Sada je: pon maj 05, 2025 11:39 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: sub maj 26, 2012 7:57 pm 
Moderator

Šta da ti kažem, imam osjećaj da i sama znaš kako zvuči to što pišeš... onako za prevrnuti stol kad popizdiš od nestvarnosti toga što si si nacrtala. :-#
Ali vjerujem da si spremna umrijeti... ne zbog onog što si napisala za orla nego onako po osjećaju.

Vrh

PostPostano: sub maj 26, 2012 10:30 pm 
Član foruma

DH ne kaže direktno da apstrakcija nepostoji, ali ima jedno ali....ako je namera večna onda ima nezamislivosti koje su trenutni ne-doživljaj. Dakle, ispitivanje tih neostvarenih iskustva mogu samo biti cilj. 
Priča o cilju sagovorniku zatvara oči pa je cilj jalova ideja. Ako cilj izgleda subjektu privlačan, oteće ga od nas, ukoliko je subjektu tajna da ovaj što zna je supervizor. Pa subjekt polazi od činjenice da je supervizor zapravo učitelj istine jer je razbio u sebi samorefleksiju bratstva.
------
Ovo je bilo grubim rečima prve pažnje.
Prirodno je da supervizor bude iznad sledbenika, ali ako se ne ograđuje niko i ništa mu negarantuje mogućnosti večnosti.
------
Ovom pričom izbacujem zapadni hermetizam iz sebe na šamanski način da bih došla do energije.

Hvala na pažnji.

Vrh

PostPostano: sub maj 26, 2012 10:37 pm 
Moderator

Ali čim imaš koncept otišla si već mnogo dalje od imanja cilja, možeš samo nazad ako nećeš u živo blato.

Vrh

PostPostano: ned maj 27, 2012 12:18 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ali čim imaš koncept otišla si već mnogo dalje od imanja cilja, možeš samo nazad ako nećeš u živo blato.

Ne nije to što misliš. Sigurna sam koliko je prostranstvo večnosti. Zeluica dira nepoznato u priči odmah i sad. Sutra mogu biti smorena samo što danas to nisam činila. Odakle mogu znati šta je nepoznato ako ga ne probam. Odakle spermatozoid zna kuda treba ići?
U živo blato upada samo nabeđeni ratnik zbog pozicija svojih starijih drugova. Samotnica zna put jer ga očekuje svojom namerom. U tu nameru ulaže svoj život.

Prosečan ljudski vek je delo duha i kao takvo to se mora poštovati i živeti sa time u skladu. Odatle polazi procenjivanje i dedukcija.

Vrh

PostPostano: ned maj 27, 2012 12:44 am 
Moderator

Ako staviš spiralu (instalaciju), spermatozoid će uzalud znati pravi smjer i nisam mislio da ne bi trebala probati nepoznato, nego da si sagradila grandiozne konstrukcije uz pomoć razuma koje će zasjeniti onu pravu stvar kad stvarno dođe.
To je ono kad čovjek misli da već nešto našao i to prozove imenom onog što tek treba doći a kad prava stvar dođe ona više ne može biti prihvaćena jer je navodno već tu.

Vrh

PostPostano: ned maj 27, 2012 9:05 am 
Član foruma

Kod mene nema da neko može da dolazi. Ja sam ta koja odlazi, silazi, prolazi. Ja umirem a ne prava stvar koja če doći i umreti za mene. I to zovem trezvenost.

Spernatozoid ima nameru, a dali će stići na cilj on se toga ne brine niti mu može biti žao. Osim toga na njegovom putu postoji podosta suparnika sa istom namerom, zar ne. Mene je stvorio jedan koji je u toj trci pobedio. Duh njegove pobede je moj duh.

S druge strane fetusu kada se stvaraju šake, dešava se da ćelije umiru sa namerom da telesnoj strukturi nastanu prsti. Zamisli obrnutu putanju razgradnje tela.

