Sada je: pon maj 05, 2025 4:36 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned sep 10, 2006 5:13 pm 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:
Uz to, vjerovatno nešto trebaju od nas što oni nemaju a mi imamo u svom organizmu ili sl. Istu stvar mi radimo biljkama, životinjama i ostalim organizmima pa ne vidim razloga zašto oni to ne bi radili i nama jer nas vjerojatno isto tako promatraju.

da, krv, hormone, itd...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 10, 2006 11:41 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:
Frend, profesor matematike, rekao mi je na to da su takve pojave moguće. Govorio je o pomaku, krivuljama, odstupanjima nekih konstanti i iskrivljenoj refleksiji

Ajd pliz, pitaj čovjeka oće li svratit na forum i pojasniti!!! Pliz, pliz!!!

Pitala sam ga i ne želi. Rekao je da znam o čemu se radi....

:-k
Kad smislim način kako da vam pokušam objasniti ono što mislim da jest, dat ću sve od sebe. Za sada je ne znam kako da misli pretočim u riječi a da bude svima razumljivo.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 11, 2006 12:50 am 
Član foruma

CordeliaVorkosigan je napisao/la:

Kad smislim način kako da vam pokušam objasniti ono što mislim da jest, dat ću sve od sebe. Za sada je ne znam kako da misli pretočim u riječi a da bude svima razumljivo.....

E, a da mozda pokusas da objasnis na nacin kojim bi i sebi objasnila? :)

Pa ko je shvatio, shvatio je a ko nije, valjda ce jednom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 05, 2006 3:22 pm 
Početnik

Moram priznati da su otmice ceste u mom kraju. Vidjenja takodjer.
Cesta je pojava svjetlosnih udara na nebu negdje oko 3 ujutro. :shock:
Jel mozda neko vidio nesto slicno?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 05, 2006 7:45 pm 
Član foruma

mrnjau je napisao/la:
Moram priznati da su otmice ceste u mom kraju. Vidjenja takodjer.
Cesta je pojava svjetlosnih udara na nebu negdje oko 3 ujutro. :shock:
Jel mozda neko vidio nesto slicno?

Smijem li pitati odakle si? Zvuči zanimljivo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 05, 2006 10:13 pm 
Početnik

Trenutno sam u VZ, ali govorim o sjeveru Finske.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 22, 2006 4:36 pm 
Član foruma

Zelim samo kazat da je to u mom kraju svakodnevica barem meni, i da viđam nlo-e non stop. Toliko za sada.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 10, 2006 10:50 pm 
pod moderacijom

Danas sam snimala avione poviše Splita i jedan prati nešto, ali to nisam vidila prije nego sam pregledala snimke...dam link ćim stavim na net.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 19, 2006 3:55 am 
Član foruma

Rama je napisao/la:
Zelim samo kazat da je to u mom kraju svakodnevica barem meni, i da viđam nlo-e non stop. Toliko za sada.

A od kud si? Iz Rame?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 19, 2006 10:08 pm 
Početnik

pa vjerojatno..;D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 27, 2006 10:18 pm 
Član foruma

Ja sam iz jednog slavonskog grada, a posao koji radim je pod vedrim nebom
van grada nočna smjena. U zadnje vrjeme ih ne viđam vjerojatno radi magle oblaka, a i ne radim preko zime pa ovako ni ne gledam previše.

Adio

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 27, 2006 10:40 pm 
Član foruma

Rama je napisao/la:
Ja sam iz jednog slavonskog grada, a posao koji radim je pod vedrim nebom
van grada nočna smjena. U zadnje vrjeme ih ne viđam vjerojatno radi magle oblaka, a i ne radim preko zime pa ovako ni ne gledam previše.

