Sada je: ned maj 04, 2025 12:22 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pojacana kradja energije
PostPostano: pon jul 23, 2012 8:22 pm 
Član foruma

crna metalize :thumbup:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 8:27 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:

Ne pratim Olimpijadu i ne mogu reći da li cijela priča ima s time veze, no osjećam da su jako pojačali djelovanje. I zašto baš u ovo vrijeme? Zanima me čime će to rezultirati: većim brojem umrlih staraca, prometnih nesreća u kojima ginu mladi, psihopatskih oružanih napada i masovnih ubojstava, suicida ili nečeg trećeg.

Ovdje sam zaboravila spomenuti da mi se čini kako se Olimpijada koristi za prekomjerno naoružavanje u urbanim središtima V.Britanije. Nije baš da sam nešto zabrinuta za njih, ali mi se čini da bi mogao uslijediti orkestrirani "teroristički napad" na sudionike Olimpijade temeljem čega će biti potrebno uvesti određene mjere za zaštitu od terorizma (a vi čitajte između redova što je pjesnik htio reći). Nagađam da će nekoliko mjeseci nakon Londona niknuti i druge terorističke akcije po europskim gradovima koje će naravno zahtijevati oštar odgovor poput onog u Londonu. Što nas naravno vodi u policijski sat i policijsku državu.
No post je :offtopic: pa ga moderatori mogu preseliti gdje im drago.
:glasses7:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 8:29 pm 
Član foruma

ghost je napisao/la:
Lampa samo lampaj (svijetli) :thumbup:

A fore tipa suša/ kiša su najbolji način da te niko ne može zaštitit od kredita i uvlačenja u još veće ropstvo a sve u vidu humanitarne pomoći. A i naši potkupljeni političari potpuno čisti.

To nam i treba kad se samo 1% sjetio kako da se zaštiti od tih stvari. A zemlja se obrađuje 6 milenijuma unazad. Bogu za plakat.

:glasses7:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 8:57 pm 
Član foruma

Suša-kiša... đe me nađe.

pogledajte ovih dana cijene rajčice (paradajza), paprike i luka. Znači vrijeme sezone, kad toga imaju svi, ljudi iz svojih vrtova, a ne samo poljoprivrednici koji nose na tržnicu, i oni sa navodnjavanjem i plastenicima.

cijene su koma, za one koji kupuju, rajčica i paprika 8 kuna ovdje, luk 4 kn. Priča mi čovjek jučer da je lani jedva prodavao rajčicu za 2 kn u ovo vrijeme, a sada je 8 i već tri tjedna cijena ne pada dolje.

ja prodajem, i mada smo napravili manji plastenik "za probu", ne može dozoriti koliko se traži. u petak sam troje ljudi odbila da im prodam paradajz jer sam imala naručeno za subotu. Radi se o stvarno malim količinama i mada su me neki gledali sa podsmjehom dok smo pravili plastenik, ti isti dolaze kod mene kupovati jer im je sve sprženo u vrtu.

Profil kupaca ? Kupuju oni koji nikad nisu kupovali u ovo doba. Ljudi koji imaju svoj vrt, nemaju povrća ni za salatu.

Ako su sad cijene takve, kakve će biti na zimu?

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 9:45 pm 
Član foruma

Mene lijepo rokaju sa tehnologijom. Paraliziran sam, jedva se pokrecem, potpuno onemocao i ko da cu se srusiti svakog trena...

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:04 pm 
Moderator

Ja sam danas jedno vrijeme gledao svijet ko preko astralnog vida, otupio mi osjećaj za dubinu, sve je bilo nekako plošno i oštro istovremeno, nešto kao 3D svijet u 2D plohi... i to je bio vanjski utjecaj, nešto me zašoralo, u biti nije loš osjećaj i čak me prestala boljeti glava, ali je čudno ko da ću se onesvjestiti.

Prije toga sam imao fazu ko i bata, paraliza, drhtavica, onemoćalost.

A još prošle noći baš kad je prolazio onaj meteor sam dobio neka sjećanja na jako staro postojanje koje mi je blisko. Ne znam da li je u vezi sa meteorom, ali prilazio je baš tad i naknadno sam saznao za to.
Što se tiće krađe energije, stalno sam bombardiran totalnim ludostima u vezi posla, sve nešto treba odmah i uzalud dovršavati radi predstave tako da unaprijed obećava da ću sve ponovo raditi i to opet hitno.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:23 pm 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
Mene lijepo rokaju sa tehnologijom. Paraliziran sam, jedva se pokrecem, potpuno onemocao i ko da cu se srusiti svakog trena...

Dva sata punjenja energijom ti treba. Reiki. Ako zaspeš nema veze nastavi kad se probudiš. Energiziraj si hranu i vodu. Voda sadrži orgon ako nema klora. Ako je klorirana pusti da odstoji neko vrijeme pa je onda energiziraj. Ili stavi vodu na sunce 1-2 sata (sutra). Jedi sirovu hranu ili energiziraj kuhanu. U kuhanome nema dovoljno energije. Za živce i lakši protok energije kroz tijelo predlažem čaj za smirenje, ponekad trošim VALERAL (imaš u DM - u). U međuvremenu uzmi bilo koji biljni čaj, kad se malo prohladi energiziraj ga i pomalo pijuckaj. Cijelo vrijeme imaj misli usmjerene na sebe i ono što te zanima, a ne na probleme i napade. Primjeti napad kad naiđe, propusti ga i vrti svoj film. Sjeti se kineske poslovice: "Vrbina se grana pod snijegom povija, a hrastova puca". Ako pružamo otpor gadovima tada se iscrpljujemo i idemo njima na ruku. Potrebno je staviti elastičnu zaštitu oko sebe. Ne znam na koji način to radiš, meni je najednostavnije mentalno kažiprstom desne ruke opisati krug oko sebe i podignuti svjetlosni zid ili zaštitno polje, Iznutra ga napunim svjetlom koje pulsira iz središta srčane čakre i preljeva se prema vani. Proširim taj krug toliko koliko želim da u njega smjestim i drage ljude i/ili kuće. Oko vanjskog dijela se nalazi prozirno zaštitno polje koje djeluje kao amortizer napada, odbije ih, pojave se valovi odbijanja napada, ali me ne pogađaju. Ne uzvraćam napade jer me ne zanimaju. Definiraj kojim energijama dopuštaš ulaz u svoje zaštitno polje, ako želiš.

Ako se nikako ne možeš smiriti zbog napada i niskog sadržaja energije predlažem dugo tuširanje s hladnjikavom vodom, a nakon toga vrtnja i disanje. Tada ćeš uspjeti skupiti dovoljno energije da se možeš obraniti od napada.

Nadam se da će ti korisititi nešto od ovoga.

Ako ti i dalje misli bježe prema nižim energetskim razinama diži ih mislima o ljubavi prema svom djetetu. Uđi u osjećaj ljubavi prema svom djetetu, zamisli neku situaciju koja te preplavila i to drži cijelo vrijeme u mislima. Tada si im neprobojan.

Kod mene je palilo više puta.

Ako imaš prijatelje reikiste neka ti pošalju energiju. Postoje i reiki vatrogasci koje možeš sutra kontaktirati da ti pošalju energiju navečer.

Drži se, stvar je prolaznog karaktera.
:love3:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 11:15 pm 
Član foruma

Valeral sam uzeo jednom i nikad vise jer. Radije zeleni caj; eventualno melisu.

Bio sam na hitnoj jer imam upalu grla pa sam htio biti siguran da nisam nesto navuko na pluca, iako sam 90 posto bio siguran da se radi o cistoj tehnologiji, ali bio sam toliko slab da sam se htio 100 posto uvjeriti da je fizicki sve ok. Jucer sam trcao 10 kilometara po hladnom vremenu pa je racionalni dio uma i to odmah smjetio u jednadzbu. Sve je ok. Lagana upala grla. Pluca ok. Tlak normalan. Ravnoteza i motorika savrsene.

