Sada je: pon maj 12, 2025 5:36 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet jun 15, 2006 1:46 pm 
Član foruma

Citat:
Nije možda urota a nije možda ni neka misterija, međutim, ta pojava je bar meni prilično interesantna.

Unicef. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 22, 2006 8:31 am 
Administrator

Evo jedan svjež primjerak iz mog komšiluka (309kb):

http://www.galaksija.com/video/Australia-NLO.wmv

(preneseno sa: http://www.hbccufo.org/modules.php?name ... e&sid=4612)

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 03, 2006 6:17 pm 
Administrator

Evo Andjela je prevela jedan tekst ( =D> ):

Iz «Alien Encyclopedia»

Prema Vanzemaljskoj enciklopediji, postoje reptiloidi, reptoni, ljudi – gušteri (homo-saurus), Lizardi i greysi velikih noseva. Oni svi imaju značajno mjesto u legendama Tibeta i Indije gdje se smatraju demonskim stanovnicima podzemnog svijeta. Opisani su kao bića visine 7 do 8 stopa, groteskni,različitih boja kože, ali uglavnom preovladava «buđavo- zelenkasta» boja, a koža ima izgled krokodilske krljušti. Navodno vode porijeklo od grane dvonožnih guštera koji su postojali na Zemlji prije više hiljada godina i putem mutacije i prirodne selekcije razvili su koordinaciju između mozga i tijela kako bi mogli razviti neophodnu tehnologiju. Neke od ovih vrsta još uvijek su zadržale vidljiv rep iako je on kod mnogih atrofirao, a postojao je kao nasljeđe njihovih davno izumrlih predaka. Neki od otetih ljudi tvrde da su ljudi gušteri ličili na ljudsku verziju of «veloci-raptor». Nakon navodne bitke u drevnim vremenima između pra-skandinavske rase iz Gobi regije sa reptoidskom rasom baziranom na Antarktiku, reptili su navodno izgubili bitku za dominaciju nad svijetom na površini Zemlje i povukli su se u podzemna područja – mrežu u kojoj su razvili naprednu zračnu i kosmičku tehnologiju.

Dinosauroid

Za njih se kaže da nastanjuju cijelu galaksiju zajedno sa greys-ima, plavim, ravnokrilim bićima i različitim tipovima humanoida, koji su inače domaće, »domorodačko» stanovništvo ove galaksije, a ne samo planete Zemlje. Prema Vanzemaljskoj enciklopediji, evo šta znamo o ostalima.

Kameleoni

Reptili su se genetski tako razvili da si omoguće da liče na ljudska bića. Postoje također manje humanoidni reptili koji koriste izume tehnike, te mijenjanja oblika i izgleda tijela (shape-shifting) i laserske holograme da proizvedu vanjski ljudski izgled. Izvještaji o ovim bićima izronili su iz podzemnih zajedničkih operativnih objekata koji postoje kod Dulce-a, (NM) Dougway,UT,Groom Lake,NV, Deep Springs, CA., and Fort Lewis,Wa. i sa drugih mjesta. Sva ova bića uključena su u scenario i plan tzv. Infiltriranja. Ovi infiltratori mogu svana izgledati potpuno ljudski, ali istovremeno zadržavaju u cjelosti svoje reptilske unutrašnje organe ili novostvorene gušterske organe. Često se opisuju kao bića sa buljavim očima, kožom bez dlaka i prekrivenom krljuštima ispod svoje ljudske maske. Jedan od izvještaja govori da oni nekad upotrebljavaju i vještačke leće za oči da sakriju proreze na zjenicama svojih očiju. Neki tvrde da su oni genetski uzgojeni plaćenici koji predstavljaju dio napredne garde zadužene za tihu invaziju planete Zemlje.

Izvornik: http://360.yahoo.com/dvdewalt
:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 07, 2006 6:15 pm 
Početnik

pozdrav svim forumasima....

a joj... kako sad pocet... naime, nisam previse upucena u stanje foruma jer je preeevelik da bi sad sve citala ... ali imam jedno zanimljivo iskustvo na temu aliena :D ...
sad cete pomislit da nisam normalna ili nesto... i ja sam se vise puta zapitala sto mi se to dogadja.,, ali dogodilo se to sto se dogodilo... dugo sam vremena o tome sutila i nisam nista htjela govorit ( osim najblizima koji su mi naravno povjerovali...) :D ...
... e sad se sama sebi smijem .. :D :D :D ... i jos uvijek ne mogu vjerovat :D ... iskreno, malo mi je neugodno i strah me o tome pricat... ali stalno osjecam potrebu da je netko isto to iskusio i da zeli podjelit samnom svoje iskustvo..