A kakvu to grandioznu konstrukciju vidiš kod mene???

Vrh

PostPostano: ned maj 27, 2012 2:44 pm 
Moderator

Dakle Orao protiv spermatozoida i neke čaknute sheme! :mrgreen:

Vrh

PostPostano: ned maj 27, 2012 4:50 pm 
Član foruma

Ja se iskreno nadam da ovo o čemu pričamo ostane na topicu.

Ne kažem da ne treba sanjati. Samo što mene interesuje jedino traganje.
Jednom su me neorganci odveli na nekom mestu, sa koga se gleda na zvezdano nebo ali sa krupnim i jasnim simbolima nečeg u postavci tih zvezda. Jedino sam zapamtila naređane zvezde u obliku nacrtanog sunca. Bilo je predivno videti to. Nisam bila u stanju da posmatram zvezdano nebo jer su zvezde sijale odbojno za oči. Jedan neorganac je uzeo telesni oblik i nagnao me da primetim njegove crvene cipele kako bih odmorila oči zaokupljenošću na taj predmet pažnje jer sam bila izcrpljena od pogleda u neobično nebo odbojnog sjaja ali tako privlačnih elemenata koje su tvorile zvezde. Te zvezde su znale ko sam i zračile su odbojno. Bilo mi je jasno da je zbog hrane tj. Ljudi su ubice biljaka i životinja zbog hrane.

Nisu čaknute sheme. Trenutno čaknutos otvara oči. Preći iz čaknutost u nečaknutost je opet čaknutost. Samo ovi što nisu čaknuti tolerišu slične a ne dolazi do ujedinjenja.

Vrh

PostPostano: ned maj 27, 2012 5:47 pm 
Početnik

Vrh

PostPostano: pon maj 28, 2012 5:50 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: uto maj 29, 2012 11:23 pm 
Početnik

Dobro vam došao u diskusiju.
Moje ime je PHOENIX i dolazim iz Srbije.

Čitajući Kastanedu osećao sam da je to pravi put. Danas to više ne osećam. Zašto je to tako Bog da me ubije ako znam.

Mnogo sam se smejao Kastanedi zbog sumnjičavosti jer sam i sam bija takav.

Pitanje koje bih ovdi postavio je da ako verujete Kastanedi kako to možete da dokažete.
Ja se nadam da ovdi ima nekog pričljivog da mi opširno da iscrpni odgovor. Ja sam vrlo raspoložan za priču i podešavanje parametra uma u tom pravcu.

Vrh

PostPostano: sri maj 30, 2012 2:04 am 
Moderator

Pozdrav, drago mi je, ja sam Eva Longoria, koje god odijelo obukao to si opet ti.

Iz pravila foruma:

6) REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA

Korištenje foruma pod više od jednog korisničkog imena je zabranjeno. .....

slika

Vrh

PostPostano: čet maj 31, 2012 5:04 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Pozdrav, drago mi je, ja sam Eva Longoria, koje god odijelo obukao to si opet ti.

Iz pravila foruma:

6) REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA

Korištenje foruma pod više od jednog korisničkog imena je zabranjeno. .....

slika

Ko to menja odela na forumu, ak nije tajna za reci?

Vrh

PostPostano: čet maj 31, 2012 5:42 pm 
Moderator

Nije tajna, pogotovo za tebe, ti ga znaš.

Vrh

PostPostano: sub jun 30, 2012 7:32 pm 
Član foruma

Lokacija: black hawk down-black hawk up...all the same,just like grain of sand in sand-glass
@ Sjenko

Sjenko je napisao/la:
Sjećam se da me tjerao da visim s nekakve ko penjalice i njišem se dosta jako, te sam se morao u određenom trenutku pustiti. To je bila lekcija prebacivanja preko velikih udaljenosti. Kad sam se pustio ispalo je kao da sam se ja cijeli izdužio (kao vlakno ili cijev), a prostor oko mene se sabio.