Dakle, ostaje cista tehnologija. Cim sam izasao na ulicu vani pritisak ko proslo ljeto - tehnologija.
Sa starom, kucnim psihopatom danas sam imao sou jer cim sam nakon vise sati razmisljanja napravio konkretan plan kako da se izvucem sa porodicom iz novcane krize, sto me jos potaknulo na kreativno radjenje muzike, evo ti psihopate sa takvim intenzitetom sisanja da sam ju jednostavno morao energetski zatvorit. Nakon toga klasicno zivkanje susjeda neka dodju u posjetu, sto sam prekinuo. I opet sisanje i opet blokade na to. I naravno, budala se uhvatim na verbalni mamac i eksplodiram i posvadjam se. I tad sam ju zatvorio kompletno.

Nakon dva sata pocnu sranja i malo kasnije sam napisao ono na forum. Uglavnom, vec mnogo puta potvrdjeno, neko se (sumnjam na nekoliko njih ali nisam jos siguran 100 posto tko) u mojoj ulici bavi crnom magijom, jer na istim mjestima iste odvtane senzacije...Cim sam izasao iz ulice prestalo. Cim se vratio u nju pocelo. Dobro, to je za neki drugi post...

Uglavnom...secuci po gradu, promatrao sam energije: cista magijska sfera donjeg astrala...

Da se vratim na ono bitno. Nakon pola sata poceo prstati od energije, ali su se senzacije vratile putem po ulici do kuce i pojacale u samom stanu... Najbitnije je: uvijek kada bih, od najranije mladosti stvorio neki plan i nesto naumio, ili bih obolio ili bi se stvorilo 100 000 stvari koje bi me maknule od toga...O tome sam vec pisao. Isto tako i danas. Znam da ima veze sa pisanjem po forumu ali ima vise veze sa mojim "udaranjem sakom po stolu" glede matrix situacije...

Izgleda da je ova azdaja u sobi direktno spojena sa reptilima, jer sve manje preko nje osjecam demonsko a sve vise reptilsko...Tehnologiju koja me udara nevezano uz nju ali i tehnologiju koja me udara preko nje, koristeci ju za pojacalo...

Draga redakcijo Teen magazina, jesam li normalan? :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 11:29 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ja sam danas jedno vrijeme gledao svijet ko preko astralnog vida, otupio mi osjećaj za dubinu, sve je bilo nekako plošno i oštro istovremeno, nešto kao 3D svijet u 2D plohi... i to je bio vanjski utjecaj, nešto me zašoralo, u biti nije loš osjećaj i čak me prestala boljeti glava, ali je čudno ko da ću se onesvjestiti.

A još prošle noći baš kad je prolazio onaj meteor sam dobio neka sjećanja na jako staro postojanje koje mi je blisko. Ne znam da li je u vezi sa meteorom, ali prilazio je baš tad i naknadno sam saznao za to.
Što se tiće krađe energije, stalno sam bombardiran totalnim ludostima u vezi posla, sve nešto treba odmah i uzalud dovršavati radi predstave tako da unaprijed obećava da ću sve ponovo raditi i to opet hitno.

To je to...nekakva sanjiva upijajuca frekvencija...Nisam vidio mjesec, ali ne bi se cudio da je u skorpiji...Ako je, onda smo najebali slijedecih dana jer Mjesec usisava direktno ljudsku energiju i salje ju u Scorpio konstelaciju, koja je portal u svemir Kaosa (ono sto smo nas dvojica nazvali vampirski svemir)...

Samo da malo dodjem k sebi a onda cu ih izrokat sve skupa :D

Btw, Lampa, nisam napisao do kraja za Valeral (tesko se koncentriram na to sto pisem)...Uzeo sam ga jedamput (caj) a tablete sam imao doma ali ih nisam ni takao, poznavajuci svoje senzacije sa neprovjerenim supstancama... Bio sam od caja toliko oslabjeo da sam sat vremena teturao unaokolo i cistio se...Nije to za mene...+ sto je Valeral lagani psihotik...Dao sam ga burazu koji je inace nadrkan 24//7, jer je o Valeralu slusao same hvalospjeve, ali ni njemu nije najbolje legao...

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 11:36 pm 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
promatrač je napisao/la:

To je to...nekakva sanjiva upijajuca frekvencija...Nisam vidio mjesec, ali ne bi se cudio da je u skorpiji...Ako je, onda smo najebali slijedecih dana jer Mjesec usisava direktno ljudsku energiju i salje ju u Scorpio konstelaciju, koja je portal u svemir Kaosa (ono sto smo nas dvojica nazvali vampirski svemir)...

Samo da malo dodjem k sebi a onda cu ih izrokat sve skupa :D

Btw, Lampa, nisam napisao do kraja za Valeral (tesko se koncentriram na to sto pisem)...Uzeo sam ga jedamput (caj) a tablete sam imao doma ali ih nisam ni takao, poznavajuci svoje senzacije sa neprovjerenim supstancama... Bio sam od caja toliko oslabjeo da sam sat vremena teturao unaokolo i cistio se...Nije to za mene...+ sto je Valeral lagani psihotik...Dao sam ga burazu koji je inace nadrkan 24//7, jer je o Valeralu slusao same hvalospjeve, ali ni njemu nije najbolje legao...

OK, ni meni više ne paše. A ostalo?

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 9:09 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:

Jednom sam prilikom imao slicno iskustvo. Bio sam s prijateljima u parku, sjedili smo ispod velike sekvoje. Krenulo je sa udarom crne, odurne tehnologije, rekao bih elf-a i naglim padom tlaka, pracenim vrtoglavicom. Ustao sam, rekao da idem doma i krenuo od sekvoje do stazice, do koje ima desetak metara. Dok sam dosao do stazice, noge su mi postale gumen i izgubio sam vecinu kontrole nad svojim pokretima. Svijet se poceo udaljavati od mene, opazao sam ga kao da je na platnu. Jedan od frendova je mislio da se zajebavam pa je dosao do mene, primio me za ruku i poceo me tresti. Dodir i njegov glas su se isto cinili jako udaljeni. Otprilike kao da je fizicko tijelo barijera izmedu mene i svijeta koja filtrira podatke, a sad svijet skupa s tijelom prijeti da ce nestati. To je sve trajalo jedno pol minute, dok nismo dosli do ceste. Naime uspio sam ovom majmunu objasniti da me vodi doma :) Kako je doslo, tako je pocelo odlaziti. Osjetio sam kao da sam sjeo nazad u tijelo te s njim u svijet, dok su se sva osjetila vratila na normalnu razinu funkcioniranja.

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 9:35 am 
Član foruma

Svi čajevi za smirenje od kamilice pa nadalje snižavaju pritisak, pa oni koji inače imaju niži pritisak mogu imati dodatni problem. Potom 90% ljudi koji su ,,kanal,, tj. u nekoj fazi su procesa buđenja imaju niži pritisak ili bar veći dio faza kada im on pada ispod normale tako da i sa raznim čajevima treba biti oprezan.
Termalni, shvatila sam da imaš reiki i da se sa njim znaš koristiti, pa ti isto kao i Lampa predlažem da kreneš od nečega recimo od tog rada sa reikijem koji će sigurno pročistiti sve što može i da se jedno vrijeme debelo skoncentrišeš i ostaneš samo u radu sa njim. Kad reiki odradi bar jedan dio posla, a on može sigurno više nego što misliš,iza toga kreni sa nečim drugim u neka dublja čišćenja i zatvaranja tvog kanala i rada na tvojoj senzibilnosti-percepciji i osjećaju svega i svačega od 3D pa nadalje.
Uostalom ako to sa reikijem ne možeš obaviti sam (ne možeš se skoncentrisati ili mu jednostavno ne vjeruješ jer si kroz čitanja raznih stvari nafilovan svim i svačim) zamoli da ti to neko drugi uradi ponovo kao što ti predlaže Lampa.Za te r. vatrogasce sam čula, ali imaš i drugo rješenje npr...

