Sada je: pet maj 09, 2025 11:57 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: ned dec 23, 2012 11:38 am 
Član foruma

Izgleda mi da je cela ova frka oko "kraja sveta" između ostalog bila eksperiment da vladari NWO-a dobiju informaciju koliko procenata maloumnih ali živih mrtvaka ima na ovom svetu.

Samo takvi mogu da očekuju da će neka spoljašnja sila da ih prebaci u više dimenzije ili stanja svesti, i samo takvi mogu da očekuju i propast sveta. To je ista vrsta ljudi sa takvim očekivanjima.

Normalnom i svesnom čoveku je dovoljno da vidi život oko sebe, da se zagleda u dečije lice, pa da mu bude jasno da svim životom i svom egzistencijom upravlja superiorna svest kojoj sigurno nije cilj uništenje. Ko ima i malo svesti u sebi zna da ta svest sazreva njegovom zrelošću, a ne dobija se kao bombona.

Ali podanici NWO-a ne smeju da budu toliko svesni, moraju da budu mrtvi za sve očigledno, za sav život i svest u kome sve postoji. Njihova nesvesnost i mrtvilo se odlično testiraju sa ovim programom "kraja sveta" i "valom" koji svima donosi bombone.

Vrh

PostPostano: ned dec 23, 2012 1:03 pm 
Član foruma

"Podic palac je pobjec od svega,
al nema bijega od zakona slijeda
i poretka stvari i visega reda
"Imam" je opsjena - "nemam" je bijeda
Al bas me briga za kojim stolom
kroje buducnost koju nazivaju boljom
Jer istina je moj mac i moj zaklon
I samo Ljubav je zakon..."

Zadnja izmjena: Toner; ned dec 23, 2012 2:53 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned dec 23, 2012 1:17 pm 
Član foruma

Toner je napisao/la:
Podic palac je pobjec od svega,
al nema bijega od zakona slijeda
i poretka stvari i visega reda
"Imam" je potreba - "nemam" je bijeda
Al bas me briga za kojim stolom
kroje buducnost koju nazivaju boljom
Jer istina je moj mac i moj zakon
I samo Ljubav je zaklon...

ako si ti ovo pisao, svaka cast :notworthy:

Vrh

PostPostano: ned dec 23, 2012 2:18 pm 
Član foruma

Ma ne Snoopy, kitim se tudjim perjem :) jos bi isti rekao:

"Nemam potrebe, pronalazim sebe u svakome redku na kraju i pocetku.."

Evo izvor:

http://www.youtube.com/watch?v=s_lWoDjQ ... ata_player

Vrh

PostPostano: ned dec 23, 2012 5:19 pm 
Član foruma

@Pantelija ...... i drugi:
bravo, u tome je nova kvaliteta :occasion5: :thumbup:
Za nas to je bila jedna lekcija.
I ja u poslednjim danima sada sam malo više razmišljao o eliti.
Glupo je, da npr. na jednom nivou o eliti razmišljamo kritićkim pogledom - a na drugoj strani mi padamo na podvale straha, kakva je bila podvala sa 21. 12. - podvala poput šok terapija ima još dosta nije to samo jedna za sebe. Elita ima još druge sisteme kojima nama želi vladati i davati nama strah od njih - od institucija i slićno. Elita zato razvila je ovaj opšti sistem ukljućujući i religiju i ostale propise, da kontrolira masu ljudi.
Svako može odabrati što mu je drago: strah ili slobodu vani.
Razmislite.....
NWO je fejk material.
Ako ćitamo forume o razvoju svijesti za 1 godinu, 2 ili 3 itd... nazad: koliko svega je bilo napisanog samo zbog ćina, da pridava se na masovnom strahu!!! A to na žalost konkretno kod ljudi, koji su mislili, da su na putu napredovanja. Bilo je moderno pisati o kraju svijeta - a tome projicirao se je strah kolektivno. To sve je fejk.

Zamka new agea jeste u biti u tome, da servira model znanja, dje ima možda 20 - 30 % istinskog znanja važnog za transformaciju svijesti - a sve ostalo je samo fejk radi samoosiguravanja pozicije moći, vlasti, onima koji već vladaju ili novim kandidatima, da bi došli na vlast i mogli i oni kontrolirati mase ljudi. Ljudi se ne kontrolira samo novcem, religijom, sudnim istitucijama, medijima itd.... ljudima se kontrolira i kvazi duhovnostjom=new age.
Ponekad već osnovni cilj zarada novca jeste osnovni motiv proširivanja fejk duhovnosti.

