Sada je: ned maj 04, 2025 12:02 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pojacana kradja energije
PostPostano: pon jul 23, 2012 11:10 am 
Član foruma

Direktna reptilska tehnologija...Udara i pokusava mi probiti energetsko polje...Krunska bridi i ko da mi je na glavu nejko stavio kacigetinu a R kompleks ko da dvije ruke snazno drze...

Palo mi je na pamet maloprije da se na par dana ili tjedana maknem sa foruma, ali istovremeno znam kome ce to ici u korist, pa cu ih zajebat i biti jos direktniji :thumbup:

Lampa, sigurna da je u pitanju 5D entitet?

Heretic ja ja smo imali neke uvide neki dan da se aktivirao reptilski emperor glavom i bradom, a odaziva se na ime Bal, koji je direktno zaduzen za Olimpijadu i nstovremeno i za sabotiranje onih koji vide iz kog smjera vjetar puse...U pitanju je navodno visedenzitetski entitet koji moze prebivati od 4D do 6D i mijenjati oblik i formu. Zabrij ili ne, dobro je imati ovakve infoe negdje u ladici i s vremena ne vrijeme provjetriti i pogledati da li je ipak samo zabrij ili nesto vise...

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 11:50 am 
Član foruma

@Valjda

Ovdje sam gdje Nisam (spavam),
ali sam spreman da si napravim kokice i pogledam finale :)
Zarez mi je zeznuo koncepciju posta.
I ti napadi od prije su podjednako išli kroz mene kao da bilo tko ko izvršava napad zna točno gdje i kako udariti.
Humor mi je došao kao lijek, na onu radost što su udarali vratio sam šalom tako da umjesto izljeva neg emocija dobiju brokule :)

Tajna je došla kao super knjiga, nakon sto je pročitaš i poberes sta ti treba baciš u kantu pa se oduševis remakeom od Termalnog Bate :D
Naravno trebalo je da prodje bar godina do novog izdanja..

Prijatelji drži te se i budite budni koliko god možete..
Pišite, jer u zdanje vrijeme se puno toga reklo...

Hvala svima!!

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 12:28 pm 
Član foruma

Citat:
Palo mi je na pamet maloprije da se na par dana ili tjedana maknem sa foruma, ali istovremeno znam kome ce to ici u korist, pa cu ih zajebat i biti jos direktniji :thumbup:

:toothy2:

Što se napada tiče ako primetiš da nešto smrdi kroz mene udri stoku, nemoj da me štediš :twisted:

@Toner

I odstupalo je "Nisam" kad sam čitao tvoj post, no jbg. Reko za svaki slučaj. Iz svega što si do sada napisao na ovom forumu je jasno? vidljivo gde si, trebao sam to uzeti u obzir kad sam ti odgovarao. Hvala i tebi :thumbup:

:love3: :occasion5:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 12:51 pm 
Član foruma

Nema predaje a ni zarobljenika!!!

Ajmo se svi zajedno nekima najebat majke.

http://www.youtube.com/watch?v=YzYgdP2mi_8 :king: :rofl :rofl :rofl :rofl

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 1:07 pm 
Član foruma

ghost je napisao/la:
Nema predaje a ni zarobljenika!!!

Ajmo se svi zajedno nekima najebat majke.

http://www.youtube.com/watch?v=YzYgdP2mi_8 :king: :rofl :rofl :rofl :rofl

:thumbup:

:occasion5:

:love8:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 1:57 pm 
Član foruma

Situacija definitivno postaje šokistična,hahaha...preorginalno za njihove stupice, od sad ih samo narodnjakom gađati u glavu... :rofl =D> :love11: :occasion5:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 1:59 pm 
Član foruma

pardon, osim glave drito narodnjakom u po tehnologijske sklopke... :rotfl:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 2:31 pm 
Član foruma

bitno je da su koncepcija i stereotip pali. Promjeniš ritam na neočekivano.
Vidite da ste se trgnuli? Novi početak.Nova pravila. Domaći teren.

Sad smo mi na redu.

Evo za početak----http://www.youtube.com/watch?v=gOUlYxTgHbY
pa onda--http://www.youtube.com/watch?v=qVtFzbJe9os&feature=related

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 2:41 pm 
Član foruma

Otkrio sam savrsen glazbeni klasik za tjeranje vanzemaljaca: harmonikom apsolutnom nebulozom :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI

"Da li mi se samo snilo, il se stvarno dogodilo, doslo momce iz svemira, da me mazi da me dira - Vanzemaljac, pravi je muskarac"

:rofl

Sad bi na nekim hard core zavjerenickim mjestima rekli: svi oni na spotu znaju pravu istinu o vanzemaljcima, samo se prave da ne znaju :angel4:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 2:56 pm 
Član foruma

Trebalo je pisati: harmonikom i apsolutnom nebulozom :D

Domaci teren i samo okrenemo plocu... Idemo mi programirati njih... Nas 5, 7 kreiramo egregora i svaki svog elementala i nabrijemo svaki elemental sa kontradiktornim porukama van uma i razuma a egregor formiramo kao ogromnu livadicu punu cvjetica, maslacaka i leptirica, malih zecica i sarenih sumskih stvorenja koje ispunjavaju tri želje...i zatim odaberemo jednu reptilcinu i nakacimo mu sve to :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 3:24 pm 
Član foruma

Mora da je to ova!

http://www.youtube.com/watch?v=e0-lpsACsOM

već vidim hiperdimenzionalni vanzemljački ljubavni troug...ikosahedron.

