Sada je: pon maj 05, 2025 7:24 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri feb 15, 2006 12:00 am 
Administrator

Citat:
nakon toga vec neko vrijeme mi se to ne desava! mozda su odustali.

... ili napravili ono što su željeli već.

Tko će to znat!?

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 15, 2006 9:12 am 
Član foruma

S kojom usmjerenošću zaspimo, s njome ostajemo i tijekom noći i kad se probudimo.

Ako idemo spavati uznemireni, puni straha, naravno da možemo očekivati napad raznih entiteta. Mi se tada, dok spavamo, ne možemo, braniti niti preusmjeravati. Mi smo tada kao bespomoćna janjad za gozbu raznih entiteta. Ona snaga koju smo tijekom dana možda i sakupili biti će tijekom noći očerupana.

Zato je jako važno prije spavanja smiriti misli, usmjeriti se na Znanje koje nosimo u sebi, pročitati možda neki usmjeravajući tekst. I tada se tijekom noći i poslije buđenja nećemo osjećati poput očerupanih kokoški, nego ćemo dapače primiti novu snagu za naš Put.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 15, 2006 10:59 am 
Član foruma

b@g je napisao/la:
ekipa hvala na odgovorima a ja sam mislio da sam vec pomalo skrenuo! ovo s delfinima jos nisam probao a iskreno i neznam tocno o cemu je rijec jer sam pomalo i nov u tome! meni je pomoglo to sto sam pokusava odvojiti sebe od tijela jer sam znao da ako su mi onesposobili samo tijelo da meni samom nista nista nemogu i to sam neprestano ponavljao u sebi i zbilja je pomoglo! zadnjih par puta se vise nisam ni opirao vec sam se samo prepustio i vjerovao u to kako ce me neka visa sila zastititi ako dovoljno jako u to vjerujem! nakon toga vec neko vrijeme mi se to ne desava! mozda su odustali. :lol:

Bravo! Došao si do rješenja sam. Mene je lično samo najpokvarenije lažavo govno svemita mučio prvo obećanjima tako slatkim da se i sad naježim kad se sjetim, a zatim plašio takim užasnim strahovima za koje mislim da su nešto najužasnije što sam doživio u svim mojim životima. Strašno je kad ti svaka trunčica tijela i svijesti drhti u nezamislivom užasu i strahu. Nije mi se mililo živjet. Taman kad sam se htio predati da prekinem mučenje sjetih se, pa čega se ja bojim i užasavam? Pa niko mi ništa ne može a šuplja prdnjava je samo šuplja prdnjava, malo zasmrdi i prođe kao da je nikad nije bilo. Onda sam onok lažovu opsovo majku na vrtaljku i oca na vrh koca, zaprijetio mu da mi se na oči više ne javlja i obećao mu da ću se žaliti. Žalio sam se došao je sudija i više se živ ne čuje. A kad odem đe moradnem moraće se nešto mijenjati jer ovo nije u redu.

Jack zahvaljujem na preporučenoj literaturi!

:D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 15, 2006 1:20 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Citat:
nakon toga vec neko vrijeme mi se to ne desava! mozda su odustali.

... ili napravili ono što su željeli već.

Tko će to znat!?

dobro jack sta mislis da su htjeli postic? kakve koristi imaju od toga da mi skeniraju ili kopiraju dusu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 15, 2006 4:16 pm 
Administrator

Citat:
dobro jack sta mislis da su htjeli postic? kakve koristi imaju od toga da mi skeniraju ili kopiraju dusu?

Pogodnost za "kemijanje", formiranje sličnih na nekim drugim mjestima u obliku radnika ili čega god oni trebali. Možda si poseban u nekom segmentu duševnog profila pa oni to žele postići ili pod svaku cijenu izbjeći... Imaju moć kreiranja raznih sranja, ali pomalo sve pročitaj, možda sam nađeš odgovor.

Ja ne mogu biti siguran u ono što "oni" hoće. Neznam ni što hoće moj susjed, a kamoli bića viših denziteta... tko zna kakvi su im ciljevi i za što sve to trebaju, jer mi nismo niti sposobni pojmiti te tehnologije kojima se oni koriste. Dakle, pita mačak svog susjeda-mačka: Mijau, mijau, zašto ljudi trpaju mačke u sandučiće s rešetkama i vode nas kod onog "veterinara" koji nas pika onim čudnim prozirnim tuljcima u kojima je ono što nebi popili ni da nas tjeraju...?