Adio

Koliko sam ja shvatio, cini se da imas dosta realnog iskustva sa "neobicnim pojavama", nadam se da ces neka malo detaljnije podeliti sa nama. :wink:

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 28, 2006 1:05 am 
Član foruma

Jednom u vrijeme kada ih se dosta moglo vidjeti , ljetos, pričao sam prijateljima kako ih viđam skroz gore, osječaj kao da su u svemiru, poslije 2,3 ujutro baš kad oni zaspu. Smijali su se i zezali kao eno vire iz kanala i takve...

Zatim sam ga vidio i odmah im pokazao.. kao da je dolazio od zemlje na visini 150 m. išao je lijevo desno pravac na nas, bio je sve veči, izgledao je kao svjetleča kugla koja u sredini nije svjetlila. Mi smo ostali paf, pogotovo kada smo vidjeli da če nam doči ravno iznad glave. Jedno 10 m. prije nas je stao 2 sec.i jednakom brzinom vijugajuči pod pravim kutem krenuo gore. Pratili smo ga skroz, bio je sve manji dok nije nestao..

Nakon toga su prijatelji otišli sjesti u drugi auto uplašeni i rekli su mi da ne žele da i njih otmu ako otmu mene i zamolili su me da nikom ne pričam jer nam nitko neće vjerovati.

Nakon toga su se pojavila tri aviona.. uvjek vidim tri aviona nakon nlo-a..

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 28, 2006 1:34 am 
Član foruma

Vidio sam jučer NLO.

Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 28, 2006 10:20 am 
Član foruma

Ukoliko ne napises gdje, kada i pod kojim okolnostima ovaj tvoj post inema bas veliku vrijednost :wink:

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 30, 2006 4:13 pm 
Početnik

ja mislim da se pojedinci ovdje sprdaju i zaje.avaju sa ljudima koji istinski veruju u ovakve pojave i koji imaju dosta znanja o istim...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 30, 2006 6:10 pm 
Administrator

Jackal1311, dobrodošao i odlično zapažanje! =D>

Nažalost je tako, ali to nas neće zaustaviti u našim istraživanjima!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 02, 2007 12:47 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Jackal1311, dobrodošao i odlično zapažanje! =D>

Nažalost je tako, ali to nas neće zaustaviti u našim istraživanjima!

:mrgreen: :wink:

Jack987 hvala puno na dobrodoslici,ovde sam da naucim :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 26, 2007 10:58 am 
Početnik

Jackal1311 je napisao/la:
ja mislim da se pojedinci ovdje sprdaju i zaje.avaju sa ljudima koji istinski veruju u ovakve pojave i koji imaju dosta znanja o istim...

To ti je (nazalost) dio folklora :mrgreen:

Enivej, ne znam da li je ovo itko spotao ali vrijedi pogledati.

Lik koji se pojavljuje kao "Victor" iznosi video zapis iz Area 51. Covjek navodno tamo radi i uspio je izvuci kopiju snimke za vrijeme nekakvih reorganizacija i kopiranja traka na digitalne formate.
Pa, tko je od volje neka vidi sam sto je sto i sto nije :-k

Area 51 = First Footage of an Alien
http://video.google.com/videoplay?docid ... ion%3Along

Ovo je predavanje jednog novinara iz Meksika. Brdo video zapisa, brdo letjelica, po nekoliko stotina na kupu usred bijela dana.
( mozda Nesara ipak nije izmisljotina, ha? )
I takodjer zanimljiv kratki video zapis iz Japana i kako ekipa ubija nano tehnologiju; gotovo da ce svi moci biti nevidljivi .. HA-HA!
A must see...mozda ce biti manje sprdnje na tu temu, a vise razmisljanja.
Jaime Maussan
http://video.google.com/videoplay?docid ... ufo+mexico

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 31, 2007 12:51 am 
Član foruma

Pozdrav svima :D, odličan forum =D> . Žao mi je što sam tek nedavno saznao za postojanje ovog sajta i foruma, jer ima toliko tema za koje bih volio da sam mogao učestvovati od početka.... ovako je ipak mnogo, mnoooogo toga a ja tanak s vremenom :cry:

