Termalni Bata je napisao/la:
Palo mi je na pamet maloprije da se na par dana ili tjedana maknem sa foruma, ali istovremeno znam kome ce to ici u korist, pa cu ih zajebat i biti jos direktniji
Lampa, sigurna da je u pitanju 5D entitet?
Heretic ja ja smo imali neke uvide neki dan da se aktivirao reptilski emperor glavom i bradom, a odaziva se na ime Bal, koji je direktno zaduzen za Olimpijadu i nstovremeno i za sabotiranje onih koji vide iz kog smjera vjetar puse...U pitanju je navodno visedenzitetski entitet koji moze prebivati od 4D do 6D i mijenjati oblik i formu. Zabrij ili ne, dobro je imati ovakve infoe negdje u ladici i s vremena ne vrijeme provjetriti i pogledati da li je ipak samo zabrij ili nesto vise...
Dobro kaže ghost, za nekoliko sati svi su se naelektrizirali k'o da idu na duracell, hehe. Što je po meni odlična stvar.
Naravno da nisam sigurna da je 5D, nije mi vizitku ostavio. Povremeno sam imala napade s 5D razine od jednog gada koji je jači od ostale gamadi. Kad usporedim snagu prethodnih napada i ovog, ova energija je definitivno 5D, užasna je i prodorna, k'o solna kiselina. Buši rupe gdje stigne. Nekako nemam osjećaj da je 6D jer ga nazirem, ima neku osobnost, individualac je ali djeluje pomoću tehnologije. Ovo je umjetna frekvencija, ubojita. Na 6D očekujem depersonalizirane misaone forme, premda nemam pojma kako to može izgledati. No tko zna, a nije ni važno s kojeg kata stiže. Najvažnije u priči, kako je gore negdje rečeno, je neočekivani zaokret i promjena ponašanja forumaša.
Ne pratim Olimpijadu i ne mogu reći da li cijela priča ima s time veze, no osjećam da su jako pojačali djelovanje. I zašto baš u ovo vrijeme? Zanima me čime će to rezultirati: većim brojem umrlih staraca, prometnih nesreća u kojima ginu mladi, psihopatskih oružanih napada i masovnih ubojstava, suicida ili nečeg trećeg.
Ne znam da li sam već spominjala ovdje ili ne, neka moderatori izbrišu ako se ponavljam.
Suša na Mediteranu i poplave u unutrašnjosti imaju direktnog utjecaja na poljoprivredu. Obje nepogode uništavaju proizvodnju što će dovesti do porasta cijena hrane na jesen. U ovakvim uvjetima mogu preživjeti jedino proizvođači koji imaju navodnjavanje i riješen sustav odvodnje oborinskih voda. U RH je ukupno ispod 1% navodnjavanih poljoprivednih površina, pa sad vidite kakvi su nam kapaciteti za proizvodnju hrane, a onaj tko kontrolira hranu - kontrolira narod, odnosno, državu.
Osobno me boli špaga za državu jer je već odavno u njihovim šapama, no narod je taj koji će nagrabusiti, pogotovo budu li slušali upute s viših državnih razina. Država nas ne može zaštiti od elementarnih nepogoda niti osigurati prehranu stanovništva. Ono što nisam napomenula je da su upravo suše i poplave orkestrirane s namjerom uništavanja malih proizvođača i individualnih uzgajivača za obiteljske potrebe. Također očekujem snažnu zimu koja će onemogućiti poljoprivredne radove kako u unutrašnjosti tako i na moru.
Sve ovo se ne odnosi samo na našu malu nitkozemsku nego na sve zemlje u paketu srednje, južne i jugoistočne europe (ne zaslužuje veliko slovo).
Pa, eto, neka svatko postupi prema svojoj savjesti i mogućnostima.