Sada je: pon maj 05, 2025 7:53 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 651 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 33  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet mar 16, 2006 10:51 pm 
Član foruma

Pade mi na um nesto(a posto nema slucajnosti)napisat cu:
U avionu je jedna stjuardesa vidjela jednog covjeka(kasnije ce se ispostaviti da je musliman) da svoje noge pere u umivaoniku.Prisla mu je poslije i "ljubazno" ga upozorila/informisala da umivaonik ne sluzi za to! Rekla je da su noge prljave da bi se dizale i prale u imivaoniku.On ju je upitao koliko puta ona pere svoje lice na dan.Ona je odgovorila dva puta.On je smireno odgovorio:gospodjo ja svoje noge perem 5 puta na dan,po toj logici onda moje noge su cistije od vaseg lica!

...kako gledamo i kako dozivljavamo stvari u i oko sebe...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 16, 2006 11:02 pm 
Administrator

Moj pogled na svijet... kako tema glasi... kaže sljedeće o prljavom i pranju:

1. Nema veze koliko puta nešto pereš dnevno. Treba toliko da ostane čisto. Naravno, ako to želiš.
2. Nešto možeš prati samo jednom dnevno i to će biti uvijek čisto. Dok, recimo nešto drugo možeš prati i 10 puta na dan - i opet će biti prljavo. "Brzina prljanja" je tu više u pitanju.
3. Pranje i prljanje može imati određeni stupanj efikasnosti. Tako da je i pranje i prljanje jako relativan pojam. Što, kad je lice prljavo? Kad ima samo jednu molekulu neke "prljavštine" ili kad ima 3 kile pudera radi šminkanja ili litru ulja kad popravljamo neki auto? Stupanj zaprljanja je jako relativan pojam.
4. Nešto možeš prati krivim sredstvom, pa se nikad ne opere dobro. Bez obzira koliko puta na dan/tjedan/mjesec/godinu...

Hehe... ali "Domestos" pere SVE!!! Hahaha!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 16, 2006 11:14 pm 
Član foruma

Sa prljavim tijelom je mnogo lakše nego sa"nećistim"duhom.
Dolazi vrijeme kada će svakome biti pokazana"nećistoća"njegovog duha,
ali nažalost,neće biti ni vremena ni deterđenta za"pranje"istog.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 16, 2006 11:18 pm 
Član foruma

IsusBog je napisao/la:
Game, zasto ti gledas zivot tako crno :?:
I kako se ti mislis oslobodit novog poretka

Lets say that I know some things that are not displayed on this forum, recimo jedno lično iskustvo nekih stvari, nisam pesimista nego realista.
Pa čuj kako, ja sam svoj put zacrtao, recimo ja sam napravio program sanjaricu koja se u 7 dana skinula 1850 puta a na njoj se nalazi link za galaksiju, superzonu, david icke itd, sad znaš kako se ja borim, neke stvari ne idu na silu......

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 16, 2006 11:22 pm 
Član foruma

Euzebije je napisao/la:
GameDeveloper-u...ti oćito nemaš Božji pećat na svom ćelu.
Žao mi je,ali dalje ćemo morati bez tebe... :(

:shock: :lol: :roll: ](*,) , ja nemogu vjerovati što čitam, pa euzebije čitaš li išta ovaj forum??, mislim stvarno.....neznam šta da ti kažem, ovo NIJE vjerski forum, ovdje se raspravlja o prevarama u religijama i biblijama a onda na kraju dobijem ovu izjavu i nemogu vjerovati.
Al dobro, nemoj se ljutit nemaš zašto, ali kad si već tu onda proučavaj o čemu se priča.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 12:39 am 
Član foruma

Euzebije je napisao/la:

Hihihihihihihi :lol: :lol: :lol:

Ja sam mislila da su ovakvi primjerci u izumiranju, očito se grdno prevarih (molim lijepo bez uvrede). :lol:

Euzebije, ovo nije katolički forum. :roll:

I da, crkva je iluminatska izmišljotina stvorena da kontrolira mase.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 3:39 am 
Član foruma

Citat:
Božja vojska se polako skuplja na Zemlji(indigo djeca) i oni neće voditi rat
bombama i smrtonosnim projektilima...već UMOM u službi DUHA.
Kada Zemlja uđe u određeni dio Svemirskog polja u njima će se probuditi
BOŽJE ORUŽJE što će izbrisati ovaj Svijet i jao si ga onome tko na svome
ćelu ne bude imao Božji Pećat,jer više nikada neće baštiniti ovo Carstvo.

