Sada je: pon maj 05, 2025 10:05 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri maj 17, 2006 11:42 pm 
Član foruma

The Indigo Files

These pages are a personal exploration and experience of the emergence of the Indigo and Octarine ray people into the world today. The Indigo (also called Cobalt or Blue) phenomenon has been widely discussed and examined in many New Age, Lightbearer, Ascension and Esoteric circles, but little has been written firsthand about what it is like to BE an Indigo and live this life. I seek to remedy that in these pages. What I write here is from personal experience, insight, and Guidance. You may read things here that are only now manifesting themselves in our world, or have not yet been broached or discussed in mainstream circles. There are no secrets here, only life as I know it, and experience as I relay it for the benefit of my peers who are either conscious or latent Indigos. Some of what I write here may make no sense to you if you are not one of us, but I share it in the spirit of tolerance and understanding. Indigo or not, we are all related. And we are all members of the human family on this planet.

Who Are The Indigo People?

Part 1 Part 2 Part 3 Part 4

Guidance from an Elder Indigo

Indigo Generations

Crystal Or Octarine?

Guest Writer: Are You An Adult Indigo?

http://www.sunfell.com/indigo.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 18, 2006 1:55 am 
Početnik

Citat:
Reci cu ti svoje misljenje.
Njihovi umovi su programirani, imaju promjene i neke prednosti radi lakseg uvodenja novog svjetskog poretka.

samo me zanima od kud ti ta informacija?

Citat:
Po meni, indigo djeca su velika glupost.

Točnije, općenito govoreći to su samo hiperaktivna i razmažena djeca.

ta djeca se po nekim "pravilima" koje si nazvao hiperaktivna i razmazena razlikuju od "normalne" populacije,sto uopce nije nista lose.

sad mogu ispricati pricu...jednom su se rodila djeca sa anomalijama u krvi i percipiraju stvarnost oko sebe malo drugacije nego ostali,i sta se desilo:nasla se skupina forumasa koji su ih proglasili cipiranima,buducim sljedbenicima iluminata...sveOPCEludilo al to su i dalje bila samo djeca.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 18, 2006 7:11 pm 
Administrator

Ma ljudi...

Uopće nije bitno kakva su im materijalna tijela.

Bitno je KOJE se duše inkarniraju u njih... to je pitanje!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 21, 2006 9:06 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Ma ljudi...

vrlo, vrlo stare, koje su pri kraju svog inkarnacijskog ciklusa :D ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 21, 2006 5:14 pm 
Član foruma

angelspring je napisao/la:
Jack987 je napisao/la:
Ma ljudi...

vrlo, vrlo stare, koje su pri kraju svog inkarnacijskog ciklusa :D ;)

I vrlo, vrlo pametne, moram reći. Odrasle od rođenja, mudrice i ništa im ne možeš slagati, "premuntati ih"...Ali su istovremeno i tako široke, osjećaš u biti neku veličanstvenost iza tog njihovog malog djetinjeg osmjeha, osjećaš da oni znaju mnogo više od tebe, ali te iz neke samilosti puštaju da misliš da si stariji da si ti onaj koji njih treba da podučava, a ne obratno, itd...JOš mnogo toga mogla bih dodati, ali za sad - ovoliko.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 13, 2006 12:19 pm 
Član foruma

Esperio Max je napisao/la:
Sta mislite o ovom objasnjenju filma Rat svetova: http://signs-of-the-times.org/signs/war ... review.php

U ovom članku se spominje jedna druga interesantna stvar: serija "Taken", takodjer režirana od Spielberga, na koju bi ja da se osvrnem, budući da sam je gledala.

Dakle, prikazuje se kako nas greysi fino već dekadama otimaju u predivnom E.T. bajkovitom stilu i hoće nam se sugerirati da su greysi naši svemirski prijatelji koji nam žele dobro i žele da nam pomognu za naše vlastito dobro, da izmedju ostalog postignemo veći stupanj svijesti i mentalno psihičke/ESP sposobnosti i to poboljšavajući našu DNA (Bože, koje li dobrote od strane greysa), a ne da sebi stvore pogodnu hibridnu rasu tijela koja se mogu spojiti sa dušama jakih OPS frekvencija, odnosno dušama koje su podložne njihovom direktnom telepatskom kontaktu, ne bi li osigurali proksije za neposrednu telepatsku kontrolu ostatka stanovništva, kako sada, a tako i kako se Liziji nadaju i u 4D.

A sve to upakovano u seriji kroz malu Dakotu Fanning - dragu i milu djevojčicu koja je kao Allie masterpiece genetičkog inženjeringa "naše drage braće iz svemira" - greysa.

Kako se mala Allie /Dakota uklapa u sveprisutnu priču o indigo djeci?

Liziji su znali/znaju da ce se na Zemlju prije prelaska na 4D inkarnirat bića koja će biti "visoko spiritualno razvijeni", kao i da oni (Liziji) to ne mogu izbjeć.

Onda su Liziji smislili iz njihovog ugla gledišta jedan Masterplan, kako da medju ta bica ubace i svoje igrače.

Prekrajali su i majstorisali na hibridnoj rasi tzv. indigo djece koji imaju povećane mentalno/psihičke sposobnosti otimajući generacijama pogodne kandidate i "igrajući se" po njihovoj DNA, da bi ti kandidati opskrbili adekvatan podmladak.

Za Lizije nije problem biti biće sa razvijenim psihičko mentalnim / ESP sposobnostima, visoko inteligentni, telepate, vidoviti, praktički iz našeg ugla gledišta raditi čuda umom - telekinezu itd.

Ali je problem imati "osobine srca" kao što su: suosjećanje, savjest, samilost, dobrota i glumiti da ih imaju kad ih nemaju.

Kako upakirati OPS/Lizzie/greys hibride da prodju pod "spiritualno razvijena bića" u ovo doba u kojem se povećano inkarniraju "spiritualci"?