Vrh

Naslov: Re: Krađa duše, napadi entiteta prilikom sna
PostPostano: sub feb 18, 2006 1:55 pm 
Član foruma

I ja sam novi na forumu ali stari i prekaljeni borac razumjevanja neviljivog svijeta što nas okružuje.Moja iskustva govore da negativan kontakt s bićima iz drugih dimenzija proizlazi od našeg druženja sa negativnom okolinom našeg svijeta.
Ja sam radio u Italiji 5 godina s povremenim ostajanjem kod kuće po par mjeseci zbog manjka posla.No,to nije bitno ali je važno da sam primjetio razliku u poimanju stvarnosti.Želim reći da sam bio totalno smiren,blaženog sna,smanjenog apetita,bez potrebe za psovanjem ili kreiranjem nekih negativnih misli...dok sam bio kući.Za razliku od toga kada bih otišao u Italiju i tamo ostajao po mjesec dana,osjetio bih kako mi energija pada i u mene se uvlači neka nelagoda.Da li je to zbog hrane,vode,poluljudskih radnika u mojoj blizini?...Nemam poima...ali svakako je zbog okoline.
Želim reći,da je tim bićima iz druge dimenzije potreban vodić u vidu zlih ljudi nad kojima oni žive i traže nove žrtve.Ne vjerujem da ti "vampiri duha" na drugačiji način traže sviježu dušu.
Zamisli svijet sijenki u kojem iznenada nešto bljesne.To si ti kada dolaziš na posao,školu,kafić,trening...Tada ta bića žele ugasiti svijetlo u svijetu tame.
Moj ti je savjet da promjeniš okolinu ili da odeš na neka sveta mjesta da se okupaš u svijetlosti...npr.Međugorje.
Ja sam mislio da nikada neću pasti tako nisko da me zaskoći neka "avet"...ali prevario sam se.Nedavno sam i ja imao susret sa bićem koje me davilo u snu.Shvativši da samo moja vjera u Boga nije dovoljna da bi me zaštitila od takvih napada,ja sam promjenio okolinu tj.dao sam otkaz.
Shvatio sam da poprimam osobine ljudi s kojima radim i mada ih prezirem postajem kao oni.LOVA...LOVA...I SAMO...LOVA.
Novac i Bog ne idu zajedno...sada to znam.
Evo skoro sam ti napisao svoj životopis a mogao sam samo napisati:
-PROMJENI OKOLINU-
PS.
Ako nastavim pisati ovako dugačke postove bit ću LEGENDA za jedno 300 godina.

Vrh

Naslov: Re: Krađa duše, napadi entiteta prilikom sna
PostPostano: sub feb 18, 2006 6:24 pm 
Član foruma

Citat:
Euzebije

Moj ti je savjet da promjeniš okolinu ili da odeš na neka sveta mjesta da se okupaš u svijetlosti...npr.Međugorje.

Nije da nisi i sam dosao do nekih vrlo interesantnih zakljucaka u vezi nekih stvari, ali ovo........... Euzebije, Medjugorje is baaaaaaaaaaaaaad, no nekako imam osjecaj da ces to ( i mnogo toga ) i sam uskoro uvidjeti :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 18, 2006 7:10 pm 
Član foruma

U međugorju nikakve svjetlosti prave nema, sama ukazanja su hologrami, ovo ostalo je turistička politika

Vrh

Naslov: Moja priča
PostPostano: sub feb 18, 2006 8:19 pm 
Član foruma

Djeco moja.
Ja sam bio u Međugorju čitavih 5 dana potpuno sam.Imao sam neodiljivu potrebu da odem tamo i pronađem mir koji mi je toliko trebao.Osječao sam se ugušenim od radne okoline u kojoj sam se našao.
Znajte da tamo vlada neka nepoznata i pozitivna sila jer ja sam to osjetio na svojoj koži.Od silnog rada (najmanje 10 sati) u brodogradilštu i nekvalitetnih cipela kao i rukavica,dobio sam gljivično oboljenje na rukama i tabanima.
Dve sam se godine na prekide mazao kremom Lotriderm ali ono bi se uvijek vraćalo.
Sam sam lutao međugorskim brdima potpuno bos i bez ikakvog apetita,kao kada si zaljubljen-pun nekakvog ushita.
Kada je pala kiša,treći dan,osjetio sam među nožnim prstima kao fini morski pijesak a na rukama trnce.
To veče sam se otuširao u hotelu i gljivično se oboljenje nikada više nije vratilo.Od toga dana počelo je moje buđenje i raspoznavanje bitnih od nevažnih stvari.
Ako je dolje hologram Gospe ne znaći da ja vjeruem da je ona bezgrešna djevica Marija kao majka Isusa.Prije bih rekao da je to Duh Sveti kao energija
koji čeka vjernike da se okupaju u njemu.
Ja se neznam moliti i ne idem u crkvu ali doživio sam dolje predivnih ugodnih samačkih trenutaka.Isto tako sam vidio bolesnike sa krunicama i molitvenicima kako odlaze razočarani.Po čemu ta "sila "razlikuje ljude ja nemam poima i nije me briga.
Samo se uvijek sjetim Isusovih rijeći kada je pomogao rimskom vojniku:
"Vidite ljudi u ovom sam čovjeku vidio viša vjere nego u vas zajedno.Idi i naka ti bude kako si vjerovao."

