@Tragom ptice dodo
Otprilike da sam toliko i sam izvukao. Ono što je interesantno je da entiteti koje je opisala u grubljim - a i nekim finijim - crtama odgovaraju stvarima koje je Malanga rekao na tu temu. Ona nije imala nikakav kontakt sa time što je taj čovek govorio, čak ni preko mene.
Za onu hobotnicu - te pipke je pomenula i pre. Smatra ga negativnim - ali taj stav verovatno nosi moj pečat. Kako može biti govora o pozitivnom entitetu koji se kači bez dozvole subjekta? Ne ide pa to ti je.
Za "zaštitu" i da entitete koje vidi treba "proveriti" svim mogućim sredstvima, uključujući i odraz u ogledalu sam joj rekao ja. Što se tiče "zaštite" koju već ima - to je njena sopstvena, niko joj nije ništa rekao, jednostavno zna da vidi - nije je niko učio, kao što rekoh, uopšte nije bila izložena bilo kakvim pričama na tu temu osim kroz mene (i očigledno sebe samu), a stvari o kojima bih pričao sa njom u glavnom nisu bile ni blizu toga - niti sam na bilo koji način putem sugestije mogao uticati na to što ona vidi.
Kako mi trenutno deluje, glavni problem sa "pipcima" je što ih ljudi obično 1.) ne detektuju i 2.) kada detektuju nešto podsvesno - smatraju ih delom sebe!!!
Koliko shvatam, "otkačiti" se nije baš toliko jednostavno. Verovatno ne pitaš previše, ali nemam dovoljno znanja da bih ti mogao reći bilo šta sa tačnošću koju verovatno očekuješ, a na osnovu ograničenih informacija koje imamo (ne samo ona i ja, nego svi mi) je teško izvući tačan zaključak. Lično - mislim da su negativni. Ali otprilike negativni koliko i mi, ako me razumeš? Može biti i da je videla energetske poveznice sa kolektivnom svešću. Ne znam.
Što se tiče fizičkih efekata: Mutna glava. Retko kada razmišljam sasvim jasno.
Fairy je napisao/la:
Ako je to bilo 2-3 juna nama su tog dana aparati crkavali na poslu kao ludi, nije bas vezano za ovo o cemu pricate ali mi je bilo zanimljivo...
Da, bilo je tada. Ali mislim da su događaji razdvojeni.
snoopy je napisao/la:
Povezao bih to sa letacima koji se pominju u kastanedinim knjigama..
Ako pod "to" misliš na pipke, verovatno ne - ali je spomenula i nešto što je opisala kao "crnu munju", koje na određeni način sarađuje sa tim pipcima, i na pitanje šta to radi odgovorila je da "sisa mentalnu energiju". Pipci su konstantno zakačeni, a "crna munja" se povuče kada odradi to što ima.
Otprilike, znate koliko i ja.
Nema druge nego napravidi aluminijumsko odelo-faradejev kavez i kapu od aluminijumske folije, staviti bakarnu žicu na aluminijumsku nogavicu i uzemljiti se, to bi rešilo munju, a okolo vucarati kolica sa satarom, začinima i loncem za Suši

. Pacifisti bi trebali da izbegavaju morsku hranu da ne naljute pipkastog ubijajuči mu rodbinu