robotix je napisao/la:
Sviđami se što to kažeš za denzitete.
Ali sad ima jedan problem a to je Orao. Negde se kaže da je tamno more svesti. Moraću da izdvojim jedan citat koji je veoma neobičan jer se da naslutiti da je Orao samo jedna svetla točka, mada možda se ne misli na to......
Baš isti dan prije ovog posta sam imao neke mučne epizode sa ogromnošću i točkama i vjerovatno sa zidom od magle.
Legao sam na krevet da ogledam jednu epizodu serije i izgleda totalno neprimjetno zaspao.
U jednom momentu sam se ulovio kako gledam tv, stvarno ono što je na javi bilo na njemu, izbornik od playera i nešto je odmah bilo čudno, po ekranu je bilo nekakvih jako malih ali na neki način vrlo intenzivnih točaka, ko da predstavljaju ogromnost, nakon par sekundi je bilo polu prestravljeno AAAAAAAAAAAAAA! TOČKA!!!, AAAAAAAAAAAAAAA! TOČKA!!! kad sam skužio da je nešto čudno, i tako... bio sam malo zagnjavljen od nečega što je bilo u sloju između tog stanja i jave, neka demonština, anorganac, stari drug, stari manipulator, ne znam, ali se ne veselim.
Iskoristio sam priliku da gledam što se događa sa mojom percepcijom dok sam u tom stanju. Nekakvo buđenje je izgledalo primamljivo jer je sloj koji mi je prijetio da moram proći kroz njega bio pomalo ogavan pa sam probao spojiti normalnu javu na to da mogu zbrisati u kojem god momentu želim.
Ono zanimljivo je da svaki put kad sam išao prema javi, oko mene se pojavila magla, skoro opipljiva magla, nekoliko puta sam išao naći javu i nekoliko puta se vratio da gledam točke, svaki put se pojavilo zamagljenje skoro do totalnog.
Kaže DH tamo negdje u knjigama da svaki put kad centriranje na neka zračenja slabi ili se pojavljuje, da se pojavljuje taj zid od magle sve dok se ne sakupi taj snop ili ode iz njega... pa evo ima neka magla.