U krajnjem slučaju ovdje na ovoj temi ima ljudi koji se sa tim bave, kao i ja sama u radu sa svojim klijentima (radim doista javno, ali se ne reklamiram po forumima, niti pičim naziv svoje stranice itd,itd- tj. forum mi dođe vrsta relaxa između rada sa ljudima) možemo riješiti neke stvari i usmjeriti te na istinski ali lakši način učenja i spoznaje tvoje duše kojim ona treba ići.

Ovo pišem jer vidim da imaš problem rada sa Simbadom i njega onda ostavi za neku drugu fazu čišćenja i rada sa samim sobom, tj. kad budeš dovoljno jak i spreman za Sibada i da bi sa njim doista postigao efekat, koji sad ne možeš postići jer imaš smetnje sa svih strana. A zašto? Zato što je tvoj kanal-prijemnik previše otvoren i tvoja percepcija toliko povećana da to za nas u 3d na takav način uopšte nije dobro i na kraju krajeva nemože donijeti ništa dobro, odnosno osoba samo može popucati po šavovima, ali stvarno skroz bez obzira kako će ovo ljudi shvatiti.

PS: negdje na početku ove teme sam ti spomenula drugaricu (velikog poznavaoca teorije a manje praxe) koja se na kraju pogubila u svim teorijama i pričama počev od onih iz knjiga pa do ovih po forumima.

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 3:28 pm 
Član foruma

Znak, meni ti je 6 godina kristalno jasno sta se dogadja i zasto se dogadja. Jedino mi nije jasno zasto drugi ljudi misle da je ono sto se mora proci u stvari nesto negativno... Pa se nude razne metode i razni carobni stapici koji ce to izlijeciti, od ciscenja prostora, ciscenja sebe, reikija, preporadjanja, Simbada itd. Cinjenica je da carobni stapici ne postoje. Postoje metode koje mogu olaksati ali skroz nesto maknuti, u nasoj 3D stvarnosti gdje smo okupirani stvarima od kojih vecinu mozemo samo nazirati, moze biti jedino produkt razmisljanja na nivou klasicnog guru obrasca. A guru obrazac je nesto sto sa mojim nacinom razmisljanja nema mnogo veze. Sa odredjenim programima i ego tripom - itekako. Ono sto sam prije napisao...kada se stvari dogadjaju osobama ali na razini matriksa, onda te osobe mogu na razini matriksa na stvari djelovati usvojenim paradigmama. Kada se stvari desavaju tako da iskacu iz matriksa (govorim o napadima i ostalom na individualnoj ravnini), onda je to jedan potpuno drugacija prica.

Mislis da sam sve ove godine od kada mi se dogodila kundalini aktivacija samo cekao i gledao u jednu tocku a onda napravio Simbad i obratio se prisutnima? :toothy2:

Bavio sam se ja u zivotu svim i svacim i znam kako su stvari djelovale na mene prije aktivacije a kako poslije. Nakon aktivacije, mnoge stvari dodju super kao kolateralna sredstva za olaksavanje, ali sve je to varljivo i na kratke staze. Provjereno x puta iz vlastitog iskustva i iskustva mnogih ovdje.

Interesantno, kada ti odgovaram u glavi mi se javlja potpuno ista slika i iste senzacije koje su mi se javljale kada sam ti odgovarao prije par tjedana, a slike i senzacije nisu definitivno moje :?

Zadnih 6 godina pisao sam o kundaliniju na mnogim temama diljem neta i iskreno, nigdje nije dovelo. Oni malobrojni koji su to dozivjeli slozili su se sa mnom, drugi se nisu slozili, treci su pisali romane iz kojih se nije vidjela niti trunka individualne spoznaje (vec spoznaja na kolektivnoj energetskoj razini)...

Pantelija je ovdje dobro pisao o kundaliniju:

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1760

Ja sam na jednom drugom mjestu prije par godina pisao: "Ðabe ti vede, đabe ti sanskrti, đabe ti sva literatura ovoga svijeta - ako nisi iskusio, ne znas. Zmija / zmaj / reptil / orao / lav...to je sve samo simbolika. Ono sto kundalini radi je da u potpunosti otvara sve centre, tako da nije cudo sto ljudi lude kada im se pocne otvarati srcana cakra, na sto vecina nije nikako spremna. Energija u nama, koja se manifestira na fizicki nacin (tjelesno) kao i na nefizicki nacin (misaono, osjecajno), tjera covjeka da cijelo vrijeme bude suocen sa samim sobom. Oni koji imaju majstorski stupanj reikija mogli bi naslucivati o cemu se ovdje radi. No, sve tehnike, svi "stupnjevi" svi praktikumi tipa: "e meni se digao kundalini na pola minute i bio sam u potpunoj nirvani (i slicni bullshitevi)", su samo blagi i blijedi supstituti prema dizanju kundalini energije (negdje opisane i kao stanje shaumbre). Dalje, centar kundalini energije nije u sakralnoj cakri (sto je ocita manipulacija od strane Babilonskog Bratstva da nas se drzi zatocene u neznanju), vec u srcanoj cakri (osmica koja ima nexus u sredisnjem dijelu prsa - sto asocira na zmiju). Zato, "na valovima kundalinija" moze "surfati" samo osvjesteni altruist, dok svi oni "magovi" i sa druge strane "new age gurui" mogu krasno krenuti u jednom smjeru prema ludilu ili fizickoj smrti (ima i toga). Da rezimiram...nitko ne moze pricati o necemu sto sam nije iskusio; u ovom slucaju, kundalini nije nesto sto se "jednom iskusi", vec nesto sto se opetovano i opetovano, iskusava svaki dan. "

Prvi post koji sam napisao par mjeseci nakon kundalini aktivacije jos uvijek odrazava moje misljenje u vezi toga. A proslo je vise od 6 godina, barem 100 ljudi me upozoravalo na "pucanje", od tarot majstora, joga majstora, magicara, reikista, tantrista, kojekavnih ezoterika pa do ufo / alien agenda proucavatelja... Nudilo mi se tisuce tehnike od kojih sam isprobao na desetke i sve je bilo kratkog zamaha...I kada bi radio sam i kada bi radio sa drugima... Tako da...cijenim misljenje ali ne prihvacam nikakve docirajuce i patronizirajuce savjete, pogotovo one sa univerzalno/finalnim prizvukom...

Simbad je super stvar jer olaksava i pomaze...Reiki takodjer...Iako je reiki kanal koji se itekako moze koristiti za manipulaciju...i to ne samo onih friskih nego i onih "koji ga imaju inkarnacijama" :thumbup: Ali kao sto rekoh, pravi carobni stapic je (samo) promatranje i trud da se ostane budan sto dulje vrijeme (ili da se tome tezi). I tu nikakvi kozmicki anestetici ni analgetici ne mogu prikriti da je najbolniji proces od svih zadrzavati pozornost na mnogim stvarima istovremeno a pri tome ostati sto vise sa nogama na zemlji (ne u matriksu, sto ljudi cesto brkaju, nego na zemlji). A tek kad covjek pocinje raditi na pozornosti i kada udje u drugu pozornost, uvidi da su neke stvari mnogo gore i mnogo mucnije nego sto se ikada nadao, jer varljive stvari na koje obracamo pozornost, kao sto rece Don Huan, tu istu pozornost mogu nam iskoristavati i krasti. No, to je itekako dobar znak da od toga ne da se treba bjezati ili to negirati, nego uroniti u / kroz to i prijeci taj proces.