bilo je to prosle godine , ljeto, oko 23:30.. 3-4 mjeseca nakon mog 18 rodjendana... ( e sad sam se najezila ) ... na pocetku ulice vozila su 2 covjeka biciklo.. ja sam pjeske hodala po cesti 5 metara ispred njih jer se odmah sa pjesacke staze ulazi u groblje i taj dio ulice je sav u mraku...( a ja se i sad bojim vjestica duhova i svega "nenormalnog" iako mozda i ne vjerujem da to postoji,, ali se toga bojim.. cak ni u vlastitoj kuci ne mogu slobodno po mraku hodat, jer se i mraka bojim :/ ) ... uglavnom.. jedan od tih biciklista je prosao pokraj mene, a drugi se spucao u bankinu i pao. ja sam se okrenila i pomislila da mu pomognem,, al iz straha da nije neka pijana budala sam se pozurila prema kuci... kada sam prohodala pola ulice ( prosla groblje) okrenila sam se da vidim sta je s tim covjekom,, a on je vukao biciklo pokraj sebe i gegao se kao da mu je nesto slomljeno... jos sam bila u nekom polumraku pa se nisam ni trudila vidjet sto mu je ,, vec samo koliko je udaljen od mene... kada sam prosla jos 50ak metara, opet sam se okrenila.. a to nesto nije bilo bas covjek.. taman je prolazio pokraj lampe i mogla sam ga jasno vidjet.. bio je 10ak metara udaljen od mene,, visok oko 150, mrsav, sav obucen u crno.. ogromne crne oci.. ma ne oci.. 2 rupe.. ( bas onako kako ih i mi zamisljamo.. tako je i to izgledalo) meni je srce stalo.. mislila sam da cu umrijet od straha.. :/ .. onda se i to uplasilo mene i onim nekim cudnim izlomljenim koracima ( kao da sam u nekom sf filmu ) odgegalo se do prvog drveta i cucnilo da ga ne vidim... ja sam se nekako pokrenila i brzo isla prema kuci i trazila nekog covjeka prvog da me "spasi".. al nije bilo nikoga.. onda sam odjednom osjetila toplinu na lijevom ramenu.. kao da me nesto uhvatilo i smirilo...tada sam se potpuno smirila .. ( nisam se htjela okreniti da vidim sto je to.. jer ako bi jos nesto vidjela onda bi stvarno pukla.. ).. ta toplina je bila toliko jaka i toliko sam se sigurno osjecala da sam se htjela vratit do tog vanzemaljca i pomoci mu.. ali nisam htjela izazivat srecu... kao da se nista nije dogodilo otisla sam kuci i legla u krevet i zaspala..

sutradan sam nazvala decka i prijatelje koji jako vjeruju i istrazuju sve spiritualno i onozemaljsko i to im ispricala i bili su odusevljeni.. a ja sam pozelila da se to njima dogodilo a ne meni...

ne prodje ni dan kad se ja tog ne sjetim.. i stalno se uvjeravam da to nije bio alien i da sam nesto krivo vidjela.. ali znam da se samo zavaravam..
i shvatila sam da sam ga samo ja mogla vidjet.. jer bi inace i onaj prvi biciklist isto to vidio... ili bi se samo osvrnio kada je ovaj pao.. ali nikako nije reagirao.... koliko god prosla taj dogadjaj i razmisljala da sam nesto krivo vidjela... ma....

ovo sve je samo onako sturo prepricano.. nadam se da ce mi netko dat neke odgovore..
ili mi barem kaze da sam luda ili nesto.. samo da nekako prestanem misllit na to...
od rodjenja se bojim svega "takvog"... mraka, duhova, vjestica, buba, visine, dubine, brzine,.... mislim.. sad se i sama pitam kako zivim sa svim tim.. moja teta koja se bavi astronomijom stalno mi govori kako sam posebna bla bla.. samo kad bih se oslobodila straha dozivjela bi puno vise.. mozda bih i saznala sto oznacava mapa ( zatamljenje ) na jednom dijelu tijela s kojom sam se rodila.. e neznam vise ni sto bih rekla ni kome bih se obratila... trazim nekog tko je upucen u ovakve stvari ( znakove, aliene, bilosta... ) .. tko bi mi mogao pomoc.. netko tko zna kako se strahovi razbijaju...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 07, 2006 6:40 pm 
Član foruma

imam i ja zatamljene na jednom komadu koze znash li shta u vezi toga al meni se pojavilo odjednom nisam rodjen sa tim.... a shto se tice strahova ja ih razbijam glavom kroz zid i pomalo i logikom ako ti to shta pomaze ....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 07, 2006 7:17 pm 
Početnik

to zatamljenje kod mene izgleda ko mapa nekog otoka.. al sta ja znam.. tako sam se rodila.. i poprilicno je veliko.. oko 10 sa 10 cm.... i nista ne znam o tome.. mozda je sve stvar pigmenta...

e pa prije logikom nego glavom kroz zid.. :D .. al nekad ni logika ne pomaze.. :/

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 07, 2006 7:39 pm 
Administrator

psygirl, dobrodošla i hvala na opisanom događaju.

