Sada je: ned maj 04, 2025 10:43 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto jun 27, 2006 4:31 am 
Početnik

dreamback je napisao/la:
JOE:

Tako je... Ma svi su zapravo budale ovdje... Samo me zanima GDJE ti je ta ljubav? Koliko ja vidim, na ovom svijetu je nema... I razlog zasto stvari jesu ovakve kakve jesu je opet iz razloga sto je nema.

A ja kazem da u tebi takodjer SIGURNO ne prevladava ljubav. Koliko ja vidim, ovo sto si napisao si napisao prilicno napadacki i sarkasticno. Mogu svi govorit o ljubavi, ali nitko od ljudi na ovom svijetu nije na nivou da bi stvarno znao njeno pravo znacenje. Ali, ako ti zelis, ti mozes tvrdit da znas i da si prosvijetljen ili sto vec. To je tvoj izbor. Samo, ja mislim da si jedan od onih koji je ljubav tek otkrio pa sad to zeli svima objaviti.

Vjerujem da bi svima ovdje bilo ljepse bez ovih konspiratornih tema, grey-a, otmica, implanata itd. Sve ove diskusije o tim temama sigurno ne rezultiraju previse pozitivnim mislima, vec obrnuto. Ali realnost i zelje su dvije razlicite stvari. Ljudi koji su ovdje zele promijeniti nesto, a ako zele promijeniti nesto, znaci da imaju motivacije za to i nekakvu viziju lijepog zivota bez svih ovih stvari o kojima se prica. Uostalom, cak i da nema toga, imaju viziju zivota bez zagadjenja, ratova, ubijanja, gladi itd. A cega ti to imas viziju?

Ovaj tvoj post je isto tako napadački i pun predrasuda kao i njegov tebi ili kome je već uputio.

Toliko je prepun osuđivanja da je to strašno. Stavljaš mu stavove u usta, stavljaš mu ideje u glavu i sve to na isti stereotipan način jedne grupe ljudi, kao što to čini njegov stereotipan način druge grupe ljude prema tebi.
Meni ste gledajući ovaj post na potpuno istoj razini samo drugog predznaka.
Ne želim nikoga uvrijediti, ali takav sam dojam stekao iz ovog posta.
Bez ljutnje, naravno :)

Čovjek možda želi reći... od puste želje da nađje put i da ga sigurno pređe, Zeko je zaboravio što u biti traži kad je došao na kraj puta, pa se nastavio vrtiti, vrtiti i vrtiti u krug dok se nije posve izgubio.

Ja bi rekao da treba uvijek imati cilj u glavi i ne zaboraviti koji je to cilj, da sve ovo ne bi prešlo u puku opsjednutost nalaženjem novih načina kontrole nad nama, novim tajnim društvima, novim čipovima, novim fotkama aliena te da to na kraju ne postane samo sebi svrha.

Nadam se da nisam nikoga uvrijedio. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 27, 2006 4:36 am 
Početnik

Daljnjim čitanjem vidim da ste se izmirili, no neka ovo gore ostane kao dojam jednog promatrača sa strane na vaš prvi suret na ovom topicu :D

Kako ono kažu ljudi, prvi susret govori sve. :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 3:14 am 
Član foruma

pluton je napisao/la:
a nabriani su jednostavno nabrijani,koji god da jesu.

Veći su level to hoćeš reći hehe... Ovi su 6 (Kasiopejci i ta ekipa) a ovi su 4 (implant-kreatori ekipa).

Ja što više čitam svega, to manje znam o svemu, što više znam to sam gluplji LOL.
Ima dana kada sam siguran da imam neki implant, a ima dana kada mislim da sam totalno paranoičan (što nije netočno s vremena na vrijeme). Što me podsjeća na jednu francusku poslovicu "čak i ako si paranoičan, ne znači da ti nisu za petama" :lol:...

Negdje sam čitao da mikročip može biti povezan sa OCD-em. Mislim na opsesivno-kompulzivni poremećaj. Ja ne znam što bih rekao o svemu tome, ali znam da mi samom misli znaju često biti kaotične, teške i ne mogu bas lako zaustaviti tok misli...