Drugi san ima na forumu napisan, u stvari, to mi je prvi post :D Starac kojeg spominjem u tom snu je bio don Juan.

http://galaksija.info/forum/viewtopic.p ... 366#p75366

sanjao si tada Sjenko kažeš ovo :

Sjenko je napisao/la:
..San počinje tako da neke ljude zajedno samnom uvježbavaju za motorističku policijsku jedinicu. To je uvježbavanje trajalo poprilično dugo i a misija za koju su nas uvježbavali je bila tajna, sve u svemu trebali smo osvojiti nešto jako bitno za nekoga ali nam ništa nije točno rečeno. Za vrijeme tog uvježbavanja još nisam bio svjestan da je to san i osjećaj kojeg se sjećam je to da sam bio poprilično tupav, poput zombija. U jednom trenutku sam se odvojio od te svoje jedinice i počeo samostalno lutati gradom u kojem se san odvijao. Došao sam do nekog shoping centra i tamo sam sreo grupu vampira koja me pozvala da im se pridružim, išli su po nešto njima jako bitno (?!) neznam kako sam znao da su vampiri al sam jednostavno znao. Tad sam shvatio da nešto ne valja i postao sam svjestan sebe, počeo sam letiti prema jednom tronju koji me užasno privlačio. Na vrhu tog tornja je bila kugla svjetlosti koja me je privlačila, mjenjala je boje, prštala snagom...

Ne znam jesi li do sada uspio se sjetiti ili shvatiti , ne ''gdje'' si bio uvježbavan za tu motorističku policijsku jedinicu, nego ''za gdje'' su vas uvježbavali. Naravno da je ''misija'' bila tajna i da vam nije tačno rečeno za šta vas treniraju i gdje idete. Da su vam rekli gdje idete, malo ko bi ''potpisao ugovor'' . Tek jednog dana si se probudio u tijelu u kojem si trenutno, i shvatio da ti svijest nije kao kod većine ljudi, i da te pucaju takvi snovi i da si magnetno težio i završio upravo na ''platformama'' poput ovog sajta.

Pretpostavljam svakako da si već do sada imao onaj osječaj ''da ti nije baš sve rečeno'' prije rađanja ovdje , tj da su ti malo ''lagali u ugovoru'' . Kroz taj san , nešto nalik tome upravo si i opisao, da vam nisu govorili za gdje vas treniraju , i da je ''misija'' bila tajna , ali svakako da je ''jako bitno'' , i da ''za nekoga trebate osvojiti'' nešto isto jako bitno. A to ''bio poprilično tupav, poput zombija'' je vjerujem nešto nalik ovdašnjim svim metodama ''stabilizacije i kontrole'' nad takvim jedinicama, pa sad bilo kroz neke hemikalije u hrani ili pilulama, bilo to neko klasično ''ispiranje mozga'' , da bi se kasnije policajac mogao bolje uputiti u misiju , a da bude poslušan. No, ti navodiš da si se malo odvojio već tada , i nabasao u te kvartove sa ''vampirima'' , koji su te opet zvali sa sobom, jer i oni eto idu po nešto (njima) ''jako bitno''. A poslije si i njih vidio u tim bitkama za ''svjetleću kuglu''.

Ja sam baš i čuo (ili barem sanjao) da vi iz takvih jedinica volite tako malo na svoju ruku krenuti i skrenuti , i kako si rekao ''odvojiti se i samostalno lutati gradom u kojem se san odvija'' , što i nije neki problem , jer ''policajac na motoru'' je inače samostalna jedinka , ne radi sa nikim u paru ili timu, za razliku od patrola u autima recimo, i nema onog famoznog ''partnera policajca'' kao u filmovima.

