Interesantno danas. Zena i ja govorimo o njemom mjestu i njenon+j rodnoj kuci, spominjemo susjede itd. i najednom osjecam da se nesto prikacilo. Pola sata ne mogu locirati izvor.Stara nije jer sam je odmah provjerio...Nesto suptilno i uznemiravajuce, sa laganom kradjom energije...Tad sam se uhvatio misli koja mi je cijelo vrijeme bila negdje u podsvjesti: zenina rodna kuca.
To je kuca u kojoj sam svaku puta dozivljavao napade. Najvise preko njenog starog koji je demon, ali ono...demon. Seljacina i alkoholicar koji se u mladosti bavio crnom magijom. Ne moram ni govoriti da kada se nadjemo u istoj prostoriji (sto je rijetkost), mene pocne gusiti i osjecam slabost po citavom energetskom tijelu, dok tip nervozno sece po prostoriji i zeli sto prije van. Jednom kada smo se zajedno vozili u autu (tip je vozio), prvo meni pocele senzacije a kada sam pozvao cuvare u pomoc, lik se poceo gubiti, da ga gusi, da nista ne vidi...100 puta se skoro zabio autom u rubnik i druge aute...Kako smo dosli cijeli do grada, jos mi ni danas nije jasno...
Lika osjetim kada dolazi k nama. Osjetim ljigave senzacije po sebi (koje se razliku od senzacija kucnog psihopata) i evo ti lika za par minuta na vrata. Ili zeni zvoni mob i na drugoj strani zice stari...
Zadnji gadniji napad od lika i preko lika bio je proslu jesen, kada je iznenada isforsirao da odnese jedan uredjaj iz mog podruma koji sam mu obecao (skrinju za zamrzavanje). Iako sam rekao neka dodje sutradan, isforsirano je dosao sa nekim susjedom, kojeg kada sam vidio, rekoh sebi: "zastita". Dakle, dva demona na kupu. Posto sam ni nesto nategao zeludac, nisam im pomogao nositi skrinju po stepenicama. Zenin muz, vidno pijan i razdrazljiv, pao je kako je forsirao i rasjekao si ruku.
Nista, pravac hitna... Do hitne sve ok. Na hitnoj mene pocne lupati neka cudna slabost i vrtoglavica. Izadjem van da popusim cigaretu i pozovem odmah drugog lika, da vidim jer ide preko njega ili zeninog starog. Vani meni sve losije...Jedva se drzim na nogama...A lik prica nepovezane stvari, odmjerenim, gotovo hipnotickim glasom...E pa pizda tebi materina....Zatvorim lika i osjetim olaksanje, ali osjecam da ide sa jos barem dvije tri strane...
Stari od zene izadje i idemo na kirurgiju da slika ruku... Mene unutra samara totalno...Gubim se...Ko da me neko omamio eterom pod nos ili mi dao neki drugi bolesni anestetik...
I pocnem ja zatvarati staroga...5 punih minuta mi je trebalo prije nego sam odbio napad i sisanje...+ sto sam zvao cuvare + sto sam radio i neke nove stvari koje nikad prije nisam radio. Nakon nekog vremena...puf...napad prestane i ono...olaksanje...euforija...snaga se vraca...vraca se sigurnost...osjecaj kolanja energije svuda oko mene...
Znam da sranja nisu isla samo od ove dvojice i preko ove dvojice nego da je netko stajao iza toga i pojacavao...Kad sam pjeske krenuo kuci, da se potpuno oporavim, osjetio sam jos neka sranja oko sebe...lokalni fakeri su nesto pokusavali (no posto nisu vise imali transsivere) nije bas nesto posebno dopiralo do mene...
Ukratko, da se vratim na danas...I zatvorim ja energetski i njenu kucu i njenu okucnicu i par susjedskih imanja...Pocnem se trest ko siba od olaksanja a energija pocne jednostavno spadati s mene...No osjecam otpore...Nekom to ne pase...Uzjebao se domaci psihopat, a uzjebalo se i ono nesto sto stoji iza one kuce... Vec sam imao s tim ranije posla kada sam isprovociran jednim periodom ucestalih napada vratio jednom napad tamo i pola sata se trudio da zadrzim svijest od siline udara (tek kad sam pozvao cuvare i zamolio ih da mi drze energetski back up, tek tad sam poceo osjecati pucanje tudjih zastita...). Neko sjedi nad onom kucom cak vise nego netko nad ovom, ali ono nije moja briga posto je zenin rodni kraj pun crne magije i gdje se svaki peti bavi nekim oblikom vracanja (a svi kao veliki krscani

). Vidio sam u nekoliko navrata nekog svecenika iza toga svega a opet i taj je bio kanal za druga sranja itd...Uglavnom, demonizacija sa barem 5 strana koja nije moja briga, osim kada ko danas udari barem sporadicno na mene...
Uglavnom, danas je nedjelja pa se pokusava valjda sa svih strana i preko svih kanala doci do energije