Ljudi nemojte se zezati.Ako neko novi dodje ovde i naidje na ovo gore pomislice da je ovo neki sektaski forum.Ili religijski,isti je djavo. :)

Citat:
Ja na ovaj svijet gledam kao u Pijaca,na kojoj se kupuje Onaj svijet.

Da,tako sam ga i ja gledao dok nisam poceo malo vise da proucavam ovaj svet.

"Nista lakse.Imas knjigu,pravila i treba samo izdrzati 70-tak godina ili ako si "srecnik" mnogo manje i ode ti u raj.
A ukoliko si nevernik onda se trudis da uzivas u zivotu sto vise mozes jer posle nema nicega i to je to.

Ko ce bre sada da se prvo vaspita,socijalizuje,isprogramira,obrazuje i zatim sve to prenese na svoju decu a na kraju mu neki ljudi govore da je sve to radio za dzabe i da mora da odbaci vecinu stvari koje je naucio.Sigurnije je da nastavimo kako smo poceli pa ako smo upravu eto nas u raju a ako ne pa boze moj i pakao je za ljude.Ma nema veze,kakva sudbina zadesi moje bliznje takva ce i mene.

A i onako nema vremena za ucenje novog jer su 2012-ta i "smak sveta" blizu a sta ako sad na samom kraju pogresim i upropastim ono sto sam ucio i u sta sam verovao godinama.

Nisam nikada imao nikakav susret niti sa andjelima niti sa vanzemaljcima.Sve sto znam i o jednima i o drugima sam procitao iz nekih knjiga.I da je ovaj svet savrsen ne bih ni razmisljio o njima.Pa i da je ovakav kakav je ne bih se mnogo bavio time da sam besmrtan.Ali ja to nisam i ko zna kada cu otici sa ovog sveta.Mozda to bude vec sutra.Zato moram uvek biti spreman.Moram stalno biti zahvalan Bogu na svemu sto mi je pruzio.Mozda vec sutra naidje Talas a ja budem u tom trenutku "gresan" ili OPS i odo ja u pakao...

Ovde neki govore o denzitetima i kako je potrebno da provedem jos hiljade,milione godina u ovom iluzornom svetu kako bih dosao do Boga.Pa jeste li vi normalni?Pa po svetim knjigama za to ti je potrebno samo jedan zivot da "shvatis sustinu svega postojeceg" i zavrsio si posao.Pa ko ce to vase da prihvati?

To vam je kao kad koristite Windows i da bi pokrenuli neki program dovoljno je da kliknete dvaput na ikonu a onda vam neko dodje i kaze da je bolji Linux iako tu morate da naucite gomilu stvari kako bi uspeli da otkucate pravilnu komandu za pokretanje istog programa.Iako je Linux besplatan i open source kao i ovaj forum,Windows(svete knjige) je vise "user friendly" i ljudi ce radije da plate kolko treba umesto da se bakcu sa svim i svacim.Pa makar to znacilo i prihvatanje forme koja im se i ne svidja preterano.A uostalom Windows ima monopol na najbolje igre isto kao sto i religije imaju monopol na najbolje prihvatanje u drustvu.Sta ti mozes sa Kasiopejcima osim da tracaris na forumu sa nekim nepoznatim ljudima koje verovatno nikad neces sresti.Ma nema vajde od toga."

Citat:
To smo mi,ljudi koje je Stvoritelj ucinio namjesnicima na zemlji,kao najodabranijim stvorenjima.