S druge strane, malo se (ili gotovo nimalo) bavim fizičkim aktivnostima (sport nula bodova, uljenio sam se i tako to), a neke discipline tipa yoga ne prakticiram već dosta dugo. Samo čitam, učim, slušam glazbu, tu i tamo pogledamo koji film (ne na tv-u) i razmisljam. Argumenata ima i jednih i drugih ali ja stvarno više ne znam što bih mislio, vjerovao ili štogod.

Ako je istina da svi imamo neki mikročip i on je kristalne prirode, da li postoje slučajevi gdje je to dokumentirano? Ili previše tražim... :roll: Čuo sam za neke knjige, ali mislim da to nije dosta... Jack ti si negdje spominjao metode onesposobljavanja čipova. Možeš li napisati nešto više o tome? Što je sa ovime što kažu kwizac i ziggy, ako postoje i kristalne su strukture, možda se mogu na neki način unišiti...

Meni osobno je priča o otimanju duše malo previše biblijska... Da li pri prelasku u drugi denzitet misliš da se mozes rijesiti cipa? Gdje se on nalazi, na kojem od onih silnih tijela koje imamo? Meni fakat vise nista nije jasno, i mislim da mi nikada nece biti ako nastavim ovako bulazniti :lol:...

BTW, postoji neka knjiga "Aliens and the scalpel", no to nisu bili nikakvi eterični čipovi ( :roll: ), nego fizički, ugrađeni u čovjeka. To mi je puno realnije... I mislim da ima dovoljno drugih metoda kontrole i manipulacije da sam cip i nije nesto potreban... No nista ne iskljucujem naravno, a opet ne mogu ni ukljuciti previse bez nekih dokaza, ovakvih ili onakvih. Ne mozemo sve ostaviti na pricama je li? Osobno znam jednog čovjeka koji tvrdi da je imao mikročip u području jednog od kralježaka te da su mu ga odstranili i da je to jedan od razloga što je u invalidskim kolicima. Znam ga osobno, ne preko interneta. A znam i da voli pričati lovačke priče. :D
S time da on ništa ne govori o alienima, njemu su to gluposti, on priča o vojski i slične stvari, a i dosta je opsjednut ratom. Nagledao sam se za svoj kratak život svakakvih ljudi, načitao svakakvih knjiga, narazmišljao misli i misli, proveo besanih noći, kritički propitkivao sve i ostao sam i zbunjen... Lako za samoću, to je sudbina ljudi koji vole puno razmišljati, ali ova zbunjenost me pogađa i prečesto.

Imam potrebu pričati o tome svemu i to puno, a ne znam odakle da počnem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 7:43 am 
Član foruma

Citat:
Ja što više čitam svega, to manje znam o svemu, što više znam to sam gluplji

Da, meni se to desilo hiljadu puta, u suštini mislim da se radi o tome da mi imamo unutar nas samih svo potrebno znanje i odgovore na sva moguća pitanja ali u glavnom nismo toga ni svjesni a kad nam se i pojavi neki odgovor ili neka misao u nama samima ne znamo to uvijek prepoznati i ne znamo tome još uvijek istinski vjerovati. I onda kad nešto pročitaš, pod uticajem autoriteta koji je to napisao i onih autoriteta koji su to nahvalili i ti, na neki način, podsvjesno prihvataš to znanje koje i ne mora biti pravo, uprkos nekom tvom unutrašnjem glasu koji ti govori šta je istina a šta ne. Mislim da, koliko god je sa svih aspekata važno čitati i sakupljati nova znanja, toliko je to, u neku ruku, rizično, jer postoji opasnost da nešto što pročitamo ili čujemo od nekog drugog bude u suprotnosti sa onim što stvarno znamo u nama samima a što jeste neka apsolutna istina (da to tako nazovem). S tim u vezi, mislim da treba biti oprezan, na neki način, šta čitamo i koliko čitamo, ja se u posljednje vrijeme snažno oslanjam na neki svoj unutrašnji osjećaj koji počinje sve jasnije i jasnije da mi govori šta treba a šta ne treba da čitam i koliko.

