Sada je: uto maj 06, 2025 10:39 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: ned jun 03, 2012 12:47 pm 
Član foruma

Post sam prvobitno hteo poslati u temi "Organski Portali" jer je indirektno vezano za tekst od "arwen dor"

Sinoć sam imao jako čudan razgovor sa svojom devojkom, koja mi je rekla da viđa "pipke" oko ljudi koji su na njih povezani i isisavaju ih, a kada ne mogu, ostanu iznad ljudi i čekaju pogodnu priliku. Rekla mi je još štošta, što me je ostavilo prilično bez teksta, jer ona NIJE neko ko se inače "bavi" ovakvim stvarima, niti su stvari koje je rekla bilo šta što se može naći u uobičajenoj i popularnoj ezoteričkoj literaturi. I, da. Razgovor je pokrio dosta širok spektar tema, ona se na neki način "gubila" povremeno, i bio sam prisiljen da tražim identifikaciju. Kada smo prekinuli priču, a ja sam otišao da spavam, pokvario joj se kompjuter, isto tako i mobilni, srećom imala je rezervni deo i rekla mi je kako se oseća "kažnjeno" jer je rekla nešto što ne treba. Danas se čitav dan, kao posledica tog razgovora koji nije bio ni nalik na uobičajeno naklapanje o ovim "fringe" temama, od kako sam se probudio osećam potpuno izvan svog mesta, izmešteno i iscrpljeno, kao da se oporavljam od operacije i imam jako čudne bolove u telu,uz povremene "fleševe" psihičke iscrpljenosti kad god počnem da dolazim k' sebi.

Mislim da će se i ona probuditi u istom stanju.

Ima li neko nekih ideja? Otprilike znam u čemu je stvar, al ipak ...

Vrh

PostPostano: ned jun 03, 2012 5:58 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Post sam prvobitno hteo poslati u temi "Organski Portali" jer je indirektno vezano za tekst od "arwen dor"

Sinoć sam imao jako čudan razgovor sa svojom devojkom, koja mi je rekla da viđa "pipke" oko ljudi koji su na njih povezani i isisavaju ih, a kada ne mogu, ostanu iznad ljudi i čekaju pogodnu priliku. Rekla mi je još štošta, što me je ostavilo prilično bez teksta, jer ona NIJE neko ko se inače "bavi" ovakvim stvarima, niti su stvari koje je rekla bilo šta što se može naći u uobičajenoj i popularnoj ezoteričkoj literaturi. I, da. Razgovor je pokrio dosta širok spektar tema, ona se na neki način "gubila" povremeno, i bio sam prisiljen da tražim identifikaciju. Kada smo prekinuli priču, a ja sam otišao da spavam, pokvario joj se kompjuter, isto tako i mobilni, srećom imala je rezervni deo i rekla mi je kako se oseća "kažnjeno" jer je rekla nešto što ne treba. Danas se čitav dan, kao posledica tog razgovora koji nije bio ni nalik na uobičajeno naklapanje o ovim "fringe" temama, od kako sam se probudio osećam potpuno izvan svog mesta, izmešteno i iscrpljeno, kao da se oporavljam od operacije i imam jako čudne bolove u telu,uz povremene "fleševe" psihičke iscrpljenosti kad god počnem da dolazim k' sebi.

Mislim da će se i ona probuditi u istom stanju.

Ima li neko nekih ideja? Otprilike znam u čemu je stvar, al ipak ...

Jel ti rekla koliko je "pipaka" vidjela oko tebe? Jel' ti rekla ista sto je vezano za tebe?

P.s. pretpostavljam da je veza friska i da slabo poznajes svoju djevojku...

Vrh

PostPostano: ned jun 03, 2012 6:24 pm 
Član foruma

Veza traje skoro tri godine. I da, bilo mi je jasno da ona "ima potencijal" u određenom smislu, imalo smo pre razgovora koji su se doticali "problematičnih tema", neke stvari mi je i pre pominjala, jednom ili dva puta, što me je nateralo da posumnjam, ali onako sa 1% da tu ima nešto više, međutim ovo mi je stvarno .... šok, blago rečeno.