MIslio sam sa ovom rečenicom završiti tekst ali reći ću vam još i ovo.
Ukazanje u crkvi počinje oko 17i30 i samo je jedan dan bio bez oblaka tako da
sam sjedio na brdu i promatrao panoramu.Taj dan u vrijeme ukazanja oblaci su se pojavili niotkuda da bi za 30-tak minuta isto tako nestali.
Svima vama bih poručio da ne širite svoja krila znanja i suda previsoko jer možete izgoriti u vatri sopstvenih zabluda.
Ako mislite da znate više od mene jedna stvar vam još uvijek ostaje...
...a to je pokora i strahopoštovanje pred višom Silom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 18, 2006 8:53 pm 
Član foruma

Neželim te razočarati, ali što se tiče isusovih riječi nemožeš biti siguran što je reko a što nije, jer je crkva 325 godine spalila originalne spise i napisala nove po njihovoj volji, te iste uči danas naša djeca......

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 18, 2006 11:32 pm 
Član foruma

Neću da vjerujem ni u šta, hoću da ZNAM!
Čovjek vjeruje samo u ono što ne zna ili nije siguran u to.

Ovo sa Međugorjem je slično kao sa planinom Ostrog koja se nalazi u blizini Nikšića u Crnoj Gori, jednim od najvećih Pravoslavnih svetilišta. Tu se nalaze "ostaci" sv. Vasilija Ostroškog, jednog od najpoštovanijih svetaca Srpske Pravoslavne crkve. Već skoro 500 godina ovaj čovjek je mrtav a ostaci njegovog tijela leže u jednoj običnoj pećini kod gornjeg manastira na planini Ostrog. Tijelo mu je umotano u običnu tkaninu, potpuno nedirnuto od bilo kakvih hemijskih sredstava, niti je podvrgnuto bilo kakvim priznatim ili nepriznatim metodama balzamovanja ili sl. Tijelo je očuvano u gotovo savršenom stanju već gotovo pola milenijuma a do sada još niko nije objasnio kako.
Stotinama godina ljudi svih vjera i nacionalnosti dolaze na palninu Ostrog da se poklone moštima sv. Vasilija i izmole izlječenje od opakih bolesti. Bilo je do sada svakakvih slučajeva izlječenja ljudi i od kojih je moderna medicina odavno digla ruke, progledavanja slijepaca i drugih "čuda".
Bio sam tamo prije nekih 5 godina sa suprugom i još dvoje prijatelja. Jako je teško dočarati osjećaj koji sam imao kad sam došao u blizinu tog manastira a još teže kad sam se našao u toj pećini pred tim tijelom. Uglavnom niko, baš niko ne može tu ući a da ne doživi snažan izljev neke emocije. Ja sam imao neku vrstu osjećaja kao da dolazim pred samog boga, znoj je kapala niz mene potocima a bili su večernji sati unutar planine, dakle nije riječ o vlažnosti vazduha.

Nesumnjivo je da neka izuzetno jaka energija postoji tamo i ima dosta sličnih mjesta i kod nas i u svijetu, ali šta tačno ona predstavljaju ja još nisam siguran.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 19, 2006 5:38 pm 
Administrator

Citat:
Po čemu ta "sila "razlikuje ljude ja nemam poima i nije me briga.

Briga te je, briga... hehe. Razlikuje ih po "osobnosti" i namjerama. Ako imaš u sebi pozitivno opredjeljenje - pomogne ti se. Ako moliš za novac, zdravlje ili novi BMW, neće ti se pomoći jer to se kosi sa slobodnom voljom. Lekciju o zdravlju si stvaraš sam. Ne daje ti nitko zdravlje - nego ti sam. Ovisno o konfliktima s okolinom. Novac i novi BMW nemaju veze s duhovnim napretkom ionako. Već teže k OPS-u.