Realno gledano, u 3D (iako se vrtimo u krug, ali bitno je napomenuti ako treba svaki dan iznova)
da osvjescavanje ne znaci cilj nego proces...Oni koji misle da su na cilju ili da su imuni na bilo kakve manipulacije debelo se samozavaravaju. Postoje oni koji su iskusniji i objektivniji ali nitko nije imun na manipulacije i na agende iz visih denziteta, pa cak ni "visokoprosvjeceni jogiji" :wink: Kad se odtgnes od neke paradigme ili strukture, to si veca prijetnja. Niko ne napada nikog jer je ovaj slab, nego zato sto predstavlja potencijalnu opasnost. A smatram iskreno da smo Valjda, Lampa, Sjenko, Heretic, Promatrac, ja i mnogi drugi koji imamo opetovane senzacije na razini OPS manipulacije, opasnost za OPS entitete, i OP entitete; i da nikakva "iskustva sa usvojenim energetskim sistemima" po sebi nisu niti definitivna zastita niti temelj za "nadilazenjem OPS snaga", nego cisti proizvod new age paradigmi na granici samozavaravanja, iluzije i programa plasiranih iz kontrolorske kuhinje...

"Put izlaska iz krize vodi kroz krizu" _ Slavinski.

Evo onaj moj post o kundaliniju: "If someone is predetermined for kundalini, he is predetermined for it from birth or from early age. Kundalini activation happen gradually with possibility of sudden " explosion " or culmination. Sudden and artificial rising of kundalini can lead to death or to madness. All chakras must be open and contemplate to balance. Since most people never open heart chakra, the possibility of rising kundalini and staying normal, doesn`t exist and equals zero. Kundalini is the path of joy, happyness, learning about yourself, state of deep cognitions and awareness, incredible knowledge, but also a way of pain, fear, desorientation, feeling lost, defragmentation of whole being, inner explosions and deep inner earthquakes. Also empathy and strength of feelings you need to know how to deal with. The greatest battle is battle with yourself, your programs and your ego as well as battle with lower and higher astral entities, directly or through close and distant people. On that way, best friends can become enemies and some people you didn`t even know exist, can become friends and allies. Kundalini is a way of cogniting your simultaneous existences, contacting them...but also cognitions of many realities and entities, that are near you, not to let you rise on a higher frequency. Also, the understanding the principles of causes and effects, as well as presenting manipulations that are not and glorification of something that`s manipulative by nature. Cognitions, awareness, perception, empathy and intuition become main nexus to advancement and a way to know something...NOT only to know about something !!! Than, realize what can present only visual theory and what can present useless or manipulative practicum, as well as what it means to be a slave, and what can transform you ( by not knowing it or by pure ignorance ) into a slave. It is a hard, hard and long way, filling with thorns, but necessary in essence, because with no pain, there is no gain. Anyway, don`t search for kundalini. It will come by itself...or it won`t. Any other way is a way to selfdestruction, or something even worst. Kundalini is not a game, not soft like meditation, undulative or sinuous as reiki, windy like prana or perceptive and sanguine as wrill. Kundalini can be all of that and much, much on higher exponent, but at the same time, you must be on the level of the deep understanding what you are in to, because, it is not for couple of hours, one day or week. It`s for lifetime. Compare acid, amphetamine, ecstasy or any other drug stimulative with kundalini, is like compare a snail - house with orbital station. Some drugs are only a waxy simulation of energy we are all part of, but under domination of material realm, having forgotten. "

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 5:08 pm 
Član foruma

Da jos nadodam. Kundalini moze biti izazvan tehnologijom visih rasa i naravno da se ljudi mogu iskoristiti ko energetske baterije, no takve aktivacije vidljive su iz aviona jer maltene svaki tko je dozivio to na umjetan nacin od OPS sila, ili je izgorio u vrlo kratkom periodu, ili se panicno uhvati za neki kvaziduhovni obrazac i postao guru. Masa danasnjih "majstora" ima tehnologijom izazvan kundalini, gdje im se energija koristi u svrhu manipulacije drugih. Takvim ljudima se omogucava da do jedne granice prosperiraju u zivotu i zatim ih "zivot" navede da "svoju rijec" pocnu siriti "masama"... Takvi se ne pitaju, ne propitkivaju i cijelo vrijeme po svemu do cega dodju udaraju Fulcanellijevim cekicem, nego usvojeni program naturuju drugima kao nesto univerzalno i "jedino ispravno", u pocetku suptilno a onda sve agresivnije i agresivnije. A takvih sam se uzivotu, kojima je izvana osmijeh a iznutra otrov, nagledao u zivotu i po forumima jako mnogo...

Aktivirani pojedinci u kratkom roku okupe oko sebe mnogo sljedbenika jer intenzitet njihove enrgije djeluje na druge i nestabilnima do kraja uklanja (na krace ili duze staze) moc rasudjivanja... Rijetko se desi da netko sa umjetno izazvanim kundalinijem ide u neku sektu kao sljedbenik...Ako i ide, uskoro pocinje svojom energijom krciti put prema "gore".

Osobno se svako malo zapitam, da li je sve sto mi se dogadja samo dio 4D OPS programa? Da li su mi 4D OPS entiteti podigli kundalini i poigravaju se sa mnom... O tome sam vec pisao...

Akomaknemo one spoznajne obrasce o kojima sam pisao. Intuitivne dakle i duboko spoznajne, sama cinjenica da sam itekako svjestan manipulacije i da sam od ljudi sikaniran (imam 5 ljudi sa kojima kontaktiram u RL po pitanju "metafizike"a od toga iskrenog samo jednog prijatelja). Dakle, ako je reptilima bio cilj dici mi kundalini da patim, da teskom mukom dolazim do spoznaja i lekcija na duge staze, da budem sikaniran od ljudi i ismijavan, da mi energetska sranja idu preko svakog tko ima najmanju naznaku reptilskog ili demonskog u sebi, da budem sto otvoreniji prema sebi i premadrugima, da sepatim sa egom i radim kontra ega sto je vise moguce...onda svaka cast na okrenutoj psihologiji i logici koja daleko nadilazi moje rezone :)

Cesto se uhvatim da tako razmisljam...Kao sto sam napomenuo prije...Cesto se uhvatim za taj obrazac i nakon nekog vremena sam sebi ispadnem glup jer vidim da padam pod program upravo onih koji me zele sjebati...

I onda se dosta cesto pitam o voodicima, da li su to isti oni koji me manipuliraju, i svaki puta nakon kraceg ili malo duzeg perioda uvidim da se iza slojeva manipulacije krije jedna dalekoseznija sila koja se ukljuci s vreman na vrijeme, napravi svoje i ostavi me dalje da ucim svoje lekcije...Da ne govorim o kontaktima, spoznajama i infoima koje bi kasnije pronalazio po kasiopejskim transkriptima i drugim meni kredibilnim materijalima...Cinjenica je da svaki puta kada bih se oglusio na neki putokaz vodica, najebao sam,najvise zbog toga jer bi teziste manipulacije skretao na drugu, apsolutno krivu stranu...S druge strane, svaki puta kada bih neki savjet sebi protumacio kao manipulaciju, prije ili kasnije uvidio bih koliko sam vlastitom tvrdoglavoscu sebi natovario problema, a onda se ili sjetio odredjenog savjeta ili bi mi savjet jednostavno dosao na najcudnije nacine...

Recimo jednom prilikom kada bi se nasao u zivotnoj nedoumici, pred mene i zenu izadje neki klosar, pogleda nas i kaze: "cuvajte jedno drugo" i ode...Slijedecih dana to se pokazalo itekako korisno i istinito...