Fino: izmisli novu ideologiju: posluži se već spomenutim nazivom "indigo djeca"; ubaci je kroz "Kryona" i kanal Lee Caroll u masovnu svijest, a onda kroz razne instance kontrolnog sistema širi marljivo dalje, postavi sve temeljne osobine koje ti imaš kao => poželjne i koje kao takve u toj novoj ideologiji treba da budu bitne i CIJENJENE: visoka inteligencija, telepatija, vidovitost, telekineza i onda strpaj sve u isti koš i ove tvoje "mentalce, bez suosjećanja, hladne i arogantne" i one druge "spiritualce, sa srcem".

Budi bez brige: ljudi neće skužit razliku, barem dok ne bude kasno.

A ako i počnu kužit: ti ćeš počet sa najfinijim psiho-manirima: "Joj, šta si 'taki', šta ti imaš protiv indigo djece, ti si sigurno ljubomoran jer tvoje dijete nije indigo. A moje je baš pametno i može pogledom micat čaše i zna svašta."

Pa sad ti dokaži da nisi ljubomoran na malog divljeg (ADHD) oholog psiho-hibrida.
Sa totalnim nedostatkom empatije.
Koje osobine neki opisuju i sa "ima kraljevsko držanje."

Što sprečava visoko inteligentna bića sa povećanim psihičko mentalnim/intelektualnim sposobnostima/ESP koja nemaju niti savjesti niti samilosti niti suosjećanja niti sažaljenja da kontroliraju i manipuliraju ostatak populacije?

Ništa.

A kako će "normalan" čovjek koji je ionako "ošamućen", UOČIT razliku izmedju bića sa "kvalitetama srca" i bića sa povećanim psihičko/ mentalnim sposobnostima bez osjećaja kad se danas SVI zajedno trpaju u jedan veliki lijepi koš NEW AGE indigo djece ideologije?

I na koga će se "normalan" čovjek željan "duhovnog razvoja" ugledat da mu služi kao primjer ako ne zna razlikovat u "novim idolima" koji se nude i ne zna prepoznat koje su tu kvalitete bitne?
A koje nisu poželjne?

Pa da u sebi razvija te kvalitete koje su bitne kao suosjećanje, poštovanje, samilost, savjest itd., koje će ga spriječiti da koristeći eventualne svoje razvijene kvalitete uma ( telepatija, vidovitost, ESP itd. ) manipulira i kontrolira druge za svoju korist.

A pogotovo kako će normalan čovjek neovisno o tim kvalitetanma razvijat SVJESNOST o svim ovim mogućnostima da bi se mogao zapitat: "Uf, kakvo sada razlikovanje izmedju hibrida Lizija/greysa i spiritualaca - pa to su sve SAMO djeca - kad se upravo "simpatični" greysi i njihov genetski dizajniran podmladak na tv-u propagira kao "preslatka, prepametna i nevina dječica koja ne bi ni mrava zgazila i svima hoće SAMO bezrezervno i bezgranično pomoći kao Allie aka Dakota?

A ova zločesta i zla ljudska rasa ih lovi kroz cijelu seriju i hoće da ih uništi, njih i njihovu rodbinu - malu "čudotvornu" dječicu koja mogu svašta.

Dakle, nameće nam se zaključak da su SVA ta NOVA INDIGO/KRISTALNA/ZVJEZDANA/whatever djeca ista, divna, zlatna i krasna.

E, pa nisu.

Nisu sva indigo djeca ista.
Nisu sva tzv. "indigo djeca" vrhunski duhovno razvijena bića.
Neka potječu direktno iz genetičko-inženjerskog laboratorija lizija i greysa.

Mary Rodwell je klinički hipnoterapeut koja je suosnivač Australian Close Encounter Resource Network (ACERN), vice-predsjednik "Star Kids Project Ltd.", osnovanog od Dr. Richard Boylan i autorica knjige: "Awakening: How Extraterrestrial Contact can Transform Your Life".
Mary je imala do sada hipnoterapeutskih iskustava ili došla u kontakt sa oko 1000 osoba koje su bile otimane.

O svom tim dokumentiranim iskustvima sa otimanima je održala i govor na United Nations Affiliated Conference in Montreal http://www.iiihs.org/confsched2006.htm
Učesnici konferencije http://www.iiihs.org/speakers2006.htm

Njen zaključak nakon 10 godina rada sa otimanima, od kojih mnogo djece, iz svih tih stotina otmica je prilično naivan, jer ona vjeruje da te OTMICE ALIENA služe SPIRITUALNOM BUDJENJU i boljem "galaktičkom kontaktu sa našom svemirskom braćom".
Doduše, ona takodjer ne isključuje mogućnost da ALIENI - otmičari dolaze iz jedne dimenzije koja je paralena našoj ili čak sa drugih planeta.

članci i iskustva otimanih sa webstranice Mary Rodwell - http://members.iinet.com.au/~starline/A ... Centre.htm

npr. 'Alieni su mi dali specijalan talent', Tracy Taylor: (30 godišnja žena priča o tome kako je raznorazni alieni posjećuju OTKAD ZNA ZA SEBE, komuniciraju s njom telepatski vode je na svoje svemirske brodove, prepuna je finih riječi i hvale za ta divna bića budući da ona sebe smatra 'poslanikom' aliena u našem svijetu.
"Visoka sivkasta bića koja sam vidjala od rodjenja do svoje devete godine su oduvjek bila kao bliska obitelj za mene. Vodili su me na svoj svemirski brod, i ja sam mogla hodati unaokolo bez ograničenja i komunicirati slobodno sa svim ovim bićima. Budući da sam osjećala jedinstvenu povezanost sa njima, ubrzo sam zaboravila sve fizičke razlike, ako da uopće ne postoje barijere, kao da smo ISTI."

http://members.iinet.net.au/~starline/A ... _of_ET.htm
http://members.iinet.com.au/~starline/A ... Take_5.htm

ili priča Ann Andrews, 'Why did you take my son' (Zašto ste mi uzeli sina?) http://members.iinet.com.au/~starline/A ... u_Take.htm
čija cijela obitelj ima iskustva sa otimanjima. Njoj su Alieni ukrali 3 mjeseca star fetus iz utrobe, uvjeravajući je da je to za njeno dobro, jer ne bi preživjela trudnoću. Fetus je kod Aliena, kod kojih je nastavio 'živjeti,' narastao u sina imenom Nathan, koji se često telepatski javlja mami. Ann je o svojim iskustvima napisala knjigu: 'Abducted'.

