Sada je: čet jul 17, 2025 4:58 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pojacana kradja energije
PostPostano: pon jul 23, 2012 12:24 am 
Član foruma

Kad smo vec kod sinkroniciteta, Valjda?, dva puta su mi se negativne (zadnjih sat vremena) senzacije poklopile sa tvojim postovima... Nesto ti je nakaceno...

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 12:31 am 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
Kad smo vec kod sinkroniciteta, Valjda?, dva puta su mi se negativne (zadnjih sat vremena) senzacije poklopile sa tvojim postovima... Nesto ti je nakaceno...

Na ovo, nažalost, mogu da dam samo jedan komentar: Jbg.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 12:36 am 
Član foruma

Ovo je cista reptilska tehnologija. Vec me dvije veceri paralizira u snu pa skacem iz kreveta i borim se za zrak, sav energetski slijepljen... Pokusavat ce nesto veceras... Nije ovo do tebe samo, nego izgleda da se pokusava udarati preko svih koji su sad na netu...Znaju to raditi...

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 12:53 am 
Član foruma

Koja ironija,a 'vamo lupam o svetlu. Ubuduće preskačem tvoje postove, pa ako prođe - prođe. Izvini.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 1:22 am 
Član foruma

Izgledada su postali totalo očajni, bez imalo smisla za postovanje kakvog takvog reda i balansa kojeg su se nekad držali. Jučer su, posto sam se približio nekim za mene bitnim spoznajama, napali sa svim simptomima koje sam ikad znao i prepoznavao kao napade, plus pojačanja. Počelo je jučer popodne sa porastom tjelesne temperature zajedno sa naglim gusenjima i napadima na grlenu. Dises no ne osjećas da kisik dolazi do pluća. Ubrzo je krenuo udar na pleksus praćen žgaravicom. Navečer se je krenuo udar na treće oko, nakon čega su mi se upalili sinusi i grlo, praćeni temperaturom. Sve su pratile sporadične provale crnih misli i ekspres paranoja. Ubrzo sam, poprilično iscrpljen legao. Prvo mi je prisla nekakva sfera čiste truleži, poput cjele jedne sfere bića koja su zalutala u sljepu ulicu. Nekako se to maknulo, nakon čega je krenuo ogroman pritisak na srce. Osjećao sam kao da mi na prsima sjedi slon i pokusava oje srce istrisnuti van kroz moje grlo. Osjecao sam "pritisak" iz mojih vlastitih stancia, kao da će mi se tijelo rastočiti. To nesto sto mi je sjedilo na prsima mi je zabilo nesto poput siljka te mi ga utjeralo sve do pleksusa. Ne znam ni sam koliko sam lezao u takvom stanju.

Sljedeće čeg se sjećam je sna u kojem srećem nekoga tko je izgledao kao aikido majstor. Rekao mi je da će me naučiti kako koristiti čistu silu, bez primjesa frekvencija. Radio je nekakve pokrete rukama, nakon čega je zamahnuo rukama prema meni te sam osjetio udar u pleksus. Prvo je bolilo, no nakon toga sam osjetio revitalizaciju iznutra.

Ujutro sam uspio izvaditi siljak, sto god da ga je zabilo je sad bilo otislo, a siljak je bio u fazi pasivnog djelovanja. Inače sluzi da bi zablokirao mogućnost spajanja na kanale odozgo, te pusta scorpio, truje iznutra. Nos je doduse jos uvijek bio upaljen i temperatura pristuna, ali se tokom dana smirilo.

Udari su se danas nastavili, no ni priblžno uspjesni kao početni. Cijela me situacija gurnula u neku situaciju pozitivne rezignacije. Osjećam se kao da mi je poremetila stvaranje životnog kontinuiteta, svaki trenutak gledam zasebno. Iz nekog razloga to onemogućava dosta ublažuje učinak udara. No da bi me izbacili iz mojeg novog stanja, počeli su mi aktivirati svakojake programe i frustracije koje sam nakupljao kroz cijeli život, većina toga je iz djetinjstva. Da bi stvar bila bolja, namjestaju mi situacije koie su naizgled nemoguce, samo da bi vratili iz stanja kojeg sam se dokopao. Čini mi se da će sve ovo zavrsiti tako da ću kompletno izgoriti na živce, no čini mi se da bi s time mogla izgoriti kompletna masinerija u meni koja me tjera da iznova "stvaram svijet". No do tog jos ima dosta.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 7:13 am 
Član foruma

Jedna osoba stalno gleda emisije o životinjama, predatorima , lavovima, zmijama, itd. Neku noć je sanjao da ga je ugrizla zmija.