Da, rekla mi je dosta stvari vezane za mene, koje su prilično kompleksne za izlaganje na brzinu. Opisivala mi je neke arhetipske simbole za koje ona nije znala šta znače, ali ih je videla, na isti način na koji vidi i entitete oko mene, između ostalog, i te pipke.

Vrh

PostPostano: ned jun 03, 2012 6:34 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Veza traje skoro tri godine. I da, bilo mi je jasno da ona "ima potencijal" u određenom smislu, imalo smo pre razgovora koji su se doticali "problematičnih tema", neke stvari mi je i pre pominjala, jednom ili dva puta, što me je nateralo da posumnjam, ali onako sa 1% da tu ima nešto više, međutim ovo mi je stvarno .... šok, blago rečeno.

Da, rekla mi je dosta stvari vezane za mene, koje su prilično kompleksne za izlaganje na brzinu. Opisivala mi je neke arhetipske simbole za koje ona nije znala šta znače, ali ih je videla, na isti način na koji vidi i entitete oko mene, između ostalog, i te pipke.

Uuu skoro 3 godine :shock: ja vec u prvoj godini svom momku isprevrcem parkete u stanu tako da isti nema nikakvih tajni ili nesto nerazjasnjeno u svom zivotu ....a i veza doduse tako postaje dosadnija kad se sve sazna :glasses7: ...no....da se vratimo temi...
Koliko dugo djevojka ima taj dar da vidi simbole i pipke? Oduvijek ili....od skora ili...? Da li je religiozna? A koji su simboli u pitanju ako nije tajna?

Vrh

PostPostano: pon jun 04, 2012 10:11 am 
Član foruma

Hehe, draga Tragom Ptice Dodo, ovakve stvari se ne kriju pod parketom :) Iz stvari koje sam napisao iznad se mogao izvui pogrešan zaključak o situaciji.

Kako ona kaže, to vidi od malih nogu. To tako uspešno krije, jer vidim da nije nešto što joj se dešava svakodnevno, a ona je to pripisala preaktivnoj mašti. Mada, iz prethodnih razgovora sa njom vidim da zna više na podsvesnom, ali puno manje, gotovo ništa na svesnom nivou. I za ovo što se dogodilo sam rešio da se uhvatim za nešto što je ovom prilikom rekla, i ispitam je o tome. To je postepeno otvorilo druge stvari - i nije u pitanju koherentno znanje, već više nekako "u momentu", vidi stvari 1.) intuitivno 2.) vizuelno, ali samo kada se usmeri u tom pravcu, međutim, koliko vidim, brzo joj nestane energije (kada treba da govori o tim stvarima i da ih objašnjava nekome, što je tada bio slučaj). To stanje je jasno razdvojeno od ovog njenog uobičajenog stanja, u ovome se seća samo nekih stvari odande, i to, po njenim rečima "onih koje treba". Dok joj nisam skrenuo pažnju na to, uopšte nije razmišljala o tim stvarima, koje su njoj delovale potpuno nebitno. Inače, nema nikakvu "istoriju" po pitanju psihičkih poremećaja, jedan je od najboljih studenata u svojoj struci i trenutno radi na doktoratu u svom polju. Te vizije joj, kao što vidiš, ne predstavljaju ni najmanji problem - između ostalog, i zato što je "zaštićena".

Stvarno, rado bih ti sve rekao ali je previše složeno (a sada, kada je prošlo malo vremena, i dosta konfuzno) a stvari koje je videla su najviše imale smisla unutar tog toka dešavanja koji je tada bio prisutan, ako me razumeš? Konkretni simboli su iskočili kada je i meni pokušala da napravi zaštitu. Nije mogla, jer "oblik nedostaje". Oblici su bili krug, trougao i neke boje, krug treba biti opisan oko trougla, sa upisanim krugom, upisani krug je svetlost, zajedno transformišu trougao u krug, koji postaje "kompletan". Nije uspela jer sam "previše tvrdoglav, i previše ega". Govorila je na jako čudan način, ne na svoj uobičajeni. Primetio sam da nije koristila baš nikakve vremenske odrednice.