Ili kada sam jednom vodice pitao: "kada cu konacno u RL upoznati svoje lokalne uzurpatore". Odgovor: "jako uskoro". A meni u glavi vizija trgovine u kojoj kupujem i nekog lika koji ispred mene stoji u redu. Godinu i nesto kasnije to se stvarno dogodilo. Naravno, prije sam na odredjene nacine i kroz kojekakva iskustva dosao u "dodir" sa nekima od njih, tako sto bi ih sretao, osjecao i promatrao reakcije svojih "neprijatelja". Ili kad sam jednom bio napadnut na ulici, kroz zenu kazu vodici: "onaj lik u crnom odijelu, preko puta...taj je jedan od glavnijih". Ni zena ni ja nismo odmah vidjeli lika...Kada smo ga primijetili, ja nisam u to vjerovao. Kasnije, napravio sam pokus. Poslao sam liku svoju energiju i cekao feedback. Ako je stvarno crn, osjetit cu ga. Nakon pola sata senzacije kakve nikad ranije nisam osjetio...Trn u srcanioj cakri, crn...nesto nalik onome sto je Sjenko opisivao...I kada sam to sa sebe maknuo, poceli su ucestali napadi na mene i zenu...Dakle, mnogo je tu faktora u igri...Mnogo...

No opet, svako svoje iskustvo nanovo propitkujem i nanovo trazim uzroke. Iako opet na kraju sve dodje na ono sto sam sam odavno zakljucio,ali mozaik se cijelo vrijeme nadopunjuje i ispunjava... I kada mi onda netko kaze: nemoj ici tim putem nego sve to stavi pod tepih, dodje mi samo da se kvalitetno nasmijem na turenje tudje percepcije i tudjeg iskustva koje sa mojim ima veze kao masoni sa zidarskim alatom :)

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 7:12 pm 
Član foruma

Od kada sam napisao post imam potrebu napisati jdno svoje iskustvo od prije par godina...Ne znam zasto ali cini mi se bitno...

I razmisljam svo ovo vrijeme dali da napisem ili ne i bas kada odlucim da napisem, pocne mi vrlog u glavi i propadanje sa "transom" 4D tehnologija a zena kaze: mene neko skenira...

E pa bas cu napisati...

Pisao sam ovdje o onom usmjerenom i planiranom magijskom napadu koji je isao preko jedne osobe koja je poslana da posluzi ko monitor. Nisam pisao (ili jesam pa se ne sjecam a ne da mi se sad traziti po ovoj temi...) sto se kasnije desavalo. Kada sam onog tipa protjerao iz stana od prijatelja, pocelo je brutalno ciscenje i porast frekvencije... Ista energija koja je bila prisuttna (da ga jebesh ne mogu se sjetiti jel to bilo tu vecer ili koju vecer kasnije) vecer kada smo vidjeli hrpetinu visokih bijelih silueta, visine skoro 3 metra, kako ispunjavaju sobu (bili su u sobi ali i nisu, kao da je soba bila dio negod multidimenzionalnog prostora). Cetvero nas vidjelo je iste entitete...Porast energije...pozitivno nabijena energioja koja je bila toliko jaka da sam mislio da ce nas odnesti...I taman kad ugledam jednu siluetu kako prolazi kroz frenda, frend kaze: osjecam kako jedan prolazi kroz mene...Uglavnom...Nekoliko tjedana nakon toga...Sjedim u sobi pred kompjuterom...pola 11 cca uvecer ili kasnije i osjetim energiju poznatu oko sebe...Pogledam i vidim nekoliko tih svjetlosnih silueta kako se nadvijaju nad mene...Nikakav strah...nista...Smirenost i osjecaj kao da je to nesto najnormalnije...I pocne mi oko srca kao da mi se mnoge iglice zabijaju u srce. To su bili osjecaji kakve je tesko opisati. Nista negativno ali na cudan nacin neugodno...I taman kad me pocela lagana panika hvatati, u glavi cujem umirujuci glas: "sve je u redu. opusti se. nisi u opasnosti". Kako je glas to rekao, opustio sam se istog trena. U sobi gori grijanje. Ja mirisem i udisem cisti planinski zrak. I pocne od noznih prstiju do tjemena i opet dolje, najvise se zaustavljauci u predjelu srca...Pitam sto se dogadja. Govore da vade cipove iz mene ali da ih ne mogu sve ukloniti jer to ne bih mogao podnijeti nego da ce izvaditi samo glavne...da je najveci problem onaj koji je u samom srcu i da ce to potrajati...Trajalo je neko vrijeme a onda prestalo...

Godinama nakon toga...te iste siluete bile su prisutne kada sam svojoj zeni izjavio ljubav...POsto je ovo moderno doba pa se to danas radi preko chata :rofl , kako sam "zbacio kamen sa sebe" tako se prostor oko mene poceo puniti visokim svijetlim bicima a zena s druge strane monitora napisala: "jel ja to brijem ili vidim neke bijele siluete oko sebe a stolac bez naslona dobio je naslon?!".

Znam da ce 90 posto koji procitaju ovo protumaciti kao otmicu i twin flame programiranje...ali...morao sam jednostavno to napisati... Imam osjecaj da ce se kroz cetiri, pet dana pokazati i zasto...

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 7:16 pm 
Član foruma

Termalni, ovako mi je lakše da ti odgovorim (odgovori i mišljenja se hehehe žut)nego da stalno kvotam text, jer bi mi to uzelo vremena itd, itd... Možda ću biti malo gruba u pojašnjavanju, ali hebi ga takav mi način rada sa poznavaocima i znalcima...ostalima, obično gledam kroz prste...
-------
Znak, meni ti je 6 godina kristalno jasno sta se dogadja i zasto se dogadja. Jedino mi nije jasno zasto drugi ljudi misle da je ono sto se mora proci u stvari nesto negativno... Pa se nude razne metode i razni carobni stapici koji ce to izlijeciti, od ciscenja prostora, ciscenja sebe, reikija, preporadjanja, Simbada itd. Cinjenica je da carobni stapici ne postoje.

Uopšte ne mislim da put buđenja i kompletan tok buđenja iliti aktivacije mora biti lagan proces i da je u velikom broju slučajeva kad se utvrde početni simptome na nama da izaberemo na koji način će on ići i teći tj. lakšim ili težim načinom. Za tebe možda zvuči nevjerovatno, ali neki su ipak otkrili čarobne štapiće kojima su prije svega pomogli sebi, a potom i nekim drugim i naravno kao takvi imaju svoju istinu koja je vrlo stvarna i realna.

Postoje metode koje mogu olaksati ali skroz nesto maknuti, u nasoj 3D stvarnosti gdje smo okupirani stvarima od kojih vecinu mozemo samo nazirati, moze biti jedino produkt razmisljanja na nivou klasicnog guru obrasca

To je davno apsolvirano. Između situacije da dobijem 10 golova ja ću izabrati onu u kojoj mogu dobiti dva, a koliko vidim ti se opako trudiš da dobiješ svih deset golova i o tome još otvoriš temu plašeći neke nove naivne dušice i pokušavaš im ugraditi čip na čip o -životu u 3D kao vrsti nemoguće misije

A guru obrazac je nesto sto sa mojim nacinom razmisljanja nema mnogo veze. Sa odredjenim programima i ego tripom - itekako.Dobro pa si ipak priznao da te tvoj ego još uvijek dere u toj priči kao hahaha početnog početnika

Ono sto sam prije napisao...kada se stvari dogadjaju osobama ali na razini matriksa, onda te osobe mogu na razini matriksa na stvari djelovati usvojenim paradigmama. Kada se stvari desavaju tako da iskacu iz matriksa (govorim o napadima i ostalom na individualnoj ravnini), onda je to jedan potpuno drugacija prica.

