Sada je: sub jul 12, 2025 8:16 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 704 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 36  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 12:24 pm 
Član foruma

IsusBog je napisao/la:
Kad bi se svi doslovno pridrzavali katolickih zakona na ovom svijetu bi vjerovatno vlado raj, ja u svim crkvenim zakonima nisam nigdje nasao da je Isus rekao nesto tipa "Odite u svet rat", "Smrt nevjernicima" ili nesta slicno, dok se to ocituje u islamu gdje se poziva na Djihad- sveti rat a o njem negovorite tako kriticki

Islam apsolutno nigdje ne poziva na nikakav Djihad. Pricas uprazno.
Nisu muslimani upali krscanima na teritorij nego je bilo bas obratno.
Islam ne propovijeda vise Djihad nego sta krscanstvo propovijeda krizarske ratove gdje je cilj sta vise silovat, popljackat, razrusiti, nametnuti svoju vjeru i zatim otici u raj. Arapski svijet u srednjem vijeku je bio toliko napredniji od europskog da to uopce nije za usporediti.
Odakle ti danasnja matematika, astronomija, odakle poceci kemije i jos sto drugih stvari. U tim vremenima u Veneciji koja je bila skoro vodeca evropska sila, govana su se rijesavali iz kuce bacanjem pred zgradu. To je vrijeme dok su arapi imali higijenske navike evropljanima nezamislive pa ih je zato i zaobisla spanjolska kuga.

Dan danas se Suniti i Siti tamo kolju zato jer su im to uredili drugi prije dosta vremena da izazovu trajnu nestabilnost na mjestima gdje ima nafte, podijeli pa vladaj princip.

Islam je bar toliko tolerantan da priznaje Isusa kao proroka i uvazava njegova ucenja. Mada je i to katastrofa na duze staze. Islam mislim.
Sacuvaj nas Isuse takvog krscanstva!!!

UŽostalom ja bih sadmogao nabrojati sve vjere na svijetu i reci da ljudi zive po njima da bi bio maltene raj na svijetu.

U utjerivanju tog raja ljudima krscani su bili jedni od najagresivnijih.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 1:42 pm 
Član foruma

IsusBog je napisao/la:
Kad bi se svi doslovno pridrzavali katolickih zakona na ovom svijetu bi vjerovatno vlado raj, ja u svim crkvenim zakonima nisam nigdje nasao da je Isus rekao nesto tipa "Odite u svet rat", "Smrt nevjernicima" ili nesta slicno

Kako može vladati raj, čiji "raj"... njihov "raj" kada u njihovim zakonima ovakve gnjusne stvari pišu...
Illuminati svečenici su pisali u svojim evanđeljima ovakve stvari i svoje riječi pripisivali Emmanuelu koji to zasigurno nikad nije izrekao, jer se ono izravno kosi s znanjem koje je širio među ljudima, prvenstveno mislim na spoznaju o genetskim manipulacijama od strane draco-vragova i njihovih hibridnih potomaka koji su zavladali tadašnjom ljudskom rasom :idea:

Imaš tekst u evanđelju po Ivan 6: 48-58

+ Besjeda u sinagogi u Kafarnaumu -

"Tko blaguje tijelo moje i pije krv moju ima život vječni i ja ću ga uskrisiti u posljednji dan. Tijelo je moje jelo istinsko, krv je moja piće istinsko. Tko jede moje tijelo i pije moju krv, u meni ostaje i ja u njemu."

Ovakve riječi Emmanuel ili po grčki Kirie eleison (Onaj s božanskim znanjem) zasigurno nikad nije izrekao

Gospodine ovo vam se zove KANIBALIZAM

Tako su reptiloidi podmetnuli svoj praxis proždiranja krvi i tkiva kao osnovni ritual jedne "nove" Draco religije da bi ljudima kanibalizam prikazali kao nešto sasvim uredu i "normalno", on je nažalost u svijestima mnogih ljudi postao osnovni ritual svake draco-kršćanske crkve poznate kao sveta pričest (Euharistija).