Eh, valjda se na ovom topiku postavljaju UFO iskustva. Evo nekoliko mojih skromnih zapažanja, zapravo tri... bilo ih je više ali za ova tri nisam uspio naći "racionalno" objašnjenje:

1. Mislim da je godina bila 96-ta, bio sam tad još klinac i u to vrijeme sam bio zaluđen s alienima i UFOima (prvenstveno zato što sam u podrumu pronašao hrpu starih časopisa tipa Arka, Tajne, Treće Oko... i čitao iz toga sve vezano za vanzemaljce :mrgreen: ). Često sam gledao u nebo želeći da nešto vidim (ko zna možda sam "vidio" samo svoju želju...)
Uglavnom, bio je lijep i sunčan dan, ja gledao u nebo i ugledao sasvim jasnu svjetlost, boje sunca ali mnogo manju, koja se kretala ogromnom brzinom i u trenutku nestala. Potpuno se jasno ocrtavala na nebu... u tim trenutcima Sunce mi je takođe bilo u vidokrugu pa se pitam da nije ipak bio neki optički fenomen (da li je moguća pojava Lens Flare u oku??? :shock: )

2. Ovo se desilo 2000. ili 2001. god. Šetao sam gradom, bilo je kasno veče. Podigao sam pogled i krajičkom oka uhvatio kretanje na nebu. Kad sam bolje pogledao skontao sam da je ono što se kreće krug svjetala crvene, zelene i žute boje. Svjetla su se rotirala prilično brzo ali su se pri toj rotaciji jasno raspoznavala. Objektu je trebalo oko 10 sekundi da preleti od s kraja na kraj neba, a po mojoj procjeni letio je prilično visoko. Veličina kruga koji su ocrtavala svjetla bila je otprilike dvostruka od one koju ima putnički avion tj. njegova svjetla na noćnom nebu.
(Inače, do tad sam se često pitao zašto u filmovima prikazuju UFOe sa kružno raspoređenim svjetlima koja se glupavo vrte kao neki ringišpil. Uvijek sam kontao da je to naivna predstava. Nekako se desilo da baš od ovog događaja promjenim mišljenje :mrgreen: )

3. 2006.-ta godina, mislim da je bilo proljeće, više se uopšte ne sjećam datuma ali se događaja sjećam dobro. Nisam mogao da spavam pa sam u sred noći ustao i gledao kroz prozor. Nisko iznad sjevernog horizonta, tamo gdje se zvijezde već teško uočavaju zbog debljine vazdušnog sloja, blještala je jasna svjetlost narandžaste boje (boja identična onim narandžastim uličnim svjetiljkama koje se koriste za rasvjetu većih ulica i raskršća). Letimično sam pogledao i pomislio da se najvjerovatnije radi o Veneri ili nekoj drugoj planeti. Otišao sam do wc-a i nakon par minuta vratio sam se do prozora i skontao da se svjetlost pomjerila. Dohvatio sam durbin (dječji durbin, igračka koja je od slabe koristi ali ipak malo približi stvari) i pratio sam tu narandžastu stvar koja je nekoliko minuta polagano klizila iznad horizonta. U jednom ternutku se zaustavila i promjenila je boju u bijelu, a odmah zatim su se od nje odvojila tri svjetlosna objekta. Jedan, narandžast, je krenuo ravno prema dolje (kao da je "otpao") i lagano nestao u "fade out", zajedno s "glavnim" objektom, koji je takođe nestao. Druga dva objekta su se takođe odvojila od "glavnog" u istom tenutku, svaki od njih se sastojao od jasno vidljive zelene i žute svjetlosti, između kojih je bio manji razmak. Ova dva objekta su krenula ravno u vis i njihova svjetlost trajala je koju sekundu nakon što je nestala svjetlost donjih objekata, a onda su i oni lagano "izblijedjeli" i nestali...

Eto, znam da nije bog zna šta ali neka sam konačno zapisao :mrgreen:
A ako bude još nečega, javljam :wink:

http://www.inner-sunrise.co.nr

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.