Sada je: sri maj 07, 2025 8:17 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 385 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Moje iskustvo promjena
PostPostano: pon jan 16, 2012 10:17 pm 
Član foruma

Ma,lijep je život,samo kad ga počneš posmatrati kao školu.
Mi,kao đaci sa pravim školskim "uniformama" samo za ovaj "razred".
Pustolovina,avantura...
Plač zbog pokidane "uniforme" svoje ili tuđe...
Kao da je kraj svijeta...
Baš kao djeca...
Kao pravi đaci!

Jbt. ispade skoro pjesmica... ha,ha...
:D :D :D

http://putnikova-pjesma.webnode.com/
http://balada-o-bezimenom.webnode.hr/
https://pleromabl.blogspot.com/

Vrh

PostPostano: pon jan 16, 2012 10:30 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Aj tebi uvijek nešto nije... mislio sam da nije neki život matriksa, prisiljen si biti na marginama i funkcionirati u financijskom uzdržavanju obitelji na teži način.

A život ko život, sam po sebi uvijek je slast.

Ma, znam, kužim te. Ima dana i crnih i bijelih i onih između.
:thumbup:

Čini mi se da me forum u zadnjih nekoliko dana prilično puni energijom. Uživam u čitanju postova. Da li je i ostalima tako?

:love3:

Vrh

PostPostano: pon jan 16, 2012 10:50 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:

Čini mi se da me forum u zadnjih nekoliko dana prilično puni energijom. Uživam u čitanju postova. Da li je i ostalima tako?

Uvijek!
To mi je postao u zadnje vrijeme malo žešći hobi :blob:
Dok drugi igraju futbal ili rade nešto kreativno,ja čitam tuđe ideje u nadi da ću negdje pronaći i one svoje...
Još kad te taj hobi toliko obuzme,pa ti postane smisao...
Uh,ludnica... \:D/ \:D/ \:D/

http://putnikova-pjesma.webnode.com/
http://balada-o-bezimenom.webnode.hr/
https://pleromabl.blogspot.com/

Vrh

PostPostano: pon jan 16, 2012 11:03 pm 
Član foruma

branman je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

Uvijek!
To mi je postao u zadnje vrijeme malo žešći hobi :blob:
Dok drugi igraju futbal ili rade nešto kreativno,ja čitam tuđe ideje u nadi da ću negdje pronaći i one svoje...
Još kad te taj hobi toliko obuzme,pa ti postane smisao...
Uh,ludnica... \:D/ \:D/ \:D/

\:D/ \:D/ \:D/

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 2:52 pm 
Član foruma

Yuberka,stiva je puuno...
Sad posto vec trazis neku preporuku, ja bih sigurno izdvojio knjigu tajna ili jos bolje film to je onako relaksirajuce ne trazi puno vremena a poucno je..
To je uvod u ono sto su tolteci zvali namera kao sila, ili duh..
Dobro je za snalazenje u zivotu i za sve sto zelis postici...
A sa druge strane preporucio bih definitivno nesto sto je prakticno a to su magicni pokreti(tenzegritet)

Znam da je mozes naci na google kucaj tenzegritet magija pokreta pdf...
Tu je ukratko sazeto znanje drevnih ljudi iz meksika a opet veci deo su prakticni pokreti koji su(meni bar)jaaako dragi jer se od njih osecam mnogo bolje nekako popravi i raspolozenje pa ako vec imas taj problem sa panikom i nelagodnoscu savet je da probas nesto vrlo prakticno pomocu cega bi mogla da izadjes na kraj sa tim sto te tishti

:)

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 3:03 pm 
Početnik

snoopy je napisao/la:
Yuberka,stiva je puuno...
Sad posto vec trazis neku preporuku, ja bih sigurno izdvojio knjigu tajna ili jos bolje film to je onako relaksirajuce ne trazi puno vremena a poucno je..
To je uvod u ono sto su tolteci zvali namera kao sila, ili duh..
Dobro je za snalazenje u zivotu i za sve sto zelis postici...
A sa druge strane preporucio bih definitivno nesto sto je prakticno a to su magicni pokreti(tenzegritet)