Da,znam i za taj osecaj.Biti ne odabran nego najodabraniji je veoma ispunjujuce.Kada to odbacis ostane velika praznina i ako to prebrodis onda mozes doci do fantasticnih rezultata.Ali je taj medjuperiod veoma tezak.Zato je bitno da dajemo podrsku jedni drugima.Znate onaj fazon: "Zovem se tako i tako i bio sam vernik.Sta da radim,uhvatilo me lose drustvo.Druzio sam se sa zemljanima.A i ko mi je kriv kad sam znao da je 90 % stanovnista religiozno."

Citat:
Ucis dijete svemu,dao bi mu dusu da mozes,i ako dijete to prima sa zahvalom,i vraca ti sa respektom i zahvalom,onda znamo da radimo nesto dobro,da smo na pravom putu.Ali kako uciniti da covjek postane svjestan da svoje postojanje i svoja dijela nemoze da pripise samom sebi nego da za to ima zahvaliti Nekom drugom,e tu je problem.

Evo deco dade vam kapljica jedan lep savet.Znace ukoliko naletite na ovaj forum ili sajt nemojte biti kivni na svoje roditelje sto su vas ucili pogresnim stvarima.Ne bi oni to radili da znaju za bolje.Svaki roditelj zeli samo najbolje za svoje dete ali to ne znaci da on i zna sta je najbolje.Zato morate da se ponekad i oduprete "dobrim namerama" svojih roditeja posto su oni pomalo posesivni i zele da vam ugrade "svest" kroz vaspitanje da im budete uvek zahvalni iako mozda ponekad debelo grese.

Citat:
Kazu da psi imaju neki svoj kodeks i da nikad nece napustiti kucu i ruku koja mu je prva dala hranu!Kako to da nazovemo?

Pripitomljavanje.U pravu si,zajebano je to sa hranom.
Isto to rade i hodocasnici.Oni nude prihvatilista i hranu siromasnima tvrdeci da im vera nalaze da budu dobri i tako pridobijaju nove vernike.Zato i imaju smisla sve price o katastrofama pre uvodjenja New Age religije.Podaj ljudima hranu i vodu kada oko njih nema nicega i prihvatice bilo sta.

A za pranje nogu no comment.Jack je vec dao dovoljan komentar.

Citat:
...kako gledamo i kako dozivljavamo stvari u i oko sebe...

I sama si odgovorila.Jako ograniceno.Znam zato sto sam i ja tako razmisljao. :|

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 7:36 am 
Član foruma

Esperio Makš(s)e!
Baš ti hvala kaj si mi otkril suštinsku razliku između Lynuxa i Windows-a! A godinama sam se pitala...
Da, jednostavnije je...jer je nakrcano kojekakvim besmislicama da ne bi morali uključivati mozak....kao i 90% svačega na ovom svijetu...da bi ovce bile još veće ovce nego kaj su bile u prapočelu...
Hvala!

Vrh

Naslov: ZABLUDE I PUTOKAZI
PostPostano: pet mar 17, 2006 7:45 am 
Član foruma

Vidim da na ovom forumu ima mnogo komaraca koji misle da su sokoli.
Većina od vas se svojom mišlju uzdiže do"nebeskih visina"i vjeruju da imaju
pravo na neke skrivene tajne i moći(telepatija,telekineza,levitacija...)a nisu
svjesni da preduvjet za sve to je ćistoća duha.
Znate li da je telepatijom nemoguće lagati?Kako mislite ovladati tom silom
kada svatko od vas na dan slaže najmanje desetak puta.
Znate li da je za levitaciju potrebna"lakoća"tijela koja se postiže dugogodišnjim gladovanjem što čisti naš materijalni i duhovni bitak?Kako
mislite ovladati tom vještinom kada ne možete jedan jedini dan bez hrane
i vode.Netko vam je rekao da sve te sile čuće u čovjeku?Znate li tko..?