Što se tiče implanata, gotovo sam siguran da ih imam, usudio bih se reći da tako nešto osjećam u samom sebi. Prije par dana sam gledao neku emisiju o životinjama i tu prikazuju neke naučnike kako raznim vrstama stavljaju neke implante kako bi ih lakše pratili i sakupljali informacije o njima, i onda shvatim da je to, na neki način, isto kao i sa nama. Ti naučnici, tj. 3D bića stavljaju tu neku tehnologiju u vidu implanata 2D bićima, tj. životinjama i te životinje uopšte ne mogu da razumiju šta im ti ljudi rade i šta ugrađuju u njih i zašto. Tako i sa nama, ta neka 4D bića hvataju nas ljude kao mi što hvatamo lavove po afričkim savanama, ugrađuju u nas neku super tehnologiju kako bi nas pratili, kotrolisali i ne znam više ni je šta, u suštini potpuno isto, mi životinje, oni nas.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 9:06 am 
Početnik

Mislim da sva ta diskusija po pitanju implanta je suvisna jer kako se cini oni su tu da bi nas neko pratio, a mozda i kontrolirao ili se hranio negativnim emocijama ali stvar nije u tome da sad citamo mnostvo knjiga na tu temu i trazimo nacine kako ih eliminisati tj. otkloniti iz naseg tela kada ih mozemo jednostavno iskljuciti putem naseg “nenerviranja” ili ispoljavanja negativnih emocija koje kako kazu neki izvori idu na jedan sprat gore. Zasto jednosavno ne pronadjemo nacin da se resimo negativnog u sebi i time resimo celu hrpu problema umesto da se bodemo skalperima i nozevima u nadi da cemo se resiti necega sto po meni nije nas najveci problem.

Nije mi cilj da tvrdim da ovo treba ignorisati. NE TREBA. Treba biti svestan svega toga ali da to osobu ne srene s pravog puta da na kraju dobijemo onog ET coveka sa modelom leteceg tanjira koji mu visi sa plafona.
:-k

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 1:34 pm 
Član foruma

Citat:
Mislim da sva ta diskusija po pitanju implanta je suvisna jer kako se cini oni su tu da bi nas neko pratio, a mozda i kontrolirao ili se hranio negativnim emocijama ali stvar nije u tome da sad citamo mnostvo knjiga na tu temu i trazimo nacine kako ih eliminisati tj. otkloniti iz naseg tela kada ih mozemo jednostavno iskljuciti putem naseg “nenerviranja” ili ispoljavanja negativnih emocija koje kako kazu neki izvori idu na jedan sprat gore. Zasto jednosavno ne pronadjemo nacin da se resimo negativnog u sebi i time resimo celu hrpu problema umesto da se bodemo skalperima i nozevima u nadi da cemo se resiti necega sto po meni nije nas najveci problem.

Da u pravu si, u većini slučajeva izgleda da te implante i ne možeš ukloniti iz ljudskog tijela niti jednom poznatom hirurškom tehnikom ili metodom a da čovjek u kojem se oni nalaze ne umre.
Ovo što si rekao za nenerviranje ili ispoljavanje negativne energije u svakom slučaju stoji i naravno ako im jedno vrijeme uskratiš tu "hranu" postoji velika vjerovatnoća da ćeš im i prestati služiti kao izvor hrane (ovo je nešto za Sarguela :) ), ali sa emocijama treba biti krajnje oprezan, u suštini one su jako bitne za sviju nas i nebi bilo nikako dobro kad bi otišli u jednu drugu krajnost i potpuno ih se lišili. Emocije su svojevrstan putokaz našoj duši u kom pravcu treba da se kreće, ali onda kad ih naučimo kontrolisati i slušati šta nam tačno govore, mislim da nam imaju puno toga pametnoga za reći. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 3:11 pm 
Početnik

Implanti služe za praćenje nekog bića...recimo nas ljudi.
Po mojoj slobodnoj procjeni mislim da je 20 % populacije s čipom...koje se ujedno i zbog toga aktivno otima.
Moran reći da je interesantno da mi je prijatelj promjenio lokaciju....otiša u zagreb iz svog grada i ni više ni manje su ga tamo pronašli što ukazuje po logici da negdje ima čip.
Ono što mi je drago jest da su ga pokušali izvući vani i u tom trenutku i panci se sjetio mog savjeta o ljubičastom štitu s nijansama zlatne i srebrne i izvlačenje je odmah prestalo....pitanje je dali je to tako bilo namjenjeno....ili je momak stvarno jak ....u ovo drugo sam se uvjerio pošto ga poznajem odkad se rodija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 3:40 pm 
Član foruma

