Sada je: ned maj 04, 2025 4:25 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: sri apr 04, 2012 10:05 pm 
Član foruma

Onaj koji vidi to što vidi van našeg sveta je 'vidovnjak'. To je najprostija reč za te oči ispod stvarnih oči i procesima koje se bavi.
Sad počinje spajanje od čega smo sadržani i šta je nosioc čega.

Ko ovde nosi memoriju i zašto?
Šta je odgovorno da se oslikamo u nečijem viđenju i zašto to ne primeti i reaguje?

Vrh

PostPostano: sri apr 04, 2012 11:06 pm 
Član foruma

ACA SAVEST je napisao/la:
Onaj koji vidi to što vidi van našeg sveta je 'vidovnjak'. To je najprostija reč za te oči ispod stvarnih oči i procesima koje se bavi.
Sad počinje spajanje od čega smo sadržani i šta je nosioc čega.

Ko ovde nosi memoriju i zašto?
Šta je odgovorno da se oslikamo u nečijem viđenju i zašto to ne primeti i reaguje?

memorija je ljubav a password svesnost

Vrh

PostPostano: čet apr 05, 2012 10:10 am 
Član foruma

,,,vrlo je complicated,,,još samo nešto vezano za pečurke,,,kaže DH ovim rečima u priče o moći 'moraš zamisliti' tog kog treba gledati u pečurki,,,upada mi u oči to što moraš zamisliti,,,pasti napamet slučajno,,,zamisli kaže,,,em treba zamisliš em treba vidiš o tome neizvesnu priču. Ispada moguće pod kontrolom nekog ko te usmerava, ali sam morao bi davati uputstvo namere zamišljanja pričom sa sobom šta da činiš a potom baviti viđenjem opisa pojave. Ako nas neko ne kontroliše možemo lako videti nešto drugo naprimer imitaciju pa bih preporučio odbacivanje vidjenja bilo u kojoj meri kvaliteta,,,verujem ali ... Nego čim veruješ uđe u popis pa bi trebalo biti svestan onog što se odbaci zašto da bi podsvest bila namirena odlukom,,,

Vrh

PostPostano: čet apr 05, 2012 11:43 am 
Član foruma

,,,vrlo je complicated,,,još samo nešto vezano za pečurke,,,kaže DH ovim rečima u priče o moći 'moraš zamisliti' tog kog treba gledati u pečurki,,,upada mi u oči to što moraš zamisliti,,,pasti napamet slučajno,,,zamisli kaže,,,em treba zamisliš em treba vidiš o tome neizvesnu priču. Ispada moguće pod kontrolom nekog ko te usmerava, ali sam morao bi davati uputstvo namere zamišljanja pričom sa sobom šta da činiš a potom baviti viđenjem opisa pojave. Ako nas neko ne kontroliše možemo lako videti nešto drugo naprimer imitaciju pa bih preporučio odbacivanje vidjenja bilo u kojoj meri kvaliteta,,,verujem ali ... Nego čim veruješ uđe u popis pa bi trebalo biti svestan onog što se odbaci zašto da bi podsvest bila namirena odlukom,,,

imam osecaj da ne bi trabali zamisljati nista, u stanju kada sve drugo nestane i nadjes se u..drugoj stvarnosti sve sto je potrebno jeste da zahtevas od sebe, svog viseg ja ili kako vec to da nazovem, to sta zelis ili bolje da kazem hoces posto to ne spada u zelje, a potom se klupko odmotava..taki bi se izbeglo da sam sebi stvoris jos jedan matrix.

