Evo,
prošetah se
malko ovim divnim
forumom, i naletih na ovaj
divni topik, što imade najviše postova.
Opsjednuta riječnom igrom, ne primjetih ga na vrijeme...
....
Al, pošto mu pepeo još tinja, hajde, rekoh, da toj našoj feniks-ptici damo malo ... vještačkog disanja ...
....
Nego prije toga, da vas nešto pitam:
-Jeste li se ikada zapitali zašto ste na ovom forumu?
Znam, ...mnogi će reći ...zbog širenja univerzalne ljubavi ... neki zbog sticanja znanja ... drugi opet zbog druženja ...
Ukratko, Biće (Bog) pun/o/ odgovora...
Evo
još
jednog:
-Tu sam zbog IGRE ... da seBE (Boga) ... za-BA-VI-m...
Gornji odgovor je:
Ni subjektivan (jer ova što odgovori ... nema „ja“ ... tj. ... nije subjekt)...
Ni objektivan (jer ne postoji objekat ... niti postoji veći broj subjekata ... koji bi napravili konsenzus o tome šta je objektivno)
-Ako nisi subjekat ... ko onda ovo ... piše ... –upitaće neko.
-Ovaj odgovor niko ne piše ... „Ja“, koja ne postojim, samo sam ga ... potpisala ... –reći ću „ja“.
A da bih objasnila ko je ta nepostojeća „ja“ ... (ako dozvole admini) otvoriću novi topik
pod nazivom „Zbilja .... šta je to ... Java“ ... koji će započet
upravo ovim postom.
.............
A
sad
evo,
kako izgleda ono najavljeno ... vještačko disanje ...
(Samo, prije nego što počnemo akciju spasavanja, dužna sam vam po-ja-sni-ti ...
da gore upotrijebljeni izraz «vještačko» ... ne znači «neprirodno» ... nego disanje koje daje ...
... vještak ... iliti stručnjak za ... disanje ... A da li će davljenik biti oživljen ... ne zavisi od onog ko daje ... nego od onog ko prima ... kisik ..., hoću reći pranu)
KORAK PRVI:
Analiza Tvorca:
CITAT PRVI (Euzebije):
«Želio bih započeti novu temu u kojoj bi svatko tko ima imalo mašte mogao napisati kako on gleda na svijet koji je Bog stvorio,S KAKVIM RAZLOGOM,SMISLOM,KRAJNJIM CILJEM...»
HMMMM, DOBRO PITANJE: S KAKVIM RAZLOGOM, SMISLOM, KRAJNJIM CILJEM!!!
Mnogo odgovora, ...al ... nijedan ... ovakav:
-DOSADNO MI, BA, ...SAMOJ ... PA SE IGRAM...!!!
(Oni pažljiviji čitaoci zasigurno će primjet da Tvorac odgovara u ... ženskom ... rodu...
Što bi Bogo uvijek moro bit ... muško?!)
CITAT DRUGI (Euzebije):
«Svima koji nisu na čisto s postojanjem TVORCA ili onima koji misle da je svemir KAOS,porućio bih da se lagano upute ka IZLAZU.»
Dok čitah ... gornje upozorenje... odjednom ...eksplodira ... neka misao ... i umirući poruči:
-NIŠTA NE POSTOJI!!!
Zbog te gorepomenute eksplozije nisam na čisto s ... postojanjem TVORCA ... niti BILO ČEGA..., pa sam prisiljena da se uputim ka IZLAZU! Al, ne znam ... di su dveri ... (u naredbi nije bilo PUT-O-KAZA) ...i zato drečim:
-AMA, KUD ĆU, JEDNA, IZAĆ ... IZ SEBE ... POKAŽI MI VRATA ...!!!
CITAT TREĆI (JOVAN):
«U POČETKU BIJAŠE RIJEČ I RIJEČ BIJAŠE BOG.»
Vrrrrrrrrrrlo mudraaaaaa ... konstatacija... Al, odma se nameće pitanje:
-ŠTA BIJAŠE PRIJE ... POČETKA ...?!!!