Dakle, imao si više "vibracijske frekvencije" od onih koji su došli moliti s krunicama. I zato ti se pomoglo. Nema veze što nisi vjernik, zapravo, to ti je i znak da razmišljaš svojom glavom, a ne da se usklađuješ sa izmanipuliranim ovcama. Već sam spomenuo ovdje na forumu da mi se promjenio uveliko život odkad sam bacio krunicu u kontejner za smeće... :twisted:

Nije to nikakvo zlo. Dapače. Bacio sam svoju "sondu" za crpljenje energije. Ono što je bilo na njoj u obliku križa i čovjeka koji na njemu stanuje, je zaparvo - čista laž. Nepostojeće stanje, laž, obmana mnogih ljudi, iskrivljenje stvarnih duhovnih pomoći od tog ( u ono vrijeme čovjeka ), entiteta, koji je uistinu imao zadatak da donese nešto svjetla na ovu planetu. Ali su njega - kasnije ovako iskrivili, radi već nama dobro znanih razloga.

Iskreni, "nepokvareni" ljudi, uvijek dobiju pomoć kad zatraže. Na bilo koji mogući način. Jer mi smo ono što jesmo, a naš oklop, odjeća iliti šminka ne mogu sakriti naše vibracijske frekvencije koje detektiraju bića s viših nivoa denziteta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 19, 2006 8:34 pm 
Član foruma

Hvala ti Jack što pratiš moj napredak na forumu.Ti si kao Big Brother jer sve vidiš,čuješ i znaš...šteta što ne djeliš poklone.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 19, 2006 8:40 pm 
Član foruma

Hvala na razumjevanju i podršci legendo.Među razumnim ljudima ne postoje granice.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 19, 2006 9:14 pm 
Početnik

imam jedno pitanje ?? ako mi neko zna odgovoriti bit cu prezahvalna.
ima tome vec skoro mjesec dana, sanjala sam san kako spavam u sobi obucena na velikom krevetu, svjetlo je upaljeno i ja sam obučena u robi. odjednom me budi zvuk otvaranja vrata, otvaram oci i jedino sto vidim su prsti ruke, kako ih otvaraju, a sa njima dolazi mrak, kakav nikad u zivotu nisam vidjela. pokusavam zvati pomoc, zovem ime jednog dragog prijatelja. ono mi odzvanja u glavi, ali ja ga ne mogu izgovoriti. usta su mi zaljepljena. od muke sto ne mogu otvoriti usta i zovnuti ga upomoc, budim se u svom krevetu u svojoj sobi.
dugo me obuzimao ogroman strah kad sam se toga sjetila. sad sam ga vec malo dovela u kontrolu. jedno od objasnjenja koje me najvise umirilo je da je to strah od nestajanja moje duse, ali da nitko ne zna.
no nakon sto sam ovo ovdje procitala, voljela bi znati sto vi mislite o tome sto je to bilo i sto se dogodilo??

hvala puno na pomoci

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 19, 2006 10:00 pm 
Administrator

Citat:
Ti si kao Big Brother jer sve vidiš,čuješ i znaš...šteta što ne djeliš poklone.

Hehe! Ma ne vidim sve, niti čujem sve, a najmanje sve znam... u biti mislim da znam samo jedan mali, mali, sićušni djelić znanja koje bi uopće moglo znati samo jedno ljudsko biće. Ima još toliko toga... znaš što ti hoću reći.

Ne sviđa mi se Big Brother ni kao koncept... užas. Koja debilana od emislije i ljudi koji sudjeluju u tome.

Ali, dijelim poklone... pa mislim da je prijevod Kasiopejskih transkripti lijep i vrijedan poklon za one koji ga žele, tj. za one koji žele saznati nešto više nego što se može vidjeti na tim Big-Brotherima... :lol:

Ksenija, dobrodošla!

Gle, duša ne može nestati, niti ju netko može uništiti ili bilo što takvog. Uvijek je nekakva i postoji. Naravno, mogu je promjeniti, napraviti podložnu promjenama ili nešto slično, ali ona kao cjelina - ne može se ubiti, ili napraviti da nestane.