Nego vezano za to , i za to da si kažeš ne znaš kako , ali baš znao da si bio sreo baš vampire u tim kvartovima kod ''šoping centra'' , uputio bih te policajče u jednu ulicu da malo vidiš ako ti šta može koristiti. Kvart je ''Metafizika'' , ulica je tema ''Snovi'' , u ovom malo manjem gradu u kojem ti se taj san odvija. Idi na stranicu br. 59 , treći post odozgo , gdje je promatrač prijavio jedan san koji ima dosta bliske sličnosti sa tim tvojim. Kad pronađeš tu lokaciju, naći ćeš ovo :

promatrač je napisao/la:
Imao sam i ja sličan san, ali malo s druge strane.
Uočio sam svijetla brda tamo negdje s druge strane šume i krenuo tamo. Kad sam krenuo prema tim svijetlim brdima počeo me ganjati neki veliki medvjed, nekako sam mu neko vrijeme bježao i morao krenuti niz veliku strminu u spurptnom smjeru od brda na koje sam krenuo.Medvjed je već bio takoreći na meni i vjerovatno me ranio, ali me netko izvukao na vrijeme da me spasi i odnio na neki proplanak na kojem su kolibe, neko izdvojeno društvo.Dok sam ležao tamo na oporavku nekako sam znao da je to društvo vampira... koliko se sjećam tamo mi ništa nije falilo niti sam se osjećao ko da sam u opasnosti od tih vampira.

San mu se desio u drugačijem ambijentu i okolini , ne kao kod tebe u nekoj gradskoj sredini , ali i on je instinktivno bio krenuo ka svjetlima na uzvisini koja su ga privlačila (svjetla na brdima , ili brda koja svijetle , ne znam šta je tačno vidio i kako to registrovao) , isto kako si ti poletio ka ''svjetlećoj kugli na tornju'' koja te je jako privlačila. Promatrač je međutim napravio tek par koraka , i ne bi se zapravo ni izvukao da ga ''nešto/neko'' nije izvuklo i prenijelo u to jedno naselje na oporavak. A za likove kod kojih je bio , i on navodi baš kako i ti, da nije znao kako , ali je jednostavno znao da su vampiri. Nisu mu naudili, nego ga oporavili i okrijepili. Promatrača ipak nisu pokušali vrbovati da im se priključi da idu po to nešto i njima bitno, možda i bi da je ostao duže , ili je jednostavno bio previše zadihan i šokiran usljed napada od strane tog medvjeda. Ne znam je li i promatrač bio u istim kampovima za obuku ''policajaca na motoru'' kao i ti , ali nije da mu to nije ostalo ''u krvi'' , tako da ga je vidiš i ovdje ''sudbina nanijela'' na mjesto svojevrsnog ''policajca'' , tj moderacije.

A taj san je on po ambijentu i ulogama (posebno taj medvjed) našao bliskim sa jednim snom od ptice-dodo , oko kojeg smo se tamo malo zadali, pa prelistaj , ne znam hoće li ti šta moći poslužiti , obzirom da je ovo tvoje što si spomenuo/sanjao blisko tom promatračevom. U tom snu , kod šuma gdje se pojavljuju ti medvjedi (taj san od ptice-dodo na kojeg se nadovezao promatrač) , pojavila se svojevrsna policijsko/tragačka uvježbana jedinica , registrovana nešto nalik kao ''gorska služba spasavanja'' (ali u brojci od oko 50 ljudi) , nadovezano na njen raniji san također vezan za ''istreniranu grupu/vojsku koja je napala naselje'' , kad smo već kod takvih jedinica/formacija. O tom sanjačkom svijetu sam krenuo ponešto tamo objasniti ptici-dodo , jer sam bio ranije na dijelovima te mape , i tamo se odvija to traganje i natezanje oko ''nečega bitnog'' raznim igračima , a dešavaju se i sukobi , bježanja , ili napuštanja nekih planinskih kota/kampova, kod kakvog jednog je u tu mapu u svom snu upala ptica-dodo. Malo prelistaj to tamo na ''snovima'', pa ako ti može šta poslužiti.

