Citat:
I da je ovaj svet savrsen ne bih ni razmisljio o njima.Pa i da je ovakav kakav je ne bih se mnogo bavio time da sam besmrtan.Ali ja to nisam i ko zna kada cu otici sa ovog sveta.Mozda to bude vec sutra.
Esperio Max, pa ti i jesi besmrtan. Ti nisi tvoje materijalno tijelo. Ti si "samo" duša koja je u njemu, i ti kao ta duša si - besmrtan, nedjeljiv, zauvijek postojiš i postojat ćeš. Naravno, tvoje tijelo - ne. Niti materijalno, niti energetsko.
A isto to vrijedi i za sve ostale "duše" na forumu, i mnogo, mnogo šire...
Citat:
Sta ti mozes sa Kasiopejcima osim da tracaris na forumu sa nekim nepoznatim ljudima koje verovatno nikad neces sresti.
Hehe... prvo ih pročitaš, počneš onda razmišljati jer te mnogo toga "bocka" što je tamo spomenuto. Učiš, učiš... provjeravaš u "realnom životu" i vidiš - radi! Ups... moćno. Ali, što ćeš s time? Oćeš koristiti protiv drugih i manipulirati, ili ćeš probati objasniti i drugima neke stvari. Poslije svega - ja sam bar - naučio mnoge lekcije i zbilja mi sad to pomaže u životu. Eto - iskreno. Bar sam naučio "širiti percepcije". Joj, pa i prevođenje mi bolje ide... vidi, vidi... vježbica je ovo dobra... hehe!
Sad dalje idem i već me i mnogi pitaju o svemu tome i javno, bez straha, razgovaramo o svemu ovome u - kafiću. Tko oće slušati super, a tko neće - ne mora. Joj da vidite neke "face" kad saznaju neke stvari... hihihihiii!!!
Citat:
Ljudi nemojte se zezati.Ako neko novi dodje ovde i naidje na ovo gore pomislice da je ovo neki sektaski forum.Ili religijski,isti je djavo.
Nek pomisle šta god hoće!!! Pa koga briga što će neko drugi pomisliti?! Ako bilo tko - makar i istražuje ove stvari - ne može vidjeti ( ne mora čitati ako neće ) neku vjersku rečenicu ili spis... onda i vjerojatno NIJE USPJEŠAN TRAGAOC. Da bi našli svoj put - treba ponekad i pročitati neki dio Biblije, Kurana, ili tko zna sve čega... radi "širine istraživanja". Ne teba samo stvar odbaciti i reći: "To tamo što piše nije istina!", a da uopće nismo pročitali stvar. Eto. Pa ako neko vidi da je Euzebije napisao ono što je napisao - pa šta onda?! To ga samo tjera da bolje i mudrije istražuje.
Hvala Euzebije na svojim pogledima - bar ja - učim i iz njih!!! Nemojte me krivo shvatiti - ne kažem da tako jest, ali niti i da nije... hehe!
Jer:
Citat:
Vidim da na ovom forumu ima mnogo komaraca koji misle da su sokoli.
Nek misli ko šta oće. Ima slobodnu volju, pa je to ispravno. Lekcije, lekcije...
Citat:
Većina od vas se svojom mišlju uzdiže do"nebeskih visina"i vjeruju da imaju pravo na neke skrivene tajne i moći(telepatija,telekineza,levitacija...)a nisu svjesni da preduvjet za sve to je ćistoća duha.
Slažem se 100%!!! Jedino umjesto "vas" treba stajati: "nas". I ti si sa nama. Svi smo kao ljudska rasa u pitanju. Ne samo ljudi sa ovog i sličnih foruma.
Citat:
Kako mislite ovladati tom vještinom kada ne možete jedan jedini dan bez hrane i vode.
Netko može, a netko još ne. Kad bi zagustilo - svi bi mogli!!! Hehe... isprobano već. Sve je - u glavi!
Citat:
Pitate me da li sam nešto naućio na ovom forumu?Šta znaći ućiti?