I odgovor:
HMMMM, ... NEMA POČETKA ... NI ... SVRŠETKA!!! ... SAMO ... RIJEČ!!!
(JER, SVAKI SVRŠETAK JE ... NOVI ... POČETAK!!!)
....................
Evo,
sada i
nekoliko po-rukica
nekima od učesnika ove igrice:
Euzebije,
Znaš, ja inače razgovaram sa ljudima koji ne vjeruju u Isusovo postojanje
iz prostog razloga što neki vjeruju u Budu, Muhameda, Krišnu...a samim tim potvrđuju (il, ne potvrđuju, SVEJEDNO JE) postojanje Boga... TJ. ... SeBE.
Sada znate što znaći imati Božji pečat /na unutrašnjoj strani čela/. To je jednostavno osjećaj
pripadnosti višoj sili, bez razmišljanja, naukovanja, dogovora u što ćete
vjerovati (kao ovdje)... Imaju ga SVA bića ... pa i ljudska ...
U STVARI ...(NA APSOLUTNOM PLANU)...
... NE POSTOJE „SVA“ BIĆA...
... NEGO SAMO JEDNO ...
...KOJE ... SIMULIRA ...
... MNOŠTVO ...
...
GameDeveloper,
Svemir postoji oduvijek i uvijek je Bog bio ...i ...Svemir... Bog jest univerzalna svijest, kreator svega i svih mogućnosti, a kreacija nije ništa drugo nego dio njega i njegovih misli, cijeli sistem funkcionira na frekvencijama i vibracijama, stoga su sve mogućnosti otvorene sada, ne postoji prošlost ni budućnosti postoji samo vječno sada.
Bog kao takav kakav jest...univerzalan ...ON JESTE ...i... VLASTITA KREACIJA ... i... dopušta da se sve odigra ...jer ne postoji dobro ili zlo, to su samo percepcije u umu pojedinca.
...
Mimi,
Sve na ovome svijetu koji mi poznajemo, pa i sam cijeli ovaj svijet postoji iz samo jednog razloga. A to je da se poigramo i vratimo tamo od kuda istinski potječemo. Ovaj svijet je jedna velika Igranka. I svako iskustvo koje tu proživljavamo služi samo i isključivo Igri, služi našem povratku.... u novu ... Igru ...
...
Džek,
CITAT (Džek):
«Zašto bi uopće htio i postati "neki" bog?!?!? Pa dio može postati cjelina tek kad sjedini sve dijelove i postane cjelina. Definitivno materijalističko razmišljanje. 3 D. Mi već jesmo Primarni Kreator i činimo samo jednu malu kockicu koja ga slaže. Jedan dio mozaika. Kao jedan atom ili molekula nekog većeg organizma.»
NE MOŽEŠ POSTATI ONO ŠTO VEĆ JESI!!!...
OSIM BOGA NIŠTA NE POSTOJI!!!...
I
BOG NIKAD NIJE DIO...
ON JE UVIJEK CIO...!!!
BOG SEBE NE DIJELI,
ON JE UVIJEK CIJELI!!!
KO HOLOGRAM!!!
..............
ZAPAŽANJE:
Ovaj topik pomalo podsjeća na ... dvojac ... sa šesnaest (i više) kormilara ...
... u kome dva-tri veslača ... složno veslaju ... svako na svoju ... stranu ...
... a kormilari «svojim» veslačima ... zdušno pomažu...
... pa se čamac brzo ... ljulja ... lijevo – desno ... dole – gore ...,
... al, nikako da ... krene ... s mjesta ...
ŽELJA:
Nastavimo složno da
veslamo i kormilarimo ... svako na svoju stranu ...
...NEK SE ČAMAC ... LJULJA ... LIJEVO-DESNO ... GORE-DOLE...
...ionako se nikud neće pomjerit ... s ... mjesta ...
...................
Nepostojeća „ja“,
Eva Jargi
|