Znate priču o Indijancima koji nisu mogli vidjeti brod jer nisu imali predstavu u svojim glavama da takvi brodovi postoje. Prema tome, oko mene su razni entiteti kao u crtanom filmu, na jednom ramenu crni, a na drugom bijeli; ja nemam predstavu o tome da oni postoje pa ih ne mogu vidjeti.

Pošto i ne želim vidjeti ih i boriti se s njima, jer mi je život u k... i bez njih, onda je možda bolje da pobjegnem s ovog foruma. :angel4:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 8:00 am 
Član foruma

Meni su sinoć, dok sam padao u san sve neke nakaze i mutanti iskakali pred oči, ružni do zla boga. Nisam se prepao, doduše. Isto sam imao i košmarčine koje su me poprilično iscrpele.

Probao sam da obratim pažnju na to šta radim i mislim, ne bi li sebe uhvatio u nekim sumnjivim aktivnostima i potvrdio ovo što je Termalni rekao - nisam ništa primetio. :-k

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 8:18 am 
Član foruma

5D entitet se naselio na forum s namjerom da uništi uspostavljene veze i povjerenje među članovima, da se smanji broj komunikacija i tako neutralizira galaksija forum.

Prijedlog protudjelovanja:
Ono što definitivno treba raditi je, po mom mišljenju, izgradnja osobne zaštite, očekivanje napada na forumu ali i jačanje komunikacije na forumu.

Ono što želim reći je, da nije netko od članova foruma donio gada, došao je sam, a pojačano djeluje kroz postove onih članove koje prve želi diskreditirati.

Izoliranjem pojedinih članova od ostalih forumaša postiže se svrha - na kraju nitko neće ostati.

Pa, sad, svatko treba djelovati prema svojoj savjesti.

:glasses7:

P.S.
Predah povremeno dobijem kad boravim u blizini piramide na koju je prije više godina jedna osoba za moju obitelj postavila zaštitu. Nisam vjerovala da radi, ali zadnjih dana osjećam da mi je to jedino poznato utočište da mogu napuniti baterije i idem dalje u fight.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 8:31 am 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Meni su sinoć, dok sam padao u san sve neke nakaze i mutanti iskakali pred oči, ružni do zla boga. Nisam se prepao, doduše. Isto sam imao i košmarčine koje su me poprilično iscrpele.

Probao sam da obratim pažnju na to šta radim i mislim, ne bi li sebe uhvatio u nekim sumnjivim aktivnostima i potvrdio ovo što je Termalni rekao - nisam ništa primetio. :-k

Godinama sam se bojala zaspati i budila se iscrpljena tako da znam o čemu govoriš.

Svoj sam problem ovako riješila: primjerice idem spavati u 11.00 i pomislim da ako ne zaspem do 11.30 onda ću se ustati i nešto raditi. Obično zaspem u tih pol sata spavam tvrdo i bez snova. Kao da se radi o nekoj samohipnozi.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 8:59 am 
Član foruma

Ebi ga, takva mi sarma--Karma, bem ti tastaturu.
Pomislio sam na tebe u 2:22 ali te nisam htio buditi.

ŠTA JE OVO? ODGOVARAM VALJDA? A SAD SAM U POTPUNO DRUGOM SVIJETU!! KOJI JE OVO KU::???

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 9:10 am 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Termalni Bata je napisao/la:
Oce mi neko pomoci da napisem Javnu (The Public)? :mrgreen: Zaradu dijelimo pola pola :rofl

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/2011/09/index.html

Citat:
(ne)Verovatno

Sred srede centra. Evo, nećeš dobiti pivo od mene!: D

ghost je napisao/la:
Tajna? Rhonda Byrne?
Hollywood style limunada. Nwo namještaljka , american dream filozofija.
Mada pametan i iz crtića izvuče nešto dobro i novo, ali Tajne u klasiku osvještenja?

