angel,
dobro je da stojiš na drugom stupnju dok osjećaš takvu potrebu. treba do kraja ostvariti sve zadatke koje nosi svaki stupanj, i nikako nije dobro srljati naprijed, što je očito tebi jasno.
Ja sam reiki majstor-učitelj. Ne usuđujem se reći a imam bogato iskustvo iako radim predano i dugi niz godina. Stalno mi se čini da je tog iskustva malo, da ima još toga što treba spoznati.
Po akademskoj vokaciji, (ne volim taj izraz jer mi vuče na nekakav sumnjivi elitizam, ali, kako znam da ljudi vole kad im pokažeš svoju diplomu i titulu, ipak ću upotrijebiti taj izraz) jako davno sam položil ispit iz fiziologije živčanog sustava, moglo je to biti one godine kad se angel rodila.
Poznat mi je taj osjećaj i ta spoznaja koju spominješ, angel, to da oduvijek znamo tko smo i to da cijeli ćivot stremimo istom cilju. Većina nas se tako osjeća.
Vesela vještice..to o čemu govoriš je svakodnevno iskustvo mnogih mojih "kolega". Međutim, tvoj nick daje naslutiti da su nam polazne točke možda dijametralno suprotne. Ili se ti samo šališ s tim nickom? Ne znam ništa konkretno o vicci, zaobilazim to u širokom luku, bar za sada, pa ti ne mogu reći niš pametno o tome što spominješ jer ne znam s koje strane si krenula, a to je vrlo bitno.
Na daljnjim stupnjevima razvoja uz pomoć reiki tehnike, vidi se mnogo toga, od uvida u situacije i iskustava iz prošlih života, svojih i tuđih, do uvida trenutnih stanja tijela i duše.
ako niste, pročitajte tekst o kozmičkoj rešetci koji je Jack postao pod temom o precepciji vremena.( tu je negdje, lako će to pronaći onaj koga zanima) To bi bilo objašnjenje te pojave, i objašnjenje mehanizma kako ona djeluje.
Ta se pojava zove "unutarnje viđenje". Detaljnije ju je opisala B. Brennan u svojim knjigama, kao i neke vježbe kojima se ta vještina može uvježbati i izoštriti. Vježbe koje ona predlaže mogu se pronaći također i u klasičnoj literaturi o yogi. (Brennan svoju teoriju gradi na temeljima istraživanja W. Reicha o orgonskoj energiji i na tradiciji istočnjačkih filozofija)
Pozdrav