Esperio Max je napisao/la:
U ovom članku se spominje jedna druga interesantna stvar: serija "Taken", takodjer režirana od Spielberga, na koju bi ja da se osvrnem, budući da sam je gledala.
Dakle, prikazuje se kako nas greysi fino već dekadama otimaju u predivnom E.T. bajkovitom stilu i hoće nam se sugerirati da su greysi naši svemirski prijatelji koji nam žele dobro i žele da nam pomognu za naše vlastito dobro, da izmedju ostalog postignemo veći stupanj svijesti i mentalno psihičke/ESP sposobnosti i to poboljšavajući našu DNA (Bože, koje li dobrote od strane greysa), a ne da sebi stvore pogodnu hibridnu rasu tijela koja se mogu spojiti sa dušama jakih OPS frekvencija, odnosno dušama koje su podložne njihovom direktnom telepatskom kontaktu, ne bi li osigurali proksije za neposrednu telepatsku kontrolu ostatka stanovništva, kako sada, a tako i kako se Liziji nadaju i u 4D.
A sve to upakovano u seriji kroz malu Dakotu Fanning - dragu i milu djevojčicu koja je kao Allie masterpiece genetičkog inženjeringa "naše drage braće iz svemira" - greysa.
Kako se mala Allie /Dakota uklapa u sveprisutnu priču o indigo djeci?
Liziji su znali/znaju da ce se na Zemlju prije prelaska na 4D inkarnirat bića koja će biti "visoko spiritualno razvijeni", kao i da oni (Liziji) to ne mogu izbjeć.
Onda su Liziji smislili iz njihovog ugla gledišta jedan Masterplan, kako da medju ta bica ubace i svoje igrače.
Prekrajali su i majstorisali na hibridnoj rasi tzv. indigo djece koji imaju povećane mentalno/psihičke sposobnosti otimajući generacijama pogodne kandidate i "igrajući se" po njihovoj DNA, da bi ti kandidati opskrbili adekvatan podmladak.
Za Lizije nije problem biti biće sa razvijenim psihičko mentalnim / ESP sposobnostima, visoko inteligentni, telepate, vidoviti, praktički iz našeg ugla gledišta raditi čuda umom - telekinezu itd.
Ali je problem imati "osobine srca" kao što su: suosjećanje, savjest, samilost, dobrota i glumiti da ih imaju kad ih nemaju.
Kako upakirati OPS/Lizzie/greys hibride da prodju pod "spiritualno razvijena bića" u ovo doba u kojem se povećano inkarniraju "spiritualci"?
Fino: izmisli novu ideologiju: posluži se već spomenutim nazivom "indigo djeca"; ubaci je kroz "Kryona" i kanal Lee Caroll u masovnu svijest, a onda kroz razne instance kontrolnog sistema širi marljivo dalje, postavi sve temeljne osobine koje ti imaš kao => poželjne i koje kao takve u toj novoj ideologiji treba da budu bitne i CIJENJENE: visoka inteligencija, telepatija, vidovitost, telekineza i onda strpaj sve u isti koš i ove tvoje "mentalce, bez suosjećanja, hladne i arogantne" i one druge "spiritualce, sa srcem".
Budi bez brige: ljudi neće skužit razliku, barem dok ne bude kasno.
A ako i počnu kužit: ti ćeš počet sa najfinijim psiho-manirima: "Joj, šta si 'taki', šta ti imaš protiv indigo djece, ti si sigurno ljubomoran jer tvoje dijete nije indigo. A moje je baš pametno i može pogledom micat čaše i zna svašta."
Pa sad ti dokaži da nisi ljubomoran na malog divljeg (ADHD) oholog psiho-hibrida.
Sa totalnim nedostatkom empatije.
Koje osobine neki opisuju i sa "ima kraljevsko držanje."
Što sprečava visoko inteligentna bića sa povećanim psihičko mentalnim/intelektualnim sposobnostima/ESP koja nemaju niti savjesti niti samilosti niti suosjećanja niti sažaljenja da kontroliraju i manipuliraju ostatak populacije?
Ništa.
A kako će "normalan" čovjek koji je ionako "ošamućen", UOČIT razliku izmedju bića sa "kvalitetama srca" i bića sa povećanim psihičko/ mentalnim sposobnostima bez osjećaja kad se danas SVI zajedno trpaju u jedan veliki lijepi koš NEW AGE indigo djece ideologije?
I na koga će se "normalan" čovjek željan "duhovnog razvoja" ugledat da mu služi kao primjer ako ne zna razlikovat u "novim idolima" koji se nude i ne zna prepoznat koje su tu kvalitete bitne?
