici su u pravu. Lazni ego je konstrukcija uma. Kad unistimo i tu zadnju iluziju onda ne ostaje nista osim cisto Jastvo, Onaj Drugi, najcistija kapljica svjesti.

Cik pogodi odakle dolazi rec "Budzenje"

Ja bih prije rekla da smo mi od uma, a ne da je um naš, jer um nas drži zarobljenima, a opet bez njega ne možemo dok smo na određenoj razini svijesti.

Slažem se, ali ne možemo kalkulirajući i spekulirajući doći do te'najčistije kapljice svijesti'. Čim se mi trudimo za to i želimo to, ne možemo doprijeti do toga. Trebalo bi se osloboditi želja, ali i željom za oslobađanje želja opet ništa ne postižemo. Zato je to nama toliko komplicirano iako je u biti jednostavno da jednostavnije ne može biti.

A 'buđenje' vjerojatno dolazi od riječi 'Budha' :idea:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 08, 2005 10:16 am 
Član foruma

Jana
Dabome da su reklame jedno veliko pranje mozga. Posebno mrzim teleshop i politicke kampanje. Nemoraju umetnuti subliminalne poruke jer je reklama ionako jako efikasna. Druga prica su internet reklame i spam koji salju poruku na jedan mnogo podmukliji nacin. Resenje: Baciti TV prozor i pazite da nekoga time ne ubijete :lol:
I ja se osecam ko prebijen zadnjih dana. Dve noci po redu sanjam neke horor filmove. Pitao sam se zasto, al sam se onda setio da te dve noci zaspim na neudobnom kaucu u dnevnoj sobi pored televizora i to na dekorativnim jastukom i kad ustanem iksrivljen sam ko paragraf, bole me vrat i potiljak...Najjednostavnije resenje je uvek najvjerovatno.

Kwizac
Ako su ti ET implanti kristalne strukture onda ih je moguce razbiti i onesposobiti kao sto razbijamo kamenje u zuci ili u bubrezima pomocu vizuelizacije ili prirodnih preparata. Isto je moguce da te kristalne "implante" stvara nas organizam na isti nacin kao sto stvara to kamenje.

Mimi
Postavi kako oces, mi smo de fakto zarobljeni u iluzijama uma.

Sa ovim ostalim se uglavnom slazem. Put svjesnosti nije intelektualni proces. Citiracu cu Isusa(i cekati kamenovanje od strane foruma) :)
- Lakse je protnuti kamilu kroz iglene usi, nego uci kroz kapije Carstva Bozjeg.
I pored ovoga hriscanstvo promovira ulazak u Carstvo Bozje kao neku rutinu. Idi u crkvu...corpus cristi...mljac i odmah pravac u Raj. U biti je stvarno veoma jednostavno: spoznati da smo mi MI, a ne da smo mi nas um. Potrebno je doziveti to iskustvo, a ne samo znati. To je nesto poput ucenja plivanja. U pocetku nam to izgleda bauk. Neko nas uci kako treba raditi rukama i nogama, kako disati i sl. Mi radimo kao sto kaze instruktor i opet tonemo ko kamen, plaseci se jos jednog pokusaja, ali kad jednom uspemo shvatamo da nije bitno sta kaze instruktor, da je plivanje pasulj i da smo mi to to oduvek znali raditi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 08, 2005 11:29 am 
Član foruma

Mozda jednostavno iz razloga sto um ne moze protiv duse? Nije li dusa ta koja ipak odredjuje umu u kojem rasponu ce njegove misli ici? Zato mozda i je toliko bitno iskustvo i prosirenje, odnosno jacanje duse, tijekom vremena dusa ukroti um. Moguce je da se um ne moze smiriti umom, nego samo dusom. Sad postoji pitanje kako dusu reparirat, unaprijed prosirit itd? Mozda zbog toga i je bitan element meditacije. A mozda je bitno samo uzivanje u zivotu sto dolazi do veceg izrazaja ako meditiramo, ako smo smireni itd. Mozda zato pjesnici i umjetnici opcenito cesto teze nekoj ljepoti kao nesto uzviseno i tako kada pisu svoja dijela otvaraju se vrlo pozitivnim energijama i ujedno grade sebe. Jednom mi se dogodilo da kad sam razmisljao prilicno dugo o jednoj stvari i vrlo zadubljeno, prepusten potpuno osjecajima, da me preplavio kao nekakav val posebne energije i koja je bila nekako posebna i specificna za to moja razmisljanja (kao da je nosila nekakav potpis u sebi i tu energiju sam mogao doslovno osjetiti). To je potrajalo jedno minutu i u glavi su mi se izredale neke ideje, koje sam imao potrebu zapisati. Naravno, ovo sve je moje razmisljanje o tome, ali ako je tocno, onda je to moguce da je i jedna suprotnost od magija, jer osjecaj nije zbog nikakve zelje, vec dubinom kojom sam se 'uzivio' u odredjeno razmisljanje.

