Ok, bio sam malo grub prema Organskom Portalu,
Oprosti,
No ipak se ne slazem ni najmanje sa tvojom izjavom,,
Kwizac,
To sto si vizualan umjetnik ne znaci da i dozivljavas taj fenomen
Znam puno umjetnika kojima se to ne dogadja.
Sa "hypnogogic visionom" moramo biti oprezni posto u njega spada ono sto vecina ljudi vidi prilikom zatvorenih ociju.
.. razliciti oblici "floatersi" koji jesu igra svijetla i bioloskih funkcija koje je kwizac naveo
.. odrazi konstrukcije ocnih vena koji isto znaju ostavljat impozantne tragove
.. "migrenske aure" koje isto znaju rezultirat apstraktnim oblicima
.. odrazi stanica tkiva koji takodjer stvaraju svoje oblike
NO SVE TO NIJE ONO O CEMU PRICAMO - i postoji dosta konfuzije na netu gdje se brka taj fenomen sa hypnogogic visionom.
Kwizac, kada bi ti mogao nekako prenijeti iskustvo fenomena kojeg vidim bas me zanima da li bi to bioloski racionalizirao!!
Sto se tice tvoje misli da u slabom svijetlu oko ne vidi boje kako to onda da i u punom svijetlu opet vidim crno-bijelo?!!
Inace i ja imam puno "floatersa" i ostalih hypnogogic stvari koji prate pravilo da prilikom slabe i jace svijetlosti odgovaraju sa razlicitim bojama.
No to nema veze sa ovime o cemu ja pricam, i znam veoma dobro odvojit te fenomene!
Pitao si takodjer odakle mi informacija sa mandalama??
nemam nikakve informacije s mandalama
oblici koje vidim izgledaju slicno kao mandale sa puno vecom rezolucijom od onih koje vidimo u tibetanskom artwork-u.
Takodjer nisam sa nikakvom sigurnoscu izjavio da se radi o nekom portalu, bila je samo jedan ideja s kojom sam se poigrao,,
A to sto sam upotrebljavao caps lock uvjeravam te da je bilo iz ciste nevine prirode, naime nikad prije nisam sudjelovao u net forumima tako da se tek prilagodjavam na vasa interna pravila pravopisa!!
Od sada pazim!
Neka se istrazivanje nastavi!!!