Vedran je napisao/la:
o ljubičastom štitu s nijansama zlatne i srebrne

Tako je. Dabome.
Kud koji, ali ljubicasti balon je neizbjezan, sveobuhvatan i sveprisutan. :mrgreen:
Mozda bi trebali podignut spomenik ljubicastom balonu koji je vec spasio tolike ljude u lokalnom svemiru.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 6:23 pm 
Početnik

Tina je napisao/la:
Vedran je napisao/la:
o ljubičastom štitu s nijansama zlatne i srebrne

Tako je. Dabome.
Kud koji, ali ljubicasti balon je neizbjezan, sveobuhvatan i sveprisutan. :mrgreen:
Mozda bi trebali podignut spomenik ljubicastom balonu koji je vec spasio tolike ljude u lokalnom svemiru.

Znaš li zašto djeluje....ne djeluje zbog balona prijateljice, nego zbog boje a ti očito neznaš da se misli čovjeka kasnije kroz hyperspace manifestiraju u fizičkoj realnosti, da to znaš...znala bi da zamišljanjem ljubičaste boje frekfrencija uma se mjenja u višu frekfrenciju koju kasnije reptili nemogu tek tako probiti jer su oni bića niže frekfrencije od te navedene.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 8:41 pm 
Administrator

Ljubičasta boja znači:

- Kristova boja, krunska čakra
- Dobra za mentalne funkcije
- Koristi se za duhovnu komunikaciju
- Koristi se za projekciju, kao sto su ljubičaste ruke; visoka energija
- Vrlo psihička, koristi se za komunikaciju, projekciju, lječenje. Obično se automatski pojavljuje
- Odnosi se na Hiperspace i vremensko putovanje
- Osigurava spiritualnu/Anđeosku zaštitu
- Posljednja faza prije zlatne i srebrne
- Može se koristiti u obliku plamena za čišćenje toksina koji su odstranjeni iz fizičkog tijela

Dobro, dobro... uh, tko je ovo prevodio... no dobro... glavno da se razumije. Dakle, implatanti se podvrgnu ( zamišljenom ) ljučibastom rukom i onda se oni definitivno odstrane ili samo onda više ne djeluju?

:mrgreen: :wink:

Evo, našao sam kako se to radi... ( uh moja nadduša zbilja daje korisne informacije... )

Balon / Ogledalo
Ova vezba obezbedjuje zastit za one koje je rade. Nakon uobicajenog pocetka (T-bar, disanje), vizualizujte balon u obliku jajeta u kojem ste Vi, I koji se siri I iznad Vase glave I ispod Vasih stopala. Ispunite balon sa bilo kojom bojom koja Vam cini dobro. Pogledajte poglavlje sa bojama.
Ako osecate da ste bombardovani energijom ili da Vas skenire negativan izvor, stavite ogledala sa spoljasnje starne balona okrenite ih od sebe tako da bilo ko ko pokusa da Vas gleda vidi samo svoj odraz. To ce odbiti I vratiti izvoru bilo sat sto je upuceno Vama.
Balon je generalno koriscen kao zastitna barijera. Medjutim mozete ga dizajnirati za specijalne stvari vremenom.

Jel korektno napisano?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 26, 2006 1:19 am 
Početnik

Da vidimo što je jack napisao.

Dobro dobro osim šta ljubičasta boja ne predstavlja i ne odnosi se na hyperspace nego je općenito osnovna zaštita, boja hyperspace-a je royal blue boja.
Šta se tiče anđeoske zaštite...e nebi se baš složija jer je to najosnovija zaštita....postoji mnogo mnogo kompleksijih zaštita za koje treba imati zaista istreniran um da bi postigao tako nešto....

Implante nećeš odstraniti ljubičastom rukom već ćeš ih deaktivirati..., ima još nekoliko metoda gašenja implanata.

Ova dole vježba se može izvesti i na malo drugačiji način, štoviše na ovakav ja nisam ni radija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 26, 2006 9:30 am 
Član foruma

Vedran je napisao/la:
Da vidimo što je jack napisao.

