Tina je napisao/la:
angelspring je napisao/la:
Tina je napisao/la:
Da. Slazem se s vama.
Prvo da ga razbijem, onda se mozemo voljet.
a čime ćeš ga ti razbit?

Ne kuzim sto se ti uzbudjujes oko nacina mog "razbijanja"?
Stvarno nema potrebe da se uzbudjujes zbog mene.
Ne kuzim kako ne shvacas ociglednu metaforu/sarkazam?
Da ne ocekujes mozda da cu ti nabrajat "sredstva za razbijanje": toljaga, bejzbol palica?
Moram li svaki put kad kazem: "razbit" da copy/paste sve svoje postove i naglasim: metafora/sarkazam da bi ti shvatila sto hocu reci?
Prije svega, ocigledno je da s time mislim ISTO ono sto su rekli Jack i fingolfin, inace ne bi replicirala da se slazem s njima, a to ISTO sam opisala u svojim postovima vec milijardu puta (ovdje ocigledno pretjerujem), pa da ne nabrajam sve jos jednom, koga interesira, nek procita moje postove.
A na koncu konca, s time mislim ISTO ONO sto si ovime rekla i ti:
angelspring je napisao/la:
i kad sam skužila to pošizim i odjednom se izderem na njega - ovo je moje tijelo i nemaš pravo na njega - nosi se odavde!!! i skocim kao u krevetu u lotos pološaj i derem se na njega , on tada nestane
Stvar je jasna da ne moze biti jasnija.
Razbit cu ga svojom osvijestenosti, samoobrambenim stavom, koliko god je to u mojoj moci i snazi, te jacanjem istog iz dana u dan, sa egoisticnom i egocentricnom LJUBAVI PRVENSTVENO PREMA SEBI, ne dozvoljavanjem da mi se napiju krvi ( metafora ), ili na bilo koji drugi nacin nasisu energije, bilo tko: etericni, astralni, ovozemaljski ili vanzemaljski entiteti, i to PONAVALJAM, koliko GOD JE TO U MOJOJ MOCI; te raditi na sebi da tu moc i snagu OJACAM iz dana u dan kao i sa SVJESNOSTI O SVEMU TOME koju nosim u sebi CIJELO VRIJEME i osvjestavanjem o svemu tome, opet ponavaljam, iz dana u dan, SVE VISE i VISE.
Kao sto si to u ovom tvom gore opisanom slucaju isto tako napravila i ti.
YEEEAAAAHHH, ROCK ON TINA
NO PASARAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekad su dogadjaji brzi od pisanja,a nekad se i ponavljaju pa ih nema ni potrebe opisivati.
Jack,dobio sam diskove prekjuce,hvala ti brate, ali je moj komp opet poceo da zeza pa ih nije otvarao,
tu se nasla jedna dobra dusa,ona ista,i uzela diskove da sprzi na svom kompu,kad sam je ispracao na vratima prodje mi slicica kako prednji deo njenog auta(crven)udara u neki beli auto odpozadi,oterah tu sliku pre nego sam video ceo auto,video sam samo prednji deo(maska i hauba),nisam joj nista rekao da je ne bih uznemirio,ko ce ga znati,ako mnogo pazis na jedno zanemaris drugo,ali taj dan nije stigla da kupi prazne diskove,sutradan,juce,krene kod rodjake(koja se nedavno preselila pa je morala da pita za ulicu) i usput po diskove,putem stane i pita nekog tipa za tacnu lokaciju i tip joj kaze idem i ja u tom pravcu i ona ga poveze,tip nije bio man in black,vruce 36C

ali je bilo cudno sto je sve na njemu pantalone,kosulja,bele patike,bilo potpuno novo i porubljeno,kao kad kupis kosulju spakovanu u kvadrat pa kad je rasiris poznaju se prevoji gde je bila presavijena,patike su mu bile bele bez grama prasine ili onih crtica koje se nosenjem neizbezno pojave,a mozda se covek upravo podnovio,

,ko ce ga znati,na usima je nosio slusalice (male kao za diskmen)ali je kabl zavrsavao u pojasu(ili bubreg kako ga ko zove) i nije se videlo dali su ukljucene na diskmen ili mobilni ili nesto trece?,ali se nije cula muzika,obicno u malom prostoru,kao sto je auto,se cuje bar malo zvuk ili mu je bio stisan?
Kad je izlazio iz auta tip joj je samo ponovio pravac za ostatak puta i rekao na kraju:"sa srecom".
U tom trenutku ovoj dushi prodje slicica kako pravi sudar,krene dalje i posle 300 metara,vec blizu cilja izgubi paznju i udari u auto ispred(koji je bio bele boje

)
Srecom vozila je 40km/h pa je najebo samo auto(i to onaj deo koji sam i ja video, branik maska ,hladnjak,hauba,nije se vezala pa je glavom udarila u sofersajbnu ali glava tvrda pa je sajbna prosla gore(napukla po dijagonali )
Htedoh ovo juce da pisem ali pazi slucajnosti,juce bilo nevreme i udari grom u tel.liniju i sprzi mi modem na kompu pa se evo javljam iz internet kafea .
Toliko se stvari zadnjih dana ponovilo,da mi se cini da ovi Kontrolori i ne znaju da smisle nesto kreativnije nego sve iste svinjarije ponavljaju i ponavljaju i po.......
Cim malo podignes svest i prosiris percepciju,eto ih odmah da zagovnaju,da li preko portala i programiranih dusa,da li preko entiteta,astralnih kuchki i ostalih.....
Deckarte,ne daj na se!
MA SVE U PM
Nema nam druge nego
PAMTITI SEBE 24/7
Hvala dobrim i milim dushama na podrsci
zelim vam savrsenu komunikaciju i harmoniju
Voli vas Natalandza