Dr. Richard Boylan, http://www.drboylan.com/ psiholog i klinički hipnoterapeut i tajnik Academy of Clinical Close Encounter Therapists (ACCET) u Americi, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva sa otimanima i praćenjem njihove djece vjeruje da su roditelji te djece otimani te da se manipuliralo na njihvoj DNA da bi se dobio podmladak koji je sposoban za telepatiju, telekinezu i ESP.

Članak Mary Rodwell, "Star Children" gdje navodi izvod iz knjige Dr. Richarda Boylana o takozvanoj "Novoj djeci" koju on naziva "Star kids": izvor http://www.thelosthaven.co.uk/StarKids.html

Oni često izgledaju kao odrasle osobe u dječjim tijelima. Imaju jedno znanje koje je daleko iznad njihovih godina. Telepatsko down-loadiranje, često tijekom sna, koji izgledaju kao snovi - povećava raspon i perspektivu u kojoj ova djeca "operiraju".

Boylan je rekao 1999: izvanzemaljski doprinos ovom fenomenu može doći ili od genetskog inženjeringa, telepatskog povezivanja svijesti kao i direktnom inkarnacijom jednog ET-ja u čovječje tijelo.

Dijete je začeto od roditelja koji su sami "iskusili otimanja", i njegov genetski materijal je ili djelomično vanzemaljski ili je ljudski ali promjenjen da bi ova djeca imala sposobnosti koje su iznad prosjeka.

Riječi jedne mame o njenom 4 godišnjem djetetu: "On zna što ja mislim, završava moje rečenice za mene i osjeća bol kada i ja osjećam. Nedavno je govorio o "zločestima" koji ga kradu po noći. Uzasno se brinem. I kaže da će me upoznati sa Alienima jednog dana. On kaže da neki zgledaju kao mi, a neki koji ga posjećuju u njegovoj sobi izgledaju kao teletubbies. On kaže da oni lebde, a ne hodaju i kaže da oni pričaju s njim cijelo vrijeme. Kaže za greyse da nisu zli, samo da izgledaju zastrašujuće. Oni dodju kroz zidove i mogu postati nevidljivi kad god to hoće, ali su i dalje prisutni. Oni ga posjećuju da bi ga naučili stvari koje ne uči u školi. Takodjer priča o tome kako su alieni "radili" na njemu, u njegovom trbuhu, zabadali su svoje prste u njegovo uho, a glava u području treće čakre ga boli."

Jedna 5-ogodišnja curica je rekla svojoj majci: "Vi niste moji stvarni roditelji. Oni su u zemlji bajke. Vi ste ovde samo da bi pazili na mene. Ja inače zapravo ne izgledam ovako kako izgledam. Ne mogu ti reći kako izgledam, jer bi te strašno uplašila."

Jedna druga majka: "Moj sin kaže da su ET oni koji izaberu roditelje, a ne djeca. On kaže: djeca su genetski promjenjena prije nego što su rodjena. Oni su dobili ET DNA."

ostali interesantni izvori:

O abdukcijama i manipulacijama Lizija i greysa i ostalih kreatura, prema stvarnim dogadjajima: Taken - Karla Turner, Masquerade of Angels, Into the Fringe

Budd Hopkins, http://www.intrudersfoundation.org/inside.html koji je u svojoj knjizi "Intruders" smatra da je plan aliena da se genetički "mješaju"/ hibridiziraju s nama, nakon što je proveo godine istraživačkog rada sa otimanima, i uvijek otkrivajući da su alieni najviše zainteresirani za ljudsku spermu i jajne stanice.

Ostale knjige gdje se takodjer priča o hibridizaciji:

Budd Hopkins Missing Time (1982), Intruders (1987)
Whitley Strieber Communion (1987),Transformation (1988), Confirmation (1998)
David M. Jacobs Secret Life (1992), TheThreat (1998)
Kenneth Ring The Omega Project (1992)
John E. Mack Abduction (1994)

Vrijeme je da se malo vježba pronicljivost obraćajući pažnju na ove kvalitete / ESP sposobnosti u ovoj djeci i razlike medju njima, da ne bude zavaravanja, budući da svijetom kolaju informacije da je SADA 90% sve djece na svijetu u dobi do 10 godina - indigo dijete.

Koliko od njih su hibridi?

Koliko od njih su direktno telepatski povezani sa 4D OPS i redovito kontaktirani od 'rodjaka'?

Koliko smo mi, "normalna ljudska bića" u stanju da hibride prepoznamo i da se kontroli i manipulaciji odupremo?

Da li se još (uopće) stignemo osvijestiti i sagledati stvari oko nas onakve kakve one zbilja jesu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 13, 2006 1:29 pm 
Član foruma

Citat:
Vrijeme je da se malo vježba pronicljivost obraćajući pažnju na ove kvalitete / ESP sposobnosti u ovoj djeci i razlike medju njima, da ne bude zavaravanja, budući da svijetom kolaju informacije da je SADA 90% sve djece na svijetu u dobi do 10 godina - indigo dijete.
Koliko od njih su hibridi?
Koliko od njih su direktno telepatski povezani sa 4D OPS i redovito kontaktirani od 'rodjaka'?
Koliko smo mi, "normalna ljudska bića" u stanju da hibride prepoznamo i da se kontroli i manipulaciji odupremo?
Da li se još (uopće) stignemo osvijestiti i sagledati stvari oko nas onakve kakve one zbilja jesu?

Pazi bre malo, kakve 90% djece, onda smo ionako gotovi. Takvo razmišljanje predvodi večini genocida....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 13, 2006 2:28 pm 
Član foruma

Pazim, bre.
Jesmo gotovi ili ne, ne znam, al nije lose da se zna sta se po svijetu prica.
Zato sam uostalom i napisala sve ovo: da se ljudi malo ZAMISLE.

