Sada je: sub maj 03, 2025 2:26 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 23 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Zarada preko interneta
PostPostano: uto apr 12, 2005 12:43 pm 
Član foruma

Ako imate 56k modem,a zelite da skidate velike filmove i snimke NLO-a,evo resenja koje ce placati racune za internet...Moj ujak mi rekao za to.Proverite.Covek je po ceo dan na net-u,a racune placa pomocu ovog...

Dovedite druge da se prijave na sajt i zaradite...Sve besplatno !!!

Cim se prijavite automatski dobijate 10$ na vas racun ,firma vam ih daje u znak dobre volje.To mozete proveriti cim se prijavite i ulogujete pod vasim novim account-om.

Zaradjivanje para je prosto k'o pasulj !Sve sto treba da radite je da dovedete sto vise prijatelja da se registruju i to je poenta !

Za svaku osobu koja se prijavi dobijate po 0.40$ ,a za osobe koje se prijave preko neke osobe koja se prijavila preko vas dobijate 0.20$ !

"Refferal sistem" ima 4 nivoa i neogranicenu duzinu !!!

NEMA OGRANICENJA !!! DOVEDITE KOLIKO GOD ZELITE LJUDI !!! STO VISE IH DOVEDETE , TO VISE PARA !!!

Zabavno je ,a i isplati se ! Zapamtite , PRIJAVA JE BESPLATANA !!!

Tu su jos i dodatna takmicenja na kojima takodje mozete zaraditi pare a usput se i zabaviti !

Necete zaraditi tako puno za mesec dana pa da mozete kupiti kola , ali mozete se i potruditi .Moci cete da placate racune i da kupujete razne stvari . Nije losa zarada za nesto sto je besplatno !
Zar ne !?!

Evo sta treba da uradite da bi se registrovali i poceli da zaradjujete :
Idite na sajt

www.resource-a-day.com/member/makemoney.cgi?seronja

i tamo u donjem delu sajta pise da tu upisete vasu e-mail adresu (mora da bude tacna jer ce vam trebati!).Onda ce vam stici e-mail sa porukom u kojoj se nalazi link na koji morate da kliknete da bi potvrdili prijavu.Onda cete doci na stranicu na kojoj treba da popunite formular(npr:Adresa,Grad...).
Onda se potrudite da dovete sto vise ljudi ,i da ti ljudi sto ste ih doveli dovedu jos ljudi i tako svi zarade !Ako se potrudite minimalna zarada ce vam biti 247$ mesecno !!!

Ja vam to garantujem jer se i ja time bavim . Ako zelite da me pitate nesto posaljite mi poruku na maggot92scg@yahoo.com .

Ja vas jako molim da mi pomognete i prijavite se.A molio bih vas da i vi dovedete ljudi.Zeleo bih da zaradim nesto para za putovanje u Arecibo.Zeleo bih da posetim onaj satelit.

PA LJUDI,ISKRENO VAS MOLIM DA MI POMOGNETE STO VISE MOZETE,I AKO MOZETE...CAK BI I ONDA I VI MOGLI DA ZARADITE PARE ZA OVAKo NESTO!!!

P.S. Nema tu nikakvih caka!Za ovo mi je rekao moj ujak.Oduvek sam se cudio odakle njemu ovako puno love.Pa,uostalom,ko zeli nek izvoli:

www.resource-a-day.com/member/makemoney.cgi?seronja

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 12, 2005 5:30 pm 
Administrator

Kako ti oni isplaćuju novce? Na račun banke?

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 12, 2005 11:26 pm 
Član foruma

Eh brate smrdi to meni. Kad bi to tako lako bilo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 13, 2005 8:44 am 
Član foruma

Ljudima se u danasnje vrijeme ne smije vjerovati, medutim, u tim stvarima ima nesto. Ne dize se prasina bez veze.
Pitanje je samo hoceli oni poslati novac.
Novac vjerojatno salju putem ceka a nase banke ce ti uzeti gomilu da bi samo provjerili vrijedi li taj cek.
Mislim da od toga nema neke zarade vec samo troskovi.
Druga stvar, takove firme mogu propasti preko noci.
Znaju izmisliti pricu bilo kakovu, cist' dovoljno da ti ne posalju novac.
Na internetu imate gomilu prica od ljudi koji su sve ovo vec odavno iskusili.
Ima pozitivnih ali vise je negativnih.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 13, 2005 11:12 am 
Član foruma

Ljudi, ne budimo naivni!
Novac je samo oblik energije, i da nešto dobiješ - nešto moraš i dati.

