ghost je napisao/la:
ŠTA JE OVO? ODGOVARAM VALJDA? A SAD SAM U POTPUNO DRUGOM SVIJETU!! KOJI JE OVO KU::???
Da te nisu "izmeštali", kolega? Meni se to dogodilo jedanput, i toliko sam se pogubio da dva dana nisam znao gde je levo posle. Slično je fenomenu lažnih buđenja, samo što si već budan. U jednom momentu si na jednom mestu i samo odjednom zap - na drugom, a onda nazad i baš tako, KOJI Q?! Nije fizičko izmeštanje bilo već samo psihološki, izgleda.
Citat:
Tu sam bio ništa nije bilo poslije ovog posta. Ne mogu vjerovat.
Možda je u pitanju to što je bio poslednji post na prethodnoj stranici pa nisi primetio sledeću, ako si samo udarao refresh na 14toj? Da je forum zablokirao ne bi ni ostali videli postove.
Lampa je napisao/la:
5D entitet se naselio na forum s namjerom da uništi uspostavljene veze i povjerenje među članovima, da se smanji broj komunikacija i tako neutralizira galaksija forum.
To je i meni prvo palo na pamet!!! Ništa o denzitetima, doduše. Ali previše se laje na forumu u poslednje vreme. Vodite računa o tome (prži me ono no no derane sranje ovog momenta) da će napadi biti individualno kalibrisani!
U prilog tome govori to što sam tokom sinoćnje introspekcije jasno čuo da mi nešto ledeno govori "sad možeš da laješ do mile volje, džabe ..." i isto sam intuitivno video da ništa ne deluje kroz mene ili nekog drugog u pravcu napada, već u pravcu primanja, maskira originalni potpis sa tim njegovim sranjem, i iskrivljuje protok informacija i njihovu autentičnu svrhu dok je na putu primaoca. Deluje i u pravcu napada, ali ovo mu je glavni modus operandi, jer ako je neko kanal za napad to može blokirati prostim osvešćivanjem. Dok, ako iskrivljuje informacije i energetski potpis tokom primanja, i to onako individualno... jedino što može pomoći je nadilaženje sopstvenog trenutnog mentalnog sklopa i penjanje stepenicu gore. Kontaš šta hoću reći. Isto važi i za druge članove. Pritom, dobio sam jak poriv da napustim forum i da se više ne javljam i ne čitam, juče tokom dana. Prvo kroz "vreme je da se ide dalje" puls, a zatim kroz, kao što Sjenko reče, komplekse iz "detinjstva" i sumnje u sebe kojih sam se rešio!
pepeljuga je napisao/la:
Godinama sam se bojala zaspati i budila se iscrpljena tako da znam o čemu govoriš.
Svoj sam problem ovako riješila: primjerice idem spavati u 11.00 i pomislim da ako ne zaspem do 11.30 onda ću se ustati i nešto raditi. Obično zaspem u tih pol sata spavam tvrdo i bez snova. Kao da se radi o nekoj samohipnozi.
Te spodobe pred spavanje otpadnu same od sebe kada vide da se ne primaš na njihove fore, ne daš se uplašiti ili nasesti na misli koje ti usađuju. Onda vide da nema svrhe da te njakaju i odsmrde dalje svojim putem. Tako sam ih se i sinoć rešio, jednostavno nisam naseo. A za košmare - jbg