pluton je napisao/la:
a nabriani su jednostavno nabrijani,koji god da jesu.
Veći su level to hoćeš reći hehe... Ovi su 6 (Kasiopejci i ta ekipa) a ovi su 4 (implant-kreatori ekipa).
Ja što više čitam svega, to manje znam o svemu, što više znam to sam gluplji LOL.
Ima dana kada sam siguran da imam neki implant, a ima dana kada mislim da sam totalno paranoičan (što nije netočno s vremena na vrijeme). Što me podsjeća na jednu francusku poslovicu "čak i ako si paranoičan, ne znači da ti nisu za petama"

...
Negdje sam čitao da mikročip može biti povezan sa OCD-em. Mislim na opsesivno-kompulzivni poremećaj. Ja ne znam što bih rekao o svemu tome, ali znam da mi samom misli znaju često biti kaotične, teške i ne mogu bas lako zaustaviti tok misli...
S druge strane, malo se (ili gotovo nimalo) bavim fizičkim aktivnostima (sport nula bodova, uljenio sam se i tako to), a neke discipline tipa yoga ne prakticiram već dosta dugo. Samo čitam, učim, slušam glazbu, tu i tamo pogledamo koji film (ne na tv-u) i razmisljam. Argumenata ima i jednih i drugih ali ja stvarno više ne znam što bih mislio, vjerovao ili štogod.
Ako je istina da svi imamo neki mikročip i on je kristalne prirode, da li postoje slučajevi gdje je to dokumentirano? Ili previše tražim...

Čuo sam za neke knjige, ali mislim da to nije dosta... Jack ti si negdje spominjao metode onesposobljavanja čipova. Možeš li napisati nešto više o tome? Što je sa ovime što kažu kwizac i ziggy, ako postoje i kristalne su strukture, možda se mogu na neki način unišiti...
Meni osobno je priča o otimanju duše malo previše biblijska... Da li pri prelasku u drugi denzitet misliš da se mozes rijesiti cipa? Gdje se on nalazi, na kojem od onih silnih tijela koje imamo? Meni fakat vise nista nije jasno, i mislim da mi nikada nece biti ako nastavim ovako bulazniti

...
BTW, postoji neka knjiga "Aliens and the scalpel", no to nisu bili nikakvi eterični čipovi (

), nego fizički, ugrađeni u čovjeka. To mi je puno realnije... I mislim da ima dovoljno drugih metoda kontrole i manipulacije da sam cip i nije nesto potreban... No nista ne iskljucujem naravno, a opet ne mogu ni ukljuciti previse bez nekih dokaza, ovakvih ili onakvih. Ne mozemo sve ostaviti na pricama je li? Osobno znam jednog čovjeka koji tvrdi da je imao mikročip u području jednog od kralježaka te da su mu ga odstranili i da je to jedan od razloga što je u invalidskim kolicima. Znam ga osobno, ne preko interneta. A znam i da voli pričati lovačke priče.
S time da on ništa ne govori o alienima, njemu su to gluposti, on priča o vojski i slične stvari, a i dosta je opsjednut ratom. Nagledao sam se za svoj kratak život svakakvih ljudi, načitao svakakvih knjiga, narazmišljao misli i misli, proveo besanih noći, kritički propitkivao sve i ostao sam i zbunjen... Lako za samoću, to je sudbina ljudi koji vole puno razmišljati, ali ova zbunjenost me pogađa i prečesto.
Imam potrebu pričati o tome svemu i to puno, a ne znam odakle da počnem.