Dobro dobro osim šta ljubičasta boja ne predstavlja i ne odnosi se na hyperspace nego je općenito osnovna zaštita, boja hyperspace-a je royal blue boja.
Šta se tiče anđeoske zaštite...e nebi se baš složija jer je to najosnovija zaštita....postoji mnogo mnogo kompleksijih zaštita za koje treba imati zaista istreniran um da bi postigao tako nešto....

Implante nećeš odstraniti ljubičastom rukom već ćeš ih deaktivirati..., ima još nekoliko metoda gašenja implanata.

Ova dole vježba se može izvesti i na malo drugačiji način, štoviše na ovakav ja nisam ni radija.

Otkad se Gamedeveloper zove Vedran??????? :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 26, 2006 11:09 am 
Administrator

Od:

Citat:
Vedran
Pocetnik

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skužio si stil? Nije bilo teško vidjeti... no...

Citat:

Neznam... ovaj gospodin
slika
kaže drugačije:

ROYAL PLAVA
- Ponekad se naziva “Tesla plava”
- Dobra za zastitu I pocetak lecenja, moguce posledice su nervoza I depresija
- Stvara osecaj tezine I napetosti
- Dobra za primanje poruka I za sve van-telesne radnje I umnja prenosenja (transakcije)
- Savrsena za primanje tehnoloskih infotmacija I posmatranje prostora (Kosmosa)
- Lako ulazi u belu, srebrnu I ljubicastu
- Centar glave; pinealna zlezda; cesto nazivana “trece oko”
- Odnosi se na buducnost u vizijama
- Moze ponekad biti opasna; tamna strana koristi tamno modru; sluzite se listom boja da ne biste pomesali boje
- Ponasa se kako kad/sifra za ulazak u delfin-frekfrenciju
- Koristi se za lecenje ocije, usiju, sinusa I osnove mozga

Eh sad... ne vidim da se spominje hyperspace kod royal blue... ko je tu "veći majstor"? Učenik ili učitelj?!? Ili tu ima nekih "podfrakcija"?

Ok, nema veze... znanje je znanje... nije bitno od koga dolazi... ali koje je točno???

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 26, 2006 1:04 pm 
Član foruma

Vedran je napisao/la:
Implanti služe za praćenje nekog bića...recimo nas ljudi.
Po mojoj slobodnoj procjeni mislim da je 20 % populacije s čipom...koje se ujedno i zbog toga aktivno otima.
Moran reći da je interesantno da mi je prijatelj promjenio lokaciju....otiša u zagreb iz svog grada i ni više ni manje su ga tamo pronašli što ukazuje po logici da negdje ima čip.
Ono što mi je drago jest da su ga pokušali izvući vani i u tom trenutku i panci se sjetio mog savjeta o ljubičastom štitu s nijansama zlatne i srebrne i izvlačenje je odmah prestalo....pitanje je dali je to tako bilo namjenjeno....ili je momak stvarno jak ....u ovo drugo sam se uvjerio pošto ga poznajem odkad se rodija.

Da li je većina tih ljudi koje se "izvlači" svijesna toga?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 26, 2006 1:07 pm 
Član foruma

Citat:

E to,plava je moja omiljena boja.
Ponekad cesto dosta retko dok meditiram zamisljam da lezim unutar tetralelopipeda predivne limun plave boje :mrgreen:

Zezam se,al' me bas briga dal imam implante ili ne,vazno da se trudim da nemaju mnogo koristi od njih.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 26, 2006 1:14 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
Zezam se,al' me bas briga dal imam implante ili ne,vazno da se trudim da nemaju mnogo koristi od njih.

Koji si ti OPS. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 26, 2006 1:18 pm 
Početnik

kokoraoš je napisao/la:

Otkad se Gamedeveloper zove Vedran??????? :shock:

I ja se pitam..... :shock:

Jack, ja se nikad nisam slagao u svemu s dotičnim gospodinom, ruku na srce ima više znanja nego ostali ali i to njegovo znanje je staro znanje i ništa novo.
Koliko mene pamet služi royal blue prestavlja hyperspace bez obzira što gospodin stewart tu to nije naveo.