A kažeš da si u svom snu i vidio/sanjao dio same bitke za tu (svijetleću) kuglu na tornju, u kojoj si pak sreo i tu svoju jedinicu , kao moguće i baš te vampire na koje si ranije naletio. (kao i Don Juana kako si ga kažeš prepoznao, ako je to taj što se gađao sa cyber-reptilom, ili ako si taj san povezao sa tim snovima gdje kažeš da si raspoznao Don Juana) :

Sjenko je napisao/la:
... Vidio sam starca (pretpostavljam lucidni sanjač) kako stoji na prozoru suprotne zgrade paralelan sa tlom i diže ruku prema tornju, dok je na vrhu tog tornja stajo reptil naoružan puškom s metalnim oklopom implantiranim u njega i kamerom sa zoomom umjesto desnog oka. Gađali su jedan drugoga, starac je ispustio kuglu svjetlosti na reptila dok je reptil pucao iz puške na njega, starac se izmaknuo reptilovom napadu, pretvorio u nešto kao vjetar i povukao mene sa sobom, dok je starčeva kugla svjetlosti pogodila reptila i jednostavno ga izbrisala. Sve u svemu bitno je da su se oko te kugle borile hrpetine bića jedni protiv drugih, bilo je od anorganskih sjena i amorfnih oblika različitih boja, preko visokih cyborg reptila ( bili su slični Borgu iz Star Treka), vampira, ljudi sanjača (kojima sam se ja pridružio) do obične vojske i policije ( tamo je bila i moja jedinica). Sva ta bića su se međusobno borila da bi osvojila tu kuglu, nastao je opći kaos, eksplozije, zrake svjetla koje lete i uništavaju. Pridružio sam se tim ostalim sanjačima, al u jednom trenutku su se pojavila grupacija nekih bića sličnih humanodinim kukcima (kasnije sam našo da su tako opisani death defilersi iz Castanedinih dijela) kojih smo se jako uplašili, ja sam ih napao bez nekog vidljivog efekta, nakon čega su oni mene nekako izbacili iz sanjanja....

Dok nisu upali kažeš ti humanoidni kukci , kojih ste se jako uplašili , i koje si bio napao (bez nekog vidljivog efekta) , nakon čega su te oni fiknuli sa mjesta događaja . To ti je kao ''paint-ball'' nešto , zapravo si ''poginuo'' u toj sceni , ali ipak nisi zapravo na terenu ''pao'' nego si se tek ''probudio'' . Možeš li njih malo opisati Sjenko ? Kako su tačno izgledali , i jesu li bili ''prirodni'' ili su i oni imali neko ''oružje'' , dodatke i opremu po sebi i sl. I obzirom da su bliski sa kukcima/insektima , sa kojima su bili najsličniji, kolika grupa ih je bila , i jesu li ti se učinili individualni i ''svako-na-svoju-ruku'' , ili baš u obliku/stanju kakav je specifičan za kukce/insekte , onako da jednostavno prepoznaš da su ''kolektivna svijest'' , i da su im sve jedinke zapravo ''jedno biće''. Ne povezujući to sa ma kakvim treningom kod ljudi, jer kukci/insekti su sami po sebi , u svojoj kreaciji takvi , osim možda recimo pauka , koji bi se mogao nazvati nekim ''individualnim insektom'' , ako shvataš šta govorim. I ako možeš mi reći u kojoj Castanedinoj knjizi se takvi spominju kao ti ''death defilersi'' ako si ih u tome prepoznao, jer nisam do sada sve Carlosove knjige pročitao , pa da me samo što se njih tiče uputiš bliskije u kvart i ulicu Castanedinih pisanja , gdje se oni spominju. Za uzvrat ako ti šta bude moglo poslužiti, ja sam tebe uputio u ulicu gdje je policajac/moderator promatrač opisao dogodovštinu sličnu toj tvojoj, gdje se instiktivno krene ka ''svjetlima na uzvisini'' , a naletili ste obojica i na te vampire za koje ste ''ne znate kako , ali ste znali da su vampiri'' , i koji nisu spram vas uopće bili ''predatorski'' rasploženi, zasebna neka grupa vampira valjda.