Znam da je mozes naci na google kucaj tenzegritet magija pokreta pdf...
Tu je ukratko sazeto znanje drevnih ljudi iz meksika a opet veci deo su prakticni pokreti koji su(meni bar)jaaako dragi jer se od njih osecam mnogo bolje nekako popravi i raspolozenje pa ako vec imas taj problem sa panikom i nelagodnoscu savet je da probas nesto vrlo prakticno pomocu cega bi mogla da izadjes na kraj sa tim sto te tishti

Ej ako je to 'ona tajna' ili The secreet - čitala, dva dana oduševljenja, a onda jednaka praznina. U biti čisto bestelerovski, nije da ne volim, ali prosto ne vjerujem u te jako popularne stvari. Možda i ima dobrih ideja, ali toliko sam upamtila o svemu da se više ne sjećam. Znam da je um kao kruna svega, a ja sam se uvjerila nizom stvari da nije baš tajna u onom što mi zamislimo jer zamišljaju i drugi... Iako sam se također uvjerila da umnogome pozitivnim razmišljanjem kreiramo i pozitivna ozračja. Elem, s Tajnom sam na pozitivnoj nuli.

Tenzegritet guglam večeras. Sad sam još uvijek na ovim Transkriptima (Kasiopeja).
I dalje sam pogubljena, ali valjda mi nešto 'klikne'.

Mnogo hvala. Pozdrav!

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 4:51 pm 
Član foruma

http://www.scribd.com/doc/43629545/Cast ... ni-Pokreti

evo nasao sam knjishku za tebe, ali i za sve koji zele probati..

A sto se tajne tiche ispricacu ti, i svima onima koji citaju pa sama zakljuci ima li tu necega..

Imao sam mesecima problem sa zubom.
Imao sam vrlo ostar bol svaki put kad bi nesto hladno ili toplo ``dotaklo`` zub.
Zubar mi rece da nije kvaran i da je verovatno ostecena gledj..

I tako sam se skoro pomirio sa tim da ce me boleti zub i onda jednog dana se setim kako je autorka knjige koristila zakon privlacnosti da popravi vid..
I pomislim,al onako iskreno ``sa srcem``kako bi bilo lepo da me vise ne boli zub i to u fazonu sam bio moghao bih da iskoristim tajnu za moj zub u buducnosti al sam to nekako u glavi odlozio kao jednom cu to da uradim(ona 3 korak primenjujuci na zub)..

2 dana nakon sto sam to pomislio zub me vise uopste nije boleo i danas je tako...
Sad bez brige mogu da pijem hladno i toplo:D

to je za mene zakon privlacnosti
Imam jos gomilu pitanja al drugom prilikom

A to sto kazes da i drugi zamisljaju i to je tacno,naravno.

Svidja mi se teorija da smo mi kao zajednica kao tenzegritet,znaci sve utice na sve tj uticemo jedni na druge ali najvishe mi sami...

iliti mi oblikujemo svet a svet oblikuje nas

pozdrav

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 6:19 pm 
Član foruma

snoopy je napisao/la:
http://www.scribd.com/doc/43629545/Castaneda-Magicni-Pokreti

A sto se tajne tiche ispricacu ti, i svima onima koji citaju pa sama zakljuci ima li tu necega..

Imao sam vrlo ostar bol svaki put kad bi nesto hladno ili toplo ``dotaklo`` zub.

I tako sam se skoro pomirio sa tim da ce me boleti zub i onda jednog dana se setim kako je autorka knjige koristila zakon privlacnosti da popravi vid..
I pomislim,al onako iskreno ``sa srcem``kako bi bilo lepo da me vise ne boli zub i to u fazonu sam bio moghao bih da iskoristim tajnu za moj zub u buducnosti al sam to nekako u glavi odlozio kao jednom cu to da uradim(ona 3 korak primenjujuci na zub)..

2 dana nakon sto sam to pomislio zub me vise uopste nije boleo i danas je tako...