Što se tiče one slatke male hobotnice kojoj sam rešio da iseckam pipke tako da i njenog dedu zaboli : kod mene, prikačena je na temenu glave, a mlatara pipcima oko gornjeg dela grudnog koša i leve strane vrata. To je nisam pitao dok ti mene nisi pitala, btw.

Uh bre, danas ... ko da sam se probudio iz nekog košmara. Još uvek imam neonsko WTF?! koje mi svetli u glavi, al naučićemo na miroljubivu koegzistenciju sa vremenom hahah :)

Živeli! :)

:occasion5: :love3:

P.S. Većina stvari koje sam rekao ovde su proizvod mog posmatranja i moje analize događaja. Tako da može biti da gadno grešim.

Vrh

PostPostano: uto jun 05, 2012 11:11 am 
Član foruma

Ja tek sad procitah ovaj post od @Valjda….

Intersantno je. Ono sto mogu da izvučem iz svega recenog jeste to da tvoja djevojka može da vidi svijet gajba iliti u prijevodu svijet iz druge dimenzije. To sto ona vidi najvise mi lici na entitete koji se kace ljudima za odredjeni dio tijela a onda ih i sisu na tom mjestu. Da li si je pitao da li ima osjecaj kakvi su ti pipci dobri ili zli? Koje su im namjere dobre ili zle? Da li ih vidi kod sebe kad stane pred ogledalo ili je njena zastita jaka pa ih nema? Ko joj je rekao za tu zastitu? Da li je imala problema sa tim pipcima pa je onda srela nekoga ko joj je rekao kako da se zastiti od istih? Dakle, pretpostavljam da su pipci zli i da se treba zastititi od njih. Pretpostavljam i to da oni uzimaju energiju sa područja na tijelu za koje se zakace pa onda čovjek na tom mjestu ima bolove ili moze oboliti….boli li tebe glava, grudni kos i vrat? Spavas li mirno?

Ako te mnogo smaram sa pitanjima samo reci, ali mi je ovo poprilično zanimljivo moram priznati zato sam se ovako i raspisala…

p.s. A nisam ni jednom pomislila da tvoja djevojka ima neki problem sa psihom, a ne ne!

Vrh

PostPostano: uto jun 05, 2012 12:25 pm 
Član foruma

Citat:
Kada smo prekinuli priču, a ja sam otišao da spavam, pokvario joj se kompjuter, isto tako i mobilni,
Ako je to bilo 2-3 juna nama su tog dana aparati crkavali na poslu kao ludi, nije bas vezano za ovo o cemu pricate ali mi je bilo zanimljivo...

Vrh

PostPostano: uto jun 05, 2012 1:21 pm 
Član foruma

hm cudno VAljda?, mada i nije.
Povezao bih to sa letacima koji se pominju u kastanedinim knjigama..
JA nikad nisam video pipke ali sam video jedan zeleni disk iznad svoje glave kako lebdi i kao da je deo mene kad sam zurio u sebe u ogledalu..
To je bas ono kao sto se andjelima u crtacima crta onaj oreol kao disk..

I don Huan kaze da se strana instalacija nalazi na glavi

JA mislim da je to strana isntalacija i od tad imam potpuno drugo misljenje o onim ``svetim`` oreolima kod svetaca.
Kad vidim neku ikonu i oreol to mi je ovekovecenje strane instalacije na glavi..to je bukvalno za mene to

I jos da da se doda ironija, sveci su posebni, ``svetiji`` su od drugih ljudi zato sto imaju sveti oreol a drugi ljudi ne...sve mi se cini da ga svi imaju i da to nije ni malo ``duhovno`` nego bas suprotno.. tako da religija nesvesno jacha delovanje voladoresa ili bolje jos reci zataskava znanje o pravoj i zdravoj prirodi naseg bica...