Mitre ...paaa uz malo promena ritmike, par technical death rifova ...moglo bi se nešto izvesti, da zadovolji sve ukuse pa čak i pomije :toothy2: će da bude UnderGrand prodakšn da nam i Horor Biške pozavidi :notworthy: :rofl

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 4:19 pm 
Član foruma

Zeeemljane, jaaarane....zem,zem,zem :love11: :rofl : skroz sam zaboravila na ovu pjesmu i RAMBA A. :love3:
Valjda, ova himna-raspršivač je još bolja od predhodne ... gitara prikopčana na infuzijuuu...:rofl :occasion5:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 4:24 pm 
Moderator

Nemojte se zajebavati! :evil3:

:ontopic:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 5:06 pm 
Član foruma

:-# :-# :-#

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 5:08 pm 
Član foruma

Evo- čovjek malo legne popodne i gle šta djeca naprave. Ma ne smiješ oka zaklopit.

Dok ne nađemo pravu utvaru protivu entiteta šaljem moju ženu.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 5:12 pm 
Član foruma

gdje je, ne vidim ju :?: :?: :?:

Ajd odo ja da prilegnem, umori se smijajuci :rofl

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 5:59 pm 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:

Lampa, sigurna da je u pitanju 5D entitet?

Heretic ja ja smo imali neke uvide neki dan da se aktivirao reptilski emperor glavom i bradom, a odaziva se na ime Bal, koji je direktno zaduzen za Olimpijadu i nstovremeno i za sabotiranje onih koji vide iz kog smjera vjetar puse...U pitanju je navodno visedenzitetski entitet koji moze prebivati od 4D do 6D i mijenjati oblik i formu. Zabrij ili ne, dobro je imati ovakve infoe negdje u ladici i s vremena ne vrijeme provjetriti i pogledati da li je ipak samo zabrij ili nesto vise...

Dobro kaže ghost, za nekoliko sati svi su se naelektrizirali k'o da idu na duracell, hehe. Što je po meni odlična stvar. :thumbup:

Naravno da nisam sigurna da je 5D, nije mi vizitku ostavio. Povremeno sam imala napade s 5D razine od jednog gada koji je jači od ostale gamadi. Kad usporedim snagu prethodnih napada i ovog, ova energija je definitivno 5D, užasna je i prodorna, k'o solna kiselina. Buši rupe gdje stigne. Nekako nemam osjećaj da je 6D jer ga nazirem, ima neku osobnost, individualac je ali djeluje pomoću tehnologije. Ovo je umjetna frekvencija, ubojita. Na 6D očekujem depersonalizirane misaone forme, premda nemam pojma kako to može izgledati. No tko zna, a nije ni važno s kojeg kata stiže. Najvažnije u priči, kako je gore negdje rečeno, je neočekivani zaokret i promjena ponašanja forumaša.

Ne pratim Olimpijadu i ne mogu reći da li cijela priča ima s time veze, no osjećam da su jako pojačali djelovanje. I zašto baš u ovo vrijeme? Zanima me čime će to rezultirati: većim brojem umrlih staraca, prometnih nesreća u kojima ginu mladi, psihopatskih oružanih napada i masovnih ubojstava, suicida ili nečeg trećeg.

Ne znam da li sam već spominjala ovdje ili ne, neka moderatori izbrišu ako se ponavljam.
Suša na Mediteranu i poplave u unutrašnjosti imaju direktnog utjecaja na poljoprivredu. Obje nepogode uništavaju proizvodnju što će dovesti do porasta cijena hrane na jesen. U ovakvim uvjetima mogu preživjeti jedino proizvođači koji imaju navodnjavanje i riješen sustav odvodnje oborinskih voda. U RH je ukupno ispod 1% navodnjavanih poljoprivednih površina, pa sad vidite kakvi su nam kapaciteti za proizvodnju hrane, a onaj tko kontrolira hranu - kontrolira narod, odnosno, državu.

Osobno me boli špaga za državu jer je već odavno u njihovim šapama, no narod je taj koji će nagrabusiti, pogotovo budu li slušali upute s viših državnih razina. Država nas ne može zaštiti od elementarnih nepogoda niti osigurati prehranu stanovništva. Ono što nisam napomenula je da su upravo suše i poplave orkestrirane s namjerom uništavanja malih proizvođača i individualnih uzgajivača za obiteljske potrebe. Također očekujem snažnu zimu koja će onemogućiti poljoprivredne radove kako u unutrašnjosti tako i na moru.

Sve ovo se ne odnosi samo na našu malu nitkozemsku nego na sve zemlje u paketu srednje, južne i jugoistočne europe (ne zaslužuje veliko slovo).

Pa, eto, neka svatko postupi prema svojoj savjesti i mogućnostima.
:glasses7:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 6:31 pm 
Član foruma

Nisam ni primetio kad me je preuzela inercija i započela škripa nepodmazanih programa :occasion5: Odo sad da dubim na glavi il bildujem trepavice.

Jeste, promenilo se nešto u vazduhu. Dunula malo promaja, 90 % sam bolje nego jutros. :thumbup:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 7:05 pm 
Član foruma

Lampa samo lampaj (svijetli) :thumbup:

A fore tipa suša/ kiša su najbolji način da te niko ne može zaštitit od kredita i uvlačenja u još veće ropstvo a sve u vidu humanitarne pomoći. A i naši potkupljeni političari potpuno čisti.

To nam i treba kad se samo 1% sjetio kako da se zaštiti od tih stvari. A zemlja se obrađuje 6 milenijuma unazad. Bogu za plakat.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 7:51 pm 
Član foruma

slika

Backyard Solutions Ultd :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.