Svidja mi se teorija da smo mi kao zajednica kao tenzegritet,znaci sve utice na sve tj uticemo jedni na druge ali najvishe mi sami...

pozdrav

Drago mi je zbog tebe da je prestalo,evo jedan dio izdvojen iz serije val(stranica svjesnost). Ovo stavljam u svrhu da se uoči blaga i/ili velika razlika kod "stvaranja realnosti".
Citat:
P: L: Dobro, govorili smo ranije večeras o namjeri, i naravno, našim vlastitim doživljajima kod namjera i to je zbilja bilo prilično fenomenalno. Došli smo do neke vrste ideje da namjera, kad se neprestano potvrđuje, da zapravo gradi silu. Da li je to korektan koncept i da li još nešto možete dodati na to?
O: Samo dok očekivanje ne zamuti sliku... nije lagano, ha?
P: Da li je očekivanje akt pretpostavljanja da znaš kako će se nešto dogoditi?
O: Slijedi realizaciju, generalno, i nažalost za vas, na 3. denzitetu.Vidite, jednom kad očekivanje dođe u sliku, namjera više ne može biti OPD.
P: Očekivanje je želja nečeg za sebe. To je?
O: Da.
P: Dobro, dakle u redu je da se namjerava nešto, ili misliti u smislu namjere, ili nadati se na način namjere, za nešto što će služiti drugome, ali očekivanje se definira više kao privatna stvar.
O: I to donosi realizaciju.Ali realizacija kreira očekivanje.
P: Pa kako da onda navigiramo po toj oštrici britve? Mislim, to je poput hodanja po oštrici britve. Kontrolirati svoj um da ne očekuje, a ipak, da se nosi sa realizacijom i još uvijek zadrži nadu...
O: Mentalne vježbe poricanja, balansirane s čistom vjerom u to, bez predrasuda.
P: Dobro, dakle drugim rječima, jednostavno prihvatiti ono što je u tom trenutku, cjeniti to kao što i jest u tom trenu, i imati vjeru u univerzum i stvari će se desiti na način na koje su se i trebale desiti, bez postavljanja bilo kakvih očekivanja u vezi kako će to i biti?
P: Pričali smo u vezi "oblikovanja budućnosti". On je govorio o oblikovanju budućnosti kao o namjernom aktu oblikovanja nečeg dobrog, ali bez definiranja momenta mjerenja. Drugim rječima, dodavanje energije tome pomoću te namjere, ali ne odlučivanje gdje, kada ili kako će se moment mjerenja dogoditi. Kad se kvantni skok desi, on se desi sam po sebi, na svoj način. Da li je to koncept s kojim se susrećemo ovdje?
O: Da. Izbjegavajte očekivanje ( anticipaciju). To je ključ oblikovanja budućnosti... Njeno izbjegavanje. Kad vas pogodi, to stane.
P: L: Kad nas što pogodi?T: Činjenica da se to dešava.
O: Da, osim ako ne izbacite sva očekivanja.
P: L: Pa to je vrlo varljivo.
O: Ah? Sumnjate…I da,.. vi kreirate vašu vlastitu stvarnost!
Q: Da, ali vi ste rekli da očekivanja pokvare stvari, tako da ne ćelim imati nikakvih očekivanja.
A: Očekivanje nije stvaranje vaše vlastite stvarnosti.

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 6:56 pm 
Član foruma

Sterop je napisao/la:
snoopy je napisao/la:
http://www.scribd.com/doc/43629545/Castaneda-Magicni-Pokreti