NWO dramaturgija. :evil3:

Jaćanje struktura matrixa a ne oslobodjenje.

Robovanje u kavezu manipuliranog znanja - a ne istinsko slobodnom izboru.
Novi gurui naravno, da trebaju slijediti nekvim ekskluzivno izabranim već poznatim duhovnim sistemima, ali fejk je u tome, da u to pridavaju još svoj fejk material, jer dio su NWO dramaturgije. :twisted:

:love3:

Vrh

PostPostano: ned dec 23, 2012 11:41 pm 
Član foruma

Nikad me ova tema nije privlacila, i iskreno mi je drago sto se nista nije dogodilo
Ne volim nista guzovace, velim borbu volim plod borbe, volim kad pobjedim sebe, nekad pozelim da mi je lakse, da je sve po mom, nekad i bude ali onda ne napredujem. onda sam na mrtvoj tacki.
Kao sto rekoh volim ovu borbu, korak naprijed, nazad dva, pa kad prevagne na dva naprijed, nazad jedan a srce pocne da jace kuce, osjecaj bezuvjetne ljubavi prema postojanju to je zivot

Ne znam, nekako sam uvijek za raju, ili svi zajedno ili niko. Ne mogu ostaviti neke osobe, ne mogu im okrenuti ledja, nisam takav nit zelim biti takav.

Ne treba nikog mrziti nit od nekog praviti neprijatelja, ok svjet nije u extra stanju ali mrznja ne pomaze.Meni su svi dobri, zasto od nekog praviti neprijatelja.
Kroz hooponopono sam uvidio da rjesavanjem problema u sebi rjesavaju se problemi i ljudi oko tebe
Osoba sa kojom sam bio u zavadi dugo godina, nakon lijecenja svojih osjecanja i zamjeranja , mi je prisla i pocela razgovarati sa mnom, ima tu jos primjera
ali ne samo hooponopono i druge tehnike dizanja frekvencije pale
samo je problem sto su to tehnike koje ti daju uvid sta je moguce biti kad se sve rjesi u tebi
one nisu dugog vijeka, one su samo uvid da pokazu da postoje veca stanja svijesti
hooponopono ide polahko trenutak za trenutkom, misli stalno naviru, a ti ih rjesavas cistis sebe i druge
Moje misljenje je da misli nisu neprijatelj, one su tu da se ocistimo bola zapisanog u nase tjelo, misli ne treba sprijecavati treba ih rjesavati. rjesavanje misli i dio tjela za koji je ta misao vezana se prociscava.
Tako i od tih sto nas kontroliraju ne treba praviti neprijatelja, neka ih
Sta se to u meni zbiva pa imam iskustvo gdje me neko kontrolira
rjesi te misli, rjesavaj,rjesavaj...

Mir pocinje sa mnom, ja jesam, ne ti, volim te, prisjecanje sebe, biti u trenutku,
bezuvjetna ljubav nije rjec ne moze se izgovoriti, to je postojanje

Malo sam skreno sa teme, jbg situacija me ponijela

Vrh

PostPostano: uto dec 25, 2012 11:07 am 
Član foruma

Ja bi se vratio u prkno iz kojeg sam ne svojom voljom jednom davno izbačen, tamo mi je bilo najbolje, hebo ovo sve i evoluciju i devoluciju sve je to mrkva ispred nosa.
Kakva korist od vječnog života ako je sveden na vječnu patnju bilo fizičku bilo duševnu. Sve su nam ovo spakovali naši tobožiji dobročinitelji i tko pita Žabu kad se močvara isušuje. :dontknow:
Ljubav je precjenjena kategorija.

Vrh

PostPostano: uto dec 25, 2012 9:34 pm 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
Ja bi se vratio u prkno iz kojeg sam ne svojom voljom jednom davno izbačen, tamo mi je bilo najbolje, hebo ovo sve i evoluciju i devoluciju sve je to mrkva ispred nosa.
Kakva korist od vječnog života ako je sveden na vječnu patnju bilo fizičku bilo duševnu. Sve su nam ovo spakovali naši tobožiji dobročinitelji i tko pita Žabu kad se močvara isušuje. :dontknow:
Ljubav je precjenjena kategorija.