Takodjer, postoji grupa ljudi koja se bavi telepatijom, empatijom, telekinezom, OBE-om ili za pocetak jednostavno psi kuglama http://www.psipog.net. Inace sam eksperimentirao sa tim psi kuglama (skupljanje nekakve energije u ruke i zamisljanje nekakve 'naelektrizirane' kugle). Naravno, to nema nikakve veze sa elektrikom, nego stvara nekakav osjecaj u rukama i izgleda tako nekako da podsjeca na iskre i sl. Koliko je dobro ovo raditi ne znam, ali mene su te kugle osvijestile o energijama (i sto se tice percepcije i sto se tice utjecanja), a da li je to opet dobro ili je to nekakav precac koji nam daje vise nego za sto smo u svom razvoju spremni, ne znam! Iskreno ne znam sta bi moglo biti lose oko toga, ali sam ipak malo stao s tim dok se ne informiram vise ili prokopam po kasiopejskim spisima. Izgleda da to vuce sa sobom OBE iskustvo takodjer, dvaput sam vec bio u pocetnoj OBE fazi, a i vidio da neke druge ljude to tjera doslovno u OBE iskustva i to mi se vise cini kao nesto dobro nego lose, ali eto... Nekada me stvarno zna zivcirat sto postoje ti kasiopejci i sve te gluposti, osjecam se ko da bi bilo bolje da neke stvari ne znam. Nasao sam jedan tekst na temu magija na kasiopeji, ali to nisu magije... Jer to nije utjecanje na buducnost nego na sadasnjost i vise kao stvaranje nekakve iluzije, a u tome ne vidim nista sto ne bi valjalo. Te kugle su samo forma koju moze primiti ta energija. Druge forme mogu biti valjci i opcenito razni oblici, u koje se mogu ubacivati osjecaji. I takodjer, mogu se stvarati iluzije na odredjenim mjestima, recimo prica se o tome da se moze zamisliti nesto strahovito i opasno na jednom mjestu i onda to mjestu ljudi izbjegavaju, ali ne znaju o cemu se radi, osim ako nisu vidoviti, pa mogu vidjeti ono sto osjecaju (da li tamo stoji iluzija nekog cudovista ili neceg treceg).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 08, 2005 11:50 am 
Član foruma

E da.. tamo ljudi takodjer uce o stitovima.. Dakle, rade stitove ako se zele zastitit od previse empatije (cuo sam da recimo kada su ljudi vani, slave nesto, piju itd. da se stvara velika kolicina energija, koja ih onda vise ometa nego im koristi), zastiti od telepatije, telepatskih linkova i ko zna cega jos? Ti stitovi bi mozda mogli zastiti i od utjecaja kojeg bi OPS bica mogla imati na nase akcije, ali i od OPD bica, ako je njih uopce briga sta radimo, ali vjerujem da i oni mogu dati nekakvu sugestiju (recimo iz 6. denziteta, kao sto se chanellingom moze pricati s njima), a opet mi sami bi ostali sa svojim umom sto u nekom slucaju moze biti gore nego da nam netko daje sugestije. Ljudi, ja se ovdje osjecam rastegnut na 150 strana, ne znam kako vi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 08, 2005 12:51 pm 
Član foruma