Sjenko je napisao/la:
....i neznam iskreno kako je ta bitka završila...

nije baš završila , prije se može reći da je tek počela , ili opet u neku ruku da nikad nije ni stala/prestala , zavisi iz koje polazne tačke gledaš to.

ali istina je , volite vi ''policajci na motorima'' odvojiti se tako malo samostalno i skrenuti/zalutati u vama nepoznate krajeve/kvartove (ili šume). Očito ti je Sjenko neko u međuvremenu u tim kvartovima maznuo motor :D , na kojem ti je bila i ''radio-veza'' , ali izgleda da to nisu uradili ti vampiri. Mnogi su sa raznim mjesta upućeni da se malo srede računi oko te ''kugle oko koje se svi bore'' , pa sad kako ko i kako gdje je već bio mobilisan i treniran, i koliko je kome rečeno gdje zapravo ide u tu ''bitnu i važnu misiju''. Nisu ni meni sve rekli ,i u mom ''ugovoru'' nešto fali/izostavljeno je, tek sanjao sam slično kako i ti , da sam negdje bio ono što zovu ''recon-units'' ili ''path-finders'' , kao neke izviđačke grupice , u tom stilu. Tek bio je to još jedan san , a ako možeš de mi malo detaljnije o tim ''humanoidnim kukcima'' .

Vrh

PostPostano: ned jul 01, 2012 4:07 pm 
Član foruma

Pozdrav Catandy, vidim da si sve detaljno analizirao :) Pročitao sam još prije snove od dodo i promatrača. Kolko kužim, mnogo ljudi često bude isprogramirano na taj način, da u "budnoj" realnosti bude obična osoba, dok u glavi ima zasebne ličnosti istrenirane za poseban zadatak, poput neke vrste policajca. Ne vjerujem da sam bio baš policajac, nego je to najvjerojatnije prikriveno sjećanje, najlakši način umu za objasniti.

Vampire sam također sretao u više navrata i nikad nisu bili agresivni. Dapače jedan od njih mi je čak ponudio da nastavim voditi njegovu "školu" gdje su ljudi bili obučavani za različite sanjačke pothvate. Odbio sam ga. Uvijek mi je nešto bilo jezivo oko tih vampira, makar nikad nisu pokazivali nikakve znakove agresije.

Nekako mi je prirodno došlo izabrati don Juana između svih tih. Jednostavno, indentificirao sam se sa tom skupinom jer sam osjećao da su najbliže onome što ja zapravo jesam. Oni su se svi zajedno kretali kao veliki tornado, iz kojeg bi se netko materijalizirao jedino da napadne i vratio se u "vjetrovit" oblik.

Što se kukcolikih tiče, neznam puno o njima. Ako sam bio u pravu, onda su to entiteti ljudskog podrijetla, nisu alieni ili tako nešto. Oni su inače nešto kao svjesni klifoti. Nastaju tako da na neki način "mjenjaju" tijelo, oponašaju neku anorgansku liniju, zakapaju se u određeni položaj točke. I održavaju taj položaj tuđom energijom. Svako tolko moraju ponovno "mjenjati" tjela te tako gube fluidnosti, zarobljavajući se sve više u obliku koji oponašaju.

Znam o čemu pričaš, pauci spadaju u skupinu paučanjaka, nisu insekti.