Pa možda si ( kao i drugi ljudi ) i prije vidjela nekog "vanzemaljca", ali tog nisi bila niti svjesna jer je izgledao baš kao "običan" čovjek. Ima ih dosta koji baš izgledaju kao i ljudi ( naravno, imaju tehnologiju pomoću koje izgledaju baš kako žele, dakle, ljudski ). Kod nekog šoka ili udara, možda dođe do poteškoća u radu ili smetnji tog odašiljača "lažnog izgleda" i onda se možda trenutno vidi njegov pravi izgled. Možda, kad je ovaj pao s bicikla, možda mu se to upravo desilo. Vidjela si njegov pravi izgled.

Sad, što je bila toplina koju si osjetila... tko zna... možda je ovaj shvatio da ga se bojiš pa je to pokušao rješiti nekim telepatskim putem, tako da te smiri. Ali - možda je i nešto drugo - bitno je da ti srce nije puklo od straha.

Inače, strah je prirodan, ali možda će i nestati kad sve ovo proučiš i saznaš da strah uopće nije potreban ( jer mogu ti učiniti ionako svašta u nultom vremenu, čak i da ne primjetiš promjene ). Jednostavno kad znaš za to - više te nije toga strah.

Imali su članovi sa foruma razne "susrete", pročitaj tu negdje na forumu... pa možda će ti poslije biti lakše.

Uglavnom - ne boj se. ( bar se trudi ukloniti strahove jer oni najviše koče i sputavaju zaštitu - kod straha obično neracionalno postupaš )

Uglavnom - pitaj sve što ti neće biti jasno nakon čitanja ovog svega...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 07, 2006 8:55 pm 
Početnik

hehe...

e pa to sto si napisao... malo prepreprevise za mene... .... sve jasno.... al tesko za povjerovat... :D :D uglavnom, hvala.. informirat cu se malo
=D> :kiss:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 07, 2006 11:46 pm 
Administrator

Citat:
e pa to sto si napisao... malo prepreprevise za mene... .... sve jasno.... al tesko za povjerovat...

Hehe... polako, malo - po malo... koliko god možeš "probaviti" odjednom.

Nego, ovo je bitnije: nemoj "povjerovat" - već SAZNAJ. Razmisli malo o razlici između ove dvije riječi i što u stvari one znače... puno uspjeha!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 08, 2006 12:53 pm 
Član foruma

Snimljeno danas oko 13 sati :
slika
:shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 08, 2006 2:00 pm 
Član foruma

psygirl je napisao/la:
drugi se spucao u bankinu i pao.

Mene vise brine zasto alieni pokusavaju naucit vozit biciklu... :roll:

Ima li netko logicno objasnjenje za to? :-k

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 08, 2006 7:32 pm 
Administrator

Za vožnju automobilom moraš imati potrebne dokumente kad te zaustave policajci...

... na biciklu te nikad niko neće pitat za dokumente...

... niti se miješaš sa ostalim putnicima, kao npr. u vlaku ili autobusu...

Ako se trudiš biti "anoniman" i neuočljiv, a ipak pokretan - koristiš bicikl. Naravno, ako nemaš mogućnost teleportacije iz nekog razloga ili ti to trenutno nije moguće ( iz tko zna kojih razloga ).

Da sam ja vanzemaljac - upravo bih koristio bicikl za relativno kraće relacije. Možeš svuda, ne treba gorivo, teško te otkriju, ne trebaš dokumente, lakše ga je nabaviti nego auto ( i kod vanzemaljaca vlada besparica :mrgreen: ), tj. lakše je "maznut" bicikl nekom neopreznom klošaru, nego ukrasti auto ili neko drugo prijevozno sredstvo...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 08, 2006 10:13 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Za vožnju automobilom moraš imati potrebne dokumente kad te zaustave policajci...

... na biciklu te nikad niko neće pitat za dokumente...

... niti se miješaš sa ostalim putnicima, kao npr. u vlaku ili autobusu...

Ako se trudiš biti "anoniman" i neuočljiv, a ipak pokretan - koristiš bicikl. Naravno, ako nemaš mogućnost teleportacije iz nekog razloga ili ti to trenutno nije moguće ( iz tko zna kojih razloga ).