Da li ce ovo ili bilo kakvo razmisljanje vodit genocidu ili ne: ne znam, u svakom slucaju korisno je malo provjerit prije neg sto se nesto pise.
To nije samo moje 'razmisljanje' ili nesto sto sam ja iz dosade IZMISLILA.

Odakle meni taj podatak?
Pa pojam "Indigo djece" potjece od Nancy Ann Tappe, koja je prvi put dokumentirano na planeti, prije Lee Carolla upotrijebila rijec indigo u tom kontextu 1982 u svojoj knjizi 'Understanding Your Life Through Color', jer je pocela vidjat tu boju u aurama djece.

http://skepdic.com/indigo.html

http://www.google.de/search?num=20&hl=e ... h+Color%22

Sto se tice podatka o 90% ili preko 90%, to je prva, gledajuci aure procjenila ta ista Nancy,
http://www.google.de/search?num=20&hl=e ... 0%25+nancy

a onda su tu "procentazu", sa vidjenjm aure ili bez nje, preuzeli i mnogi drugi autori textova o indigo djeci.
http://www.google.de/search?num=20&hl=e ... uche&meta=

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 14, 2006 5:56 pm 
Moderator

Doba Akvarijusa, dolazak „spiritualaca“ ok, ali za indigo decu u ovom kontekstu ja sam sada prvi put cula :oops: Ili mi je promaklo.
Tema na sajtu me je snazno odbila, onako „garant je nesto totalno gadno.“

Iscitala sam temu. Malo obisla sajtove, uglavnom su prigodno plavetni, na nacin koji me neodoljivo podseca na skarletno crvenu.
Pa mi se nekako cini da je topic dobro odredjen.

Nasla sam i nesto domace, saljem link.

http://www.subnovine.co.yu/index.php?broj=05_07&id_zg=8
Kada malo razmislim, Tinin mejl mi deluje veoma, veoma realno.

Ako dobro interpretiram procentuazu, to bi znacilo da se u ovom sada-ovde trenutku upravo skupljaju OPD vs OPS "snage" u veoma ozbiljnom broju uz „normalace“, koji bi da pogledaju predstavu, i da Armagedon samo sto nije poceo. :mrgreen: Odnosno, poceo je samo ga nismo primetili zbog svetskog prvenstva u fudbalu. Ajme!

Ali da probamo, ja uzivam u pricama: OPS su ubacili svoje igrace u drugi tim, da naprave mutljavinu kao sto obicno i rade. Medjutim ni OPD nisu bas naivni, ipak deluju vecinom sa viseg nivoa. Pripremili su tim za podrsku svojim „spiritualcima“. Taj tim se vise puta inkarnirao na zemlji, prilagodio gravitaciji i naucio da deluje u zemaljskim uslovima. Posto za njih vreme nije prepreka, trenutno se inkarniraju u raznim tackama nase proslosti, sa zadatkom da se probude i razbiju holografske drame, odnosno „izlece nasu istoriju“ i na taj nacin podrze "spiritualce". Pa ne pojavljuju se ove bosanske piramide i drugacija tumacenja Biblije tek tako.
Razbijanje holografskih drama se desava u svakom od tih sada ukljucujuci i ovo ovde sada.
„Sukob“ se trenutno vodi kroz preklapanja prostor-vremena a tacka susretanja je ...

Sta da vam kazem?
May the Force be with you :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 16, 2006 2:19 am 
Administrator

Mislim da je ipak dobro pogledati seriju Taken, bez obzira na to što nam ga je Sielberg pokušao na kraju propisno da zavuče okrečući poentu za 180 stepeni. Sama dinamika interakcije s ljudima kroz noviju istoriju prilično je dobro predstavljena kao i struktura i odnos tzv. “tajnih službi” prema ovom fenomenu i njihova uloga u njegovom zataškavanju. Isto tako i mentalni (psihopatski) profil entiteta koji se nekim “čudom” uvijek zadese u takvim službama. U ovim vremenima ne možemo ni očekivati da će neko provući veću dozu istine kroz holivudsku filmsku industriju, kad je ‘cointelpro’ ubacio u petu brzinu što se dezinformisanja tiče a ona im je jedan od od glavnih ‘ventila’. S tim u vezi, svako mora sklapati svoj vlastiti mozaik na osnovu onoga što mu je dostupno.

Takođe mislim da je sasvim moguće da je jedan od aspekata manipulacije i ova genetska modifikacija ljudi i konsekventna pojava tzv. ‘indigo djece’. Prije nekoliko godina čitao sam jedan tekst na tu temu u Nexus (ili New Dawn?!) magazinu gdje autor na osnovu svog dugogodišnjeg istraživanja tog fenomena kaže: “Ta djeca mogu u svom životu postati vanserijski naučnici, isto kao i vanserijske ubice.” Od onoga što sam na tu temu saznao, čini mi se da se radi o pokušaju stvaranja ljudi sa naglašenim OPS karakteristikama koji će uz to vjerovatno imati povećan intelektualni kapacitet a možda i neke psi-sposobnosti.

Nadalje, slično kao i sa problematikom ‘organskih portala’, tema je prilično osjetljiva, i samo upuštanje u prosuđivanje koje bi dijete moglo biti ‘indigo’ a koje ne, uopšte nije uputno. S druge strane, svaka majka ima tendenciju da u svom djetetu vidi nešto specijalno. Teoretski, stvar bi se mogla ublažiti jedino pravilnim vaspitanjem te djece ali kako kad većina roditelja živi u transu i u svijetu koji je baziran na OPS ‘vrijednostima’!?

S druge strane, na osnovu nekih podataka koji stižu iz te oblasti, čini se da se bliži tzv. ‘kraj ciklusa’ što će navodno biti praćeno i kojekavim katastrofama u vezi kojih se najčešće pominje ‘kiša kometa’. Ako je tako, za očekivati je da će naši pastiri prije toga prebaciti određenu količinu ‘rasplodnog materijala’ na sigurno a vjerovatno će genetika određivati to - koje ovce će biti ‘spašavane’.

