Sada je: pon maj 05, 2025 10:50 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 170 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 6:41 pm 
Član foruma

Citat:
Stoga tražiti neke pokvarene razloge u ovakvim delikatnim stvarima je krajnje nepoželjno ukoliko se ne misli ići do kraja i prihvatiti Istinu koliko god da je jadna.

Tako je kurtone.Ko misli da istrazuje malo vise po ovim pitanjima neka se ne nada da ce naici samo na lepe stvari.A kome je istina najbitnija neka samo navali.

Citat:
Ali, u svakome slučaju lijep put, zanimljivo pitanje, međutim, na ovome forumu nećeš dobiti traženi odgovor iz razloga što nitko nije voljan da ga shvati.

E pa dobice jedan odgovor od mene.
Ti si stavio naglasak na incest ali bi ga ja stavio na silovanje.Ova vest je veoma logicna jer ukoliko bi vanzemaljci nasilno oplodjavali zene sa ko zna kakvim genetski modifikovanim fetusima onda bi naravno njihov cilj bio da se ta deca i rode,pa im ovaj dekret ide u prilog.Znaci ne radi se o degenerisanim vec o planski generisanim genima.Treba pratiti da li ce i ostale drzave prihvatiti ovo.

Isto tako je meni cudna i cinjenica da je eutanazija nezakonita cak iako je neko u velikim bolovima.A sve to pod pretnjom da je samoubistvo veliki greh.A svi znamo ko voli da ljudi pate.:evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 7:14 pm 
Član foruma

Kuronja je napisao/la:
Citat:
ali incest je ipak nesto drugo

Dakle, perverzno, ali ipak nije za osudit nešto što, primarno ne razumijemo!

U pravu si, ne mozemo osuditi nesto o cemu nemamo celovitu sliku. I to je princip koga se treba drzati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 7:27 pm 
Član foruma

Citat:
Ti si stavio naglasak na incest ali bi ga ja stavio na silovanje.Ova vest je veoma logicna jer ukoliko bi vanzemaljci nasilno oplodjavali zene sa ko zna kakvim genetski modifikovanim fetusima onda bi naravno njihov cilj bio da se ta deca i rode,pa im ovaj dekret ide u prilog.Znaci ne radi se o degenerisanim vec o planski generisanim genima.

Dobro. Slažem se s ovim! Nije loše...

Međutim, kako god okreneš ako gledamo duhovno tj Izvorno i ne pravimo razliku između duša kao takvih, jer utjelovljenje svih, ovisno tijelu, ne mijenja činjenicu da su Jednake.

Slažeš se?

Činjenica je da to što si konstatirao ima velikog utjecaja na materijalno očitovanje nekih entiteta na njihov razvoj i opstanak... čuj, al opet zašto suditi nekome zato što nije svjestan da mu je to jedini put da se održi, tj održava se i brani kao vrsta, predstavlja cijeli jedan nivo postojanja jer da nije tako ne bi ni mi bili ovakvi...

Kužiš?

Svi smo Jedno, braća...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 10:48 pm 
Član foruma

meni je tu nešto sumnjivo.da li je moguće da tim repto/sivima & drugima uz svu njihovu zamislivu i nezamislivu tehnologiju i uz takove nevjerovatne genetske vještine i manipulacije zaista treba obična,najobičnija maternica žene-čovjeka?zar uz svu svoju pamet nisu smislili nikakav tehnološki surogat? :twisted: :twisted: i nešto "tehnološkiji" pristup stvaranju hibridne rase.ovako,na prvi pogled nekako mi to dosta primitivno izgleda ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 7:44 pm 
Član foruma

Dobro ti je pitanje optimista.Pa sa naseg gledista invazija vanzemaljaca bi se najlogicnije dogodila kao u filmu Dan nezavisnosti.Ne znam da li si ga gledao ali tu su vanzemaljci bukvalno sprzili sve vece gradove.Ili kao u filmu Rat svetova.Pobij sve sto se mrda.

E sad tu je pitanje manipulacije.Manipulacija vanzemaljcima sigurno ne bi bila potrebna da ne postoje i neki univerzalni zakoni karme i slobodne volje.Mislim cime da se mi branimo protiv njih,nuklearkama?Ili da im hakujemo maticni brod kao u Danu nezavisnosti?

E sad Kasiopejci,bringersi,ra i mnogi drugi govore da je jedini prirodni nacin da promenis stanje u nekom drustvu na nekoj planeti kroz reinkarnaciju na doticnoj.Znaci tako stices pravo ili da pomognes ili da unistis to drustvo.