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 12:39 am 
Član foruma

Komandovanje namerom ima svoje zahteve. Sve što se odigrava u pažnji mora da se zna šta je i zašto. Želja nije namera dovoljne snage, jer podsvest nije slobodna jer nije dresirana. Dresura se vrši zurenjem.
Ma šta ti fraktal hoćeš da kažeš??!
Kako ti prdne napamet da se ponašaš. Šta ti misliš bre. Gorak je ukus uspeha. Blage ti veze nemaš. Prepuštaš se ko džukela neka. Ćuti tamo! Remetiš ovde mir. Ne može od tebe da se bavimo viđenjem. Ajd čiba tamo! Iš! Ajd u kokošinjac.
Koj li je dežurni letač da pojede ovu malu d**cu , svest će joj skoro do koljena.

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 6:11 am 
Član foruma

:hello2: :) :) e, koliko mi je drago sto postojimo :blob: :blob: :blob: sad tek uvidjam koliko nista ne znam, ali :glasses7: ce bude, ce bude :) :love3: :love5:

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 9:28 am 
Član foruma

>>>© ,,, nemo znanje,,,zašo bih u problematiku koji to činioci narušavaju nemo znanje.

'Treba znati' kaže DH svojim poznanicima kod Lusia. Vidi se da ti poznanici DH-a imaju klasičnu predstavu o ljudima,,,verbalni odnos koji vodi dh je iz nemog znanja,,,za nemo znanje iako nije potrebno ništa naizgled vidi se da je potrebno razčistiti sa sobom neke stvari pre no dođe do pravog kvaliteta znanja unutar nas. Poznanici mogu svojim očekivanjem da se svet po njima meri delovati neposredno na nas,,,otrgnuti se od toga i prisetiti se čemu bi to odvelo je momenat buđenja znanja. A onda nastupa 'traganje' sa određenim ciljem,ili otkačiti ili zakucati,,,

Začudio sam se na ideju da nemo znati može imati više lica ,,, kažu neki ljudi - svađa sa samim sobom,,,kako je došlo do toga? Verovatno zbog ograničenosti znanja.
Centriranje da nemo znaš traži znanje za tu mogućnost i nameru u okviru tog vremena gde ćeš da se krećeš i šta bi da činiš. Ako bi išao u goste negde,,,taj susret bi bio hladan bez kontr. ludosti.

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 11:30 am 
Član foruma

Osećam neslogu u vezi nemog znanja među nama.
,,,prema mom iskustvu ništa iz svemira ti neće reći šta je za tvoje dobro,,,(trezvenost),,,
- Šta deca rade? Gledaju radoznalo u svet. Naterana su očekivanjem da to čine.
- Kad deca (4-5 god) mogu upotrebiti nemo znanje. Čim iziđu van kuće sama i nađu se bez društva.
Vido sam da samo znaju prema dosadašnjem znanju a to što im priča u njima je centar gledišta celokupnog znanja usmeren ka cilju nastalog iz prioriteta spoznaje druge pažnje kao želje nesvesne komande.

Kako bi sebi razjasnio? Vido sam jedno dete koje se besciljno skita po naselju. Nešto nepoznato ga je navodilo. U jednom momentu su nam se sreli pogledi. ,,, sigrno nebi otišlo 5 km van naselja jer bi ga nešto dozvalo,,,

