...ne znam sta da ti kazem a da neko tamo ne pomisli da sam luda

ali..

kad bolje razmislim, ja i jesam luda, tako da, kud puklo da puklo

ovo je bio hamlet i njegovo biti ili ne biti kvescn

malo se mimoilazimo oko tog upucivanja iz svemira, viseg ja ili odakle vec, naravno, zato sto je moje iskustvo drugacije...u sve ovo sam *lagano* uletela, nakon jednog emotivnog haosa nesto mi je ukazivalo na znake koje sam pratila, i, jos uvek sam fascinirana celom situacijom.................posle nekog vremena, evo me i ovde, a sutra ko zna gde ( a i sta je uopste sutra), samo osam meseci sam u ovome, mada, ked iz ove perspektive pogledam, ceo zivot su ti znaci bili tu ali nisam imala potrebu da ih pratim, a onda kad se desio prelomni trenutak, samo je jedno za drugim islo...ne pisem ovo jer sam se izubacivala kao nesto, jer tolike slucajnosti ne idu a i ranije sam mogla za sebe da kazem da sam izuzetno realna i samokriticna osoba, tako da....

.......na neki nacin sam povezana sa suncem i to najvise osetim kad sam sa obe noge na zemlji, mislim sada i ovde, kad se krecem i cirkulisem... kad je oblacno, jasno ga pozovem i oblaci se sklanjaju i ono mi se pojavi, kisa staje kad to hocu ili kad mi treba, kada je tmurno treba mu malo vise vramena ( oko pola sata do dva, verovatno zavisi od moje energije)..za to vreme, sunce mi je Ra i znam da sam dubko povezana sa njim, a sto se tice interakcije ( ili prenosa fluida, fraktala) sa ljudima, i tu imam za sada pozitivna iskustva....ima tu jos da se doda ali, da ne davim, nekom drugom prilikom mozda..takvo je kod mene stanje sto se tice lakoce~tezine dolaska do informacija, ali valjda svako ima svoj put..

uopste nisam pametna

mozda samo treba da se citaju znaci..a meni govore da je vreme da se malo vise potkujem nekim informacijama....kako mi rece jedan koneksn