Malo logike:
Zašto bi netko platio 200$ za mail adresu i malo statistike?
Pa prodat će to masno marketinškim korporacijama, jer milijun provjerenih mail adresa ima svoju cijenu na tržištu!
A da li ćeš i ti nešto dobiti - možda, ali će te prijatelji koje si na to navukao, i čiji će mailovi biti zatrpani spamovima, drukčije gledati, i to je ta cijena.
No svaka škola košta!

Ujak je isto tako mogao švercati drogu i dok ga ne uhvate "jeftino" surfati internetom!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 13, 2005 12:18 pm 
Član foruma

Cekovi stizu i treba da se unovce u banci.Licno sam video mog ujaka kako je unovcio cek.U SCG to moze u Novosadskoj Banci....

@Sofija

Moj ujak ne svercuje drogu,nije bas tako lud,a i ima decu tako da bi im unistio time zivot...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 13, 2005 10:58 pm 
Administrator

Citat:
Moj ujak ne svercuje drogu,nije bas tako lud,a i ima decu tako da bi im unistio time zivot...

Ma definitivno ti vjerujem = neznam da li je to istina ili laž. Ali nije ni bitno. To nije "lijep" posao, ali definitivno neki žive od njega. Inače ima tu u kvartu par njih koji imaju i ženu i djecu i sve njih hrane od takve trgovine. To je izgleda postao posao kao i svi drugi nelegalni poslovi.

Citat:
Ljudi, ne budimo naivni!

Da, definitivno je novac = energija u našem trećem denzitetu. A novac = energija = moć. Ne morate znati puno matematike za to.
A i primjetio sam da u zadnje vrijeme ima jako puno "ponuda" kako zaraditi lovu i čini mi se da je "usis" takvim mamilicama u "piramidi" postao jako velik. Trebaju velike količine energije da bi opstali. Gladni su sve više. Naravno - osnovni princip OPS - kad dođe blizu "ponora" treba sve više energije za opstanak da se ne "uruši" sama u sebe. Definitivni kraj je tzv. "crna rupa". Krajnji domet OPS opredjeljenja.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 14, 2005 3:40 pm 
Član foruma

Ako zelis da napravis svoj LOGO moras da im dadnes tacnu e-mail adresu i password, DA, ja pokusao, rekoh hvala lijepo, bez mene ko' domina.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 19, 2005 1:06 pm 
Član foruma

A i nisma mislio direktno Manji Racuni.Mislio sam na placanje racuna parama od ovog...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 23, 2006 8:23 pm 
Administrator

Evo i još jedne mogućnosti, probao sam, zasad - radi. Kako i sam provodim dosta vremena na internetu, a nikad nemam dosta para da "mirno" i "normalno" živim... slučajno sam došao do ove stvari, a i malo sam posurfao po netu i vidio da nečeg ima u tome...

Kako se radi o Google-u, velikoj firmi... mislim da im nije u ineteresu da zeznu nekog jel bi to bila veeeeelika antireklama. Naime, idealno za korisnike adsl-a ( može i preko modema, nije kritično ), uz malo rada ( 5-10 sati tjedno ) mogu se zaraditi cca. 100-1000$ mjesečno, a ako postanete i stručnjak vremenom, možete i zarađivati oko 600$ DNEVNO. Čekovi stižu na vašu kućnu adresu i možete ga unovčiti u nekim većim bankama ( u HR se može u Zagrebačkoj i Raiffeisen banci ). Eto, počeo sam, pa da osiguram nešto novaca za snimanje besplatnih dvd-a, informacija, tekstova, skripti... pa da što više ljudi može doći do ovih stvari.

Riječ je o AdSense Google servisu, besplatno se učlanite, nema članarine i slično. Uglavnom, evo možete ovdje pogledati:

Google AdSense

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 23, 2006 10:19 pm 
Član foruma