P.S. Želim ti puno uspjeha u savladavanju njihovog religijskog draco-programa na svom putu prema samospoznaji svoje duše...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 1:57 pm 
Član foruma

Citat:

Kako mozes tako srat?????????
Ko je upo u spanjolsku, jeruzalem, egipat?
Jel moja baba isla rusit aleksandrijsku knjiznicu :?:

Citat:
Kako može vladati raj, čiji "raj"... njihov "raj" kada u njihovim zakonima ovakve gnjusne stvari pišu...

1. Ja sam Gospodin Bog tvoj nemaj drugih bogova uz mene
2. Ne izusti imena Gospodina Boga svoga uzalud
3. Spomeni se da svetkujes dan Gospodnji
4. Postuj oca i majku
5. Ne ubij
6. Ne sagrijesi bludno
7. Ne ukradi
8. Ne reci lazna svjedocanstva
9. Ne pozeli tudjeg zenidbenog druga
10. Ne pozeli nikakve tudje stvari

Ajd mi sad tu nadji nesta sto poziva na ubojstvo, kradju i sl. :?: :?: :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 2:05 pm 
Član foruma

Citat:
Kad bi se svi doslovno pridrzavali katolickih zakona na ovom svijetu bi vjerovatno vlado raj, ja u svim crkvenim zakonima nisam nigdje nasao da je Isus rekao nesto tipa "Odite u svet rat", "Smrt nevjernicima" ili nesta slicno

Sa ovim se slažem.

Citat:
Islam apsolutno nigdje ne poziva na nikakav Djihad.

I sa ovim, takođe, barem ne na ono što mi podrazumijevamo pod džihadom.

E pa gdje je onda problem? Zašto se pod okriljem religije u čitavom svijetu kroz istoriju dešavaju razne katastrofe i zašto je toliko ljudi do sada poginulo ili na druge načine unesrećeno, a pod uticajem tih religija?
Evo tri primjera:
- u Iraku možemo svakodnevno čuti vijesti da je neki napaljeni islamski fanatik aktivirao eksploziv koji je bio pričvršćen uz njegovo tijelo i pri tom ubio nekoliko desetina ljudi uz "tradicionalni" povik "Allah u ekber",
- za vrijeme II sv. rata katolički sveštenici su masovno opraštali grijehe ustaškim vojnicima nakon što su ubijali srbe, jevreje i dr.
- pravoslavni sveštenici su držali liturgiju kojoj su prisustvovali srpski vojnici koji su poslije hladno poubijali zarobljene muslimanske mladiće iz Srebrenice.
Nabrojao sam samo ova tri primjera jer su mi prvi pali napamet, ali je sličnih bilo jako mnogo na svim "stranama" i u svim vremenima.
Naravno, neko će reći da takve zločine ne mogu počiniti pravi vjernici, nego samo oni koji za to pretvaraju, odnosno oni koji nisu "pravilno" shvatili religiju kojoj pripadaju.
Istina je da ni u bibliji ni u kuranu ni u bilo kojoj drugoj svetoj knjizi ne piše ništa što bi konkretno nekog navelo da počini neki zločin, nekog ubije ili bilo šta drugo. Ali da li to treba uopšte da piše, treba li tačno negdje da stoji da, recimo, muslimani treba da poubijaju sve "nevjernike" ili hrišćani da protjeraju muslimane i sl.?
Mislim da je problem u tome što su one upravo tako i "koncipirane", tj. stvorene da na takav jedan, da kažem "lukav" i "sofisticiran" način manipulišu ljudima i usmjeravaju ih da čine upravo ono što one same ne propagiraju i što i same zabranjuju (nadam se da nisam puno zakomplikovao). One, jednostavno, same od sebe daju jedan takav prostor da se pod njihovim okriljem čine takve katastrofe među ljudima, a sa druge strane se protive tome i prijete grijehom i paklom svima koji to čine.
Ma zar nije više očigledno?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 2:08 pm 
Član foruma

Vidio bi ja tvoju vjeru u 2. svjetskom ratu, braca su bila mobilizirana da se bore jedan protiv drugog. Moro si se priklonit nekom, druge nije bilo. Pa moja su se dva djeda borila na suprotnim stranama(domobran-partizan). U RATU SI ILI PUKOVNIK ILI POKOJNIK

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 2:22 pm 
Član foruma

Isusek dođi veceras na naš chat pa ćemo ti, uz koju bavariu, sve potanko objasniti. :D

:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 2:30 pm 
Član foruma

IsusBog je napisao/la:
Citat:

Kako mozes tako srat?????????
Ko je upo u spanjolsku, jeruzalem, egipat?
Jel moja baba isla rusit aleksandrijsku knjiznicu :?:

Odusevljen sam dubinom tvog posta.