Pitate me da li sam nešto naućio na ovom forumu?Šta znaći ućiti?
To znaći pripadati jednoj određenoj skupini istomišljenika i biti dio jedne
kolektine svijesti u kojoj si udarate pećate na ćela sami (diplome...).
Sa New Age je ista stvar.Nemate poima odakle dolazi"znanje"koje ste prihvatili kao ISTINU.
Moja prića MODERNA BASNA najbolje govori koliko je ćovjek sposoban u svojoj malenkosti prepoznati stvarnu"velićinu"(Boga).
Šta radim na ovom forumu ako ne mislim kao vi?To je već pravo pitanje...
Smatam da imam jednako pravo na ove stranice kao i vi,a oni koje ne zanima Old Age neka ovdje ne ulaze.Ako mi netko ukine pristup ovim stranicama biti će to dokaz da nisu ništa bolji od ostalih vjera što su se silom stvarale,a protiv njih se u stvari borite...zar ne?

Nadalje,svi oni koji zanijeću postojanje Isusa,a time i Muhameda,Bude...jer
oni pripadaju istoj"sili"samo sa drugačijim zadatkom,porućio bih da promisle
ponovo prije nego nastave kroćiti maglovitim putem u kojem se samo naziru konture nekih"dimenzija","entiteta","mjehurastog svemira"...
New Age je poput fizike i kemije,svaki dan se ruše stare spoznaje a pišu nove,poput biologije koja nam nudi evoluciju u zamjenu za Boga.
Tako i vi,ne možete se pomiriti sa ćinjenicom da ste mali poput mrava i da iznad vas i vaših"entiteta"postoji vrhunsko biće što upravlja vašim životima.
Svi ste sebi dali neku ulogu i značenje uzdižući se do nebesa a neznate
da prije toga morate voljeti zemlju po kojoj hodate,bližnje svoje kao i sve
Božje kreacije koje nisu ovdje da bi pokazale vašu velićinu,već obrnuto.
Netko je spomenuo da misli kako su ljudi poput mene izumrli...ali takve
mi izjave nisu ćudne s obzirom da se govori da je Isus plod mašte.

Svi vi bez duha ne osjećate snagu njegovih RIJEĆI,stoga i neznate da se
takva ISTINA ne može izmisliti.
Kao što rekoh...dalje ćemo morati bez vas...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 8:51 am 
Član foruma

Euzebije, poštujem tvoj stav i tvoj pogled na svijet jer to rezultat tvoje slobodne volje i nivoa duhovnog razvoja na kojem si trenutno, makar se ja i ne slagao u većem dijelu sa njim, ali možeš li, molim te, da objasniš šta podrazumijevaš pod tim "dalje ćemo morati bez tebe" i "dalje ćemo morati bez vas"?
Pozdrav.

Vrh

Naslov: Re: ZABLUDE I PUTOKAZI
PostPostano: pet mar 17, 2006 9:32 am 
Početnik

Mislim da religije novog doba daju slobodu pojedincu da uzme ono što mu se sviđa i što mu odgovara iz svih religija i filozofskih prvaca proslosti.
Ali u praksi to izgleda tako da ti praktikanti poput male djece jedu samo čokoladu i onda ih bole trbušići. Za razvoj je potrebna samo žrtva a put su nam pokazali Isus, Buda. Pa ako neko od nas ima snage da se uzdigne neka krene.
Pozdrav Euzibiju jakog Duha

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 9:43 am 
Početnik

GameDeveloper je napisao/la:
Euzebije je napisao/la:

:shock: :lol: :roll: ](*,) , ja nemogu vjerovati što čitam, pa euzebije čitaš li išta ovaj forum??, mislim stvarno.....neznam šta da ti kažem, ovo NIJE vjerski forum, ovdje se raspravlja o prevarama u religijama i biblijama a onda na kraju dobijem ovu izjavu i nemogu vjerovati.
Al dobro, nemoj se ljutit nemaš zašto, ali kad si već tu onda proučavaj o čemu se priča.

IZVOR SVIH RELIGIJA JE DUHOVNOST, LJUDI NE TRATITE SVOJE ŽIVOTE
OKRENITE SE DUHU SVETOME JER JE ON VJEČAN

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 10:54 am 
Član foruma

Hvala Izida!
Napokon si pokazala svoje pravo lice. :D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 11:29 am 
Administrator

Citat:
I da je ovaj svet savrsen ne bih ni razmisljio o njima.Pa i da je ovakav kakav je ne bih se mnogo bavio time da sam besmrtan.Ali ja to nisam i ko zna kada cu otici sa ovog sveta.Mozda to bude vec sutra.