Nadasve zanimljivo ovo sa Googleom, trebo bi se dubljep ozabavit time. Pare dobro dodu u ovom prokleto ogranicenom svijetu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 08, 2007 4:40 pm 
Član foruma

slipknot postavio si ovo u aprilu 2005 skoro 2 godine,zanima me da li ovo jos funcionise i kakva su tvoja iskustva i iskustva tvog ujaka u medjuvremenu. ...
Probala sam pre mesec-dva naci posao preko neta .
-Tamo gde obecavaju gomile para a nista ne radis- nisam ni gledala :roll:
-Tamo gde treba da platis da dobijes internet adresu za posao-uglavnom ces naci adrese gde treba da platis -da bi dobio gomilu novih adresa za posao, pa kad platis... #-o
-Tamo gde ti placaju da se registrujes uglavnom spamujes svoje kontakte ili nepoznate ljude
-Tamo gde platis ugovor da bi nesto sastavljao,pravio nakit ,lepio, pakovao isl. za neku firmu naci ces komentare na netu "ne rade sa ist. Evropom" , "u uputstvu pise da se lako sastavljaju: za 10 min a meni je trebalo nedelju dana da sastavim komplet" , "pise da je isplata za prethodnu nedelju a meni su isplatili posle 4 meseca i poslali sledeci komplet sa delovima" i t. d.
-Tamo gde je registracija besplatna uglavnom treba da okacis reklamu ili link (ili) oba. Sto mi se cini najblaza varijanta. Pogotovo ako je reklama kulturna i dobro dizajnirana i ima veze sa tvojim sajtom. Na kraju i tu covek moze da bude iskren.Recimo da fotograf zalepi reklamu za canon ili codac ili koji vec aparat on koristi i ima dobro iskustvo sa njim.
Gooogle zvuci dobro, ispitacu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 20, 2007 2:02 am 
Član foruma

Za google treba imati svoj sajt, verovatno je to svima bilo jasno osim mene :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 20, 2007 2:08 am 
Član foruma

nitko nedaje novce na lijepe oci...tako da ovo...izbjegavajte..nema kruha od ovog.. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 20, 2007 2:40 am 
Član foruma

Citat:
nitko nedaje novce na lijepe oci...tako da ovo...izbjegavajte..nema kruha od ovog..

Zato postoji pretrazivac, malo manje spretni , kao moja malenkost idu "peske' i nadju se komentari ljudi koji su vac imali posla sa ovom ili onom firmom na forumima tipa "rad od kuce", prevareni ljudi su ljuti i vrlo glasni.

Za google nisam nasla jednu ruznu rec, kao ni za Amazon. com i jos neke

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 20, 2007 12:47 pm 
Administrator

Evo i mojih iskustava o ovome.

Kako mi nije važno u životu tih 175 kn, jer sam već toliko puta potrošio i više na neku cugu, klopu ili slično... odlučio sam i vidjeti ( kupiti ) te informacije. dakle, dobio sam uredno cd sa pdf-om i još nekim potrebnim softwerom za izradu web stranica i slično. Ma sve 5, ovo mi je dalo osnovne ideje o principima AdSensa i ostalog.

Da se razumijemo, tip nije napisao tu knjigu, već ju je samo preveo na HR, jer sam na netu našao istu na engleskom, samo sa malo drugačijim sličicama u zaglavlju. Na netu postoji tone tih uputa i video-materijala o Google AdSense načinu zarade, pa ako nemate 175 kn, malo posurfajte i naći ćete sve to što tu piše, ali, naravno, na engleskom.

Pa i taj trud za prijevod vrijedi tih 200-njak kn. Pitajte koliko bi koštalo prevođenje nekog teksta ako date kod nekog profesionalnog prevodioca. Znam da postoji NeuroTran ( imam ga zahvaljujući ovom forumu - THANX za forum ), ali znate i sami da bez detaljnog "ljudskog" pregleda i obrade - nema dobrog prijevoda.

Gospodin X ( M.J.) je imao ideju - i sprovodi je, i kako je već netko rekao - više zaradi na klikovima, nego na ovim cd-ima. Osjećaj hitnosti je tih "prvih 500" cd-a, kao što je i navedeno u ovim uputama... ima toga još, ali ovdje neću u detalje. Postoji i firma, dakle, sve legalno možete provjeriti i onaj tko se odluči probati - neka krene.

Moja iskustva su sljedeća:
Nakon zarađenih 200-tinjak $ za pola mjeseca, poslali su mi obavijest da su mi isključili account radi nedozvoljenih klikova. Kojih nedozvoljenih klikova?!? Nisam sam klikao na svoje, jedino je moguće da netko drugi to ljubomorno radi, ali onda to nema smisla, to može bilo kada netko napraviti. vi ni krivi - ni dužni - nadrapate. Sistem nije savršen. Sad ću probati na drugi način, malo pametniji pristup, pa ću vidjeti kako će raditi.