Prvo i osnovno o tome ko je zapalio Aleksandrisku knjiznicu. Muslimani sigurno nisu, ako mislis na Kalifa Omara.
Krscani vjerojatno jesu, tj. nahuskana rulja od strane aleksandrijskog biskupa Teofilusa. I ti to jos koristis kao argument ZA krscanstvo. Svasta. Prvi koji ju je naceo je bio Cezar a dokrajcili su je do kraja krscani. Omar jadnik nije ni imao nista za unistiti u 7 stoljecu nakon sta su ovi zavrsili sa njom.

Drugo. Amerikanci su u Iraku a ne obrnuto.
Tko je upao po tvome onda u Evropu, npr. Hrvatsku, Ameriku, Juznu Ameriku, Australiju i Aziju?
Pa po tvome, krscani.
Dal si upucen u nacine koji su uporabljani glede "preobracenja", konkretno na ovim prostorima?

Sta se tice Saracena i Spanjolske mozemo biti zahvalni da su upali jer padom Toleda je pocela renesansa u Evropi.
U Toledu si mogao doc kao krscanin, citati njihove materijale, uciti od njih sta musliman u krscanskoj Evropi nije mogao niti pod razno.
Kasnijim sirenjem tog znanja je pocelo ono sta mozemo rec da je oblikovalo modernu Evropu.

Za ova druga primjera sad necu trositi uopce pevise rijeci.
Da ne bi ispalo da sam advokat islama, medutim uzdizati krscanstvo iznad islama znaci nesto ozbiljno pobrkati.

To sta su ameri toliko zla ucinili vjeri i narodu samo zato jer lezi na ogromnim izvorima nafte i to sta su ovi opravdano popizdili nema veze sa vjerom u svom iskonskom obliku.

Citat:
One, jednostavno, same od sebe daju jedan takav prostor da se pod njihovim okriljem čine takve katastrofe među ljudima, a sa druge strane se protive tome i prijete grijehom i paklom svima koji to čine.
Ma zar nije više očigledno?

Ocigledno je.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 4:28 pm 
Član foruma

OP, obozavam tvoju informiranost! Taman sam razmisljao o aleksandrijskoj biblioteci i prisecao se starog znanja kad ono, ti si vec u akciji!!

Citat:
4. Postuj oca i majku
5. Ne ubij
6. Ne sagrijesi bludno
7. Ne ukradi
8. Ne reci lazna svjedocanstva
9. Ne pozeli tudjeg zenidbenog druga
10. Ne pozeli nikakve tudje stvari

Zar su nam potrebne "bozije zapovesti" da bi smo shvatili ispravnost ovih misli?!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 7:15 pm 
Član foruma

Ajmo pogledati prvu zapovjed malo pomnije pa ćemo otkriti tko je dao tu prvu zapovjed.
Kome je u cilju da sebe proglasi bogom i da se samo njemu klanja i nikome drugome, a da pri tome to nije pravi bog jer se pravi bog ne mješa u svoju kreaciju, štoviše nemože se objaviti nikome nigdje u fizičkom obliku?
Dakle, ja sam gospodin bog tvoj, nemaj drugih bogova uz mene, time je naš gospodin reptilko zvan jahove ili jahveh sebe proglasio bogom.
Štoviše, to nije ispravna verzija zapovjedi nego ona preoblikovana, prava se nalazi negdje u iraku te u nekim starim nediranim spisima a jedan čovik koji radi u iraku kaže ovako.