pozdrav

Drago mi je zbog tebe da je prestalo,evo jedan dio izdvojen iz serije val(stranica svjesnost). Ovo stavljam u svrhu da se uoči blaga i/ili velika razlika kod "stvaranja realnosti".
Citat:
P: L: Dobro, govorili smo ranije večeras o namjeri, i naravno, našim vlastitim doživljajima kod namjera i to je zbilja bilo prilično fenomenalno. Došli smo do neke vrste ideje da namjera, kad se neprestano potvrđuje, da zapravo gradi silu. Da li je to korektan koncept i da li još nešto možete dodati na to?
O: Samo dok očekivanje ne zamuti sliku... nije lagano, ha?
P: Da li je očekivanje akt pretpostavljanja da znaš kako će se nešto dogoditi?
O: Slijedi realizaciju, generalno, i nažalost za vas, na 3. denzitetu.Vidite, jednom kad očekivanje dođe u sliku, namjera više ne može biti OPD.
P: Očekivanje je želja nečeg za sebe. To je?
P: Dobro, dakle u redu je da se namjerava nešto, ili misliti u smislu namjere, ili nadati se na način namjere, za nešto što će služiti drugome, ali očekivanje se definira više kao privatna stvar.
O: I to donosi realizaciju.Ali realizacija kreira očekivanje.
P: Pa kako da onda navigiramo po toj oštrici britve? Mislim, to je poput hodanja po oštrici britve. Kontrolirati svoj um da ne očekuje, a ipak, da se nosi sa realizacijom i još uvijek zadrži nadu...
O: Mentalne vježbe poricanja, balansirane s čistom vjerom u to, bez predrasuda.
P: Dobro, dakle drugim rječima, jednostavno prihvatiti ono što je u tom trenutku, cjeniti to kao što i jest u tom trenu, i imati vjeru u univerzum i stvari će se desiti na način na koje su se i trebale desiti, bez postavljanja bilo kakvih očekivanja u vezi kako će to i biti?
P: Pričali smo u vezi "oblikovanja budućnosti". On je govorio o oblikovanju budućnosti kao o namjernom aktu oblikovanja nečeg dobrog, ali bez definiranja momenta mjerenja. Drugim rječima, dodavanje energije tome pomoću te namjere, ali ne odlučivanje gdje, kada ili kako će se moment mjerenja dogoditi. Kad se kvantni skok desi, on se desi sam po sebi, na svoj način. Da li je to koncept s kojim se susrećemo ovdje?
O: Da. Izbjegavajte očekivanje ( anticipaciju). To je ključ oblikovanja budućnosti... Njeno izbjegavanje. Kad vas pogodi, to stane.
P: L: Kad nas što pogodi?T: Činjenica da se to dešava.
O: Da, osim ako ne izbacite sva očekivanja.
P: L: Pa to je vrlo varljivo.
O: Ah? Sumnjate…I da,.. vi kreirate vašu vlastitu stvarnost!
Q: Da, ali vi ste rekli da očekivanja pokvare stvari, tako da ne ćelim imati nikakvih očekivanja.
A: Očekivanje nije stvaranje vaše vlastite stvarnosti.

Hvala ti Sterop, uvijek je dobro podsjetiti se na način stvaranja namjere i brisanja očekivanja. Ali što ćeš, svako malo čovjek negdje zapne za taj kamen, uvijek nešto očekujemo i svoju dragocjenu energiju trošimo potpuno neracionalno.
:glasses7:

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 11:33 pm 
Član foruma

Ono sam posto radi toga da se vidi mozda "bolji ili ispravniji nacin" kreiranja stvarnosti. Svi potvruđuju da mi jesmo svoji kreatori. Tako sam bio zapeo za "the secret i beyond the secret" te me je put kasnije naveo na ovaj dio val serije. Bas se vidi koje su to male "nijanse" da skrenu na određeni "ispravniji" put. Živjeli!! :love3:

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 11:52 pm 
Član foruma

Sterop je napisao/la:
Ono sam posto radi toga da se vidi mozda "bolji ili ispravniji nacin" kreiranja stvarnosti. Svi potvruđuju da mi jesmo svoji kreatori. Tako sam bio zapeo za "the secret i beyond the secret" te me je put kasnije naveo na ovaj dio val serije. Bas se vidi koje su to male "nijanse" da skrenu na određeni "ispravniji" put. Živjeli!! :love3:

Vrh

PostPostano: ned feb 05, 2012 10:37 pm 
Početnik

When the soul is ready, the things are too.