Inače stvar radi - poslali su mi iz Googla PIN za isplatu prije nego su me isključili, jer to rade na 100$ kao provjeru da li zbilja netko postoji pod tim imenom i prezimenom na toj adresi i na koji će glasiti ček.

Veća slika cijele stvari jest:
Google-u neke firme plaćaju reklamu, naravno. I kako će Google moći prikazati koliko je puta kliknuto na dotične stranice preko NJIH? Ne direktno, već preko njihovih stranica na kojima se ovi reklamiraju. Naravno, tako da će napraviti i omogućiti ovaj AdSense servis naplaćivanja i kontrole klikova. Daš nekome pola ( zarada je na 1000 klikova, a ovi plaćaju samo pola ) i kontroliraš i brojiš klikove i to prilažeš kao "račun" oglašivačima. Da nema ovog servisa, Google nebi mogao reći koliko je puta kliknuto na stranice oglašivača preko Googla, kojem ovi plaćaju reklamiranje.

Dakle, mogu te izbaciti kad uvide neki malo veći potencijal ili posumnjaju na "nedozvoljeno klikanje" ( koje je usput - najveći propust cijelog sistema ). Sad, hoće li to biti Marko, Pero ili Janko - njima je svejedno.

Cijela stvar šljaka, ali treba biti više nego pametan u vezi znanja preusmjeravanja web prometa, ZAŠTITE od drugih ( ljubomornih koji znaju da se to plaća )... Neznam zašto bi netko morao biti ljubomoran, pa ovako bi svi mogli i klikati jedni drugima i svatko bi zaradio još veće novce ( a ljudi su shebani pa uništavaju tuđu muku i pokušaje zarađivanja ), za sve ima mjesta i svi bi mogli zarađivati.

Preporuka: uključite se samo ako imate vremena sjediti dnevno bar par sati za kompjuterom, ako znate web promet preusmjeravati kako vam paše, ako nemate strah od gubitka 200-300 kn godišnje radi zakupa nekog web-prostora, ako imate ADSL i ako uživate u izradi web stranica i njihovih sadržaja ( ma koji god to oni bili ).

Eto, to su moja iskustva i nadam se da će nekome pomoći kod njegove odluke u vezi ovog posla.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov: Zarada preko interneta
PostPostano: sri apr 11, 2007 4:59 pm 
Početnik

Poštovani,
Ako se malo ozboljnije pozabavite na dolje navedenin web site,primjetit cete da dobivate nešto što bi za Vas moglo biti vrlo korisno.

www.newbrain.magic-gold.com
www.e-gold.com
www.alticor.com

Napomenuo bih da saljem po drugi puta ovaj post te sam primjetio da ga netko eskivira prikazati na ekranu.

Ako mi se može objasniti,zašto to čine,bio bih svima zahvalan.?
Ne brinem se zbog sebe,osobno sam svoju priliku iskoristio tj.testirao,te na taj način uvijerio sebe u funkcionalnos uplata i isplata.

Eto vidite kako se pojedinci boje zdrave konkurencije.

Srdačan pozdrav,radujem se dopisivanju s Vama.

NEWBRAIN

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 11, 2007 5:09 pm 
Početnik

_Dario_ je napisao/la:
nitko nedaje novce na lijepe oci...tako da ovo...izbjegavajte..nema kruha od ovog.. :wink:

Misliš ili si siguran?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 11, 2007 5:15 pm 
Početnik

Sofija je napisao/la:
Ljudi, ne budimo naivni!

Malo logike:
Zašto bi netko platio 200$ za mail adresu i malo statistike?
Pa prodat će to masno marketinškim korporacijama, jer milijun provjerenih mail adresa ima svoju cijenu na tržištu!
A da li ćeš i ti nešto dobiti - možda, ali će te prijatelji koje si na to navukao, i čiji će mailovi biti zatrpani spamovima, drukčije gledati, i to je ta cijena.
No svaka škola košta!

Ujak je isto tako mogao švercati drogu i dok ga ne uhvate "jeftino" surfati internetom!

Nema džabe ni u stare babe :D .Treba razlikovati trošak i investiciju.Zar ne?

Vrh

Naslov: ¨AGLOCO¨ zaradi surfajuci
PostPostano: sri okt 10, 2007 6:37 pm 
Početnik

http://www.agloco.com/r/BBHQ6333

Otvorite gornji link , registriraj se.....pročitaj upute.....skini i instaliraj viewbar.....i zaradi normalno surfajuci samo pet sati mjesecno.

Nije nikakav virus niti slično ...provjerite...nista ne kosta.....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 23 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.