Esperio Max, pa ti i jesi besmrtan. Ti nisi tvoje materijalno tijelo. Ti si "samo" duša koja je u njemu, i ti kao ta duša si - besmrtan, nedjeljiv, zauvijek postojiš i postojat ćeš. Naravno, tvoje tijelo - ne. Niti materijalno, niti energetsko.

A isto to vrijedi i za sve ostale "duše" na forumu, i mnogo, mnogo šire...
Citat:
Sta ti mozes sa Kasiopejcima osim da tracaris na forumu sa nekim nepoznatim ljudima koje verovatno nikad neces sresti.

Hehe... prvo ih pročitaš, počneš onda razmišljati jer te mnogo toga "bocka" što je tamo spomenuto. Učiš, učiš... provjeravaš u "realnom životu" i vidiš - radi! Ups... moćno. Ali, što ćeš s time? Oćeš koristiti protiv drugih i manipulirati, ili ćeš probati objasniti i drugima neke stvari. Poslije svega - ja sam bar - naučio mnoge lekcije i zbilja mi sad to pomaže u životu. Eto - iskreno. Bar sam naučio "širiti percepcije". Joj, pa i prevođenje mi bolje ide... vidi, vidi... vježbica je ovo dobra... hehe!
Sad dalje idem i već me i mnogi pitaju o svemu tome i javno, bez straha, razgovaramo o svemu ovome u - kafiću. Tko oće slušati super, a tko neće - ne mora. Joj da vidite neke "face" kad saznaju neke stvari... hihihihiii!!!

Citat:
Ljudi nemojte se zezati.Ako neko novi dodje ovde i naidje na ovo gore pomislice da je ovo neki sektaski forum.Ili religijski,isti je djavo.

Nek pomisle šta god hoće!!! Pa koga briga što će neko drugi pomisliti?! Ako bilo tko - makar i istražuje ove stvari - ne može vidjeti ( ne mora čitati ako neće ) neku vjersku rečenicu ili spis... onda i vjerojatno NIJE USPJEŠAN TRAGAOC. Da bi našli svoj put - treba ponekad i pročitati neki dio Biblije, Kurana, ili tko zna sve čega... radi "širine istraživanja". Ne teba samo stvar odbaciti i reći: "To tamo što piše nije istina!", a da uopće nismo pročitali stvar. Eto. Pa ako neko vidi da je Euzebije napisao ono što je napisao - pa šta onda?! To ga samo tjera da bolje i mudrije istražuje.

Hvala Euzebije na svojim pogledima - bar ja - učim i iz njih!!! Nemojte me krivo shvatiti - ne kažem da tako jest, ali niti i da nije... hehe!

Jer:
Citat:
Vidim da na ovom forumu ima mnogo komaraca koji misle da su sokoli.

Nek misli ko šta oće. Ima slobodnu volju, pa je to ispravno. Lekcije, lekcije...

Citat:
Većina od vas se svojom mišlju uzdiže do"nebeskih visina"i vjeruju da imaju pravo na neke skrivene tajne i moći(telepatija,telekineza,levitacija...)a nisu svjesni da preduvjet za sve to je ćistoća duha.

Slažem se 100%!!! Jedino umjesto "vas" treba stajati: "nas". I ti si sa nama. Svi smo kao ljudska rasa u pitanju. Ne samo ljudi sa ovog i sličnih foruma.

Citat:
Kako mislite ovladati tom vještinom kada ne možete jedan jedini dan bez hrane i vode.

Netko može, a netko još ne. Kad bi zagustilo - svi bi mogli!!! Hehe... isprobano već. Sve je - u glavi!

Citat:
Pitate me da li sam nešto naućio na ovom forumu?Šta znaći ućiti?
To znaći pripadati jednoj određenoj skupini istomišljenika i biti dio jedne
kolektine svijesti u kojoj si udarate pećate na ćela sami (diplome...).