Mislim da ti imaš problem u oba slučaja i na razini matrixa (tu babu o kojoj si pričao još uvijek doživljavaš kao ogroman problem), a i na nekim drugim nivoima.
Mislis da sam sve ove godine od kada mi se dogodila kundalini aktivacija samo cekao i gledao u jednu tocku a onda napravio Simbad i obratio se prisutnima?
Naravno da tako ne mislim, već si nam sve objasnio šta znaš i umiješ, ali od toga Termalni izgleda da si imao slabu korist, pa vjerovatno zbog svog neuspjeha ne vjeruješ u tuđe uspjehe.Mada ja lično mislim da je istinski uzrok sasvim nešto drugo i kratko sam ti ga napomenula u mojim uvodnim postovima na ovoj temi. Od ,,znanja,, i konstruktivne rasprave od 13 i nešto stranica ja lično nisam ništa naučila što već nisam znala, nego sam samo imala osjećaj da kroz svoje postove umijesto konstruktivnog buđenja ljudi na forumu i ostalo, širiš strah i paniku zbog proklamovanja beznadežnog izlaska iz jedne mučne, ali ipak sasvim obične i uobičajene 3D postavke, iliti opisa ličnog života i onoga što ti se usput dešava kroz stalne napade i praćenja svaki dan
Bavio sam se ja u zivotu svim i svacim i znam kako su stvari djelovale na mene prije aktivacije a kako poslije. Nakon aktivacije, mnoge stvari dodju super kao kolateralna sredstva za olaksavanje, ali sve je to varljivo i na kratke staze. Provjereno x puta iz vlastitog iskustva i iskustva mnogih ovdje.Nakon iznenadne i totalne aktivacije ljudi obično završe kao osobe koje boluju od šizofrenije ili biopolarnih pporemećaja šizoidnog karaktera. Kad se to desi na taj način takve osobe nisu u mogućnosti nastaviti neko smisleno istraživanje, a kamoli nekakvo pravilno učenje o nevidljivim stvarima.Ovi dalji pokazatelji ili simptomi govore da se tebi nije desila nikakva trenutna i jaka aktivacija o kojoj pričaš a koja doista u stvarnosti postoji.

Interesantno, kada ti odgovaram u glavi mi se javlja potpuno ista slika i iste senzacije koje su mi se javljale kada sam ti odgovarao prije par tjedana, a slike i senzacije nisu definitivno moje

Sa kim god razgovaramo na bilo koji način vršimo i razmjenu energije koju senzibilci osjećaju ovako ili onako. Nemoguće da ovaj dio nisi već davno spoznao. Znači nije sve u reptilima i gmazovima.Inače, postoje ljudi koje ja nazivam astralni hipohondri, tj. kad neko priča o bolesti oni već imaju sve simptome te bolesti.Takvima se ne preporučuje odlazak u bolnice i ambulante, dok se ne pozabave svojom hipohondrijom.
Zadnih 6 godina pisao sam o kundaliniju na mnogim temama diljem neta i iskreno, nigdje nije dovelo. Oni malobrojni koji su to dozivjeli slozili su se sa mnom, drugi se nisu slozili, treci su pisali romane iz kojih se nije vidjela niti trunka individualne spoznaje (vec spoznaja na kolektivnoj energetskoj razini)...
Mislim da li ti stvarno misliš da si jedini stvarno spoznao neke stvari i da bi neko trebao da te ubijedi u to, dok ti u biti ne želiš skinuti sunčane naočale koje nosiš po mraku . Vidiš u susretu sa takvima meni to uopšte nije konstruktivna diskusija, nego hebena krađa energije kao i mnogim drugim
Pantelija je ovdje dobro pisao o kundaliniju:

viewtopic.php?t=1760

Žao mi je ali ne čitam Pantelijinu stranicu...