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 3:30 pm 
Član foruma

...ne znam sta da ti kazem a da neko tamo ne pomisli da sam luda :) ali.. :-k kad bolje razmislim, ja i jesam luda, tako da, kud puklo da puklo :?: ovo je bio hamlet i njegovo biti ili ne biti kvescn :) malo se mimoilazimo oko tog upucivanja iz svemira, viseg ja ili odakle vec, naravno, zato sto je moje iskustvo drugacije...u sve ovo sam *lagano* uletela, nakon jednog emotivnog haosa nesto mi je ukazivalo na znake koje sam pratila, i, jos uvek sam fascinirana celom situacijom.................posle nekog vremena, evo me i ovde, a sutra ko zna gde ( a i sta je uopste sutra), samo osam meseci sam u ovome, mada, ked iz ove perspektive pogledam, ceo zivot su ti znaci bili tu ali nisam imala potrebu da ih pratim, a onda kad se desio prelomni trenutak, samo je jedno za drugim islo...ne pisem ovo jer sam se izubacivala kao nesto, jer tolike slucajnosti ne idu a i ranije sam mogla za sebe da kazem da sam izuzetno realna i samokriticna osoba, tako da.... #-o .......na neki nacin sam povezana sa suncem i to najvise osetim kad sam sa obe noge na zemlji, mislim sada i ovde, kad se krecem i cirkulisem... kad je oblacno, jasno ga pozovem i oblaci se sklanjaju i ono mi se pojavi, kisa staje kad to hocu ili kad mi treba, kada je tmurno treba mu malo vise vramena ( oko pola sata do dva, verovatno zavisi od moje energije)..za to vreme, sunce mi je Ra i znam da sam dubko povezana sa njim, a sto se tice interakcije ( ili prenosa fluida, fraktala) sa ljudima, i tu imam za sada pozitivna iskustva....ima tu jos da se doda ali, da ne davim, nekom drugom prilikom mozda..takvo je kod mene stanje sto se tice lakoce~tezine dolaska do informacija, ali valjda svako ima svoj put.. #-o uopste nisam pametna :P :P :P :lol: mozda samo treba da se citaju znaci..a meni govore da je vreme da se malo vise potkujem nekim informacijama....kako mi rece jedan koneksn :read: :read: :read: :read: :read: :D :love3: :love3: :love3: :love5:

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 3:38 pm 
Moderator

Imaš li migrene kad puno mičeš oblake? Ili nekih drugih problema?
Inače, vidio sam fraktale po forumu pravilno raspoređene čim si se pojavila. :)

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 3:41 pm 
Član foruma

Nemam, ali imam osecaj da mi je nesto zalepljeno na celo :) mozda jackass :D :glasses7:

pa, to ti je verovatno i osobina, da uocavas stvari...

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 3:52 pm 
Moderator

Ja sam tu i tamo skakao po svojim simultanim postojanjima preko energetskog centra srca i svako postojanje na koje sam naišao pitao tko nešto zna i kud bi dalje da nešto saznam, taj smjer me doveo do spoznaje "ja sam svemir" i "ja jesam".
Zatim kad sam bio svemir, nekako ko mikroskopom sam gledao ovamo i stiskao me kontrast veličina između tog što jesam i tog što gledam ovdje. Odnekud mi je došao savjet "ti si sunce" i "idi budi sunce". To je bilo olakšanje jer sam se sveo na manji kontrast veličina u percepciji i bio sam neko vrijeme sunce, pa onda biće u suncu.
U suncu takođe žive bića ko i tu na zemlji i unutra je ogroman, recimo kolodvor, preko kojeg se odlazi na mnogo mjesta i dolazi sa mnogo mjesta.

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 4:36 pm 
Član foruma

:love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love5:

Vrh

PostPostano: pet apr 06, 2012 10:24 pm 
Član foruma

citat: 'Kud puklo da puklo'
analiza: Svaki će razumeti šta znači. Ali,,,to ništa neznači,,,što?,,,Ti to kažeš iz opšte instalacije ponašanja i to je veliki problem. Reči su moć. Onaj ko koristi reči upravlja svojim ponašanjem koje se odražava na stanje svesti. Od ratnika se očekuje trezvenest bilo u snu ili na javi, a važi i za polusan,,,zakaj? - da bi bio svestan onoga što vidiš.

Ne može se neko naljuti zbog klasičnog ponavljanja instalacionih reči, ali pri konverzaciji oči u oči može okrenuti glavu u desno, što bi značilo da je ta upotreba rečnika izlizana, smara i veliča.
Neznaš od čega da počneš a pričala bi tri noći. Baš si na početku. Ni smo ni mi bolji - bojimo se od neprijatelja zvanog samorefleksija.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 7:43 am 
Član foruma

citat: 'Kud puklo da puklo'
analiza: Svaki će razumeti šta znači. Ali,,,to ništa neznači,,,što?,,,Ti to kažeš iz opšte instalacije ponašanja i to je veliki problem. Reči su moć. Onaj ko koristi reči upravlja svojim ponašanjem koje se odražava na stanje svesti. Od ratnika se očekuje trezvenest bilo u snu ili na javi, a važi i za polusan,,,zakaj? - da bi bio svestan onoga što vidiš.

