Primjećujem da se vrijeme i količina energije za manifestaciju misli u matričnu realnost uvelike smanjilo. Dok je nekad za manifestaciju nečega u fizikalu trebalo održavati nepokolebljivu namjeru bez očekivanja, danas je dovoljna samo ovlaš pomišljena i zaboravljena misao da bi se nešto obestinilo. To mi se počelo događati tamo u vrijeme onog famoznog 21.12. Prvo sam pomislio da je slučajnost, no bogami su se te slučajnosti zaredale uzastopno iz dana u dan. Nakon toga su mi i drugi ljudi, neki od njih kompletno nesvjesni drugih realnosti sem fizičke počeli prijavljivati iste događaje. Zanima me ima li itko sličnih iskustava?
Zašto je to tako, teško je reći. Izvan ove naše matrične realnosti vrijeme kao lenta ne postoji, više je kao more u oluji, tako da je linearnom umu teško shvatiti kako funkcionira. Obično je pretpostavka da nešto nastaje prvo tamo vani, u nefizičkim sferama, te onda manifestira u fizikali, no opet, kako gore tako i dolje, tako da ono što bude zamišljeno u fizikali, može biti projecirano u nefizičkim sferama i odjeknuto nazad u fizikalu. Što je bilo prije, kokoš ili jaje, mislim da je nemoguće tvrditi.
Moje shvaćanje govori da je fizikalna razina zadnja nastala, kao posljedica, tj. projekcija ili preslika svih ostalih. Takoreći ima najsporiju i najgušću vibraciju, a ako je moje predviđanje točno, nakon 21.12. fizikala je postala lakša i protočnija, sličnija nefizičkim sferama. Svojstva fizikale kao sfere uglavnom ovise o kolektivnom ljudskom nesvjesnom, tonalu vremena po kastanedijanskim terminima. Ako ljudi kao rod na svijet fizikale, svijet objekata gledaju kao nešto fiksno i nepromjenjivo, ono će zauzvrat takvo i biti, jer svijet je ništa više nego percepcija istoga. Zato je i teško jednom prosječnom čovjeku otrgnuti se od ustaljene percepcije ljudskog roda i koncepata koji su mi zajednički, pogotovo ako je prošao normalno kroz socijalizaciju kao i većina stanovnika ove planete.
No, velika fama nastala je oko 2012, koja nije donjela samo strah, nego vjeru u transformaciju, vjeru u bolje sutra. Čini mi se da se ista ta vjera usadila u kolektivnom nesvjesno, otvorila mogućnost ljudskoj rasi da se mjenja i tako ujedno oslabila fizikalu, učina je protočnijom i sličnijom zakonima fizike u sanjanim fizičkim svjetovima, poput astralnih projekcija. Čini mi se zapravo da je već nekad u povijesti čovječanstva bilo slično, u mistična vremena, antici i starije. S vremenom, fizikala se zgušnjavala, a magija i mistika su zamjenjene oruđima i oružjima. Kako god da je, ova fizikala je još uvijek pod budnim povećalom, a takva fluidna omogućava nove mogućnosti manipulacije i programiranja, tako da bolje sutra u sjeni prati propast kao stalna prijetnja što lebdi nad ljudskom rasom.
Na kraju krajeva, ja ne vidim cjelu sliku stvari, pa tko zna koje sam sve bitne varijable izostavio spomenuti u ovom izlaganju. Dapače mislim da onaj tko odjednom može pojmiti sve varijable što utječu na matrix i svjetove s ove strane života, više nema šta u istom raditi.