A koje nisu poželjne?
Pa da u sebi razvija te kvalitete koje su bitne kao suosjećanje, poštovanje, samilost, savjest itd., koje će ga spriječiti da koristeći eventualne svoje razvijene kvalitete uma ( telepatija, vidovitost, ESP itd. ) manipulira i kontrolira druge za svoju korist.
A pogotovo kako će normalan čovjek neovisno o tim kvalitetanma razvijat SVJESNOST o svim ovim mogućnostima da bi se mogao zapitat: "Uf, kakvo sada razlikovanje izmedju hibrida Lizija/greysa i spiritualaca - pa to su sve SAMO djeca - kad se upravo "simpatični" greysi i njihov genetski dizajniran podmladak na tv-u propagira kao "preslatka, prepametna i nevina dječica koja ne bi ni mrava zgazila i svima hoće SAMO bezrezervno i bezgranično pomoći kao Allie aka Dakota?
A ova zločesta i zla ljudska rasa ih lovi kroz cijelu seriju i hoće da ih uništi, njih i njihovu rodbinu - malu "čudotvornu" dječicu koja mogu svašta.
Dakle, nameće nam se zaključak da su SVA ta NOVA INDIGO/KRISTALNA/ZVJEZDANA/whatever djeca ista, divna, zlatna i krasna.
E, pa nisu.
Nisu sva indigo djeca ista.
Nisu sva tzv. "indigo djeca" vrhunski duhovno razvijena bića.
Neka potječu direktno iz genetičko-inženjerskog laboratorija lizija i greysa.
Mary Rodwell je klinički hipnoterapeut koja je suosnivač Australian Close Encounter Resource Network (ACERN), vice-predsjednik "Star Kids Project Ltd.", osnovanog od Dr. Richard Boylan i autorica knjige: "Awakening: How Extraterrestrial Contact can Transform Your Life".
Mary je imala do sada hipnoterapeutskih iskustava ili došla u kontakt sa oko 1000 osoba koje su bile otimane.
O svom tim dokumentiranim iskustvima sa otimanima je održala i govor na United Nations Affiliated Conference in Montreal
http://www.iiihs.org/confsched2006.htm
Učesnici konferencije
http://www.iiihs.org/speakers2006.htm
Njen zaključak nakon 10 godina rada sa otimanima, od kojih mnogo djece, iz svih tih stotina otmica je prilično naivan, jer ona vjeruje da te OTMICE ALIENA služe SPIRITUALNOM BUDJENJU i boljem "galaktičkom kontaktu sa našom svemirskom braćom".
Doduše, ona takodjer ne isključuje mogućnost da ALIENI - otmičari dolaze iz jedne dimenzije koja je paralena našoj ili čak sa drugih planeta.
članci i iskustva otimanih sa webstranice Mary Rodwell -
http://members.iinet.com.au/~starline/A ... Centre.htm
npr. 'Alieni su mi dali specijalan talent', Tracy Taylor: (30 godišnja žena priča o tome kako je raznorazni alieni posjećuju OTKAD ZNA ZA SEBE, komuniciraju s njom telepatski vode je na svoje svemirske brodove, prepuna je finih riječi i hvale za ta divna bića budući da ona sebe smatra 'poslanikom' aliena u našem svijetu.
"Visoka sivkasta bića koja sam vidjala od rodjenja do svoje devete godine su oduvjek bila kao bliska obitelj za mene. Vodili su me na svoj svemirski brod, i ja sam mogla hodati unaokolo bez ograničenja i komunicirati slobodno sa svim ovim bićima. Budući da sam osjećala jedinstvenu povezanost sa njima, ubrzo sam zaboravila sve fizičke razlike, ako da uopće ne postoje barijere, kao da smo ISTI."
http://members.iinet.net.au/~starline/A ... _of_ET.htm
http://members.iinet.com.au/~starline/A ... Take_5.htm
ili priča Ann Andrews, 'Why did you take my son' (Zašto ste mi uzeli sina?)
http://members.iinet.com.au/~starline/A ... u_Take.htm
čija cijela obitelj ima iskustva sa otimanjima. Njoj su Alieni ukrali 3 mjeseca star fetus iz utrobe, uvjeravajući je da je to za njeno dobro, jer ne bi preživjela trudnoću. Fetus je kod Aliena, kod kojih je nastavio 'živjeti,' narastao u sina imenom Nathan, koji se često telepatski javlja mami. Ann je o svojim iskustvima napisala knjigu: 'Abducted'.