Vrh

PostPostano: uto jun 05, 2012 1:23 pm 
Član foruma

ps. lepo je cuti ovakve price poput one sa tvojom devojkom :love1:

Vrh

PostPostano: sri jun 06, 2012 8:38 pm 
Član foruma

@Tragom ptice dodo

Otprilike da sam toliko i sam izvukao. Ono što je interesantno je da entiteti koje je opisala u grubljim - a i nekim finijim - crtama odgovaraju stvarima koje je Malanga rekao na tu temu. Ona nije imala nikakav kontakt sa time što je taj čovek govorio, čak ni preko mene.

Za onu hobotnicu - te pipke je pomenula i pre. Smatra ga negativnim - ali taj stav verovatno nosi moj pečat. Kako može biti govora o pozitivnom entitetu koji se kači bez dozvole subjekta? Ne ide pa to ti je.

Za "zaštitu" i da entitete koje vidi treba "proveriti" svim mogućim sredstvima, uključujući i odraz u ogledalu sam joj rekao ja. Što se tiče "zaštite" koju već ima - to je njena sopstvena, niko joj nije ništa rekao, jednostavno zna da vidi - nije je niko učio, kao što rekoh, uopšte nije bila izložena bilo kakvim pričama na tu temu osim kroz mene (i očigledno sebe samu), a stvari o kojima bih pričao sa njom u glavnom nisu bile ni blizu toga - niti sam na bilo koji način putem sugestije mogao uticati na to što ona vidi.

Kako mi trenutno deluje, glavni problem sa "pipcima" je što ih ljudi obično 1.) ne detektuju i 2.) kada detektuju nešto podsvesno - smatraju ih delom sebe!!!

Koliko shvatam, "otkačiti" se nije baš toliko jednostavno. Verovatno ne pitaš previše, ali nemam dovoljno znanja da bih ti mogao reći bilo šta sa tačnošću koju verovatno očekuješ, a na osnovu ograničenih informacija koje imamo (ne samo ona i ja, nego svi mi) je teško izvući tačan zaključak. Lično - mislim da su negativni. Ali otprilike negativni koliko i mi, ako me razumeš? Može biti i da je videla energetske poveznice sa kolektivnom svešću. Ne znam.

Što se tiče fizičkih efekata: Mutna glava. Retko kada razmišljam sasvim jasno.

Fairy je napisao/la:
Ako je to bilo 2-3 juna nama su tog dana aparati crkavali na poslu kao ludi, nije bas vezano za ovo o cemu pricate ali mi je bilo zanimljivo...

Da, bilo je tada. Ali mislim da su događaji razdvojeni.

snoopy je napisao/la:
Povezao bih to sa letacima koji se pominju u kastanedinim knjigama..

Ako pod "to" misliš na pipke, verovatno ne - ali je spomenula i nešto što je opisala kao "crnu munju", koje na određeni način sarađuje sa tim pipcima, i na pitanje šta to radi odgovorila je da "sisa mentalnu energiju". Pipci su konstantno zakačeni, a "crna munja" se povuče kada odradi to što ima.

Otprilike, znate koliko i ja.

Nema druge nego napravidi aluminijumsko odelo-faradejev kavez i kapu od aluminijumske folije, staviti bakarnu žicu na aluminijumsku nogavicu i uzemljiti se, to bi rešilo munju, a okolo vucarati kolica sa satarom, začinima i loncem za Suši :toothy2: . Pacifisti bi trebali da izbegavaju morsku hranu da ne naljute pipkastog ubijajuči mu rodbinu :rofl

:love3: :occasion5:

