Citat:
Zlo nastaje kao nedostatak dobrote i taj program stvaraju bezbožnici koji se sami programiraju.
dobro znamo da hladnoća nastaje kao izuzeće topline
Kao što rekoh bezbožnici su"proizvođači"negativne energije...
Ne bih rekao da su proizvodjaci negativne energije vec da samo uzimaju energiju od drugih.Za njih je to dobro jer su dobili energiju ali za druge je to lose jer su izgubili energiju.
Citat:
Stvari su vrlo jednostavne u protivnom Tvorac nikada ne bi oćekivao da će ga netko razumjeti.
Zar mislis da su ljudi toliko ograniceni da Bog mora da napravi jednostavan univerzum kako bi ga mi mogli shvatiti?
Citat:
Kreator se neće mješati, MI i nitko drugi moramo uspostaviti ravnotežu, MI smo zato ovdje (ne svi, neki će samo promatrati), no i ako u tome neuspijemo nema veze, planet bude pod okupacijom....neki će se inkarnirati natrag....neki će odabrati drugi planet....., a jako malen dio će prijeći u 4D, možda 0.05 % pučanstva jer nitko ovdje nema toliko razvijenu svijest da to napravi.
Ajd sad ako smem malo da pomenem Kasiopejce.Poceo bih sa jednom vrlo lepom Euzebijevom recenicom koju je i Smith tokom sva tri dela Matrixa ponavljao Neu sto je on tek na kraju prihvatio:
Citat:
Neke stvari su od samog početka neizbježne...
Game,ne radi se ovde o uspostavljanju ravnoteze.To cak ni Kasiopejci ne govore.Prelazak u 4D ne predstavlja spasenje.To je samo prelazak na sledeci nivo.Hteli mi ili ne zemlja ce u odredjenom trenutku promeniti magnetne polove,doci ce u odredjen polozaj u galaksiji,mozda ce cak doci i drugo sunce a sa njim i talas.Sve te pojave ce delovati na nas isto kao sto i mi na neki nacin delujemo na njih.
Citat:
Resetiranja matrice neće biti, rekao sam ti to već će se i nakon "bitke" nastaviti život ovako ili onako.
Planovi vanzemaljaca sigurno ukljucuju i resetovanje matrice i tranziciju zemlje a sa njom i nas u 4D posto su oni svesniji od nas tako da su oni vec spremni za nas prelazak u 4D.Radi se o tome da kad predjemo u 4D bitka tek pocinje jer do tada mi nemamo nikakve sanse i zbog toga Kasiopejci govore o "znanju".Jer je ono tamo mnogo bitnije nego ovde.
Citat:
Sada znate što znaći imati Božji pećat na ćelu.To je jednostavno osjećaj
pripadnosti višoj sili,bez razmišljanja,naukovanja,dogovora u što ćete
vjerovati (kao ovdje)...
Mozda ti neces shvatiti ali evo za one koji se pitaju kako je moguce upravljanje pomocu religije.Lepo ti ta visa sila kaze ko je zao a ko dobar i to je za tebe zakon.I tako nastaju ratovi.Ko sto rece Euzebije neke stvari su vrlo jednostavne.
Citat:
jer čini mi se da bi me najrađe razapeli da možete
Meni se cini da bi ti nas najradije razapeo da ti to visa sila kaze.