Pa sad ako je moguce kao sto mnogi govore da su se bica svetlosti reinkarnirala na ovoj planeti da bi nam pomogla zar se ne bi i reptili koristili istim metodama?Inace evo sta kazu Kasiopejci:

Citat:
You see, if one desires to create a new
race, what better way than to mass hybridize, then mass
reincarnate. Especially when the host species is so forever
ignorant, controlled, and anthropocentric. What a lovely
environment for total destruction and conquest and
replacement... see?

Znaci da bi postavili duse koje oni zele potrebno im je i telo specificne genetike.Zbog toga i postoji hibridizacija.Oni lepo u svojim laboratorijama stvaraju hibride kakve god zele ali im je za kolonizaciju neke planete potrebno da se ti hibridi i prirodno rode na toj planeti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 8:05 pm 
Član foruma

Citat:
Pa sa naseg gledista invazija vanzemaljaca bi se najlogicnije dogodila kao u filmu Dan nezavisnosti

Dali vi fizicku invaziju smatrate mogucom, jer u knjizi "Projekt Plava planeta" spominje se tzv. Flash gun, koji je ucinkovit i protiv ljudi i vanzemaljaca

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 8:08 pm 
Član foruma

IsusBog je napisao/la:
Citat:
Pa sa naseg gledista invazija vanzemaljaca bi se najlogicnije dogodila kao u filmu Dan nezavisnosti

Dali vi fizicku invaziju smatrate mogucom, jer u knjizi "Projekt Plava planeta" spominje se tzv. Flash gun, koji je ucinkovit i protiv ljudi i vanzemaljaca

Dogodit će se i to,

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 8:13 pm 
Član foruma

Citat:
Citat:
IsusBog (napisa):
Citat:
Citat:

Dogodit će se i to,

jel mozda znas na kojem principu radi taj Flush gun kad je vec ucinkovit protiv vanzemaljaca :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 9:13 pm 
Član foruma

Neznam jer nikad nisam se bavio time, samo znam da imaju u planu izvesti invaziju lažnu radi zastrašivanja a kasnije će doći prava ali to ovisi o više uvjeta i kako se stvari odigraju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 10:00 pm 
Član foruma

Citat:
Neznam jer nikad nisam se bavio time, samo znam da imaju u planu izvesti invaziju lažnu radi zastrašivanja a kasnije će doći prava ali to ovisi o više uvjeta i kako se stvari odigraju.

Nerazumijem, zasto bi izveli laznu inavziju, time samo mogu ljude metnuti na oprez :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 10:35 pm 
Član foruma

IsusBog je napisao/la:
Citat:

Nerazumijem, zasto bi izveli laznu inavziju, time samo mogu ljude metnuti na oprez :?:

Ne rekao sam par puta, cilj je izazivanja globalnog straha.
Ova verzija je jedna od zadnjih verzija uvođenja novog svijetskog poretka.
Evo citirat ću ti američkog prijesjednika iz 84 godine što je par puta javno rekao

"Samo zamislite kako bi brzo zaboravili na vlastite svađe i razmjerice te se ujedinili u jednu globalnu silu ako bi imali neku izvan planetarnu prijetnju".

Radi se o projektu blue beam, plan da se ljudima prikaže da smo pod napadom aliena i da se moramo udružiti u svijetsku vojsku da bi ih odbili

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 10:39 pm 
Član foruma

Citat:
Radi se o projektu blue beam, plan da se ljudima prikaže da smo pod napadom aliena i da se moramo udružiti u svijetsku vojsku da bi ih odbili

A sta je lose u tome da se svijet ujedini, negdje sam procitao da smo mi jedina rasa u svemiru koja se medjusobno ubija.
Sad, postoji razlika ako se pri ujedinjenju nametnu iluminati ili sl.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 11, 2006 12:01 am 
Član foruma

Pa ujedinjenju ne fali ništa, ali to je plan da sve države daju ovlasti jednom ditaktoru.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 11, 2006 4:30 pm 
Član foruma

IsusBog je napisao/la:
Citat:

A sta je lose u tome da se svijet ujedini, negdje sam procitao da smo mi jedina rasa u svemiru koja se medjusobno ubija.

Sve 3D rase koje su pod manipulacijom Dracoa su nabrijane i agresivne. Koliko ih ima tocno, ne bih znao, ali nismo jedini koji imamo sranja. Ali vise puta sam procitao da se Zemlja spominje kao " Sibir Univerzuma ".

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 11, 2006 7:21 pm 
Član foruma

Citat:
Citat:
Citat:
IsusBog (napisa):
Citat:

Sve 3D rase koje su pod manipulacijom Dracoa su nabrijane i agresivne. Koliko ih ima tocno, ne bih znao, ali nismo jedini koji imamo sranja. Ali vise puta sam procitao da se Zemlja spominje kao " Sibir Univerzuma ".