Vrh

PostPostano: ned jun 10, 2012 11:59 pm 
Član foruma

ako treba da se seckaju pipci metni me na spisak,imam neke neraciscene racune.
problem je to definisati,jer dok sam ih vidjao uvek su bili prikaceni u nekoj osobi,
mogao sam da ih raspoznam po kretanju,pogledu.po nekim mojim iskustvima sam izvukao
neke zakljucke.npr.oni zive u dimenziji iznad nase,i potrebna im je struja za delovanje.dalje,
kad su se spustili na majku zemljicu, i integrisali se sa odredjenim osobama, nemam pojma.
znam za jedan blizak slucaj,gde vodim bitku vec 4 god.bezuspesno,nista ne pomaze,dodje
mi da to resim po kratkom postupku,ali na taj nacin mogu gadno da povredim tu osobu
a ja to ne zelim.aha.rece pipci.isto prema nekim mojim saznanjima sto ne mora da bude
tacno jer ljudi grese.oni kontrolisu ljude tim pipcima.razmisljao sam o el.udaru na mesta gde
je pipak prikacen.jer sam doziveo i preziveo njihov el.napad.posle tog el.praznjenja koje su mi
roknuli jednom u polusnu,a drugi put na javi u ovom realitetu,nisam mogao da se pokupim dugo vremena.otprilike. da ne kenjam mnogo u prednosti su,jer ih ne vidimo.druga opcija bi bila da su to neke masinice,botovi.ali sta je tacno.ono u sta sam siguran negativni su
i vise nego sto mozemo da pretpostavimo.covek posle njiovog delovanja jednostavno
ne kontrolise svoje misli i postupke.eh ti cudni dogadjaji.obicno ne volim da pricam o tome,
ali su me prilicno naljutili sada.i nisu oni jedini problem koji imamo,ova planeta je izgleda
prilicno prometno mesto.i svi razmisljaju na drugaciji nacin.sve je to jedna veliiika zajebancija.
ja ih licno ne volim,nerviraju me al sta da se radi.mora dalje da se zivi.mamicu im osvajacku.
pozz.izvinte zbog nesazetih recenica nisam bas bio neki djak.

Vrh

PostPostano: sub jul 21, 2012 11:29 pm 
Početnik

vec neko vreme se budim pokazivajuci sipak na desnoj ruci. od tada desavaju mi se cudne stvari bas cudne. jedno vece smo ja i drug isli autobusom kuci bilo je kasno i hladnije vreme. neki covek koji je sedeo prekoputa nas u autobusu pitao nas je gde treba da sidje da bi dosao do jednog mesta ne bih da imenujem. bas to mesto je bilo gde smo i mi silazili. sisao je sa nama i krenuo istim putem ko i mi sa leve strane je bila visoka ograda a se desne otvoren put. bio je jedno 2 metra iza nas. okrenuo sam se jednom i video ga iza nas posle dve sekunde okrenuo sam se opet i njega nije bilo ko da je u zemlju propao. nismo nikom pricali nista. cesto mi se desava da imam snazan osecaj da ce nesto biti lose i to se ispostavi tacno. imam velike napade agresije koji netraju dugo i bez razloga su. cinim stvari koje nikad ne bih ranije. desavalo mi se da mi se pojavi jos jedna linija na ruci pa nestane da mi izlaze sede dlake. za ovo mi ni vi nebiste verovali krenem ja za put sa mojima u selo imao sa mozda 10 god i propadnemo u provaliju i osecaj neki sam imao nemogu vam ga opisati zatvorim i otvorim oci i dalje se vozimo. od tog dana mozda zvuci glupo ali ko stvarno moze da pomogne mogu ga uveriti i pokazati citam misli tidje. ne kao u filmovima cujem glasove i te stvari. nego kao neki osecaj sta ce neko reci nisam verovao u pocetku ali se kasnije ispostavilo da je tacno. recimo zamoslite neki broj ja u sebi pomislim da nije 29 i kazem dvasetet i tako jeste. pisao sam skraceno jer mi hitno trebaju neki odgovori a ne bih mnogo da pricam sa ljudima u okolini da nezavrsim u ludari. umalo da zaboravim ima jedna devojka koja je drugarica od moje drugarice i koja joj je rekla da sam je osetila nesto kad se pozdravila samnom i nesto joj je pricala. ona je meni to pricala i nije htela da mi kaze koje naravno saznao sam pre ko tog citanja ako ga tako mogu nazvati i sreo se sa njom i probao sa njom ali da kazem da neradi nemogu nju da procitam nisam je vise sretao posle toga. neide mi sa zivotinjama preko ogledala ili bilo cega gde se moze videti odraz. ponavljam nemorate mi verovati posto ja neverujem niusta bukvalno. saznao sam za sajt preko druga koji je zaludjen iluminatima i astralnom projekcijom. izvinite za pravopis.