Pantagruel.....nisu baš svi svjesni....neki to skuže i prije nego što se dogodi izvlačenje...recimo tom prijatelju se počeo tresti krevet a i on sam je cijeli vibrirao.
Neobični snovi mogu biti pokazatelj da se nešto događalo...., pucketanje namještaja u sobi...naglo zahlađenje zraka......pulsirajući zvuk...itd...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 12:59 am 
Član foruma

Vedran je napisao/la:
Pantagruel.....nisu baš svi svjesni....neki to skuže i prije nego što se dogodi izvlačenje...recimo tom prijatelju se počeo tresti krevet a i on sam je cijeli vibrirao.
Neobični snovi mogu biti pokazatelj da se nešto događalo...., pucketanje namještaja u sobi...naglo zahlađenje zraka......pulsirajući zvuk...itd...

Dakle to je sto posto, i ni više ni manje nego baš tol'ko, pokazatelj da je riječ o otmicama vanzemaljaca i slično? Pitam samo. Jer svi, dok počneš malo ozbiljnije o tome pričati, mijenjaju temu, koje sam do sada sreo. Ostalo sam pročitao na netu, kao što već rekoh nekoliko puta, ali na netu sam pročitao svašta, a znaš i sam da to nije najpouzdanije uvijek.

A da li su neki svijesni ZA VRIJEME izvlačenja? Ono, sve kuže što se događa, ali ne uspiju se izboriti i sve što mogu je onda samo da se prepuste. "Kuda" onda odu?

Što znači neobični snovi? Koji snovi nisu neobični? Po meni bi neobičan san bio kada bi bio "običan", dakle skroz realan. Što bi ti mogao znati o snovima, a da ne objašnjavaš na ovaj, pa pomalo dječji način.

Nemoj mi uzeti ništa za zlo molim te, po stoti puta, nije mi namjera nekoga uvrijediti ili poniziti, a uvijek se držim one "ko pita ne skita.". Ovo zadnji puta govorim, jer nismo freakin' mimoze. Tražim informacije i različita iskustva.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 1:36 am 
Početnik

Panta, recimo ....ako sanjaš male zelene....to ti je pokazatelj da nešto ne štima...neki su doslovno sanjali da su na nekom krevetu i da zelenbaći nešto rade na njima.
Prijatelj mi je "sanja" grejsa koji ga je telepatski onesposobio da se nije mogao maknuti...njemu se to bilo jako realno...jer u biti i jest bilo realno i dogodilo se na astralnoj ravni.
Ako te otmu astralno...onda te odvedu gdje žele....i mogu raditi na tebi...reprogramirati te...dodavati nove programčiće....izvlačiti informacije....a neke rase te mogu prisilno inkarnirati u drugo tijelo.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 1:57 am 
Član foruma

Dakle sadržaj sna mora biti povezan sa vanzemaljcima i da ti nešto rade... Ok, to je već konkretnije rečeno. "Čudan san" nije ;). Ja gotovo da nemam san koji nije čudan, ali nijedan nije bio takav. Dobro, sanjao sam i ja "vanzemaljce", no poznajući sebe, gotovo sam siguran da je to bilo zbog sadržaja koji sam u to vrijeme masovno čitao i čime su mi se misli uglavnom jako puno bavile. Tako mi je skoro uvijek, ne samo sa time. Al' dobro sad mi je bliže ovo...

Citat:
Ako te otmu astralno...onda te odvedu gdje žele....i mogu raditi na tebi...reprogramirati te...dodavati nove programčiće....izvlačiti informacije....a neke rase te mogu prisilno inkarnirati u drugo tijelo.....

Ok, otmu te i to sve naprave (osim ovog zadnje recimo). Kakve ti onda mogućnosti imaš protiv? Pa nikakve očito, kad si programiran od njih jelte... Daš mi primjer nekih programa?

I drugo pitanje, jel ti imaš takvih iskustava, tj. jesu li te otimali? I ako jesu, da li ti se to dogodilo prije ili poslije no što si počeo masovnije proučavati taj materijal? Jesi li pričao o tome sa svojim bližnjima, obitelji, prijateljima? Ako ti je bed ovdje u detalje, možeš na PM (private message).

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.