Vrh

Naslov: ovo ono
PostPostano: sri feb 15, 2012 7:02 pm 
Član foruma

mislim da se pocetak u prevazilazenju svog ega, odnosno Oslobadjanju, sastoji u tome da svoj Um malo po malo dovodimo u stanje jednostavnosti, fleksibilnosti, iliti stalno tezimo da razumemo da je svaka potreba za bilo kakvim ratom sa drugom osobom izasla iz tog crno-belog sveta ega, i da je kao takva zapravo izgubljena bitka, jer se nepotrebno gubi energija, dolazi do frustracije ako "izgubimo" ili dolazi do ojacavanja ega ako "dobijemo".. dakle konflikt uvek na kraju dobro dodje samo onima koji i zele da nas zavade pa tako lakse nama vladaju. na kraju krajeva, svi smo mi ovde braca i sestre :love11:
mislim da nama nista ne fali vec samo neke stvari imamo u visku, a to je upravo ovo gore sto sam tako lepo objasnio =D> :mrgreen:
dalje, po nekoj teoriji, Um je predstavljen kao broj 8 sve dok se ponasa na taj nacin, odnosno sve dok se bavi sobom, odnosno svojim egom.. i dokle god se ponasamo kao takvi, vrtimo se u zacarani krug. po istoj teoriji, Um treba da se trasformise u broj 1, tj u ono stanje gde ce samo vesto da prezentuje ono sto mu govori Dusa. dakle ako je Um predstavljen kao element vode, obzirom na to da voda ima to svojstvo da kopira razne oblike, pamti informacije itd., onda je razumljivo zasto treba da se svede na broj 1 (jer je bilo koji broj puta jedan sam taj broj
\:D/ ). u prilog ovoj teoriji ide i ono da ako sve dozivljavamo kroz odnos, onda je ono sto je jednostavno nama prirodno, dok su sve komplikovane stvari dalje od istine, smisla, razumevanja itd.
mislim da treba i nauciti davati, onako opusteno tj bez osecanja obaveze, jer ne samo sto je u tome najveca radost, vec je davanje sasvim prirodna stvar, jer smo svi mi Jedno. uostalom, sve sto cuvamo za sebe moze samo nama da naskodi jer stvara u nama cvorove koji nam mrse protok energije. pored toga, zabluda je da je ista samo nase. zapravo, sve je nase i nista nije nase. to je paradoks, al sta je tu je, reci su u svakom slucaju tu samo da nas upute na nesto, da nam budu kao podsetnik, inace one pravo znanje, odnosno iskustvo ne mogu da nam prenesu. pravo je jedino ono do kojeg dodjemo kroz sebe dok je knjisko znanje manje vise teze za dozivljavanje, jer smo ga usvojili kroz Um, a ne kroz Dusu.
Dalje, svemir pruza Beskonacno mnogo mogucnosti, i kao takav on moze da se dozivi jedino Dusom. A Bog, Bog je zapravo Ljubav, odnosno Harmonija, odnosno Smisao. Dakle Um treba da ustupi mesto Dusi, a ona je uvek u stanju Razumevanja i vecitog Mira, jer je njoj jasno da haos ne postoji (jer je haos sam po sebi neodrzivo stanje, tj iluzija :occasion5: ). Dakle sve ima svoj razlog i sve je u najboljem redu, svi mi imamo svoje savrseno mesto u Univerzumu, i to nam to mesto u svakom Sada