Jack, mislim da bacanje krunice u smeće je samo simboličan čin samozpoznajnog procesa krivog usmjeravanje energije. Ne radi se o krunici, križu, polumjecesu, svetom zvuku OM, već o utemeljenoj spoznaji Vrhovne Božanske Osobe.
Što se tiče Međugorja, bio sam tamo nebrojeno puta jer mi tetak tamo živi... tetka mi je umrla od karcinoma vagine, premda je doživjela trenutan prosvjetljen oporavak pred masom ljudi i bila svjetski fenomen te vrste...
To sve je trajalo godinu dana i na kraju je umrla... premda vidim u tome veliku ulogu reptilske projekcije nekih procesa, želim istaknuti vrlo bitnu stvar, koju neki samoprozvani predstavnici višiš denziteta promoviraju a ide u predrasudnu koncepciju shvaćanja sveg realnog...
Naime, OPS bića koja su samosvjesno djeljena od suprotnog polariteta nama već prihvaćene podjele materijalnog univerzuma, mogu po istom sistemu uvijek biti OPD ako to igra veliku ulogu u njihovom daljnjem prehrambeno kreacijskom sustavu postojanja...
Ako mi shvatimo da je taj trenutak moguć, a je, onda moramo shvatiti da u svakom kompromitacijskom trenutku postoji Izvorna iskra uravnotežene percepcije Postojanja na koju ja pokušavam linkovat.
Naime hologramski prikazi, kojih god nastrojenih bića, nemaju uvijek ,individualno gledajući, isti manipulativni karakter.
Što se tiče duše, mislim da tome posvećujem najviše pozornosti ali neki očito ne čitaju dovoljno ili ne kuže.
Citat:
Neću da vjerujem ni u šta, hoću da ZNAM!
Ovo je jako moćna rečenica!
Citat:
U međugorju nikakve svjetlosti prave nema, sama ukazanja su hologrami, ovo ostalo je turistička politika
A ovo je 3D gledano jako točno, ali samospoznajno i Transcendentalno jako ograničavajuće i OPS nastrojeno.