Da sam ja vanzemaljac - upravo bih koristio bicikl za relativno kraće relacije. Možeš svuda, ne treba gorivo, teško te otkriju, ne trebaš dokumente, lakše ga je nabaviti nego auto ( i kod vanzemaljaca vlada besparica :mrgreen: ), tj. lakše je "maznut" bicikl nekom neopreznom klošaru, nego ukrasti auto ili neko drugo prijevozno sredstvo...

od sada gazim autom bicikliste :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 08, 2006 11:17 pm 
Početnik

hihihihi...

a bicikl.. ma sve je to meni isto malo funny... :D :D :D ... mozda su se i oni samo htjeli malo nasmijat... :) :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 10, 2006 8:41 am 
Administrator

Citat:
od sada gazim autom bicikliste

Samo da te vidim!!! Nije lijepo gaziti bicikliste, pa makar bili i alieni...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 3:40 am 
Član foruma

slika

Време, број 809, 15.08.2006
ИНВАЗИЈА НА ВОНЗЕМЈАНИ ВО МАКЕДОНИЈА
НЛО над Плачковица
Дека територијата на Македонија е често посетувана од т. н. неидентификувани летачки објекти покажува и последниот случај од пред неколку дена, кога на раздалеченост од 45 километри е видено летало за кое очевидците тврдат дека е летачка чинија. Едниот од нив, Борче Јаневски од Кочани, вели дека случката од пред неколку дена не го изненадила многу, бидејќи не му е првпат да гледа НЛО-објекти.

- Во саботата околу 21 часот на небото под Плачковица видов објект во ромбоидна форма со бела боја. За време од околу две минути, колку што можев да го видам објектот, бојата се менуваше и стана портокалова. Знам дека не е метеорски дожд, зашто објектот се движеше паралелно, а не дијагонално како метеорите. И следниот ден видов сличен објект, но глетката траеше кратко, бидејќи времето не беше убаво - рече тој.

Тој додава дека пред околу шест месеци имал слично искуство, кога видел два НЛО-објекта на истото место над Плачковица, кај Кочани.

- Објектите што ги видов беа во форма на Давидови ѕвезди. По пет минути, почнаа да се распоредуваат во вид на крст, се додека не се изгубија сосема. Беше полна месечина, рано наутро, околу четири часот - рече тој.

Тој вели дека заедно со другарите многу пати досега виделе НЛО и тоа најмногу над Црквиште, близу с. Мородвис во општината Зрновци. Најмногу летала се појавувале за време на празниците, околу Прочка и Велигден.

Вториот очевидец, Мите Николов од с. Драгоево, близу Штип вели дека околу 21 часот сигурно видел нешто на небото, но не е сигурен што е всушност тоа. “

Rekoh jednom da nema svrhe vise postirati slike nlo-a,
ali hrabrost ovog momka,istinitost njegovog svedocenja, gorka iskustva koja ga cekaju a koja su mi dobro poznata,
a i to sto sam dan posle njega,u Nedelju,prvi put video i fotografisao vishe NLO-a odjednom,i to raznih velicina,bas kao flota.

Ali pre nego sto krenem sa mojim slikama,da potvrdim neke od navoda ovog momka:
Mesto koje se navodi – padine planine Plackovica izmedju gradova Shtip i Kochani,je mesto na kojem sam i ja 2000/2001g. dva puta video NLO.(jednom smo sa par prijatelja spojili 1Maj i vikend,otisli u praznu kucu,u jednom selu na doticnoj planini,jednog od njih i kao sad cemo da ih vidimo ponovo ali nije ih bilo,nema veze,zurka je bila super,dovukli su ozvucenje iz nekog propalog restorana i pichio se trans 24/7)
U intervjuu se navode jos neka mesta iz okoline Shtipa na kojima su cesto vidjani NLO-i, i to mogu licno potvrditi i to jednim nocnim i jednim dnevnim vidjenjem2000/2002g.
Jedno od mojih vidjenja je bio upravo takav objekat koji je menjao boje od bele do zute i narandza.

Slede slike samo da upl.(mnogo kb,ali je zato rezolucija odlicna a ko ima mogucnost da ih gleda u negativu,vidi se jos bolje da nesto jeste u vazduhu(znaci leti/lebdi) nije identifikovano,i nije ptica(sto se posebno dobro vidi na nekim od slika na kojima je i beli avion velicine oko TU144 pa do DC10)
pozdrav,nat :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 3:55 am 
Član foruma

OZEZIIIII
1.17.08.2006g.19h17'16"
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 4:05 am 
Član foruma

2. 17.08.2006g.19h17'34"
obratiti paznju koliki je odmak objekta A(beli avion) a koliki objekta B.(?) izmedju slike 1 i 2.( u 18sec.)

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 4:09 am 
Član foruma

3. 17.08.2006g.19h18'24"

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 4:16 am 
Član foruma

4.17.08.2006g.19h18'48"(uradjeno sa zoom-om na aparatu,koji nije nesto ali eto,preporucujem isto pogledati i u negativu)
slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.