pruza najbolju mogucnost za oslobadjanje od stega ega. Mislim da sve sto nam se dogadja ima za cilj da nas probudi, i da je konstatacija "mora samo da se umre" budalastina, jer ako je energija neunistiva onda je istina da mora samo da se zivi, uostalom univerzum je jedan veliki Zivot, i nista u njemu ne umire, samo menja oblik. tako da smo mi vec besmrtni, samo sto nemamo dozivljaj Celine, pa nam se tako cini, drugim recima zivimo u lazima, jer smo u svojoj glavi odseceni od Celine, tj spavamo.
Mislim da je proces budjenja stalno prisutan, hteli mi to da vidimo ili ne. I sve dok to ne uvidimo mi cemo patiti jer nemamo dozivljaj da je sve u Harmoniji.
Mislim da treba znati svako "zlo" koje nas sputava da budemo slobodni i srecni, da bismo znali kako svemu tome da se prilagodimo, odnosno oslobodimo. odnosno svaka istina je dobra jer je stvarna :evil3: ali isto tako treba znati i da sve to postoji sa razlogom, da je sve to tu zbog nas, da bismo naucili da nema niceg sto je nase sto mozemo da izgubimo, jer je sve nase i nista nije nase. mislim da je to najbitnija lekcija u ovom delu Zivota. i sav strah je rodjen upravo iz te lazi da nesto mozemo da izgubimo. zato uspeh moze da ima i svoju mracnu stranu, jer nas laze da je nesto samo nase, jer nas laze da mi nesto stvaramo iz nista, a u stvari istina je da se mi samo igramo energijom koja je vec stvorena. zato je i potrebno da "gubimo" da bismo naucili da nema sta da izgubimo, zato je i potrebno da manje vise puta padnemo sve dok ne prevazidjemo svoj ego. mislim da svaki pad ili "greska" sama po sebi ne predstavlja nista, kao ni bilo sta. uostalom, vec je na nama kako cemo se njemu prilagoditi. odnosno, ako smo u fazonu da
maltretiramo same oko toga, ako nemamo snage da prihvatimo sebe takve kakve jesmo, znaci
samo da smo jos uvek pod uticajem ega i tek onda "gubimo", odnosno ceka nas nova slicna
lekcija oko toga, sve dotle dok se ne izdignemo iznad i dozivimo da je tako moralo da bude, jer se vec desilo. uostalom, obzirom na to da je sve u nenarusivoj Harmoniji, sve sto se desi, ima svoj razlog, i to treba da se prihvati. i tada kada prihvatimo, ne samo sto cemo bolje da se upoznamo, vec cemo i da se izdignemo odnosno dobijemo tu partiju u borbi sa egom, odnosno u borbi za Sebe. tako da se u svakom Sada nalazi dvostruki potencijal, a na nama je kako cemo tome da se prilagodimo. i tako dalje sve dok totalno ne preovladamo svoj ego, odnosno sve dok nasa Dusa ne zasija u punoj snazi, sve dok ne osetimo cistu radost i blagostanje u svakom trenutku. a Dusa ce znati sta kad treba ciniti, cak i pre nego sto se nesto desi, jer ce je voditi Duh, odnosno ona bozanska iskra koja daje zivot Dusi, odnosno iskra koja cini da se Dusa oseca kao Jedno sa Univerzumom.
znaci :thumbup:

