Jack987 je napisao/la:
Evo, pronašao sam i slike koje je slikala moja sestra, o čemu sam već govorio. Napominjem da se tu ne radi o nikakvim "efektima" kamere, foto-aparata ili bilo što takvog, jer je isto VIDLJIVO GOLIM OKOM. Dakle, nema "greške u tehnologiji".
Evo slike. Krug je vidljiv čitavim dijelom koji se može vidjeti na nebu, a sa svake strane su se vidjeli svijetleći dijelovi, kao 2 manje "lopte" koje svijetle. Može biti neki lom svjetlosti, ali kako onda na Natovim slikama gore ( ona s kuglom na nebu )... tamo nije sunce u pitanju...
\
\
\

,hvala majstore,eto,o tome i ja trabunjam

,taj "lens flare " efekat ili kako ga vec zovu,je bio motherfuckingvidljiv golim okom
\Hvala na slikama i pozdravi sestru
\
\
Citat:
Možda oni detalji u obliku crnih točkica... tko zna?!
Naaaaat !!! Javi seeee... jel to slikani NLO?
( Već osjećam primjedbe: "Ma to je ptica." ) Pa, MOGUĆE. Ali možda i NIJE. Uglavnom - nećemo znati ni poslije 10-20 postova, ali bitno je da ZNAMO da postoji i takva mogućnost.
Možda je svatko od nas vidio neki NLO, samo nije toga svjestan. Uglavnom, izgleda da imaju neku tehnologiju "maskiranja", ali i sama tehnologija 4. denziteta nama je "nevidljiva", kao i većinom - neshvatljiva. Zato i je tehnologija 4. denziteta ( ili viših ).
Slika i filmova NLO-a na netu je i više nego dovoljno... da je samo 1% istinito - to ne mijenja stvar! NLO-i postoje i mi smo sad svjesni toga. Neki ljudi mogu to negirati do imendana, ali to opet - ne mijenja stvar. Oni koji žele shvatiti, naučiti, istražiti, podići svoje nivoe percepcije i shvaćanja=napredovati, njima je i previše toga na netu... hehe!
Da Jack,upravo ti detalji,ma bice da su ptice,te zajebane ptice koje,ne znam kako (ma znam kako ptice lete) ali ne znam kako uspevaju ponekad da stoje 15-20 min. onako na nebu ,u mestu,kao da su digle rucnu i parkirale,a jos manje znam kako mogu onako nocu da svetle,i to im svetlost pulsira ponekad,a tek kad im zdosadi da sede u mestu pa odjednom otpice na drugi kraj neba i nestanu negde u p.m.ogladnele pticice jadne.Bice da su evoluirale i svetlosno i manevarski.
Slike 1(onaj veliki krug,bleedthrough),2(nlo u portret velicini) i 3(isti nlo,sa istog mesta,veci format) su slikane 28.11.2005.slika4 je uslikana 08.12.2005.u drugoj drzavi,oko 300km udaljenosti od mesta prvih slika.
A sto se racionalizacije tice,hehe,evo jedan primer,mozda nekom pomogne.pricamo onako u drustvu,o tome kako ne treba razmisljati u kalupu,na prvu loptu,da tako otupljujemo i onemogucavamo kreativnim idejama da dopru do svesti,i ja resim da napravim mali test i ispricam drustvu pricu o jednom 9god. Klincu koji je na zadatak uciteljice da se napise sastav,umesto da kao ostala deca pise o prolecu i pcelicama,ili “kako sam se proveo kod babe na selu”, mali ti napise pricu,kako je deo ekspedicije koja dolazi na nenaseljenu planetu,i oni tu rade,prave naselje,stavljaju u pogon neku silnu tehniku koja radi tako sto popravlja uslove i atmosferu na planeti,tako da sad su uslovi za zivot bolji,ima vode,mogu uzgajat zitarice,voce i dr. i tako se zivot razvija i siri na toj planeti itd….
I,kakve su bile reakcije na prvu loptu,:ma mali gledao star trek,starwars,proradila masta,a i ti crtaci,sad su puni SF,u nase vreme ,samo Piksi i Diksi i Tom i Dzeri,to su bili crtaci a ne ovo,jadan mali…..i tako je prica vrtila u krug dok im nisam rekao da…
taj klinac sam u stvari ja,matori Natalandza,
\da je godina bila 1975,da su najfantasticnije stvari na TV tada bili upravo gorepomenuti Tom i dzeri,i eventualno filmovi u kojima Bata Zivojinovic pobije hiljadu nemaca u sat i po a sa Dvornikom i Samardzicem i do 5000;
\
\
\
\I da se cak i sad posle 30godina osecam jednako usamljeno kad god je o ovome rec(stvarima o kojima mi ovde na ovom forumu pricamo i citamo i ucimo).
\
Jack,prijatelju,o njihovim reakcijama posle ovoga ti necu pricati,osecam da si i sam pravio takve testove i da vec znas kako to ide… ponovo pokusaj za racionalizaciju,trankvilizacija,ludilo,masta,interesantne su za posmatranje razlike u kvalitetu reakcije posle izvesnog vremena(otisao sam sad u drugu temu,ali evo da skratim),naime posle stida,besa,i sl, kad sretnem te ljude oseca se razlika,recimo neki su totalno uspavani i ne secaju se uopce tog razgovora,blank,kao da im je neki program,R-mozak to potpuno obrisao.;neki se secaju ali ubacuju u pricu detalje koji naoko sitni bitno menjaju dalji tok i ishod price i nekako ulepsavaju njihovu ulogu u prici i umanjuju krivicu,drugim recima “laze a ne trepce”(osecam da sam vec duboko usao u temu o OP/Psihopatija) ; a ima i onih(ovi su nazalost najredji) koji pokusavaju prikriti stid koji im jos uvek prebiva u ocima jer duboko u sebi osecaju da ima Istine u onome sto im govoris,ali,pravdaju se sebi i meni,ma,ponela me vecina, takva su pravila za stolom,da sam te …,ovi bi rekli da sam i ja lud,i sl , samotesheci programi….
I sta da ti dalje pricam prijatelju,lepo si rekao,1% od slika da je “ono pravo” koje bi zadovoljilo one koji su gladni za fizickim “dokazivanjem” da bi se “verovalo”,je dovoljno,tako da slike uopste nisam postao da bi dokazivao nesto,ili dalekobilo da bi mi neko “verovao” ali mozda je nekima moj post o introspekciji bio predugacak za pazljivo citanje,pa da ne bi sad ponovo o tome,uputio bih zainteresovane na moj prvi post na ovom forum,01.11.2005. u temi “ufo otmice” ili neesto slicno,tamo sam opisao neka od mojih iskustava iz ove tematike i detaljno objasnio svoj stav u vezi “dokazivanja” i “verovanja”,a sve u svrsi bolje komunikacije,da ne bi ponovo o tome razglabali;ili da se javim svom kocijasu(dao sam mu mobilni,da se nadje,dok je na bolovanju/u banji);
Ma bolje ne,..ili da mu se javnem da im on kaze,ma neka ga u banji.
\
\
\
\SVE VAS VOLIM
ZELIM VAM SAVRSENU KOMUNIKACIJU I HARMONIJU
NATALANDzA