Jaka OPS komponenta vjerovatno ima funkciju da usmjeri pažnju tih entiteta na materijalni dio kreacije, sprečavajući ih da vide onu drugu polovinu.

Postoje neke indikacije da kod inkarnacije duša mora da bude u nekoj vrsti rezonancije s genetičkim tijelom. Čini mi se da je duša - duša, i da se one ne mogu dijeliti na ljudsku, reptilsku, nordičku itd. nego da se radi o tome na kom razvojnom stepenu se ona nalazi i kakvog je ‘polariteta’, te od toga zavisi i to gdje će se ona moći inkarnirati i u kakvo tijelo. U slučaju dolaska talasa ili premještaja u 4D, onda postoji i mogućnost da entiteti koji trenutno naseljavaju reptilska tijela u 4D, pokušaju malo da ‘promijene fizionomiju’ stvarajući ‘udobnija’ i ‘ljepša’ tijela za sebe, u koja će se moći inkarnirati, tj. koja će moći da podnesu njihovu jaku OPS frekvenciju.

Isto tako, ponovno naseljavanje 3D zemlje individuama sa izraženijom OPS frekvencijom obezbjedilo bi veće količine energije onima sa gornjeg sprata.

Bez obzira na to da li je neka od ovih teorija tačna ili ne, nama su ruke u odnosu na ovaj ‘fenomen’ svezane (kao i obično). Radi se o ‘trojanskom konju’ za kojeg naslućuješ šta se krije u njemu a istovremeno si nemoćan da promijeniš svrhu za koju je namijenjen. Za sada, mi možemo samo biti posmatrači što se ovoga tiče jer je kasno da se u tom smislu nešto promijeni.

Dr Jacobs možda nije slučajno rekao u knjizi the Threat:

(…)Došao sam do zaključka da je ljudska civilizacija izložena jednom procesu ubrzane i vjerovatno, katastrofalne, - promjene, a mi nismo ti koji su zamislili tu promjenu. Ono zbog čega se još neugodnije osjećam je to što se ovdje radi o jednoj promjeni koja je najmanje prihvatljiva za ljudsko društvo, tu se radi o — integraciji vanzemaljaca. (…)

Njihov plan je orjenitisan ka njima samima a ne prema ljudima, kao što bi se očekivalo od jednog programa kojem je cilj reprodukcija. Na kraju, postoji mogućnost da će tu biti i neke koristi za nas, ali ako mi preživimo sve to kao ljudska vrsta; cijena za ovo milosrđe će biti naše odricanje od slobode da upravljamo svojom vlastitom sudbinom a najvjerovatnije i odricanje od naše lične slobode. Uz pomoć jednog kompetentnog istraživanja mnoge nepoznanice i misterije fenomena otmica su riješene. Međutim, tu se sa kristalnom jasnoćom pojavio i jedan od njegovih aspekata. Vanzemaljci su nas prevarili. Oni su nas uspavali, uveli su nas u jedan trans opšte nevjerice i samozadovoljstva, još od početka njihovog prisustva. Tako smo bili nesposobni da razumijemo dimenzije ove prijetnje koju nam oni predstavljaju kao i da im se adekvatno suprostavimo.(…)

Sada je vjerovatno prekasno. Moja lično samozadovoljstvo je već odavno nestalo, i ono je sada zamijenjeno jednim dubokim osjećajem odbojnosti pa čak i jeze. Mi znamo šta ovakvo njihovo ponašanje znači, a sada je imperativ da se upitamo kakve će biti posljedice takvog njihovog ponašanja za buduće generacije čovječanstva. Odgovor na to pitanje vjerovatno nećemo saznati sve dok oni ne ispune svoj plan, a ja mislim da na njega nećemo morati dugo čekati.(…)

Na kraju krajeva, mi nismo u stanju da vidimo ni ovaj ‘donji’ dio manipulacije ljudi koja dolazi od strane 3D psihopata i odvija se kroz istoriju do dan danas, pa kako onda možemo očekivati da ljudi primjete neku manipulaciju koja je daleko suptilnija i koja dolazi od strane entiteta koji su izvan naše percepcije i daleko više sofisticirani?!

Sjećam se kad sam još bio dijete, jednom prilikom sam u društvu dok smo jedne večeri posmatrali zvjezdano nebo, iznenada izjavio da mi dođemo nešto kao laboratorijske životinje vanzemaljcima, nakon čega sam se dugo čudio kako mi je takva glupost mogla pasti na pamet.

Mnogo kasnije, kad sam stvar ispitao malo dublje, ispostavilo se (bar za mene) da sam bio u pravu. Tako, kad sam čitajuci kasiopejske transkripte naišao na ovaj dijalog:

Laura: Koja je to najveća tajna?
C/s: Vi ste EKSPERIMENT.

ovo me nije nimalo iznenadilo. Sve to sam podsvjesno već znao.

S druge strane, dovoljno je vidjeti kako su prolazili poljski naučnici koji su radili zajedno sa Lobačevskim u proučavanju psihopatije i njihove uloge u promociji zla na našoj planeti od davnina pa do danas, i dinamiku oko sprečavanja objavljivanja knjige Political Ponerology, pa da se vidi da ni sa psihopatama ne možemo izaći na kraj jer nam čak ni ta anomalija nije dovoljno poznata.

Tako npr. neki dan čitam ovu Vlajkovićevu knjigu u 2 dijela Vojna tajna:

http://www.helsinki.org.yu/docs.php?lang=sr

I vidim kako se autor stalno iščuđava ponašanjem patokratije, pokušavajući da racionalizuje poteze ‘individua s greškom u softveru’ koje istovremeno zauzimaju visoke funkcije na čelu države. Pitam se dokle ćemo se čuditi?! Sve ovo je još davno opisano i događaće se onoliko dugo dok takvima dozvoljavamo da zauzimaju te funkcije i dok gutamo psiho-patološki materijal koje nam iste individue serviraju odozgo.

Mi ne želimo ili nismo u stanju vidjeti stvari koje su nam pred nosom.