Ma mi smo najveca govna u 3D-u
Sto se podrazumjeva pod ovim " Sibir univerzum " :?:
Jel se tu aludira na Sibir kao najgroznija mjesto

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 23, 2006 11:36 pm 
Član foruma

Čitam i čitam i komentiram sam sa sobom i pukne me gadan deja-vu bas kad odlucim nesto iskomentirati i za javnost :) (Duga prica, ali prekognitivni snovi su mi cesta pojava u zivotu.)

Vidim prepucavate se oko dimenzija/razina svijesti itd itd, ali od puste teorije ne vidite sumu, barem se meni tako to cini.

Ono što ja vidim je iluzija nad iluzijom nad iluzijom. Naime, živimo u iluzionarnom svijetu (holografskom) i imamo nekakvu egzistenciju koju zovemo život.

Znamo da svi imamo svijest o sebi, svijest *ja postojim*, *ja jesam*, lažan osjećaj jastva u većini slučajeva, ali ono što je ključno, a što i dobar dio religija priznaje, jest kontinuitet svijesti.

Kako je Alan Watts rekao, svako biće misli da je čovjek, ili u prijevodu svi imamo jednaku svijest.

Sljedeći korak u iluziji je posjedovanje duše. Što je duša do novi nivo iluzije. Tu vidimo i paralelu i pitamo se što su sve dimenzije, razine postojanja, što je sve ako ne opet novi level iluzije.

Nisam se pucao ayahuascom niti sam meditaciojom ili drugim načinom došao u autentično stanje samadhija pa sa toga aspekta ne mogu definitivno komentirati ništa, ali ono što je zajedničko u svim tumačenjima je ono što je David Icke dobro prenio "Infinite Love Is The Only Truth, Everything Else Is Illusion". Ako smo svi jedna te ista svijest onda je čitava svrha ove egzisztencije jako jako... dobro ne želim sad bit crn sa mislima. Ipak svaka istina ovisi o kutu gledanja pa tako i moje razmatranje.

Nadalje, kad već toliko kačite razine i gustoće i štotijaznam što sve ne, onda odakle vam i najmanja ideja da već nismo dobrim dijelom zašli u 5tu *dimenziju*. Neki su več poprilično i sigurni u to i na sve gledaju dosta drugačije (http://www.whatsuponplanetearth.com/).

Ha, kao što kažem, kad čovjek počne shvaćati da uživa u svakom trenutku u situaciji u kojoj se nalazi, neovisno o crno-bijelom shvaćaju "staroga svijetonazora", puno se toga promijeni. Ciljevi, ideje, želje... sve nestaje. Jasno govorim o nečemu do čega svatko očito sam dolazi te se ne može na to promatrati sa stajališta ograničenog uma/iskustva.

Eto, ni sam nemam pojma što sam napisao :)

Aloha.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 24, 2006 12:22 pm 
Administrator

Citat:
Eto, ni sam nemam pojma što sam napisao

Ne,ne... dobro je to. Samo pusti misli da teku i zabilježi. To je ponekad mnogo bolje od šablonskih misaonih formi i ograničenih tokova. Ovako bi mogli svi izvući i tko zna kakva znanja i ideje koje čuče u nama, a potrebni su za šire razumijevanje okoline...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 24, 2006 2:17 pm 
Član foruma

Da ovaj komentar ne bi bio Off topic, a obzirom da se Mitov prethodni komentar ne uklapa u sadržaj teme, on je u formi citata prebačen u temu Metafizika- Kontajnirana svijest kao uzrok nesporazuma jer sadržaj i smisao odgovaraju toj temi. Mislim da se moderatiri i članovi neće ljutiti zbog toga. Možda ima i boljih prijedloga jer bi bila šteta da se zbog off topica taj komentar izgubi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 01, 2006 4:51 am 
Član foruma

MiTo je napisao/la:

Ono što ja vidim je iluzija nad iluzijom nad iluzijom. Naime, živimo u iluzionarnom svijetu (holografskom) i imamo nekakvu egzistenciju koju zovemo život.

VELIKI SAN =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 01, 2006 11:05 pm 
Član foruma

MiTo je napisao/la:

Nadalje, kad već toliko kačite razine i gustoće i štotijaznam što sve ne, onda odakle vam i najmanja ideja da već nismo dobrim dijelom zašli u 5tu *dimenziju*. Neki su več poprilično i sigurni u to i na sve gledaju dosta drugačije (http://www.whatsuponplanetearth.com/).

.

MiTo, Karen Bishop vrlo često zna tačno pogoditi kako se osjećam i šta mi se dešava i u njenim "alertima" često znam naći objašenjenje neke pojave ili procesa koji se upravo odigrava u mom životu. Naravno, nije jedina, ali redovno čitam novosti sa ovog web-site-a.

Pozdrav.
A:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 170 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.