Dalje, hvala što si opisala svoj doživljaj, ima sličnih stvari tu koje su ljudi opisivali ono što im se dogodilo. Može biti da si doživjela neku vrstu otmice, ali i samo iskustvo kad su se neki entiteti iz viših nivoa svijesti ( denziteta ) malo "poigrali" s tobom. Obično ljudi "vide" interpretaciju ( logičnu ) koju naš mozak interpretira jer nema dovoljno informacija o svemu tome, niti je svjesan toliko da može možda percipirati događaj.
Ako uistinu želiš saznati što je to bilo, savjet je da pročitaš što više materijala ovdje na forumu, i šire, i odeš na regresiju. Ima tu tema o tome. Njom možda rješiš neke stvari u životu koje te koče, a možda ih nisi niti svjesna. No, ti odlučuješ o tome. Slobodna volja.

Ako što treba - slobodno pitaj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 20, 2006 12:25 am 
Član foruma

Jack, mislim da bacanje krunice u smeće je samo simboličan čin samozpoznajnog procesa krivog usmjeravanje energije. Ne radi se o krunici, križu, polumjecesu, svetom zvuku OM, već o utemeljenoj spoznaji Vrhovne Božanske Osobe.

Što se tiče Međugorja, bio sam tamo nebrojeno puta jer mi tetak tamo živi... tetka mi je umrla od karcinoma vagine, premda je doživjela trenutan prosvjetljen oporavak pred masom ljudi i bila svjetski fenomen te vrste...

To sve je trajalo godinu dana i na kraju je umrla... premda vidim u tome veliku ulogu reptilske projekcije nekih procesa, želim istaknuti vrlo bitnu stvar, koju neki samoprozvani predstavnici višiš denziteta promoviraju a ide u predrasudnu koncepciju shvaćanja sveg realnog...

Naime, OPS bića koja su samosvjesno djeljena od suprotnog polariteta nama već prihvaćene podjele materijalnog univerzuma, mogu po istom sistemu uvijek biti OPD ako to igra veliku ulogu u njihovom daljnjem prehrambeno kreacijskom sustavu postojanja...

Ako mi shvatimo da je taj trenutak moguć, a je, onda moramo shvatiti da u svakom kompromitacijskom trenutku postoji Izvorna iskra uravnotežene percepcije Postojanja na koju ja pokušavam linkovat.

Naime hologramski prikazi, kojih god nastrojenih bića, nemaju uvijek ,individualno gledajući, isti manipulativni karakter.

Što se tiče duše, mislim da tome posvećujem najviše pozornosti ali neki očito ne čitaju dovoljno ili ne kuže.

Citat:
Neću da vjerujem ni u šta, hoću da ZNAM!

Ovo je jako moćna rečenica!

Citat:
U međugorju nikakve svjetlosti prave nema, sama ukazanja su hologrami, ovo ostalo je turistička politika

A ovo je 3D gledano jako točno, ali samospoznajno i Transcendentalno jako ograničavajuće i OPS nastrojeno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 20, 2006 12:42 am 
Član foruma

Ksenija,

taj san koji si sanjala moze biti da si tokom sna otvorila vrata nesvjesnog koje je u sustini toliko mracno da mi u budnom stanju ne mozemo ni pojmiti dubinu te tame a koja se opet aktivira kroz nase zivotne aktivnosti. To je nesto sto ne zelis da znas o sebi, necega sto se bojis i skrivas od sebe zato si trazila spas i pomoc od dragog prijatelja u snu.To je kad zelis da neko drugi rijesava ono sto bi ti trebala.
Svi mi na putu nekog trazenja istine pocnemo da se suocavamo sa onim u sebi od cega bi najradije pobjegli a neko to opravdava i sa tim da su sve vanzemaljci stavili u njegovu glavu da nema nizasto licne odgovornosti. To sto si sanjala nije nikakav razlog za strah jer to je dodatno iscpljivanje energija a dusu ti niko ne moze uzeti ako je ti sama voljno ne izgubis.
Realitet gdje zivi dusa nije dostupan bicima destrukcije koji bi rado i tamo isli ali nazalost nikada nece stici nego vodi racuna koje ti se misli motaju po Umu i ne identifikuj se sa svime sto ti pada na pamet.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 20, 2006 12:48 am 
Član foruma

Citat:
ako je ti sama voljno ne izgubis.

Laž i dezinformacija!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 20, 2006 12:55 am 
Član foruma

Kalki je potpuno u pravu , nisam dobro to napisala, neki se ukljuce u neke aktivnosti ne znajuci sta ih ceka tamo , iako nije bila volja da je izgube, ostanu bez nje. Zato oprez sta radis i sa cime se igras.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.