Ja sam na jednom drugom mjestu prije par godina pisao: "Ðabe ti vede, đabe ti sanskrti, đabe ti sva literatura ovoga svijeta - ako nisi iskusio, ne znas. Zmija / zmaj / reptil / orao / lav...to je sve samo simbolika. Ono sto kundalini radi je da u potpunosti otvara sve centre, tako da nije cudo sto ljudi lude kada im se pocne otvarati srcana cakra, na sto vecina nije nikako spremna. Energija u nama, koja se manifestira na fizicki nacin (tjelesno) kao i na nefizicki nacin (misaono, osjecajno), tjera covjeka da cijelo vrijeme bude suocen sa samim sobom.
Ali i da POBIJEDI prije svega SEBE, pa tek onda može ići dalje. Ovaj dio mnogi poznavaoci preskoče i baziraju se na priču o reptilima, gmazovima i ostalom jer hebi ga tako se lakše nađe opravdanje za sve ono što na čemu ustvari treba da poradimo prije svega na sebi
Oni koji imaju majstorski stupanj reikija mogli bi naslucivati o cemu se ovdje radi. No, sve tehnike, svi "stupnjevi" svi praktikumi tipa: "e meni se digao kundalini na pola minute i bio sam u potpunoj nirvani (i slicni bullshitevi)", su samo blagi i blijedi supstituti prema dizanju kundalini energije (negdje opisane i kao stanje shaumbre)
Nemoj zaboraviti da su dobivanjem majstorskog stupnja neki samo svom egu kupili igračku.Onaj ko nemože kontrolisati svoj kanal, prijemnik ili antenu i koristiti ga u korisne svrhe, a ne svrhe EGA bolje da ga nikada nisu ni otvarali i čačkali sa njim i po njemu.Pravi majstor kad daje inicijaciju i uvodi u majstorski bi to trebao vidjeti, a ne pasti na praktikantovu i poznavaočevu priču i lovu.Lično zbog toga sam i sama imala okršaj sa par njih koji su se sami razvikali, jer su nakon majstorskog i raznih majstorija došli da ih ja očistim i hehehe, popravim im životne nedaće u koje su zaglibili i zaglavili kao poznavaoci i znalci
Dalje, centar kundalini energije nije u sakralnoj cakri (sto je ocita manipulacija od strane Babilonskog Bratstva da nas se drzi zatocene u neznanju), vec u srcanoj cakri (osmica koja ima nexus u sredisnjem dijelu prsa - sto asocira na zmiju). Zato, "na valovima kundalinija" moze "surfati" samo osvjesteni altruist, dok svi oni "magovi" i sa druge strane "new age gurui" mogu krasno krenuti u jednom smjeru prema ludilu ili fizickoj smrti (ima i toga). Da rezimiram...nitko ne moze pricati o necemu sto sam nije iskusio; u ovom slucaju, kundalini nije nesto sto se "jednom iskusi", vec nesto sto se opetovano i opetovano, iskusava svaki dan.
Sa ovime se slažem da proces buđenja ili aktivacije nije tren, sekunda, momenat nego traje čitav život. Oni koji ovaj dio nisu dovoljno shvatili znaju dugo ostati na nekoj MRTVOJ TAČCI u tom procesu i doživjeti razne zbunjoze, a bogami i ogromnu količinu napada, jer sve zavisi da li će neko iz te tačke izaći i biti otkočen malim guranjem tj. manjim doživljajem napada ili nekim jakim oblikom tipa šutiranja u dupe
Prvi post koji sam napisao par mjeseci nakon kundalini aktivacije jos uvijek odrazava moje misljenje u vezi toga. A proslo je vise od 6 godina, barem 100 ljudi me upozoravalo na "pucanje", od tarot majstora, joga majstora, magicara, reikista, tantrista, kojekavnih ezoterika pa do ufo / alien agenda proucavatelja... Nudilo mi se tisuce tehnike od kojih sam isprobao na desetke i sve je bilo kratkog zamaha...I kada bi radio sam i kada bi radio sa drugima... Tako da...cijenim misljenje ali ne prihvacam nikakve docirajuce i patronizirajuce savjete, pogotovo one sa univerzalno/finalnim prizvukom...
kao što rekoh to se kod tebe već davno dalo primjetiti da ti ne želiš izaći iz toga, jer izgleda da ti bolje odgovara vibriranje ili životarenje u nižim ili negativnim frekfencijama od 3D pa nadalje. Vidiš neki nisu tako htjeli i to ne znači da čarobni štapići ne postoje.Drago mi je da si priznao neke stvari koje sam skontala već u uvodnim postovima tvoje hehe tvoje konstruktivne rasprave da imaju kuhari koji prave supu od tri začina i oni od 15 začina, i da se iza toga krije ego pa potom ,,znanje i pamet,, od kojih niti ta, a bogami niti druge osobe nemaju nikakvu korist osim širenja straha i ostalih hipohondrijskih efekata
Simbad je super stvar jer olaksava i pomaze...Reiki takodjer...Iako je reiki kanal koji se itekako moze koristiti za manipulaciju...i to ne samo onih friskih nego i onih "koji ga imaju inkarnacijama"
To nam i jest zadatak u 3D da kad baratamo sa nekim stvarčicama tipa kanala, prijemnika oliti hahaha antene pazimo kako baratamo sa tim, jer štete doista mogu biti nemjerljive. Znači nije sve za svakog. Kad ne znaš posao sam obrati se onima koji znaju
Ali kao sto rekoh, pravi carobni stapic je (samo) promatranje i trud da se ostane budan sto dulje vrijeme (ili da se tome tezi). I tu nikakvi kozmicki anestetici ni analgetici ne mogu prikriti da je najbolniji proces od svih zadrzavati pozornost na mnogim stvarima istovremeno a pri tome ostati sto vise sa nogama na zemlji (ne u matriksu, sto ljudi cesto brkaju, nego na zemlji).
Jest, ali od toga ne treba praviti niti širiti paranoju niti astralnu hipohondriju. Znači kad ja radim ljude i izađem na ulicu ili u kafić na kafu ja trebam i dalje držati antenu upaljenu i gledati jeli konobar koji mi je donio kafu ima kakvo ličnog pratica hehe gmaza uz sebe. Ili odlučim otići na pijacu kupiti krompira i dok kupujem hebeni krompir dozvoliti da mi antena skenira prodavačicu jeli ima neki talisman uz sebe npr. za bolji posao i iz tog razloga sam privučena da baš kod dotične idem ja i ostali kupiti kropmpir.
A tek kad covjek pocinje raditi na pozornosti i kada udje u drugu pozornost, uvidi da su neke stvari mnogo gore i mnogo mucnije nego sto se ikada nadao, jer varljive stvari na koje obracamo pozornost, kao sto rece Don Huan, tu istu pozornost mogu nam iskoristavati i krasti. No, to je itekako dobar znak da od toga ne da se treba bjezati ili to negirati, nego uroniti u / kroz to i prijeci taj proces.
To sam objasnila u jednom postu u temi o reikiju, šta se dešava poslije inicijacija. Zbog otvaranja i sinhronizovanja kanala, a samim tim i percepcije neko nakon inicijacije vidi Marsovsku ledinu, a neko lijep pejzaž i to nije do reikija niti aktivacije na bilo koji drugi način (tehnika-pristup) nego je to hebeni signal za skeniranje prvo sebe i svih svojih programa, o egu da ne pričam, pa tek onda izlazak i baratanje sa nekim drugim stvarima. Zbog znanja o tome Termalni ne vidim zašto nisi nešto poduzeo u vezi toga, nego izgleda da je u pitanju smišljanje scenarija i kratkke fabule za roman o babi i babljim entitetima
Realno gledano, u 3D (iako se vrtimo u krug, ali bitno je napomenuti ako treba svaki dan iznova)
da osvjescavanje ne znaci cilj nego proces...Oni koji misle da su na cilju ili da su imuni na bilo kakve manipulacije debelo se samozavaravaju. Postoje oni koji su iskusniji i objektivniji ali nitko nije imun na manipulacije i na agende iz visih denziteta, pa cak ni "visokoprosvjeceni jogiji" :wink: Kad se odtgnes od neke paradigme ili strukture, to si veca prijetnja. Niko ne napada nikog jer je ovaj slab, nego zato sto predstavlja potencijalnu opasnost. A smatram iskreno da smo Valjda, Lampa, Sjenko, Heretic, Promatrac, ja i mnogi drugi koji imamo opetovane senzacije na razini OPS manipulacije, opasnost za OPS entitete, i OP entitete; i da nikakva "iskustva sa usvojenim energetskim sistemima" po sebi nisu niti definitivna zastita niti temelj za "nadilazenjem OPS snaga", nego cisti proizvod new age paradigmi na granici samozavaravanja, iluzije i programa plasiranih iz kontrolorske kuhinje.
Neki koji su ulazili u neke stvari su ovo znali od početka, tj. da je rad na sebi konstantan sve dok smo živi i da će u skladu sa tim biti i razni neki novi napadi. Zašto??? Život u 3D je skup lekcija i učenja koje mogu da se odigravaju na sasvim neki drugi način osim niskofrekfentnog vibriranja i širenja straha i panike, jer valjda smo dosada skontali ko primjenjuje takav način rada i ko biva osvješćivanja

Itd,itd,itd.... :love11:

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 7:56 pm 
Član foruma

=D> Vise postujem jedan ovakav iskren u glavu post nego 100 nedorecenih postova...

Moje misljenje je slijedece: Hipohondrija je jedan obrazac koji sam na zalost porodicno naslijedio od djeda sa kojime sam bio vrlo blizak. To je nesto sto sam podsjesno pokupio jos u najranijem djetinjstvu i ne negiram da u odredjenim aspektima nema odraza na mene ili da me ne koci ili zamagljuje vizir...

Za sirenje paranoje i straha se ne slazem...Oni koji su iskusniji od mene nece na moje pisanje i iskustva obracati neku pozornost. Oni koji su manje iskusni ionako prate cijeli forum a na cijelom forumu ima, kako ti kazes, mnogo tema za "sirenje straha". Dakle, ko voli nek izvoli. Ne vidim da to ovdje ikome smeta...Stavise, mnogi ovdje dijelimo konkretna iskustva i to ne samo na forumu nego kontaktiramo i izvan njega. Ako nekome smeta mozda malo intimniji oblik interakcije, trebao/la bi se zapitati sto mu to konkretno smeta.

Ono za "postavljanje cipa na cip" je smijesno i nerealno, poput "sirenja straha i panike" jer bi onda mnoge udarne teme na forumu trebale biti etiketirane kao "siritelji panike"...Dakle...ne
stoji...

Kad vec otvoreno pricamo (sto i je poanta svega ovoga) ja kod tebe vidim isti problem kao kod Arwen...Cijenim i godine i iskutvo...I tu prica staje...A radis upravo ono sto pokusavas reci meni...Vidim tu jedno ogledalo. Dakle, iza te prijekcije vidim jedno suptilno samozadovoljstvo svojim postignucima i guruidalni obrazac koji svom silom pokusava ostati prikriven. Citajuci tvoje postove odmah sam uvidio da se iza "visokih savjeta" (nerijetko patronizirajucih) krije odredjena kolicina "majstorstva", kojom se pokusava postci suprotan efekt "mojemu", a to nije "sirenje straha" nego ubjedjivanje sebe i drugih da kolektivnim (ekspandiranim u trendu sa modernim strujanjima) matrix vizirom, gdje si malo gore pa malo dolje pa malo gore pa malo dolje (ne znam kollko + i - daju u matematici :) ), pokusavas ukalupiti sve stvari cija direktna iskustva nisi imala. Taj obrazac je izrazito prisutan kod osoba 50+, koji su odrastali na e(G)zoterijskoj literaturi u 70-im i 80-im godinama bivse Juge, polazili sve zive i nezive "Istocne" kurseve i inicijacije i tekar kasnije u svoja primarna znanja infiltrirali teorije o vanzemaljcima i modernije okultne teorije...Nisi jedina... Znam mnogo "Znakova", i u stvarnom zivotu i na forumima...Razliciti ljudi...isti pattern...Opet kazem...postujem godine i iskutvo...i tu prica staje.