Prave reči drugar. :D
Ali valjda čemo jednom da uvatimo tu famoznu mrkvu. :love6:
A do tad da se bar zabavljamo u močvari.

Vrh

PostPostano: sri dec 26, 2012 5:44 pm 
Početnik

Haha pazite ovo; Maje su bile u pravu ali mi to nismo uočili.
Predvidjele su ekonomsku katastrofu koja će doći iza 21.12.2012. za jedan dio ljudi i organizacija.

Vrh

PostPostano: sri dec 26, 2012 8:55 pm 
Član foruma

slika

http://www.pravaprica.rs/ladovina/12/cu ... agujevcom/

Vrh

PostPostano: sri dec 26, 2012 9:30 pm 
Član foruma

Prekrasna slika. Oblik oblaka, raspored boja, te nijanse žute, naranđaste i crvene.. ah.. beutiful. Sva sreća što je snimatelj uspio uhvatiti to na kameri, znam da je takvog bilo jednom i ovdje u hrvatskoj.. ugl, koga jarca ovo ima sa temom? :D it's over, datum je prošao, sve je isto.. nije svaka galama potres.

Vrh

PostPostano: sri dec 26, 2012 9:35 pm 
Član foruma

Montlyev video dao mi je dobar povod da sastavim malu listu "prognostičara godine - 2012";

pored već spomenutog David Wilcock s http://divinecosmos.com/
tu se nalaze i:
Pane Andov aka astralwalker http://paneandov2012.com/
Ian Xel Lungold http://www.mayanmajix.com/ian.html
Terence McKena (time wawe zero) http://en.wikipedia.org/wiki/Terence_McKenna
Clif High & George Ure Web Bot project http://en.wikipedia.org/wiki/Web_Bot
Kostelac Igor , Nibiru & smak svijete http://igor-kostelac.com/
Dubravko Hrnjak aka tombola33 http://tombola33.blogger.ba/

skrećem pažnju da na net-u postoji čudna sklonost sadržaja k nestajanju tj. brisanju :rofl
Ukoliko sam poneko cijenjeno ime i uradak propustio slobodno dopunite ...

Vrh

PostPostano: pon dec 31, 2012 1:42 pm 
Član foruma

Primjećujem da se vrijeme i količina energije za manifestaciju misli u matričnu realnost uvelike smanjilo. Dok je nekad za manifestaciju nečega u fizikalu trebalo održavati nepokolebljivu namjeru bez očekivanja, danas je dovoljna samo ovlaš pomišljena i zaboravljena misao da bi se nešto obestinilo. To mi se počelo događati tamo u vrijeme onog famoznog 21.12. Prvo sam pomislio da je slučajnost, no bogami su se te slučajnosti zaredale uzastopno iz dana u dan. Nakon toga su mi i drugi ljudi, neki od njih kompletno nesvjesni drugih realnosti sem fizičke počeli prijavljivati iste događaje. Zanima me ima li itko sličnih iskustava?

Zašto je to tako, teško je reći. Izvan ove naše matrične realnosti vrijeme kao lenta ne postoji, više je kao more u oluji, tako da je linearnom umu teško shvatiti kako funkcionira. Obično je pretpostavka da nešto nastaje prvo tamo vani, u nefizičkim sferama, te onda manifestira u fizikali, no opet, kako gore tako i dolje, tako da ono što bude zamišljeno u fizikali, može biti projecirano u nefizičkim sferama i odjeknuto nazad u fizikalu. Što je bilo prije, kokoš ili jaje, mislim da je nemoguće tvrditi.

Moje shvaćanje govori da je fizikalna razina zadnja nastala, kao posljedica, tj. projekcija ili preslika svih ostalih. Takoreći ima najsporiju i najgušću vibraciju, a ako je moje predviđanje točno, nakon 21.12. fizikala je postala lakša i protočnija, sličnija nefizičkim sferama. Svojstva fizikale kao sfere uglavnom ovise o kolektivnom ljudskom nesvjesnom, tonalu vremena po kastanedijanskim terminima. Ako ljudi kao rod na svijet fizikale, svijet objekata gledaju kao nešto fiksno i nepromjenjivo, ono će zauzvrat takvo i biti, jer svijet je ništa više nego percepcija istoga. Zato je i teško jednom prosječnom čovjeku otrgnuti se od ustaljene percepcije ljudskog roda i koncepata koji su mi zajednički, pogotovo ako je prošao normalno kroz socijalizaciju kao i većina stanovnika ove planete.