Vrh

PostPostano: uto aug 07, 2012 2:24 pm 
Član foruma

Imam pitanje odnosno da li se ikome dešavalo slično i dali zna riješenje hehehe ove zagonetke.

Prije par mjeseci zove me muž sa austrijskog broja na bos. mobitel i kaže. Kontakt je uspostavljen i umjesto da čujem tvoj glas , ja čujem ženski glas koji mi na original njemačkom dva puta ponovi Halo .... (njegovo ime) i isto to ponovi još jednom. Zbunio sam se i prekinuo vezu, sve provjerio da nisam slučajno pogriješio tvoj broj, ali u popisu poziva sve ok. Tek sljedeći put kad me je nazvao uspostavili smo kontakt.Znam da je bio totalno zbunjen i kaže hajde i da se desilo da sam fulio broj, mada nisam jer sam provjerio popis otkud ta njemica zna moje ime itd... Iza toga nakon desetak dana zovem ja njega i umjesto njegovog glasa javlja se ženski glas na njemačkom tipa halo i moje ime. Odmah da napomenem da ideje i zahebancije o švalerisanju i te stvarčice zaboravite i po mogućnosti hehehe upalite neke druge lampice...Iza toga ja sam to skroz zaboravila i smetnula sa uma, mada su mi u vezi toga ostali upitnici u glavi, da bi danas se opet desilo nešto čudno...

Danas imam klijenta (dolazi prvi put, to znači ne znamo se ) iz Njemačke i nakon nekog vremena (par sati) šalje mi sms i kaže. Sa svog bosanskog mobitela zovem mamin bosanski kućni broj i javi mi se njemica. Ja pomislim da sam pogriješila. Spustim slušalicu i nazovem ponovo i opet isti ženski glas na njemačkom me pita:Ko sam?, a ja onda već pomalo ljuta pitam nju Ko si ti???, jer sad sigurno znam da je broj uredu. Ona meni kaže- LISICA- na njemačkom...

Po meni u svim slučajevima nije bilo nikakve greške, nekakvo praćenje mi je glupo nas kao nebitnih likova.Znam da je Galaxija negdje postao jednu stranicu u vezi vrste ,,meta-e,, kojima su radili te telefonske pozive i ne mogu to sad da nađem.Sad zasad neću da se ufuravam, i ipak ću još da provjerim pa eto krećem od vas hahaha,i ako mi sve ovo već smrdiii... :toothy2:

Vrh

PostPostano: uto aug 07, 2012 3:13 pm 
Član foruma

To bas i nije nista neobicno, pobrkane veze, inace LISICA na njemackom FUCHS je normalno njemacko prezime ist kao npr. Frau Jahr (gospodja Godina) Frau Sommer (gospodja Ljeto) Herr Wolf ( gospodin Vuk) a i ima jos puno....... glupljih prezimana. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto aug 07, 2012 6:00 pm 
Član foruma

Znam za ta njhova prezimena jer sam i sama jedno vrijeme živjela tamo pa tako ,,baratam,,njemačkim, ali otkud pobrkane telefonske veze tačnije glas njemice ili njemačke veze u sva tri slučaja pogotovo u ovom zadnjem u Bosni na bosanskim telefonima :dontknow:
Mislim ako je to stvarno greška i ako su toliko nehatni u svom poslu onda stvarno nemam komentar, jer šta ako nas pobrkaju pa nam se počne javljati neka hehehe kineskinja na kineskom ](*,) ...

Vrh

PostPostano: uto aug 07, 2012 11:54 pm 
Član foruma

Lokacija: black hawk down-black hawk up...all the same,just like grain of sand in sand-glass
nego znak , jesi li ti provjerila cifru i račun vezano za te pozive , ima li oko toga kakvih ''čudnih dešavanja'' ? :P
Je li ti možda naplaćen pokoji minut sa njemačkom ?

znak je napisao/la:
šta ako nas pobrkaju pa nam se počne javljati neka hehehe kineskinja na kineskom ](*,) ...

ništa posebno, osim što je Kina u nekoj ''zoni 4'' po tarifama mobilne telefonije.

