Citat:
kod tebe se desila vidna transformacija samo ja nisam new ager-ka pa to ne mozes pripisati druzenju sa mnom a tek si od skora postao kultivisan prema meni pa ne vjerujem da sam te mogla tako naglo izmjeniti sem ako mi nisi krao cvijece iz baste
Ma salio sam se za njuejdz, a ja sam oduvek bio ovakav samo sto to dolazi do izrazaja u zavisnosti od osobe kojoj se obracam.To je moja verzija tehnike ogledala.
Citat:
ti sam biras hoces li da ocajavas nad svojom sudbinom i cekas da te nemani pojedu ili ces iz ovoga nauciti ono sto ti je potrebno da bi nastavio putovanje sa neke druge tacke postojanja.
To i ja kazem.
Citat:
Danas mnogi hoce da mi gubimo vrijeme na njihovim glupostima a ti razmisli zasto?
Da bi gubili vreme na stvarima koje mozda nisu beznacajne ali sigurno ne zavredjuju veliku paznju.O metodama kojima nas oni privlace na te stvari mislim da ne treba posebno govoriti.Dosta je toga receno.
Ali ja sam vrlo probirljiv Sophia. Moja odusevljenost Kasiopejcima nema neke velike veze sa Laurom,galaksijom ili Jackom,mada osecam da smo na slicnim vibracijama.
U Kasiopejcima sam pronasao nesto sto odavno postoji u meni.E sad da li je to nesto dobro ili lose ne znam ali da osecam povezanost sa knjigom u mom srcu u to sam siguran.
A kako sam dosao do te knjige u srcu je jedna potuno druga prica i slazem se da su te lekcije najteze.
Citat:
ali ni dobro sjeme ne raste samo od sebe nego mu treba sila a ti razmisli koja je to sila ?
Pa mnogi bi rekli da je to ljubav, ali ono na sta ja mislim je mnogo vise od toga.Bar vise od ove zemaljske ljubavi.
Citat:
Posmatraj ljude oko sebe i reci mi jesu li doista nemocni?
Pa nisu ali ne valja ni da postanu premocni i da postanu isti kao i njihovi gospodari.To bi onda bila samo zamena uloga.To je ono sto mene najvise brine.
Citat:
zasto covjek ne treba da trpa svasta u glavu?
Ali ja mislim da bi najbolje resenje bilo da covek prvo pronadje sebe u cemu god to bilo, a onda da krene u odvajanje zita od kukolja.
Jer ce u suprotnom on ostati samo jedan neiskorisceni potencijal i nista vise.