No, velika fama nastala je oko 2012, koja nije donjela samo strah, nego vjeru u transformaciju, vjeru u bolje sutra. Čini mi se da se ista ta vjera usadila u kolektivnom nesvjesno, otvorila mogućnost ljudskoj rasi da se mjenja i tako ujedno oslabila fizikalu, učina je protočnijom i sličnijom zakonima fizike u sanjanim fizičkim svjetovima, poput astralnih projekcija. Čini mi se zapravo da je već nekad u povijesti čovječanstva bilo slično, u mistična vremena, antici i starije. S vremenom, fizikala se zgušnjavala, a magija i mistika su zamjenjene oruđima i oružjima. Kako god da je, ova fizikala je još uvijek pod budnim povećalom, a takva fluidna omogućava nove mogućnosti manipulacije i programiranja, tako da bolje sutra u sjeni prati propast kao stalna prijetnja što lebdi nad ljudskom rasom.

Na kraju krajeva, ja ne vidim cjelu sliku stvari, pa tko zna koje sam sve bitne varijable izostavio spomenuti u ovom izlaganju. Dapače mislim da onaj tko odjednom može pojmiti sve varijable što utječu na matrix i svjetove s ove strane života, više nema šta u istom raditi.

:occasion5:

Vrh

PostPostano: pon dec 31, 2012 6:25 pm 
Član foruma

@Sjenko, primjer?
Možda se radi samo o životnom iskustvu pa je lakše predvidit događaje :-k

Vrh

PostPostano: uto jan 01, 2013 2:16 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Primjećujem da se vrijeme i količina energije za manifestaciju misli u matričnu realnost uvelike smanjilo. Dok je nekad za manifestaciju nečega u fizikalu trebalo održavati nepokolebljivu namjeru bez očekivanja, danas je dovoljna samo ovlaš pomišljena i zaboravljena misao da bi se nešto obestinilo. To mi se počelo događati tamo u vrijeme onog famoznog 21.12. Prvo sam pomislio da je slučajnost, no bogami su se te slučajnosti zaredale uzastopno iz dana u dan. Nakon toga su mi i drugi ljudi, neki od njih kompletno nesvjesni drugih realnosti sem fizičke počeli prijavljivati iste događaje. Zanima me ima li itko sličnih iskustava?

:

Prijavljujem potpuno istu pojavu. Kad je u pitanju manifestacija, meni se to počelo događati nešto prije ovog famoznog datuma, ali se u cjelosti slažem sa ovim što je Sjenko primjetio. Ono što sam još detektirala kod načina manifestovanja naših namjera i želja jest, u odnosu na ranije, ispunjavanje samo jednog uslova: biti stalno u dobrom raspoloženju, misleći na svoju namjeru kad god možeš i voala - manifestacija je tu. Pošto godinama imam problema sa finansijama, zbog blokade koja je izuzetno jaka, možete zamisliti moje iznenađenje kad su stvari počele da se dešavaju doslovce same od sebe i u svakom trenutku kad bi mi nestalo novca, zadnjih par mjeseci - on je stizao iz totalno neočekivanih izvora. S obzirom na to da se zakonitostima i principima manifestacije iliti materijalizacije namjera bavim godinama, shvatila sam koja je glavna prepreka u tom procesu: maknuti samog sebe sa svog puta. Pošto je naša materijalna stvarnost postala "porozna", odnosno već odavno se dimenzije miješaju sa ovom našom, to je i put do materijalizacije postao mnogo kraći, ali opet uz jedan uslov: rad na sebi je ostao neprevaziđeni faktor i glavni temelj mogućnosti da se nešto materijalizira u životu. Ako nisi dosegao određeni stupanj Svjesnosti,materijalizacija nije moguća. Koji je to stupanj, zaista ne bih mogla ni izdaleka elaborirati, jer u krajnjoj liniji bilo kakvo stupnjevanje u svijetu duhovnosti je sa ove "donje" tačke gledišta izuzetno teško i skoro nemoguće, ali jasno je da se moraju savladati oni "osnovni razredi" da bi se uopće moglo i pomišljati na promišljenu i unaprijed određenu materijalizaciju naših namjera.