Kad dolazimo do iskustva...suzdrzanost od isticanja vlastitih iskustava a istovremeno strahovita teznja da ukazuje na propuste u tudjim iskustvimameni je vrlo jasan znak da osoba nesto prikriva. Drugima ili sebi...sasvim je nebitno...

Forum je meni preslika zivota i ne vidim recimo razlog da ovdje budem ista drugaciji nego da sa istim ljudima sa kojima ovdje komuniciram sjedim negdje na kavi i pricam...

Prica o mojoj babi mozda i je sapunica, ali ne vidim razlog zasto bi to nekoga trebalo smetati...Iz tudjeg iskustva najbolje je izvuci neke djelove ako netko ima slicno iskustvo...A ako neko zazire od toga, to govori vise o toj osobi i njenim mehanizmima nego o meni...Bar ja tako gledam na to...Da mi je do suhoparne interakcije, ne bih zasigurno bio ovdje, vec na hrpi drugih foruma (sa kojih sam ionako otisao zbog plastike, maski i hipokrizije). Posto sam ja, kako kazes "nemocan" pred jednim tako "mizernim" problemom, hajde dodji do nas u goste na jedno mjesec dana pa mi pokazi direktno iskustvom kako se to radi (jer vidim da je to nesto sto si doktorirala), a ja cu onda reci ako ce djelovati: Znak, ne da si u pravu nego si u PRAVU i imas moje postovanje odavde do Oriona (i natrag)... :) Znas, bilo je puno onih koji su jakli u davanju savjeta drugima,a kada bi dosli k meni nakon par puta rekli: stari, ovo je sociopat za ludnicu...nema tu lijeka...Ali ako ti mozes sto drugi nisu mogli i ne mogu...pa moram te zapitati: "pa gdje si, for god`s sake, cijeli moj zivot"? :mrgreen:

Ono da nije sve u reptilima...Pa naravno...Pa upravo sam ja to tebi napisao kada si cijelu raspravu prije pokusavala svesti na kombinaciju abdukcija i new age samodostatnosti...Iskreno...

Meni je drago procitati kritiku nekog tko kritizira ljude koji su, recimo razgovarali o tome kako su proveli ljeto, ali kad ta ista osoba govori i o svom dozivljaju ljeta... U suprotnom, za sve to postoji samo jedan jedini izraz - kurcenje (bilo ono suptilno ili ne, vidljivo vise ili manje); i to ono bez pokrica. A pokrica ne vidim.Neki mozda i padaju na "komentare sa visoka", kratke, proracunate i odmjerene. Ja ne...

U krajnjem slucaju...I ako si potpuno u pravu...A ja potpuno u krivu...Ti si sve to prosla...Ti to sve znas...Imas kontrolu nad tim...Ja nisam prosao, ne znam i nema kontrolu nad tim...pa pusti onda...Ti pricas a ja te ne kuzim...vrtim se u krug i jos vjerojatno podsvjeno uzivam u tome...cemu gubiti energiju na mene...i vrijeme? :)

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 9:59 pm 
Moderator

Mali ljudi koji su mi došli u život na skrb dok to sami ne budu sposobni za sebe činiti, naučili su me o meni gotovo sve što znam, kad smo već kod dijeljenja svojih osobnih iskustava Bato.

Naučili su me i tehnici samopromatranja u trenutnom okruženju. Kad su bili posve friški, s ciljem da ih upoznam sa svijetom oko njih, gdje god bi se nalazili naglas bi im objašnjavao što nas okružuje služeći se riječima i pojmovima kojima se ljudi našeg okruženja služe. Činio bih to uvijek u realnom vremenu, u sadašnjem trenutku.

Bitno mi je bilo i održavanje pozitivne afirmacije tokom razgovora kao i istinitost sadržaja. Naprimjer, ako bih htio da malac prestane bacati slinavu dudu iz usta u pješčanik u parku i to mu tako formulirao " ne bacati dudu", ne bih ništa postigao doli upravo to što sam pokušao spriječiti. Sinak je već otprije kužio "bacanje" i "duda", ono "ne" mu je bilo beskorisno. Obzirom da nije znao slova, pojmove je vezao uz slike, u slikama nema prekriženog znaka za bacanje dude, ima samo bacanje i duda, i on bi s oduševljenjem prihvatio naredbu i bacio dudu u pijesak još žešče. Na moju ljutnju reagirao bi totalnom zbunjolom.

Kad bih malo zastao i pogledao situaciju onako sa strane, skužio bih da ustvari nije istina da ja želim da on prestane bacati dudu, to je negativna afirmacija ili pogled na život ili magija, ja ustvari želim da duda ostane u slinavim ustima, i kad bih izdao takvu naredbu "cuclaj dudu", malac bi i tu slikovnu radnju zdušno obavio.

Kasnije ili paraleno, sam to počeo primjenjivati i na vlastitom unutarnjem djetetu. Ako me razmeš Termalni.
U sadašnjem trenutku pozitivnim afirmacijama objašnjavao bih mu što vidim i doživljavam trudeći se biti istinit i onako malo sa strane.

To se može do neke mjere (jer izostane momentum sadašnjosti) i čitanjem svojih vlastitih postova na forumu kao da ih je tebi pisao netko drugi. Svašta se tu da saznat o sebi.

Samo za to treba nakratko prestat pisati. Bar je takvo moje iskustvo. S forumom i djecom.

A tada se, kad smo već kod vlastitih iskustava, a i da ostanem :ontopic:, može i afirmirati sebe-dijete na nevidljivost za, iliti sposobnost izbjegavanja napada umjesto podešavanja života na matrix-frekvenciju borbe kroz napad i obranu.

Poz

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 10:02 pm 
Član foruma

Krivo me se shvatilo u jednom dijelu... "Da ima veze sa ego tripom i programima - OPCENITO- ima"...ali ionako svak sebi tumaci kako mu pase :)

Ionako je tapsanje drugih po glavi tapsanje (od strane) vlastite podsvjesti da nam ukaze na nesto :D

Evo, ja mislim da imam vise iskustva i da sam na visem stupnju nego 90 posto ljudi sa ovoga foruma i da 90 posto ljudi jos nije ni zivotima blizu moga duhovnoga stupnja :mrgreen: Sad se osjecam dobro i sad kad sam svima sve rekao, mogu pisati dalje, olaksan :angel4:

Slazem se da treba biti itekako oprezan sa vlastitom energijom, ali gledati na to kako ce necije pisanje utjecati na nekog drugog...k`mon...ajmoonda svi pisati o "whisful thinkingu", kako smo svi "jedno" i kako je ovo sve samo blijeda iluzija koja se moze nadici ako se covjek samo malo potrudi :thumbup: Hell yeah :glasses7: A zatim cemo si davati fajfove naguzeni dok nam kradu energiju, napadaju nas tehnologijama i entitetima i guraju nam u dupe sonde sa prijanjajucim zavrsecima :angel4: Cujem da imaju nove modele :blob:

I da ni slucajno ne sirimo paranoju jer stvari nisu onakve kakvima se predstavljaju...To su samo male sitne prepreke iza kojih se prostire prostranstvo jednoroga i pegazza :thumbup:

Zivo me interesira sto ce "ascendirani" reci kada uskoro pocnu ljudima padati maske sa lica i kada ce se vidjeti njihov primaran oblik, koji je daleko od ljudskog?! I kada ce uskoro doci do rata kakvoga Zemlja nije do sada vidjela...Nadam se da ce biti toliko iznad toga da ce govoriti ljudima: "hajde, kakav rat se vodi...to su sve samo posljedice nasih strahova koje osjecaju pocetnici na stazi..." :angel4:

:thumbup: :toothy2:

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 10:07 pm 
Član foruma

Pomalo sam zbunjena....
Voljela bih da mi neko pojasni:
A KO TO NAMA KRADE ENERGIJU?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.