Znak, meni ti je 6 godina kristalno jasno sta se dogadja i zasto se dogadja. Jedino mi nije jasno zasto drugi ljudi misle da je ono sto se mora proci u stvari nesto negativno... Pa se nude razne metode i razni carobni stapici koji ce to izlijeciti, od ciscenja prostora, ciscenja sebe, reikija, preporadjanja, Simbada itd. Cinjenica je da carobni stapici ne postoje. Postoje metode koje mogu olaksati ali skroz nesto maknuti, u nasoj 3D stvarnosti gdje smo okupirani stvarima od kojih vecinu mozemo samo nazirati, moze biti jedino produkt razmisljanja na nivou klasicnog guru obrasca. A guru obrazac je nesto sto sa mojim nacinom razmisljanja nema mnogo veze. Sa odredjenim programima i ego tripom - itekako. Ono sto sam prije napisao...kada se stvari dogadjaju osobama ali na razini matriksa, onda te osobe mogu na razini matriksa na stvari djelovati usvojenim paradigmama. Kada se stvari desavaju tako da iskacu iz matriksa (govorim o napadima i ostalom na individualnoj ravnini), onda je to jedan potpuno drugacija prica.
Mislis da sam sve ove godine od kada mi se dogodila kundalini aktivacija samo cekao i gledao u jednu tocku a onda napravio Simbad i obratio se prisutnima?
Bavio sam se ja u zivotu svim i svacim i znam kako su stvari djelovale na mene prije aktivacije a kako poslije. Nakon aktivacije, mnoge stvari dodju super kao kolateralna sredstva za olaksavanje, ali sve je to varljivo i na kratke staze. Provjereno x puta iz vlastitog iskustva i iskustva mnogih ovdje.
Interesantno, kada ti odgovaram u glavi mi se javlja potpuno ista slika i iste senzacije koje su mi se javljale kada sam ti odgovarao prije par tjedana, a slike i senzacije nisu definitivno moje
Zadnih 6 godina pisao sam o kundaliniju na mnogim temama diljem neta i iskreno, nigdje nije dovelo. Oni malobrojni koji su to dozivjeli slozili su se sa mnom, drugi se nisu slozili, treci su pisali romane iz kojih se nije vidjela niti trunka individualne spoznaje (vec spoznaja na kolektivnoj energetskoj razini)...
Pantelija je ovdje dobro pisao o kundaliniju:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1760Ja sam na jednom drugom mjestu prije par godina pisao: "Ðabe ti vede, đabe ti sanskrti, đabe ti sva literatura ovoga svijeta - ako nisi iskusio, ne znas. Zmija / zmaj / reptil / orao / lav...to je sve samo simbolika. Ono sto kundalini radi je da u potpunosti otvara sve centre, tako da nije cudo sto ljudi lude kada im se pocne otvarati srcana cakra, na sto vecina nije nikako spremna. Energija u nama, koja se manifestira na fizicki nacin (tjelesno) kao i na nefizicki nacin (misaono, osjecajno), tjera covjeka da cijelo vrijeme bude suocen sa samim sobom. Oni koji imaju majstorski stupanj reikija mogli bi naslucivati o cemu se ovdje radi. No, sve tehnike, svi "stupnjevi" svi praktikumi tipa: "e meni se digao kundalini na pola minute i bio sam u potpunoj nirvani (i slicni bullshitevi)", su samo blagi i blijedi supstituti prema dizanju kundalini energije (negdje opisane i kao stanje shaumbre). Dalje, centar kundalini energije nije u sakralnoj cakri (sto je ocita manipulacija od strane Babilonskog Bratstva da nas se drzi zatocene u neznanju), vec u srcanoj cakri (osmica koja ima nexus u sredisnjem dijelu prsa - sto asocira na zmiju). Zato, "na valovima kundalinija" moze "surfati" samo osvjesteni altruist, dok svi oni "magovi" i sa druge strane "new age gurui" mogu krasno krenuti u jednom smjeru prema ludilu ili fizickoj smrti (ima i toga). Da rezimiram...nitko ne moze pricati o necemu sto sam nije iskusio; u ovom slucaju, kundalini nije nesto sto se "jednom iskusi", vec nesto sto se opetovano i opetovano, iskusava svaki dan. "
Prvi post koji sam napisao par mjeseci nakon kundalini aktivacije jos uvijek odrazava moje misljenje u vezi toga. A proslo je vise od 6 godina, barem 100 ljudi me upozoravalo na "pucanje", od tarot majstora, joga majstora, magicara, reikista, tantrista, kojekavnih ezoterika pa do ufo / alien agenda proucavatelja... Nudilo mi se tisuce tehnike od kojih sam isprobao na desetke i sve je bilo kratkog zamaha...I kada bi radio sam i kada bi radio sa drugima... Tako da...cijenim misljenje ali ne prihvacam nikakve docirajuce i patronizirajuce savjete, pogotovo one sa univerzalno/finalnim prizvukom...