Koliko će se ova naša dimenzija odnosno vremensko-prostorni kontinuum u kome se trenutno nalazimo nastaviti profinjavati odnosno senzibilirati za druge više nivoe stvarnosti, uglavnom ovisi o dosegnutom stupnju Kolektivne svijesti. No, kako nju čine pojedinačne svjesnosti, to će uglavnom zavisiti od svakog pojedinca i njegovog ličnog stupnja dosegnute Svijesti. Zato je i dalje jedina preporuka - rad na sebi i osvještavanje za više i šire nivoe i poglede na svijet i stvarnost odnosno stvarnosti koje nas okružuju, a za koje realno ranije nismo imali oči kojima bismo ih sagledali.

Vrh

PostPostano: uto jan 01, 2013 6:14 pm 
Član foruma

Pozdrav Metuzalem. Taj fenomen manifestacije, stvaranja realnosti nije nepoznat i vjerujem da je pretumbavan po ovom forumu, a i po metafizičkim knjigama na tisuću različitih načina. Otprilike je slično ovome što je lyra opisala, no s par iznimaka. Za početak, to nema veze sa ispunjavanjem nečijih želja, pošto namjera i želja nisu isto, to je nešto što se nemože zlorabiti. Također iz mog iskustva, namjeravano treba što prije zaboraviti. Zapravo se radi o tome da pojedinačna misao zaokupi kompletnu pažnju i percepciju onog koji namjerava. Čak nije potrebno ni da namjera bude verbalizirana. Npr. neki dan sam hodao glavnim kolodvorom tu u Zagrebu, sjetio sam se jednog prijatelja kojeg dugo nisam vidio, a upravo sam ga upoznao na glavnom prije nekoliko godina. Prošao mi je umom i u tom jednom trenutku u vremenu, misao na njega je bila sve što je za moju svijest postojalo, dok je već u sljedećem um otišao dalje, sljedeći unutarnji dijalog. Za 5 minuta se pojavio iza ugla, rekovši mi da sam ja njemu u otprilike isto vrijeme pao na pamet. To bi mogla biti slučajnost, da se nije desilo previše puta sa raznoraznim ljudima. Sad, to bi se moglo gledati i kao neka usklađenost sa sinkronicitetima, ne nužno kao moć manifestacije misli, no nikako to nemogu pripisati čisto životnom iskustvu. Slično je recimo, kad vidim nekakvu osobu koja me zanima i izrazim neverbalnu želju da ju upoznam, u veoma kratkom roku, čim se stvari tako poslože, ista mi bude postavljena na put.

To su sve banalniji primjeri, dok mene interesiraju više oni apstraktni, koje mogu praktično iskoristiti za svoje unaprijeđenje. Npr. čistim usmjeravanjem pažnje na neku apstraktnu pojavu, dobivam objašnjenja vezana za istu. Takoreći učim o stvarima čisto namjeravajući da o njima učim. Od tud i sama ova, pomalo u sebe samu uvrnuta rasprava. Jedan od primjera bi bio doživljavanje same namjere, sile manifestacije. Imao sam viđenje iste kao velikog polja čiste sile, koja utiče sama u sebe. Sastavljena je od ljudskog kolektivnog nesvjesnog, bezbroja glasova koji roje, sudarajući se i saplićući jedni o druge, dok sama ta cijela skalamerija obasuta je očima, očima kojima promatra samu sebe. To je samo jedan način za vidjeti namjeru, jedna kut gledanja na tu apstraktnu pojavu. U tom sam vidio mogućnost izdvajanja iz cijelog tog sustava, izmicanja na neki način, no to je proces koji čini čovjekovu ličnost šupljom, zapravo otkrivši od čega je napravljena, a osobu nezainteresiranu za ovosjetovni život. Ja sam još mlad, tako da se nisam žurio da budem izdvojen na taj način, ionako mi se čini da me to čeka, htio ja to ili ne.