Većina ljudi u svijetu nije u stanju da prepozna državo-sponzorirani terorizam, tako da napadi na normalna ljudska bića od strane patokratije, kao što je npr. bio onaj “911”, mogu sasvim neometano da se izvode kao i da se sprovode sve “zaštitne i kaznene mjere” koje zatim slijede. Kad ne možemo vidjeti ni ovaj donji nivo manipulacije, kako onda da vidimo onaj gornji?!

Istovremeno, većina onih koji počnu malo da se bude, upadaju ko muve u PRVU (new-age) zamku i vrlo brzo počinju da pate od ‘sindroma’ –

OVCA-U-NIRVANI.

Svako njihovo djelovanje se nadalje svodi na proklamacije tipa: Mi smo jedno, jedno je sve, ti si ja, ja sam ti, samo ljubav postoji a sve ostalo je iluzija… - i sve ostalo što ide zajedno sa “što je babi milo, to joj se i snilo” – vrstom pogleda na realnost. Ovako “mentalno-kastrirane” individue nisu više u stanju pomoći ni sebi ni drugima. O nekom svjesnom življenju i djelovanju, tu nema ni govora. Oni mogu jedino da sanjaju i projiciraju a usput i da čekaju na Maitreyu ili nekog drugog spasioca za kojeg su iz “pouzdanih” izvora saznali da je ‘prosvijetljen’ i da on samo što nije stigao da nam pomogne u našoj ascenziji. Ili da čekaju na našu ‘svemirsku bracu’ koja nam stižu upomoć. Boli glava od gluposti!

U knjizi Donosioci Svitanja na jednom mjestu se pominje da - kad bi znali svu istinu, razbježali bi se na sve strane glavom bezobzira. Na osnovu ovo malo koliko sam sada u stanju da vidim, mislim da je to stvarno tako. Stoga ne mogu da kažem da ne razumijem individue koje upražnjavaju kojekakve tehnike za samo-trankvilizaciju.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 14, 2006 1:58 pm 
Član foruma

Jesu li neka indigo djeca/osobe hibridi greysa/reptila, usadjeni u tijela zena da bi se dobila tijela pogodna za inakarnaciju dusa jakog OPS polariteta na 3D - kako bi te bile telepatski u vezi sa svojim rodjacima i u 3D direktno kontrolirali ostatak stanovnistva?

A mozda su "slatke" indigo psihopate rodjene da izazivaju nered i nasilje, onda kad im se aktiviraju programi, chipovi, alteri, whatever?

Nancy Ann Tappe (the first person to perceive and write about the arriving Indigos) when interviewed by Jan Tober in the book The Indigo Children (1999) stated: "These young children - every one of them I've seen thus far who kill their schoolmates or parents - have been Indigos."

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 14, 2006 2:52 pm 
Član foruma

Citam te osobine indigo ljudi pa razmisljam....i stvarno to bi sve mogle biti osobine jedne vise inteligencije i vise svesti, ali svesti Opredeljene Prema Sebi, kada se svaka stavka zasebno prouci.Pa cak i ta prva misao koja pada na pamet kad se spomenu indigo deca: ~Posebnost~ oni su svesni da su posebni i drugi bi trebali da budu svesni da su oni posebni......da li razmisljati dalje o njima?

Ja znam ko voli da bude poseban i ko voli ~specijalan tretman kakav on zasluzuje~ (iako mozda gresim,cega sam svestan).Biram da uopste ne razmisljam o njima, bar ne na nacin koji je prezentovan po svim tim sajtovima i objasnjenjima a koji moze biti veliko iskrivnjenje svega toga.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 14, 2006 11:34 pm 
Administrator

Moramo stalno imati na umu da živimo u realnosti u kojoj se mnoge ‘pozitivne stvari’ obrću za 180 stepeni a isto tako i negativne. Na kraju, rezultat je takav da negativne stvari dobijaju pozitivnu konotaciju, dok pozitivne stvari dobijaju negativnu konotaciju. Ako pozitivne stvari nisu okrenute za 180 stepeni, onda su bar izvitoperene.

Mislim da je ipak dobro pogledati seriju Taken u 5 dijelova, bez obzira na to što je i Spielberg na kraju okrenuo poentu za 180 stepeni. Sama dinamika interakcije vanzemaljaca s ljudima kroz noviju istoriju prilično je dobro predstavljena kao i struktura i odnos tzv. “tajnih službi” prema ovom fenomenu i njihova uloga u njegovom zataškavanju. Isto tako i mentalni (psihopatski) profil entiteta koji se nekim “čudom” uvijek zadese u takvim službama. U ovim vremenima ne možemo ni očekivati da će neko provući veću dozu istine kroz holivudsku filmsku industriju, kad je ‘cointelpro’ ubacio u petu brzinu što se dezinformisanja tiče a ona im je jedan od od glavnih ‘ventila’. S tim u vezi, svako mora sklapati svoj vlastiti mozaik na osnovu onoga što mu je dostupno.

Takođe mislim da je sasvim moguće da je jedan od aspekata manipulacije i ova genetska modifikacija ljudi i konsekventna pojava tzv. ‘indigo djece’. Prije nekoliko godina čitao sam jedan tekst na tu temu u Nexus (ili New Dawn?!) magazinu gdje autor na osnovu svog dugogodišnjeg istraživanja tog fenomena kaže: “Ta djeca mogu u svom životu postati vanserijski naučnici, isto kao i vanserijske ubice.”
Čini mi se da se radi o pokušaju stvaranja ljudi sa naglašenim OPS karakteristikama koji će uz to vjerovatno imati povećan intelektualni kapacitet a možda i neke psi-sposobnosti.

Nadalje, slično kao i sa problematikom ‘organskih portala’, tema je prilično osjetljiva, i samo upuštanje u prosuđivanje koje bi dijete ili odrasla osoba mogla biti ‘indigo’ a koja ne, uopšte nije uputno. Nadalje, svaka majka ima tendenciju da u svom djetetu vidi nešto specijalno. Teoretski, stvar bi se mogla ublažiti jedino pravilnim vaspitanjem te djece ali kako, kad većina roditelja živi u transu i u svijetu koji je baziran na OPS ‘vrijednostima’!?