Te kugle koje spominjes rade isto ono sto rade neke droge, recimo LSD ili meskalin, mada na jedna tajanstveniji nacin. Nesto veoma blizu misticnog iskustva se moze doziveti pomocu halucinogena. Eksperimente u kontroliranim uslovima sa LSD-om su radili ruski psihijatar Stanislav Grof i dabome "guru" LSD-a, harvardski profa Timothy Leary. LSD nakon vise uzastopnih doziranja dovodi um u neko stanje gde se rushi mentalni sklop uma i svjest se moze ekspandirati, ali to traje sve dok ne prodje dejstvo. Druga stvar je sto hemikalije "prokuvavaju" mozak i moze se desiti da nakon toga dobijes svjest lubenice :lol:
Taj filing tokom kontemplacije se i meni desio nekoliko puta. Jednom ili dvaput mi se desilo da me dan-dva obazima neki "ocean feeling" kojem prethodi duboka kontemplacija. Obicno sam tada maksimalno raspolozen, kreativan i ekstaticno volim ceo svet. Izgleda prilicno glupo i smesno sa strane pretpostavljam. Nesto kao da si zaljubljen ali ne u neko ili nesto konkretno, vec onako...volis. To su samo simptomi proboja svjesti u vise nivoe, jer kad kontempliras ili meditiras JA koristi um da bi doslo do nekih zakljucka. Ali JA ide tako duboko da na kraju moze probiti odredjeni nivo iluzije uma. Obicna tada dobijas neki uvid koji ne pase tvojim dotadasnjim stavovima i korenito menjas tvoj zivot. To je kao kada dugogodisnji alkoholicar odjednom preko noci "baci flashu". Ali um je "paklena masina" i on se veoma uspesno "brani".
Mozda vam se desilo da tokom duge kontemplacije i razmisljanja dodjete to tacke gde vas nesto neglo i neprijatno izbaci iz tog stanja i vraca skroz na pocetak. To znaci da ste otisli tamo gde "ne trabete biti". Vi se ustvari bojite da spoznate nesto sto se nece svideti umu, to jest laznog ega jer nekako znate da bi tada sledila nova iskustva i promjene. To je strah od nepoznatog. Zbog toga sluzi meditacija. Da bi umirila um i minimizirala njegov uticaj. Kad covek napokon probije sve nivoe iluzija uma on je tada SPOZNAO.
E sada sledi pitanje gde se tu uklapa "Kasiopejsko znanje".

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 11, 2005 12:23 am 
Član foruma

Hmm.. Veliko tamno-plavo more s nekakvim za nijansu tamnijim otocima... Tako ga ja zamisljam... Ali, nazalost, ne znam o cemu se radi. Bilo je jedno vrijeme kada sam ga vrlo cesto 'vidio' i zamisljao. U pocetku jos nisam kuzio da se radi o necemu pomalo neobicnom, ali s vremenom mi je bilo jasno da ta jedna te ista slika i taj jedan te isti osjecaj mogu imati nekakvo znacenje... Onda kada je taj osjecaj bio prilicno jak, pokusavao sam izranjati na povrsinu i neke druge stvari zamisljati, tipa kako bi mozda pojacao to nesto, aktivirao, ali svi pokusaji su pali (natrag) u vodu, hehe. Ako sam se tih dana bolje osjecao, to nisam uocio. Kasnije me taj osjecaj malo napustio i dosta rijetko se javljao, ne znam zasto. Ali, istina je da ako o tome pocnes pricat da ce te ljudi prilicno gledat kao cudaka.

Sto se tice kasiopejaca, kako se meni cini, oni nam mozda jednostavno govore o putu, daju nam nesto kao mapu, a sam krajolik i zanimljivosti ne spominju. Uostalom, mozda i znaju da ce nas i val prisiljavat da radimo na sebi (evo bas neki dan vidim topic o SSOA). Znaci, ako znaju da cemo se mi tu na Zemlji pocet bavit sami sa sobom, a taj put se moze dosta i razlikovati, onda je nekako logicno da ce nam oni reci dosta generalno o tome i da ce se fokusirati na stvari koje ne mozemo znati. Znaci, s obzirom da imamo oci i mozemo vidjeti krajolik, opasnosti i sve sto se tu moze naci, oni nam daju nekakvu mapu. I govore o dosta razlicitim stvarima i cak kada se nesto cini nebitno, neki dogadjaji ili nesto slicno, to vjerojatno nije tako. Nekakvi detalji koje oni pricaju sigurno imaju utjecaj na jacanje nekakve slike o tome svemu u nasoj glavi i povecanju detalja. Tako da, kada prijedjemo u 4. denzitet (tu gubimo pamcenje ako se ne varam?), onda nam ostaje taj nekakav osjecaj, koji je to jaci sto je slika veca, kompletnija i jaca. SSOA kaze:

"The Language of ONE section has just been introduced and offers holographic energy flow in the form of crop circle interpretations. Crop circles are static images of holographic movement that earth is ascending into at this time of global evolution. The Language of ONE is one step beyond the Language of Light in vibration and flow, and is associated with the dream of the Great Central Sun."

Dakle, prema ovome sto sam rekao, nekako bi se to dvoje uklopilo u tu pricu, kasiopejci i SSOA, i u tom slucaju je i logicna nekakva razlika izmedju tog dvoje. Naravno, nista nikad nije sigurno da je 100% tocno, ali meni je kasiopeja pomogla da prosirim poglede, mnoge stvari se cine logicne i da neke ideje i opcenito pomakne covjeka prema vjerovanju da je sve moguce. Bar je tako na mene djelovalo ovo sto sam do sad citao.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 11, 2005 12:36 am 
Administrator

Citat:
Ljudi, ja se ovdje osjecam rastegnut na 150 strana, ne znam kako vi.