Vrh

PostPostano: sri aug 08, 2012 6:02 am 
Član foruma

Računi su ok 100%. Sinoć ja opet kontam o tim hehehe brkanjima i pogrešnim prespajanjima veza i pokušam sebi to prezentirati na drugi način, npr:

Zove Mujo Hasu i javi mu se Ligong i kaže mu hallo Mujo sa originalnim kineskim akcentom i naaaglaskom. Mujo iza ovoga ima upitnik iznad glave i izgleda ovako :shock: . Iza toga ista stvar se desi i Hasi pošto se i njemu prilikom zvanja Muje javio neki Ligong i kaže i njemu hallo Haso sa tipičnim kineskim akcentom :shock: . Iza toga dođe im Fata u goste i zove svoje u Bosni sa svog mobitela u Bosni kad ono opet neki Ligong :-k . Kako god ja to skontam izgleda da taj Ligong zna sva imena prilikom zvanja svih ljudi koji su imali kontakt izgleda sa Hasom pa mi se usljed toga javlja pitanje, da li je taj Ligong vidovit ili mu je to neki hobi da putem neke sprave otkriva imena i zahebava ljude okolo dajući im do znanja da zna kako se zovu itd,itd... :mrgreen:

Tada nisam htjela ići do pošte da vidim koji je to faktor pošto bi najvjerovatnije imala slabu korist od toga, jer dok im objasniš, a tek dok skooontaju i uglavnom duga priča o njihovim sposobnostima, uslugama i željama za radom koji uglavnom isključuje sve opcije zamaranja mozga, naravno osim u slučajevima kakve trenutne naplate...

Vrh

PostPostano: sri aug 08, 2012 11:14 am 
Član foruma

snoopy je napisao/la:
tako da religija nesvesno jacha delovanje voladoresa ili bolje jos reci zataskava znanje o pravoj i zdravoj prirodi naseg bica...

Nesvjesno? Daj Bože da je nesvjesno...

Vrh

PostPostano: sri aug 08, 2012 1:25 pm 
Član foruma

@Valjda

Hobotnica je zakacena na tvoju krunsku cakru(nalazi se u temenu glave) preko koje ti crpi mentalnu energiju.Krunska cakra je povezana sa visim umom,znanjem,upravlja velikim mozgom,desnim okom.Krunska cakra je cakra duhovnosti,preko nje dolazimo u kontakt sa visim JA.Posto ti je krunska cakra zakrcena,zbog toga ne vidis jasno i ne razmisljas bistro.
Probaj da se resis te hobotnice sto pre,da ti ne bi zakrcila grlenu i srcanu cakru.
Ne vredi odseci samo pipke,jer ce novi porasti.Treba otkinuti glavu od koje poticu ti pipci.Treba ukloniti koren..a ne samo grancice...

To sto metode zastite od tvoje devojke ne deluju na tebe moze sa objasniti na dva nacina:
1.mentalno joj nisi dozvolio da postavi stit oko tebe,
2.ako si joj dozvolio i ako nije mogla da postavi stit,to je mozda zato sto su ti stitovi SAMO ZA NJU.

Probaj da analiziras sebe.Mozda si tu hobotnicu sam stvorio.Mozda sebi nesto nisi priznao ili prihvatio neke stvari onakve kakve jesu.
Ako je to vec neka instalacija u pitanju,probaj da sam pronadjes stit i zastitis se.

Pozdrav!

:hello2:

Vrh

PostPostano: uto sep 04, 2012 7:35 pm 
Član foruma

Nisam ovde nigde našla pa sam htela da pitam da li je neko imao prilike da se susretne sa većim krugom u dvorištu koje je bez trave?Toga najčešće po selima ima.To sam viđala još od detinjstva ,verovanje je "da vile igraju kolo i ne valja tu stati i zagaziti" naravno to nije nikakvo tačno objašnjenje ali deluje čudno.Uvek sam se pitala šta je to

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.