Simbad je super stvar jer olaksava i pomaze...Reiki takodjer...Iako je reiki kanal koji se itekako moze koristiti za manipulaciju...i to ne samo onih friskih nego i onih "koji ga imaju inkarnacijama"

Ali kao sto rekoh, pravi carobni stapic je (samo) promatranje i trud da se ostane budan sto dulje vrijeme (ili da se tome tezi). I tu nikakvi kozmicki anestetici ni analgetici ne mogu prikriti da je najbolniji proces od svih zadrzavati pozornost na mnogim stvarima istovremeno a pri tome ostati sto vise sa nogama na zemlji (ne u matriksu, sto ljudi cesto brkaju, nego na zemlji). A tek kad covjek pocinje raditi na pozornosti i kada udje u drugu pozornost, uvidi da su neke stvari mnogo gore i mnogo mucnije nego sto se ikada nadao, jer varljive stvari na koje obracamo pozornost, kao sto rece Don Huan, tu istu pozornost mogu nam iskoristavati i krasti. No, to je itekako dobar znak da od toga ne da se treba bjezati ili to negirati, nego uroniti u / kroz to i prijeci taj proces.
Realno gledano, u 3D (iako se vrtimo u krug, ali bitno je napomenuti ako treba svaki dan iznova)
da osvjescavanje ne znaci cilj nego proces...Oni koji misle da su na cilju ili da su imuni na bilo kakve manipulacije debelo se samozavaravaju. Postoje oni koji su iskusniji i objektivniji ali nitko nije imun na manipulacije i na agende iz visih denziteta, pa cak ni "visokoprosvjeceni jogiji"

Kad se odtgnes od neke paradigme ili strukture, to si veca prijetnja. Niko ne napada nikog jer je ovaj slab, nego zato sto predstavlja potencijalnu opasnost. A smatram iskreno da smo Valjda, Lampa, Sjenko, Heretic, Promatrac, ja i mnogi drugi koji imamo opetovane senzacije na razini OPS manipulacije, opasnost za OPS entitete, i OP entitete; i da nikakva "iskustva sa usvojenim energetskim sistemima" po sebi nisu niti definitivna zastita niti temelj za "nadilazenjem OPS snaga", nego cisti proizvod new age paradigmi na granici samozavaravanja, iluzije i programa plasiranih iz kontrolorske kuhinje...
"Put izlaska iz krize vodi kroz krizu" _ Slavinski.
Evo onaj moj post o kundaliniju: "If someone is predetermined for kundalini, he is predetermined for it from birth or from early age. Kundalini activation happen gradually with possibility of sudden " explosion " or culmination. Sudden and artificial rising of kundalini can lead to death or to madness. All chakras must be open and contemplate to balance. Since most people never open heart chakra, the possibility of rising kundalini and staying normal, doesn`t exist and equals zero. Kundalini is the path of joy, happyness, learning about yourself, state of deep cognitions and awareness, incredible knowledge, but also a way of pain, fear, desorientation, feeling lost, defragmentation of whole being, inner explosions and deep inner earthquakes. Also empathy and strength of feelings you need to know how to deal with. The greatest battle is battle with yourself, your programs and your ego as well as battle with lower and higher astral entities, directly or through close and distant people. On that way, best friends can become enemies and some people you didn`t even know exist, can become friends and allies. Kundalini is a way of cogniting your simultaneous existences, contacting them...but also cognitions of many realities and entities, that are near you, not to let you rise on a higher frequency. Also, the understanding the principles of causes and effects, as well as presenting manipulations that are not and glorification of something that`s manipulative by nature. Cognitions, awareness, perception, empathy and intuition become main nexus to advancement and a way to know something...NOT only to know about something !!! Than, realize what can present only visual theory and what can present useless or manipulative practicum, as well as what it means to be a slave, and what can transform you ( by not knowing it or by pure ignorance ) into a slave. It is a hard, hard and long way, filling with thorns, but necessary in essence, because with no pain, there is no gain. Anyway, don`t search for kundalini. It will come by itself...or it won`t. Any other way is a way to selfdestruction, or something even worst. Kundalini is not a game, not soft like meditation, undulative or sinuous as reiki, windy like prana or perceptive and sanguine as wrill. Kundalini can be all of that and much, much on higher exponent, but at the same time, you must be on the level of the deep understanding what you are in to, because, it is not for couple of hours, one day or week. It`s for lifetime. Compare acid, amphetamine, ecstasy or any other drug stimulative with kundalini, is like compare a snail - house with orbital station. Some drugs are only a waxy simulation of energy we are all part of, but under domination of material realm, having forgotten. "