Ne, nije tako. Učenje može biti i "programiranje". Ovo što si naveo, jest programiranje i tvoja je percepcija. Meni osobno učenje znači proširivanje pogleda na NOVE i sve šire i šire obzore... dakle - upravo suprotno. Ne OGRANIČAVATI se na JEDNU skupinu istomišljenika i tu brijati cijeli dan. Proučiti i druge percepcije. Druga viđenja. Shvatiti ljude i duše koje imaju te druge percepcije. To je učenje.

Citat:
Šta radim na ovom forumu ako ne mislim kao vi?To je već pravo pitanje...

Pa želiš - UČITI!!! Vidiš? Hehe... to... samo peri!

Citat:
Ako mi netko ukine pristup ovim stranicama biti će to dokaz da nisu ništa bolji od ostalih vjera što su se silom stvarale,a protiv njih se u stvari borite...zar ne?

Ne treba nikome zabraniti pristup... dapače - svi su dobrodošli. Naravno, pod uvjetom da se međusobno ne vrijeđaju i ne šire destrukciju konstruktivne namjene foruma. Ne borimo se protiv vjera. Ne borimo se mi PROTIV NIČEGA! Borimo se ( haha... koja je to borba... ) za bolje shvaćanje svoje okoline u kojoj se nalazimo. I razumijevanje svega. Ne protiv nekih vjera, to bi bilo beskorisno. Ne boriti se PROTIV, već ZA nešto je puno bolja kombinacija riječi i smisla protoka energije. Borimo se ZA prestanak manipulacije nad ljudima, ZA razumijevanje, ZA tolerantnost, ZA pozitivne i balansirajuće misaone forme... ZA znanje.
Citat:
Tako i vi,ne možete se pomiriti sa ćinjenicom da ste mali poput mrava i da iznad vas i vaših"entiteta"postoji vrhunsko biće što upravlja vašim životima.

"Mali" - "veliki"...??? Što je to "veličina"? Svako je onakav - kakav upravo i jest! Nema potrebe za "napumpavanjem" veličina i ega. Svatko - je upravo isti, isto vrijedan. Naši "entiteti"? Pa i ti si entitet, i ja sam i pas i mačka i komarac i orao... Entitet ti je samo jedan izraz za "jediničnu svijest na određenom stupnju". A što se tiče vrhunskog bića, mi smo svi njegov DIO i ono nije NAD nama, već SA NAMA!!! I ne upravlja totalno, svako od nas ima slobodnu volju u smislu ograničenja u kojima egzistiramo. Jer MI smo DUŠE, ne tijela! Tijela su posuđeni kontejneri u kojima učimo ove sve lekcije i doživljavamo ograničenja materijalne egzistencije. Jednostavno.

Citat:
Svi ste sebi dali neku ulogu i značenje uzdižući se do nebesa a neznate da prije toga morate voljeti zemlju po kojoj hodate,bližnje svoje kao i sve Božje kreacije koje nisu ovdje da bi pokazale vašu velićinu,već obrnuto.

Nenene... nismo SVI. Točno bi bilo: samo NEKI...
S ostalime se u potpunosti slažem. Svi smo mi samo Božje ( ili kako god to nazvali ) kreacije! NJEGOVI dijelovi, iliti jedinice svijesti... jer KREATOR smo MI. Sve i svašta u uniji. Sve što postoji u uniji. Vidiš?

Citat:
Netko je spomenuo da misli kako su ljudi poput mene izumrli...ali takve mi izjave nisu ćudne s obzirom da se govori da je Isus plod mašte.

Netko ima potpunu slobodu volje da misli što god oće... njegova volja. A mi smo svi plod nečije mašte i postojimo samo zato jer nas je NETKO - izmislio!!! I Isusa skupa sa nama... svi smo mi samo nečije - MISAONE FORME. Hehe... vjerojatno taj Kreator... hehe...

Citat:
Kao što rekoh...dalje ćemo morati bez vas...

Tko smo "mi", a tko "vi"?