"Ja sam gospodin bog tvoj, nemaj drugih bogova uz mene jer ja sam ljubomoran bog"
Štoviše u tim spisima ne piše da je jahve stvorio svijet nego piše ovako
"I stvorismo čovjeka na NAŠU sliku, NAMA sličnima"

Stoga, ako će se netko uzdati u vjerodostojnost crkveno obrađenih spisa, nek mu je sa srećom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 23, 2006 10:22 pm 
Član foruma

Točno to, u izvornom, hebrejskom jeziku, bilo je MI, dakle množina, no kasnije se politeističko božanstvo Elohim uklanja u ime monoteističkog Jahvea.
Ako nekoga zanima kako je to došlo do "pogreške" prilikom prijevoda s hebrejskog na grčki, mogu to malo objasniti s lingvističkog stajališta. Dokazanog i utvrđenog lingvističkog stajališta koje sa samom religijom odnosnom vjerom nema nikakve veze (ovo sad napominjem da ne bi netko rekao da bi to moje objašnjenje bilo plod nekog "bezbožnika").

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 12:23 am 
Član foruma

U fizici sam oduvijek obozavao koloturje i ono prepolavljanje snage...
I onda je covjek miran od zamaranja teretom s druge strane... Jer je ionako prepolovljen.
Treba samo malo mudrosti, ovdje "tehnike" i podloge, pripreme za ono sto je cilj... U pocetku se moze ciniti besmisleno, ali sigurno ce opet i puno puta zatrebati... Inace, ljudi ne bi izmislili takvo nesto...
Tehnika je inace totalno zanimljiva, jer se uvijek podrzavaju modularni sistemi, koji se rade tako da su univerzalni, lako nadogradivi i prilagodljivi raznim problemima... A opet se mogu gledat i kao mali djelici...
Zar nije to genijalno?

I IZ VELIKE KOMPLICIRANOSTI NASTAJE SAVRSENA JEDNOSTAVNOST.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 8:22 am 
Član foruma

Prvo treba procitati neke knjige, razmisliti, pa tek onda raspravljati o njima i pisati svoje kritike!
Bruka sta se sve ovdje nece pisati.
Kada sam prvi put otvorio ovaj site to je bilo negdje prije 3 godine.
Na forumu je bila samo METAFIZIKA i nije bilo lose.
Na zalost, sada mislim da je i ovaj forum kao i svaki ostali napravljen da se neke osobe (koje bas nisu sabrane), zavedu i odvedu u zabludu.
Pa recimo da osobe koje sve kriticki posmatraju i gledaju, moraju takodje i ovu stranicu da citaju na taj nacin.
Ne znam cije je ovo maslo sve, mislim djelo je ljudskih ruku i mozga, mozda nekog zidova, kojima je u krvi laz i prevara. Na dnu stranice je ime "JAKOB",....... ne bih dalje.....
Lagali su nas kroz stoljeca zasto nebi i sada, .... tko je David Icke? Zacheria,.. nesto su im imena veoma interesantna. Proucava covjek stari zavjet, svaka mu cast neka i nastavi.
Pa recimo da sam za ove tri godine dosao do jednog odredjenog stupnja svijesti BEZ OVE STRANICE.
Upoznajem srbijance, hrvate, amerikance,indijce, arape, druzimo se, (ljudi ima dobrih i losih na ovoj planeti). Lijepo je pricati sa ljudima koji razumiju jedni druge. Ljudski je i slusati ljude koji govore pametno. Za to mi nije trebala ova stranica, treba mi samo ono ljudsko sto imam u sebi, koji bakraci i liziji i greysi.
Ovdje se govori o nekim ....cemu vec.... ne znam ni ja vise sta se ovdje nece pisati... da na kraju opet nista ne pise. Sve se svodi na jedno,...(oni su nas,..ne zna se tacno tko,..ali oni su nas zajebali,...lizardi)... interesantno ali lizardi su takodje i znak homoseksualaca, tacnije pedera i lezbijki. Hmmmm, vrlo interesantno, vrlo vrlo interesantno.
Tko je bio Tesla, covjek koji je imao mozak da uradi (tada u to vrijeme) nemoguce stvari, isto je radio i mozart, pa na kraju umro u bijedi, ne zna se ni gdje je ukopan. Poslan covjek da pise operu.
Takvih je primjera na stotine.
Sta sad rade zidovi,.... vrte citavu ameriku u krug a i planetu, pa zasto ne bi i medije vrtili sa raznoraznim temama moguceg i nemoguceg.
Pise se o crnoj magiji (to se granici sa zdravom pamecu) na ovim prostorima da je odigrala glavnu ulogu u pokolju, u progonima, u pljackama!?!?!?
Mislim da je opet cilj nekih osoba da saperu ljagu sa nekih osoba kao sto su milosevic i tudjman i prepisu ih nekome gore nekim lizijima,... (koji su jednospolni i koji se medjusobno kresu kao i neki greysi), vrlo vrlo interesantno.
Na glavnoj stranici je napisano nesto iz dijela filma Matrix,... to je SAMO film, nista posebno, kao i supermen, kao i milioni drugih.
Steven Spielberg, klasicni zidov, koji hoce da pokaze ljudima da kao on nesto zna, a sta zna,.. da prosipa lazi i ispire ljudima mozak. Ne mora biti istina, ali je najblize istini.
Ne ne zelim da dovedem nikoga u pometnju i sumnju.
DOBRO SU NAS ZAJEBALI, DA VEOMA DOBRO, SAMO SE PITAM KO.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 2:02 pm 
Član foruma