Vrh

Naslov: Re: ovo ono
PostPostano: sri feb 15, 2012 8:32 pm 
Početnik

Danas popodne popio sam čaj, ne znam točno od čega se sastojao...
Bio je odličan!

Mislim da ću popiti još jedan.

Vrh

Naslov: Re: ovo ono
PostPostano: sri feb 15, 2012 9:15 pm 
Član foruma

Markor je napisao/la:
Danas popodne popio sam čaj, ne znam točno od čega se sastojao...
Bio je odličan!

Mislim da ću popiti još jedan.

Vrh

PostPostano: uto jun 19, 2012 10:27 pm 
Član foruma

Ja svoje misli zovem konfuzijama.

A sebe vandimenzionalnim višedenzitetnim bićem u dvonožnom vozilu.

Poslije čitanja ovih 14 stranica mi je puno jasnije i zašto .

Vorteks sebe i svoga potiljka. Konstantna reciklaža starog u novo i obratno. Brza trka ali kružna.

Start je cilj. Sreća je strah. Saznanje je haos.

Dok me centrifuga ne baci na novi teren.

/glava mi puca/

Vrh

PostPostano: pon jun 25, 2012 4:56 pm 
Član foruma

moram priznati da uocavam da sam i sama usla u jedan dramatican period zivota najmanje godinu dana unazad i da osecam da je ova godina vrlo znajcajna za mene zbog toga ,jer ce doci do razresenja mnogih stvari
mislim da shvatam kroz sopstveno zivotno iskustvo u poslednjih nekoliko meseci da je izuzetno znacajno kuda i gde cu se opredeliti i za sta i da su svi ti putevi jednako ok...ali da bi bilo koji od tih mogucnosti za mene bio ok mora da bude podrzan u mom sopstvenom bicu

putokaz je u meni

npr ,ako osecam strah trenutno,to znaci da sam izabrala put straha i istog momenta- u roku od nekoliko dana- on cebiti uvecan 10 puta i ja cu ,posto nisam uocila u prvom trenutku stanje straha do krajnjih granica,ga osetiti vrlo brzo do licnog kolapsa kad cu shvatiti da to nije moj put

ovo je samo jedan primer koji mi se desava i ,za sada sve tako prolazim kao slepac koji hoda okolo i udara tamo ovamo

sve emocije su mi izuzetno pojacane,i kroz sve prolazim sa jednom dozom patosa...i tako prozivljavajuci i prezivljvavajuci ,pokusavam da pronadjem kuda ja to stvarno treba da idem

onda sve cesce uvidjam da je moj put onaj gde osecam veselost,licnu veselost,gde se ne osecam sputanom ,gde nemam osecaj griznje savesti ,i gde sam izuzetno ,potpuno iskrena u svojim mislima i delima

dakle ako uspem da idem tim putem ,on ce takodje biti pojacan u danima koji slede pa ce od male veselosti biti velika veselost ,i od malih doza iskrenosti i osecaja slobode da preraste u sustinsko istinsko zivljenje

mislim da je to definitivno ono sto se desava svima samo mozda svako desifruje svoja stanja drugacije,ali sustinski radi se o jednom masovnom opredeljivanju kuda zelimo poci,i da je to duboko licna stvar i da ce svako opredeljivanje ma kakvo ono bilo da nas obuzme sasvim i tako odrediti nase buduce zivote

ja verujem u jedno masovno pozitivno opredeljivanje ,jer su ljudska bica sustinski pozitivna bica i da nama u bliskoj buducnosti sledi jedna explozija licnih malih prosvetljenja gde je ljubav prema drugome jedna izuzetno bitna osobina i medju najvaznijim stavkama u ljudskim zivotima

izvinjavam se na dugackom postu

Vrh

PostPostano: uto jun 26, 2012 8:08 am 
Član foruma

Ovo je zgodno: Mala radost pretvara se u 10 puta veću radost.
Daje nadu. :love3:

Vrh

PostPostano: uto jun 26, 2012 8:28 am 
Član foruma

ja sam totalno u k.... neznam vise dje udaram ako neko ima neki savjet nek jawi unaprijed hvala p.s nezajebavam se :help:

Vrh

PostPostano: uto jun 26, 2012 8:46 am 
Član foruma

A da se opereš za početak? Izvini nisam mogao odoljeti :occasion5: :occasion5: \:D/

A sad ću citirati samog sebe,poruka je uniseks, samo promijeniš rod. Jednoj divnoj osobi je pomoglo:

Ne idi dalje u mrak da bi našla svjetlost. Okreni se prozoru, ostavi kompjuter i virtualni, lažni svijet. Jer tamo su svi skriveni iza svojih avatara, maski koje im ( oni misle) pomažu da jači izađu u stvarnost.A stvarnosti se boje. I zaboravili su šta je stvarni svijet. Ne muči sebe i druge, ne skrivaj se. Ne laži sebe i druge. Ne zaboravi gubitke koje si imala ali ih ostavi po strani gdje im je i mjesto i posveti se onima koji te trebaju i koji te vole. I ne mogu bez tebe.Miči se iz svijeta duhova. Tamo ti nije mjesto. Daj se onima koji to zaslužuju. I cijene. Glavu gore i kita dušmanima, ne hrani grejse jer si jača od njih. Odbaci sve komplikacije i gluposti kojima se okružuješ. Reset. I kreni ispočetka. A prijatelji i duhovi su kao zvijezde: tu su i kad ih ne vidiš. ♥

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 385 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.