Nadalje, u mnogim slučajevima je primjećeno da je majkama koje su u interakciji sa greysima dobile ‘indigo dijete’, zajedno s njim instaliran i jedan “new-age mentalni program” (‘ovca-u-nirvani’), tako da kod njih o nekom pravilnom ili objektivnom pristupu ovoj problematici, ne može biti ni govora. Automatski se pale se na sve što je upakovano u ambalažu od ‘svjetlosti’, ‘ljubavi’, poliranih aura, spinovanih čakri… itd., dok sadržaj nisu u stanju da vide. Bespogovorno se slijedi “info” koji dolazi od strane entiteta koji sami sebe nazivaju “Usksnutim majstorima” (njihov “info” obično počinje riječima: “Beloved brethern…”), te su tako u stanju da vide sve, osim objektivne realnosti. Istovremeno oni smatraju sebe duhovno razvijenim osobama a nesvjesni su činjenice da duhovni razvoj i ignorantnost ne mogu da idu zajedno. (Ignorantnost ide zajedno samo sa tzv. “pseudo-duhovnošću”).

S druge strane, čini se da se bliži tzv. ‘kraj ciklusa’ što će navodno biti praćeno i kojekavim katastrofama. Ako je tako, za očekivati je da će naši ‘pastiri’ prije toga prebaciti određenu količinu ‘rasplodnog materijala’ na sigurno a vjerovatno će genetika određivati to - koje ovce će biti ‘spašavane’.

Uostalom, zar i mi ne činimo iste stvari u našoj interakciji sa stvorenjima s nižeg sprata?! (“Kako gore, tako i dole”). Na primjer, genetskim modifikacijama i odabirom, trudimo se da dobijemo ovce sa onim karakteristikama koje su za nas poželjne (što automatski ne znači da su iste karakteristike – I ZA NJIH poželjne). Ukoliko se naše ovce nadju u nekoj opasnosti, mi ćemo ih naravno spašavati. Ako ne možemo sve, onda ćemo bar one ‘odabrane’.

Jaka OPS komponenta vjerovatno ima i funkciju da usmjeri pažnju tih individua na materijalni dio kreacije, sprečavajući ih da vide onu drugu polovinu.

Postoje neke indikacije da kod inkarnacije duša mora da bude u nekoj vrsti rezonancije s genetičkim tijelom. Čini mi se da je duša - duša, i da se one ne mogu dijeliti na ljudsku, reptilsku, nordičku itd. nego da se radi o tome na kom razvojnom stepenu se ona nalazi i kakvog je ‘polariteta’, te od toga zavisi i to gdje će se ona moći inkarnirati i u kakvo tijelo. U slučaju dolaska talasa ili premještaja u 4D, onda postoji i mogućnost da entiteti koji trenutno naseljavaju reptilska tijela u 4D, pokušaju malo da ‘promijene fizionomiju’ stvarajući ‘udobnija’ i ‘ljepša’ tijela za sebe, u koja će se moći inkarnirati, tj. koja će moći da podnesu njihovu jaku OPS frekvenciju.
Reptilska tijela su najekonomičnija sto se konzerviranja energije tiče. Isto tako, ona su navodno u stanju akomodirati mnogo jaču OPS frekvenciju od ljudskih. S tim u vezi, moguće je da duša jakog OPS naboja ne može mnogo birati u tom smislu, nego se inkarnira tamo gdje može. S obzirom na svu tehnologiju i sofisticiranost naših ‘svevišnjih gospodara’, ne bi bilo nikakvo čudo da se medju nama sprovodi i neki “indigo-projekat”.

Isto tako, ponovno naseljavanje 3D zemlje individuama sa izraženijom OPS frekvencijom obezbjedilo bi veće količine energije enitetima sa gornjeg sprata.

Bez obzira na to da li je neka od ovih teorija tačna ili ne, nama su ruke u odnosu na ovaj ‘fenomen’ svezane (kao i obično). Radi se o ‘trojanskom konju’ za kojeg naslućuješ šta se krije u njemu a istovremeno si nemoćan da ga promijeniš, odnosno, svrhu za koju je namijenjen. Za sada, mi možemo samo biti posmatrači što se ovoga tiče jer je kasno da se u tom smislu nešto promijeni.

Dr Jacobs možda nije slučajno rekao u svojoj knjizi - the Threat:

(…)”Došao sam do zaključka da je ljudska civilizacija izložena jednom procesu ubrzane i vjerovatno, katastrofalne, - promjene, a mi nismo ti koji su zamislili tu promjenu. Ono zbog čega se još neugodnije osjećam je to što se ovdje radi o jednoj promjeni koja je najmanje prihvatljiva za ljudsko društvo, tu se radi o — integraciji vanzemaljaca. (…)

Njihov plan je orjenitisan ka njima samima a ne prema ljudima, kao što bi se očekivalo od jednog programa kojem je cilj reprodukcija. Na kraju, postoji mogućnost da će tu biti i neke koristi za nas, ali ako mi preživimo sve to kao ljudska vrsta; cijena za ovo milosrđe će biti naše odricanje od slobode da upravljamo svojom vlastitom sudbinom a najvjerovatnije i odricanje od naše lične slobode. Uz pomoć jednog kompetentnog istraživanja mnoge nepoznanice i misterije fenomena otmica su riješene. Međutim, tu se sa kristalnom jasnoćom pojavio i jedan od njegovih vaznih aspekata. Vanzemaljci su nas prevarili. Oni su nas uspavali, uveli su nas u jedan trans opšte nevjerice i samozadovoljstva, još od početka njihovog prisustva. Tako smo bili nesposobni da razumijemo dimenzije ove prijetnje koju nam oni predstavljaju kao i da im se adekvatno suprostavimo.(…)

Sada je vjerovatno prekasno. Moje lično samozadovoljstvo je već odavno nestalo, i ono je sada zamijenjeno jednim dubokim osjećajem odbojnosti, pa čak i jeze. Mi znamo šta ovakvo njihovo ponašanje znači, a sada je imperativ da se upitamo kakve će biti posljedice takvog njihovog ponašanja za buduće generacije čovječanstva. Odgovor na to pitanje vjerovatno nećemo saznati sve dok oni ne ispune svoj plan, a ja mislim da na njega nećemo morati dugo čekati.”(…)

Hm, integracija vanzemaljaca?! Kako? Pa, kroz ljudska tijela, naravno! Zar postoji neka efikasnija metoda?!