Baron je napisao/la:
Ne znam cije je ovo maslo sve, mislim djelo je ljudskih ruku i mozga, mozda nekog zidova, kojima je u krvi laz i prevara. Na dnu stranice je ime "JAKOB",....... ne bih dalje.....

Odlicna provala. Cijeli post je genijalan ali ovaj dio me pogotovo oborio sa stolca.

Moramo nac jew-free phpBB skriptu pod hitno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 2:29 pm 
Član foruma

E ja se nesjecam da sam ovo otvori :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 6:26 pm 
Administrator

Isusek, premjestio sam postove o religiji ovdje, jer je to tamo bilo postalo - off topic.

Sada dalje možete tu trošiti svoju ( tuđu ) energiju na beskonačne petlje o religijama i sličnom. Naravno - tko to želi.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 6:38 pm 
Administrator

Citat:

Da, ali samo na temi Solaris... uzmi Silver ( standardni ) pa te to neće bosti za oči...

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 8:38 pm 
Član foruma

Citat:
Gospodine ovo vam se zove KANIBALIZAM

Tako su reptiloidi podmetnuli svoj praxis proždiranja krvi i tkiva kao osnovni ritual jedne "nove" Draco religije da bi ljudima kanibalizam prikazali kao nešto sasvim uredu i "normalno", on je nažalost u svijestima mnogih ljudi postao osnovni ritual svake draco-kršćanske crkve poznate kao sveta pričest (Euharistija).

O Bože, o čem ti pričaš, evo ti malo jasnije s obzirom da nista ne razumijes :-), progledaj covjece !!!!

Ustanovljenje Euharistije - Večere Gospodnje 0 26,26-30; Mk 14,22-26; 1 Kor 11,23-25) 19 I uze kruh, zahvali, razlomi i dade im govoreći: "Ovo je tijelo moje koje se za vas predaje. Ovo činite meni na spomen." 20 Tako i čašu, pošto večeraše, govoreći: "Ova čaša novi je Savez u mojoj krvi koja se za vas prolijeva."

Nadam se da si shvatio !!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 8:54 pm 
Član foruma

Zoky, zapravo ti nisi shvatio, lijepo je napisano u tome što citiraš a ti još jednom pročitaj jer se u tome napisanom radi o kanibalizmu, sistem illuminata i draco-a koji je implantiran u evanđelja i bibliju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 10:53 pm 
Član foruma

Citat:
Zoky, zapravo ti nisi shvatio, lijepo je napisano

Da ponovim :

"Pazite dakle kako slušate. Doista, onomu tko ima dat će se, a onomu tko nema oduzet će se i ono što misli da ima."

Nadalje nije tijelo to koje se spasava, tako da to definitivno nema veze s vezom o cem vi tumacite.
A sto se tice tog sistema oko mene ljudi padaju ko muve i onda ih neko pojede je je vidio sam to ........cini mi se da se zove Blade. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 25, 2006 6:32 pm 
Član foruma

.....

Zadnja izmjena: Faaip de Oiad; pet nov 07, 2008 12:33 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 704 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 36  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.