Kod ove ekipe je svatko imao vlastiti um, koji je ipak bio linkan u kolektivnu mrežu. No bitno je za naglastiti da je to umjetno stvoren kolektiv, nije prirodan, ako me razumiješ. Bili su prirodni, nisu koristili ništa što bi ja indetificirao kao tehnologiju. Ne sjećam se kolko ih je točno bilo, no bili su formirani u obliku romba u 3d prostoru. Za njih nisu važili uobičajni zakoni fizike, no za kog važe u sanjanju :)

Ako se dobro sjećam, najviše o defilerima, možeš nać u umjetnosti sanjanja. Tamo se spominje jedan specifičan defier, no ima ih više, koliko ja znam.

Vrh

PostPostano: pon jul 30, 2012 1:22 am 
Član foruma

Lokacija: black hawk down-black hawk up...all the same,just like grain of sand in sand-glass
sjenko , a u kolikoj mjeri bi mogao shvatiti taj svoj san , da je to zapravo bio povratni insert tvoje pripreme/obuke za rođenje na Zemlji u tvom trenutnom ''terenskom dvonožnom vozilu'' .
a nakon rođenja ovdje , kroz sve svoje umno-svjesno-tragačke putanje , je li ti se do sada ikako javio takav isti osjećaj iz tog sna , da ti baš nije sve rečeno gdje i u kakav ambijent i svijet ideš , tj kako je već na ''obuci'' bilo , da si i za vrijeme nje već shvatio da vam nisu baš sve rekli ni gdje idete , ni u kakvu to ''važnu misiju'' , i za koga . osjećaj da potpisao jesi neki ugovor , ali si tek na terenu ovdje shvatio da su u njemu bile svjesno izostavljene neke stvari i ''dijelovi ugovora'' .

Vrh

PostPostano: pon jul 30, 2012 6:38 pm 
Član foruma

Iskreno, nikad nisam svojim snovima davao nikakvo vise znacenje od onih koji bi mi sami snovi po sebi dali. Tako da se ni ovaj san nisam trudio tako promatrati.

No istini za volju, u zadnje vrijeme mi intenzivno dolazi taj osjećaj prevarenosti zivotom ovdje, tako da objasnjenje koje si dao poprilično pase sa onime sto osjećam. A osjecam kao da sam na prevaru doveden ovdje i kao da ovo nije mjesto gdje bi trebao biti. No, zapravo nemam pojma, tako da, vidjet ću.

Vrh

Naslov: Re: Literatura i linkovi
PostPostano: uto sep 18, 2012 9:12 am 
Moderator

La Shaman je napisao/la:
Kastos Karlonedos je napisao/la:

Nebi bilo lose napraviti neki popis takvih foruma.

Eto dao sam si truda malo guglati, ideja nije losa.

Ovaj ovdje forum je totalno zamro sto se tice teme Karlos Kastaneda, no ni ostali nisu nesto zivi, steta.

FORUMOHALU.ORG
http://www.forumohalu.org/index.php/board,3.0.html

THEMAJKA.COM
https://www.themajka.com/carlos-castaneda-t10.html

FORUM.HR
http://www.forum.hr/showthread.php?t=570042

SVJESNOST.COM
http://www.svjesnost.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=39

NAGUAL.HR
http://www.nagual.hr/forum

GAY-SERBIA.COM
http://gay-serbia.com/forum/carlos-cast ... 1s280.html

FORUMOTION.NET
http://nagual.forumotion.net/

WAVE-ARE-US.COM
http://wave-are-us.com/StazaRatnika/vie ... 71eab44f84

ANA.RS
http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=142391.0

Nadopunite ako netko jos zna nesto.

Da, 90% baš i nisu živi, krstarica je donekle živa.

Vrh

Naslov: Re: Literatura i linkovi
PostPostano: uto sep 18, 2012 11:12 am 
Član foruma

U danjasnje vrijeme elektronske komunikacije to bi trebala biti mjesta prijateljstva, poznanstva i komunikacije takvih ljudi. Cini mi se da nesto radi na tome da se ljudi sto vise udalje po pitanju toga i ne pricaju o tokvoj vrsti znanja. Udaljavanje od besprijekornosti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.