Hahaha! Welcome to the club!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 11, 2005 10:53 am 
Član foruma

Mozda to ne spada pod temu implatanti, ali mozda i spada...

Desilo mi se nesto precudno. Ujutro se dignem dosta umoran i normalno odem do kupaone i pogledam se u ogledalo, kad si vidim malo povise cela nekakvu crtu i udubinu u lubanji :shock:! E sad sta je najcudnije niti me ne boli na tom mjesu, niti imam masnice, niti sam mogao zalezati na ne znam cemu da mi ostane tolika udubina (velicine od oko 5 cm), a da me je netko udario ili da sam pao mislim da bi se automatski probudio jer ne spavam bas cvrsto.

Ako netko ima slicnih iskustava ili ima neko objasnjenje neka molim napise.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 28, 2005 10:17 pm 
Član foruma

jel se mozemo kak rijesit tih implatantica?

mislim da i umene ima pokoji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 28, 2005 10:53 pm 
Administrator

Ne, ako ne želiš odmah umrijeti. Utisnut je zajedno sa tvojom dušom u tvoje tijelo pri nekoj otmici ( duše ). Kod fizičkih otmica ( tijela ), nažalost najčešće se uopće ne "vratiš" u naš realitet.

Dakle, bez panike, ne moraš "napajati" implant ( negativnom energijom ) i on nema onda što prenositi. Samo te mogu locirati u vremenu/prostoru i nadgledati sva tvoja doživljenja od kad su ti ga umetnuli u tvoju matricu duše.

Vjerojatno ih svi imamo. Neki su ih svjesni, a neki ne. Bilo je o tome svemu govora tu negdje ili na stranici galaksije, savjetujem da sve moguće pročitaš o tome.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 29, 2005 11:02 am 
Član foruma

a jel bi mogli mozda pitat recimo kasiopejce ili neke druge njima slicne dobro nabrijane vanzemaljce da nam pomognu oko toga ili i to nema smisla.

mislio sam oni su ipak napredniji i znaju vise od ovih.

(znam mozda ime negdje odgovor i na to al ja sam tek nedavno dosao da ovako puno informacija i ne stignem sve procitat i kvalitetno upit, stim da imam ogromnih problema s koncentraciom,mislim da i to ima veze ti implatanticima)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 29, 2005 6:26 pm 
Administrator

Heh... Kasiopejci u biti i nisu "vanzemaljci"... a ni mnogi drugi jer mogu i živjeti tu kod nas na Zemlji, ali na drugim nivoima denziteta i realiteta. U načelu, oni su "mi u budućnosti" kako bi mi to mogli shvatiti iz naše percepcije stvari.

Bilo koje OPD biće se ne može mješati u ničiju slobodnu volju, pa tako ti i ne mogu "izvaditi" implant, jer bi time prekršili slobodnu volju OPS bića koja su to stavila. Opet, to povlači pitanje o tvojoj slobodnoj volji o tome... ali da li ti, recimo na primjer, poštuješ slobodnu volju entiteta koje jedeš da bi se prehranio? Jer, kad dolazi do sukoba različitih slobodnih volja, obično se ostvaruje ona koju ima biće sa više moći. Bar u OPS varijanti.
Dakle, već su to objasnili u nekim sesijama kad su ovo isto pitali članovi grupe. Naravno da bića 6. denziteta znaju više od bića 4. denziteta. Ali se ne mješaju u njihove poslove.
Da li se ti mješaš u to kad recimo krava pije vodu ili jede travu??? Trava možda i nebi "htjela" završiti u kravi, ali... biće 2. denziteta ima više moći od bića 1. denziteta, iako ovi iz 1. možda i ne žele biti "pojedeni", biće sa 2. denziteta "pobjeđuje" u konfliktu slobodnih volja i jede ili pije 1. denzitet. A ti? Mirno sve promatraš iz nekog hlada pod nekim drvetom... i ne poduzimaš ništa.

Hej, imam pitanje za tebe: što ili tko je nabrijani vanzemaljac?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 29, 2005 10:25 pm 
Član foruma

mogu ti rec da si mi ovo zbilja lijepo objasnio,jack.

kad sam rekao dobro nabriane, mislio sam na one koji su dobro nabrijani ili ti jednostavno dobri kako god hoces.

a nabriani su jednostavno nabrijani,koji god da jesu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 16, 2006 6:53 pm 
Početnik

Nije ti losa informacija koju si naveo,galaksija.Ja sam ucio o ovome od
programera(ne za kompjutere) :lol: tako da znam sta je ispravno od informacija a sta nije.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.