Dr. Richard Boylan,
http://www.drboylan.com/ psiholog i klinički hipnoterapeut i tajnik Academy of Clinical Close Encounter Therapists (ACCET) u Americi, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva sa otimanima i praćenjem njihove djece vjeruje da su roditelji te djece otimani te da se manipuliralo na njihvoj DNA da bi se dobio podmladak koji je sposoban za telepatiju, telekinezu i ESP.
Članak Mary Rodwell, "Star Children" gdje navodi izvod iz knjige Dr. Richarda Boylana o takozvanoj "Novoj djeci" koju on naziva "Star kids": izvor
http://www.thelosthaven.co.uk/StarKids.html
Oni često izgledaju kao odrasle osobe u dječjim tijelima. Imaju jedno znanje koje je daleko iznad njihovih godina. Telepatsko down-loadiranje, često tijekom sna, koji izgledaju kao snovi - povećava raspon i perspektivu u kojoj ova djeca "operiraju".
Boylan je rekao 1999: izvanzemaljski doprinos ovom fenomenu može doći ili od genetskog inženjeringa, telepatskog povezivanja svijesti kao i direktnom inkarnacijom jednog ET-ja u čovječje tijelo.
Dijete je začeto od roditelja koji su sami "iskusili otimanja", i njegov genetski materijal je ili djelomično vanzemaljski ili je ljudski ali promjenjen da bi ova djeca imala sposobnosti koje su iznad prosjeka.
Riječi jedne mame o njenom 4 godišnjem djetetu: "On zna što ja mislim, završava moje rečenice za mene i osjeća bol kada i ja osjećam. Nedavno je govorio o "zločestima" koji ga kradu po noći. Uzasno se brinem. I kaže da će me upoznati sa Alienima jednog dana. On kaže da neki zgledaju kao mi, a neki koji ga posjećuju u njegovoj sobi izgledaju kao teletubbies. On kaže da oni lebde, a ne hodaju i kaže da oni pričaju s njim cijelo vrijeme. Kaže za greyse da nisu zli, samo da izgledaju zastrašujuće. Oni dodju kroz zidove i mogu postati nevidljivi kad god to hoće, ali su i dalje prisutni. Oni ga posjećuju da bi ga naučili stvari koje ne uči u školi. Takodjer priča o tome kako su alieni "radili" na njemu, u njegovom trbuhu, zabadali su svoje prste u njegovo uho, a glava u području treće čakre ga boli."
Jedna 5-ogodišnja curica je rekla svojoj majci: "Vi niste moji stvarni roditelji. Oni su u zemlji bajke. Vi ste ovde samo da bi pazili na mene. Ja inače zapravo ne izgledam ovako kako izgledam. Ne mogu ti reći kako izgledam, jer bi te strašno uplašila."
Jedna druga majka: "Moj sin kaže da su ET oni koji izaberu roditelje, a ne djeca. On kaže: djeca su genetski promjenjena prije nego što su rodjena. Oni su dobili ET DNA."
ostali interesantni izvori:
O abdukcijama i manipulacijama Lizija i greysa i ostalih kreatura, prema stvarnim dogadjajima: Taken - Karla Turner, Masquerade of Angels, Into the Fringe
Budd Hopkins,
http://www.intrudersfoundation.org/inside.html koji je u svojoj knjizi "Intruders" smatra da je plan aliena da se genetički "mješaju"/ hibridiziraju s nama, nakon što je proveo godine istraživačkog rada sa otimanima, i uvijek otkrivajući da su alieni najviše zainteresirani za ljudsku spermu i jajne stanice.
Ostale knjige gdje se takodjer priča o hibridizaciji:
Budd Hopkins Missing Time (1982), Intruders (1987)
Whitley Strieber Communion (1987),Transformation (1988), Confirmation (1998)
David M. Jacobs Secret Life (1992), TheThreat (1998)
Kenneth Ring The Omega Project (1992)
John E. Mack Abduction (1994)
Vrijeme je da se malo vježba pronicljivost obraćajući pažnju na ove kvalitete / ESP sposobnosti u ovoj djeci i razlike medju njima, da ne bude zavaravanja, budući da svijetom kolaju informacije da je SADA 90% sve djece na svijetu u dobi do 10 godina - indigo dijete.
Koliko od njih su hibridi?
Koliko od njih su direktno telepatski povezani sa 4D OPS i redovito kontaktirani od 'rodjaka'?
Koliko smo mi, "normalna ljudska bića" u stanju da hibride prepoznamo i da se kontroli i manipulaciji odupremo?
Da li se još (uopće) stignemo osvijestiti i sagledati stvari oko nas onakve kakve one zbilja jesu?