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 2:07 pm 
Član foruma

Hvala i tebi Jack.
Bio si realan i blag...
P.S.
Još razmišljam da li da ti odgovorim na pitanje... :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 3:25 pm 
Član foruma

Citat:
IZVOR SVIH RELIGIJA JE DUHOVNOST,

:shock: , draga izida izvor svih religija u našem svijetu jest ništa drugo nego kontrola, za duhovnost ti ne treba religija i religija nikad nebi nastala zbog toga.
Euzbezije, proša sam ja davno sve te škole, tvoj pogled je jako uzak na ovo sve, to je baš ono čisto religijski i kako religije to žele.

Anyway, ovo više nije galaksija kao nekada što je bila, ovo je vrtić u ime kojeg vi kao dajete slobodnu volju dok oni pravi ljudi koji žele napredovati zbog ovakvih idijotarija odlaze s foruma.
Nemožete imati novce i ovce, ako oćete puštati sve i svašta na forumu, onda neka bude tako ali ćete se suočit s mogućim posljedicama da ljudi dobiju krivi dojam ili infomacije, a vi bi ste se kao borili i pitate se kako se boriti a kad ono zavraga to kad ovdje počnu se pričati ovakve gluposti koje su inicijalizatori galaksije davno već prožvakali.
Nada umire zadnja, ali neki su slijepi od svog nebalansiranog OPD-a da vide kamo ovo sve vodi, naravno ovo je sve iskustvo blablabla....s time se slažem ali kad razmislite malo unaprijed o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazimo više vam nije svejedno.

E za kraj, netko je bio spomenuo kako smo mi super odabrani i blablabla, dragi jedan poznati istražitelj religija i UFO-a je rekao "onda kada stvarno mislite da ste odabrani, istina je vrlo vjerojatno obrnuta"

Pozzzzz.[/quote][/code]

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 4:44 pm 
Član foruma

GameDeveloper-u,u suzbijanju svoga bijesa možeš ućiniti tri stvari:
1. Ako si toliko napredan kao što kažeš,možeš uzeti štap i bosonog šetati
po svijetu i poućavati ljude kao yogi.
2. Nikada više doći na ovu stranicu.
3. Uzeti pivo,zavaliti se u naslonjač i gledati kako raja trći za okruglom
kožom napuhanog zraka.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 5:01 pm 
Član foruma

[quote="Euzebije"]GameDeveloper-u,u suzbijanju svoga bijesa možeš ućiniti tri stvari:

2. Nikada više doći na ovu stranicu.

:roll: :roll: , jack jeli sada vidiš o čemu pričam?

Euzbezije možda ti se to i ostvari, ali može te biti sram i ništa drugo, prvo niti bijesa kod mene ima, a drugo ovdje sam od početka ovog sajta a ti tek mjesec dana, stoga ništa drugo nego sram za jednu odraslu osobu tvojih godina, ej čovječe 36 godina imaš i ti se ovako nezrelo ponašaš.
Jack i galaksija, ja lagano put pod noge, ovo nije ono što smo htjeli stvoriti ovdje, ovo je kaos a ja nisam idijot da se svađam sa idijotima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 5:11 pm 
Član foruma

GameDeveloper.

Ima nesto u tome sta si rekao. Zapravo, gotovo 100%.

Ali opet treba samodiscipline da se covjek suzdrzi da odgovara na pitanja gdje vidi da ce biti ovakvih odgovora i da se podvrgne autocenzuri.
Samokontrola je ok stvar.

Evo ja priznajem da uvijek padam na tome. Imam predugacak jezik i neku sklonost da kazem sta mislim:).

Ili uvest obavezno citanje svih postova na galaksiji prije postanja:).
Medutim to bi bilo lose i ne bi bilo OPD:)))))))))))))))))))))).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 5:16 pm 
Član foruma

Organski, još niste shvatili da ni OPD ni OPS nisu idelani, idealno je imati balans između to dvoje jer tako možeš sagledati mogućnosti iz oba ugla, a kad si OPD nevidiš jednostavno neke OPS mogućnosti, balans je odgovor.....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 651 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 33  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.