Na kraju krajeva, mi nismo u stanju da vidimo ni ovaj ‘donji’ dio manipulacije ljudi koja dolazi od strane 3D psihopata i odvija se kroz istoriju do dan danas, pa kako onda možemo očekivati da ljudi primjete neku manipulaciju koja je daleko suptilnija i koja dolazi od strane entiteta koji su izvan naše percepcije i daleko više sofisticirani?! A da ne kažem da bi oni mogli biti i – “psihopate-na-kvadrat”, tj. prema psihičkom ‘profilu’, daleko gori od ove naše 3D-verzije.

Kod istinskog proučavanja ove problematike moramo uzimati u obzir SVE informacije a ne samo one koje nam – lijepo zvuče!

Nadalje, kad bi se stvarno radilo o nekom “božanskom planu” da se na ovoj planeti u ovim vremenima nadje što više upravo “indigo-osoba” sa kojekavim superiornim kvalitetama i sa svrhom popravljanja kvaliteta realnosti u kojoj živimo, onda bi se već odavno trebali vidjeti i neki pozitivni rezultati. “Po njihovim plodovima će te ih poznati”, što neko reče. Koliko god se trudim, ja ih ne mogu vidjeti. Nasuprot tome, ono što mogu vidjeti, to je jedan globalni proces dehumanizacije čovječanstva. Uz sve to, iz dana u dan postajemo sve veći robovi i neće biti nikakvo čudo ako nas uskoro pokušaju još i da ‘mikročipuju’, kao što se to sada radi sa stokom i kučnim ljubimcima.

Gdje su ‘indigo djeca’ koja sve ovo vide, koja govore o tome i koja poduzimaju nešto u vezi svega toga?! Naravno, ne kažem da se ipak dovoljno ljudi neće na vrijeme probuditi, medjutim, da li će to biti ‘indigo’ ljudi, ‘kristalni’ ili neki drugi, to ćemo još vidjeti.

Kad se o prosudjivanju ljudi radi, mislim da je to najbolje bazirati na osnovu čovjekovih djela, odnosno, na osnovu onoga s koliko svjesnosti i savjesnosti se on odnosi prema drugima i prirodnoj okolini u kojoj živi a ne oslanjati se na zastupljenost ove ili one boje u njegovoj auri.

Ili možda, - najbolje da svako od nas samog sebe zapita –
ko sam ja i šta vidim?!

A onda, naravno, da sam potraži odgovor na to pitanje.

Pozdrav

Zadnja izmjena: galaksija; sri nov 15, 2006 7:28 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov: Pitanje
PostPostano: sri nov 15, 2006 12:02 am 
Početnik

Dali neko moze da nadje vezu izmedju indigo dece i "prorocanstva" o 2012 godini , mislim da nisu mozda ovde da naprave neki prelaz?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 15, 2006 2:28 am 
Član foruma

Citat:
Dali neko moze da nadje vezu izmedju indigo dece i "prorocanstva" o 2012 godini , mislim da nisu mozda ovde da naprave neki prelaz?

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=109

Srecno :mrgreen:

Vrh

Naslov: INDIGO LJUDI
PostPostano: pet dec 08, 2006 6:03 pm 
Početnik

Indigo ljudi nova su generacija nadljudi. U prošlosti su također bili prisutni, no danas zahvaljujući razvitku znanosti određeni su kao posrbna grupa ljudi zahvaljujući svojim psihofizičkim mogućnostima. Ja sam indigo i svijestan sam toga od rane mladosti. Što vi mislite o indigo ljudima? Da li je itko od vas indigo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 08, 2006 6:14 pm 
Administrator

Dobrodošao, a ako si Nefil - nisi... hehe!

Imamo temu već... prebacio sam ovdje da ne duplamo temu.

Indigo? Po čemu znaš?

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 08, 2006 7:30 pm 
Član foruma

Vjerujem da ne postoje nikakvi nadljudi ili ljudi sa posebnim zadatkom jer svatko od nas ima poseban zadatak u ovom životu. Moj zadatak nije ništa posebniji od zadatka bilo koje druge osobe, tj. jednako je vrijedan. Indigo ljudi imaju takav pridjev jer možda imaju neke sposobnosti izraženije nego većina drugih ljudi pa vjerovatno zbog toga imaju indigo boju aure ali to ne znači da su zbog toga posebni, nadljudi i sl.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 08, 2006 11:00 pm 
Član foruma

Citat:
Indigo ljudi nova su generacija nadljudi. U prošlosti su također bili prisutni, no danas zahvaljujući razvitku znanosti određeni su kao posrbna grupa ljudi zahvaljujući svojim psihofizičkim mogućnostima. Ja sam indigo i svijestan sam toga od rane mladosti. Što vi mislite o indigo ljudima? Da li je itko od vas indigo?

Koliko mnogo materijala za ucenje i analizu i to u samo nekoliko recenica :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 08, 2006 11:39 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Dobrodošao, a ako si Nefil - nisi... hehe!

Imamo temu već... prebacio sam ovdje da ne duplamo temu.

Indigo? Po čemu znaš?

:mrgreen: :wink:

Oduvijek sam znao da ne pripadam običnim ljudima. Moje sposobnosti, razmišljanja i djelovanja uvelike se razlikuju. Ako samo mali dio toga stavim zajedno dobio sam ono što znanost naziva indigo. No moram napomenuti samim time što ste svi vi ovdje na ovom forumu, ovoj stranici čini vas ljudima kojima je zajedničko da vole istinu, kako bi neuki rekli mistiku. Vaša razmišljanja također se razlikuju no to ne znači da ste indigo. Željeti nije dovoljno, treba činiti. Činiti nije dovoljno treba učiniti!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.