Vrh

PostPostano: uto jan 01, 2013 7:30 pm 
Član foruma

Sjenko, tvoj susret s prijateljem na kolodvoru može imati različite uzroke: 1. ostvarenje manifestacije, 2. sinhronicitet, 3. tvoje prekognitivne sposobnosti. Nemam sad vremena dalje obrazlagati ove uzroke, ali mislim da i ne trebam, jer znam da ih shvataš u cjelosti.
Želja i namjera jesu dvije različite stvari, u potpunosti se slažem, ali imaš ljude koji žele materijalizirati svoju želju, i druge koji materijaliziraju namjere. Čini se sličnim, ali između je ogroman ponor - želiš nešto onda kad nisi siguran da to možeš i ostvariti a namjeravaš onda kad si potpuno uvjeren da će se to i realizirati, nije potrebna "vjera" već snaga odluke i čvrstina namjere.
A kad je u pitanju matrica iz koje se manifestira bilo koja stvarnost, ona je u biti onaj ogromni energetski potencijal koji kao mreža stoji u temelju cijelog manifestovanog ali i nemanifestovanog Unvierzuma. Ovaj potencijal je svugdje, nalazi se u prostoru između protona i elektrona, a tako i u cijelom kosmosu. On se baš i uvija sam u sebe, kako reče Sjenko, neprestano oblikujući stvari iz misli, namjera, emocija i još brojnih drugih elemenata kako ovdje na Zemlji tako i svugdje drugdje u kosmosu. Međutim, kolektivna svijest čovječanstva nije ta koja je odlučujuća za naše materijalizaciej namjera, ona je samo jedna od brojnih prepreka do uspješne manifestacije. Ali,o tom drugom prilikom. Pošto je ovdje tema 2012. završit ću ovdje, da ne spamam temu dalje...

Vrh

PostPostano: uto jan 01, 2013 9:45 pm 
Član foruma

A sta, Sjenko, ako to u stvari funkcionise obrnuto?
Ako to nije materijalizacija namera ili zelja, nego u stvari dobijasi nformacije u vidu misli, o buducnosti?
Nadam se da sam uspeo da objasnim ono sto sam hteo reci.

Vrh

PostPostano: uto jan 01, 2013 11:44 pm 
Član foruma

Sportista, ja ne vjerujem da je vrijeme nešto linearno, meni se ono čini kao veliki ocean u oluji, stalnom prevrtanju različitih mogućih ishoda ovisno o vremenskim linijama. Na neki način moguće je da zapravo dobivam utiske od "unaprijed", no opet, utisci koji će mi doći ovise o mojim akcijama i mojim namjeravanjima. Moglo bi se zaključiti da ove tri stavke koje lyra spominje, ostvarenje manifestacije, sinkornicitet i prekognitive sposobnosti su međusobno povezana cjelina, gledana iz drugačijih kutova i perspektiva.

Vrh

PostPostano: sri jan 02, 2013 12:30 am 
Član foruma

Prije nekih 2tj. dozivio sam jedan meni brutalan uvid. Te smo veceri prijatelj i ja posli na pice i taman parsto metara ispred kafica gdje smo htjeli uci ispred nas stane policijska marica i napravi nam malo stroziji pretres jer je prijatelj odgovarao nekom sumnjivcu od te veceri.. I sve proslo o.k divno krasno, kad me u taj tren supi sjecanje da smo kojih mjesec dana prije prolazili tu i ja sam istom prijatelju pricao kako sam upravo imao dezavu da mene ili nekog od nas pretresa policija.. UZAS :)
Primjetio sam par put da mi se dezavu zna desiti na tocno odredjenoj lokaciji, npr. u voznji.. al nikako si nemogu razjasniti poantu vjerojatno sto brzo zaboravim i upadnem ponovno u mehaniku..

Normalne su i pojave kao pomislim na osobu i evo nje za par trenutaka ili zove.. Pa npr. da automatski s jedne strane okrenem glavu na dr stranu gdje je osoba koju poznajem.
Kao da ju je "vidjelo" nesto prije mene samog..
Izgleda da je vrijeme skroz uvrnuto- doslovno..
Sto je covjek iz dana u dan prisutniji izgleda da uspijeva zamijetiti te "greske" proboje u vremenu...
U tim trenutcima se stvarno zapitam koji je ovo k.. i koliki tek mali djelic od neceg vidim.

Mozda bitnije od svega je razvit tu komunikaciju sa samim sobom, materijalizirat znanje.. Kad zapitamo da naucimo procitat odgovor iz okoline ili...
Al za to su isto potrebna i prava pitanja!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.