To znaći pripadati jednoj određenoj skupini istomišljenika i biti dio jedne
kolektine svijesti u kojoj si udarate pećate na ćela sami (diplome...).
Ne, nije tako. Učenje može biti i "programiranje". Ovo što si naveo, jest programiranje i tvoja je percepcija. Meni osobno učenje znači proširivanje pogleda na NOVE i sve šire i šire obzore... dakle - upravo suprotno. Ne OGRANIČAVATI se na JEDNU skupinu istomišljenika i tu brijati cijeli dan. Proučiti i druge percepcije. Druga viđenja. Shvatiti ljude i duše koje imaju te druge percepcije. To je učenje.
Citat:
Šta radim na ovom forumu ako ne mislim kao vi?To je već pravo pitanje...
Pa želiš - UČITI!!! Vidiš? Hehe... to... samo peri!
Citat:
Ako mi netko ukine pristup ovim stranicama biti će to dokaz da nisu ništa bolji od ostalih vjera što su se silom stvarale,a protiv njih se u stvari borite...zar ne?
Ne treba nikome zabraniti pristup... dapače - svi su dobrodošli. Naravno, pod uvjetom da se međusobno ne vrijeđaju i ne šire destrukciju konstruktivne namjene foruma. Ne borimo se protiv vjera. Ne borimo se mi PROTIV NIČEGA! Borimo se ( haha... koja je to borba... ) za bolje shvaćanje svoje okoline u kojoj se nalazimo. I razumijevanje svega. Ne protiv nekih vjera, to bi bilo beskorisno. Ne boriti se PROTIV, već ZA nešto je puno bolja kombinacija riječi i smisla protoka energije. Borimo se ZA prestanak manipulacije nad ljudima, ZA razumijevanje, ZA tolerantnost, ZA pozitivne i balansirajuće misaone forme... ZA znanje.
Citat:
Tako i vi,ne možete se pomiriti sa ćinjenicom da ste mali poput mrava i da iznad vas i vaših"entiteta"postoji vrhunsko biće što upravlja vašim životima.
"Mali" - "veliki"...??? Što je to "veličina"? Svako je onakav - kakav upravo i jest! Nema potrebe za "napumpavanjem" veličina i ega. Svatko - je upravo isti, isto vrijedan. Naši "entiteti"? Pa i ti si entitet, i ja sam i pas i mačka i komarac i orao... Entitet ti je samo jedan izraz za "jediničnu svijest na određenom stupnju". A što se tiče vrhunskog bića, mi smo svi njegov DIO i ono nije NAD nama, već SA NAMA!!! I ne upravlja totalno, svako od nas ima slobodnu volju u smislu ograničenja u kojima egzistiramo. Jer MI smo DUŠE, ne tijela! Tijela su posuđeni kontejneri u kojima učimo ove sve lekcije i doživljavamo ograničenja materijalne egzistencije. Jednostavno.
Citat:
Svi ste sebi dali neku ulogu i značenje uzdižući se do nebesa a neznate da prije toga morate voljeti zemlju po kojoj hodate,bližnje svoje kao i sve Božje kreacije koje nisu ovdje da bi pokazale vašu velićinu,već obrnuto.
Nenene... nismo SVI. Točno bi bilo: samo NEKI...
S ostalime se u potpunosti slažem. Svi smo mi samo Božje ( ili kako god to nazvali ) kreacije! NJEGOVI dijelovi, iliti jedinice svijesti... jer KREATOR smo MI. Sve i svašta u uniji. Sve što postoji u uniji. Vidiš?
Citat:
Netko je spomenuo da misli kako su ljudi poput mene izumrli...ali takve mi izjave nisu ćudne s obzirom da se govori da je Isus plod mašte.
Netko ima potpunu slobodu volje da misli što god oće... njegova volja. A mi smo svi plod nečije mašte i postojimo samo zato jer nas je NETKO - izmislio!!! I Isusa skupa sa nama... svi smo mi samo nečije - MISAONE FORME. Hehe... vjerojatno taj Kreator... hehe...
Citat:
Kao što rekoh...dalje ćemo morati bez vas...
Tko smo "mi", a tko "vi"?