Valjda? imao si rupu u štitu i to sija ko svjetionik u mraku. Privlači voladorese.

Zapravo, kod mene tako nekako i funkcioniše kad stavim taj neki "duhovni rast" u prvi plan, obično mi stigne ono što mi treba, i to iznutra. Spolja ništa. Ni pečenih ništića. A ako uskoro ne pronađem neki posao i ništa će mi postati mnogo ahahaha. Tako da, Termalni - 'di da predam prijavu? :toothy2:

Interesantno, baš sam hteo analogiju "rupe" i "štita" da iskoristim u određene svrhe... nije to prvi put da mi ulećeš u sinhronicitet, Ghost ...

Tu sam bio ništa nije bilo poslije ovog posta. Ne mogu vjerovat.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 9:53 am 
Član foruma

ghost je napisao/la:
ŠTA JE OVO? ODGOVARAM VALJDA? A SAD SAM U POTPUNO DRUGOM SVIJETU!! KOJI JE OVO KU::???

Da te nisu "izmeštali", kolega? Meni se to dogodilo jedanput, i toliko sam se pogubio da dva dana nisam znao gde je levo posle. Slično je fenomenu lažnih buđenja, samo što si već budan. U jednom momentu si na jednom mestu i samo odjednom zap - na drugom, a onda nazad i baš tako, KOJI Q?! Nije fizičko izmeštanje bilo već samo psihološki, izgleda.

Citat:
Tu sam bio ništa nije bilo poslije ovog posta. Ne mogu vjerovat.

Možda je u pitanju to što je bio poslednji post na prethodnoj stranici pa nisi primetio sledeću, ako si samo udarao refresh na 14toj? Da je forum zablokirao ne bi ni ostali videli postove.

Lampa je napisao/la:
5D entitet se naselio na forum s namjerom da uništi uspostavljene veze i povjerenje među članovima, da se smanji broj komunikacija i tako neutralizira galaksija forum.

To je i meni prvo palo na pamet!!! Ništa o denzitetima, doduše. Ali previše se laje na forumu u poslednje vreme. Vodite računa o tome (prži me ono no no derane sranje ovog momenta) da će napadi biti individualno kalibrisani!

U prilog tome govori to što sam tokom sinoćnje introspekcije jasno čuo da mi nešto ledeno govori "sad možeš da laješ do mile volje, džabe ..." i isto sam intuitivno video da ništa ne deluje kroz mene ili nekog drugog u pravcu napada, već u pravcu primanja, maskira originalni potpis sa tim njegovim sranjem, i iskrivljuje protok informacija i njihovu autentičnu svrhu dok je na putu primaoca. Deluje i u pravcu napada, ali ovo mu je glavni modus operandi, jer ako je neko kanal za napad to može blokirati prostim osvešćivanjem. Dok, ako iskrivljuje informacije i energetski potpis tokom primanja, i to onako individualno... jedino što može pomoći je nadilaženje sopstvenog trenutnog mentalnog sklopa i penjanje stepenicu gore. Kontaš šta hoću reći. Isto važi i za druge članove. Pritom, dobio sam jak poriv da napustim forum i da se više ne javljam i ne čitam, juče tokom dana. Prvo kroz "vreme je da se ide dalje" puls, a zatim kroz, kao što Sjenko reče, komplekse iz "detinjstva" i sumnje u sebe kojih sam se rešio!

pepeljuga je napisao/la:
Godinama sam se bojala zaspati i budila se iscrpljena tako da znam o čemu govoriš.

Svoj sam problem ovako riješila: primjerice idem spavati u 11.00 i pomislim da ako ne zaspem do 11.30 onda ću se ustati i nešto raditi. Obično zaspem u tih pol sata spavam tvrdo i bez snova. Kao da se radi o nekoj samohipnozi.

