Čitam i čitam i komentiram sam sa sobom i pukne me gadan deja-vu bas kad odlucim nesto iskomentirati i za javnost

(Duga prica, ali prekognitivni snovi su mi cesta pojava u zivotu.)
Vidim prepucavate se oko dimenzija/razina svijesti itd itd, ali od puste teorije ne vidite sumu, barem se meni tako to cini.
Ono što ja vidim je iluzija nad iluzijom nad iluzijom. Naime, živimo u iluzionarnom svijetu (holografskom) i imamo nekakvu egzistenciju koju zovemo život.
Znamo da svi imamo svijest o sebi, svijest *ja postojim*, *ja jesam*, lažan osjećaj jastva u većini slučajeva, ali ono što je ključno, a što i dobar dio religija priznaje, jest kontinuitet svijesti.
Kako je Alan Watts rekao, svako biće misli da je čovjek, ili u prijevodu svi imamo jednaku svijest.
Sljedeći korak u iluziji je posjedovanje duše. Što je duša do novi nivo iluzije. Tu vidimo i paralelu i pitamo se što su sve dimenzije, razine postojanja, što je sve ako ne opet novi level iluzije.
Nisam se pucao ayahuascom niti sam meditaciojom ili drugim načinom došao u autentično stanje samadhija pa sa toga aspekta ne mogu definitivno komentirati ništa, ali ono što je zajedničko u svim tumačenjima je ono što je David Icke dobro prenio "Infinite Love Is The Only Truth, Everything Else Is Illusion". Ako smo svi jedna te ista svijest onda je čitava svrha ove egzisztencije jako jako... dobro ne želim sad bit crn sa mislima. Ipak svaka istina ovisi o kutu gledanja pa tako i moje razmatranje.
Nadalje, kad već toliko kačite razine i gustoće i štotijaznam što sve ne, onda odakle vam i najmanja ideja da već nismo dobrim dijelom zašli u 5tu *dimenziju*. Neki su več poprilično i sigurni u to i na sve gledaju dosta drugačije (
http://www.whatsuponplanetearth.com/).
Ha, kao što kažem, kad čovjek počne shvaćati da uživa u svakom trenutku u situaciji u kojoj se nalazi, neovisno o crno-bijelom shvaćaju "staroga svijetonazora", puno se toga promijeni. Ciljevi, ideje, želje... sve nestaje. Jasno govorim o nečemu do čega svatko očito sam dolazi te se ne može na to promatrati sa stajališta ograničenog uma/iskustva.
Eto, ni sam nemam pojma što sam napisao
Aloha.