Te spodobe pred spavanje otpadnu same od sebe kada vide da se ne primaš na njihove fore, ne daš se uplašiti ili nasesti na misli koje ti usađuju. Onda vide da nema svrhe da te njakaju i odsmrde dalje svojim putem. Tako sam ih se i sinoć rešio, jednostavno nisam naseo. A za košmare - jbg :evil:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:23 am 
Član foruma

Upalio kompjuter jutros u 8:30, vidim stigla poruka otvorim ko i uvijek...Ne znam, uvijek idem na zadnju stranu.
Juče mi je čestitano 3 mjeseca na forumu DŽABE ( u originalu je bilo besplatnog boravka) podsjetilo me ovo tvoje možeš lajat za džabe

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:29 am 
Moderator

Jbg, to ti je kad ganjaš helikoptere, zavrti ti se u glavi. :D
Šalim se, smiri se i stani na loptu.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:31 am 
Član foruma

@ghost, drugačiji je kontekst, "možeš lajati, džabe " je značilo to da šta god kažem neće imati efekta, upravo jer je kao što Lampa reče - diskreditovano.

Lampa je napisao/la:
Ono što definitivno treba raditi je, po mom mišljenju, izgradnja osobne zaštite, očekivanje napada na forumu ali i jačanje komunikacije na forumu.

Komunikacija majka. Zbog toga je i došao, to je direktan signal da nešto radimo kako treba, osim toga - da nisi napisala to što jesi ne bih ni ja izneo ovo ostalo što mi se dogodilo. Implikacije su ti jasne ...

Jbt, jedva napisah onaj prethodni post, ko da mi je nego stavio misli pod distorziju.
:love3: :occasion5:

Zadnja izmjena: Valjda?; pon jul 23, 2012 10:34 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:33 am 
Član foruma

Ma kako da još stanem i na loptu? pa vidiš da sam nestabilan.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:34 am 
Član foruma

Oho, nisam jedini koji se pati sa balansom :angel4:

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:37 am 
Moderator

Jake energije su odozdo i odozgo i sastrane pa onda i iznutra, to sve voli mozak pretvoriti u ciglu kad postane žestoko, jednostavno izgore osigurači u glavi i onda prvo treba oprostiti to sebi pa poslije toga treba vremena za oporavak.

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:51 am 
Član foruma

Valjda?, ma kakvo obilazenje postova... Stvar je u tome da cim se covjek otvori postane meta ili za napade ili za sisanje ili za monitoring (djelovanja preko osobe). A na ovoj temi ima dosta iskrenih prica i ispovijedi i na to se mogu mnogi hvatati... Sabotiranja su klasicni scenario pogotovo na forumima otvorenoga tipa, gdje ljudi pokusavaju nesto nauciti i doci do konkretnih stvari... Pisati o necem procitanom ne iziskuje vlastiti trud u onolikoj kolicini koliko pisanje o necem prozivljenom... Zato ce se sve vise ljudi i koristiti koliko se moze, iako ni priblizno kao nekad i u toj mjeri kao nekad (sto je znak da slabe)... Kada napises nesto otvorenog karaktera, neko vrijeme prati svoja stanja...Ukoliko naglo nakon toga udjes u nego drugo raspolozenje, to je vec znak da te se promatra odozgore...

Bolje takve stvari promijetiti u startu i suzbiti ih, jer inace neka se scenario ponavlja nekoliko veceri, nakupljena tehnologiija pocne djelovati na medjusobnu interakciju, pa naglo svi postanu kivni na sve i pocinju tenzije. To je scenario isproban i prozivljen na masu virtualnih mjesta. Pogotovo "meta" forumi po netu koji su prikrivenog new age karaktera, mete su sila koje okrenu u trenu kompletno stanje i igraju se sa ljudima ko sa plastelinom. Mene iskreno zadivljuje 14 sranica konstruktivne rasprave bez da je netko iz 3D to pokusao sabotirati...Ili visih D. Sad su izgleda lagano krenuli i to treba oprezno sagledavati...

Vrh

PostPostano: pon jul 23, 2012 10:52 am 
Član foruma

dali bi vam ovo moglo pripomoci balansu odlucite sami :?:

http://www.quantumk.co.uk/quantumk_video.htm

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.