Ne može se neko naljuti zbog klasičnog ponavljanja instalacionih reči, ali pri konverzaciji oči u oči može okrenuti glavu u desno, što bi značilo da je ta upotreba rečnika izlizana, smara i veliča.
Neznaš od čega da počneš a pričala bi tri noći. Baš si na početku. Ni smo ni mi bolji - bojimo se od neprijatelja zvanog samorefleksija.

Ma, ja sam toliko srecna sto nas ima da to recima ne mogu da docaram :love3: a :-k reci su govna a iz toga se moze zakljuciti sta je glava :)
Mene me zanima za kavurmu :) :) pitanje koje mi stalno se namece jeste kako da se nasa energija ujedini i dali neko moze da mi da smernicu u kom pravcu da gledam...ipak sam tek u vrticu, vreme mi je za predskolsko :)

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 8:30 am 
Član foruma

Da ti gledaš u smeru lišća ko početnik, kud bi drugo. Ako su tebi reči to što nam sunu, onda mi nema šta da diskutujemo. Neki lud da od ludu pravi idiota. Mora da si se stopila sa knjigom i čitajuću primila opis na sebe, jako romantično.
A šta, cure nemogu same?
Ćuti tamo, napaljenice onostranog. Čudime da neišteš humora. Šta li ćeš sutra zboriti.
Zamisli sebe da ćeš jednog dana sve znati dali bi ti bila smešna tvoja maloumnost ili bi rekla put srca je malouman put.
Žene imaju samo rupu više, dal je ovo smešno ili zaglupljujuće.
Vidiš draga devojčice, ako bi neko podesio nekog, onda postoji ciljni razlog. Pravilo kaže da se sve proveri.
Ti bi da živiš san a ćelije organizma da te snabdevaju. Želim da čujem da si razbojnik koji svakodnevno ide u WC , jer ko visoko leti kenja u letu, a prizemi se zbog razbojništva (hrane).
Fluidni ratnici kraće žive, to je reko DH, a ti se slučajem nameravaš fluidnom.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 12:04 pm 
Član foruma

[quote="ACA SAVEST"]Da ti gledaš u smeru lišća ko početnik, kud bi drugo. Ako su tebi reči to što nam sunu, onda mi nema šta da diskutujemo. Neki lud da od ludu pravi idiota. Mora da si se stopila sa knjigom i čitajuću primila opis na sebe, jako romantično.
A šta, cure nemogu same?

:) :love5:
Jos jednom, naglasavam, nista preterano nisam citala a i ono sto jesam sam prvo osecala pa onda nailazila na neke smernice (knjige, postove ili sta vec) :) bas zbog toga sto sam svesna da bi u suprotnom mogla da pobrkam babe i zabe :)

To sto treba da se ostvari i ostvarice se samo je potrebno :love5:

A, kenjanje mi je izuzetno zanomljivo jer se u tim momentima najvise smejem sama sebi :lol:
Sto se ratnistva tice... #-o stvarno ne znam sta pod tim podrazumevas...mozda sam nekada bila ratnik ali sad se tako ne osecam.. :roll: previse sam :love3: pa mozda zbog toga to i ne vidim :glasses7:

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 12:23 pm 
Član foruma

Upravo sam sad potrazila sta je fluidni ratnik i hvala ti :love3: :love5: citala sam samo put u ihtlan i to tek pre mesec dana, a imam je kraj sebe 10 god :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da, ti si moje omiljeno lisce :love5:

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 12:38 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ja sam tu i tamo skakao po svojim simultanim postojanjima preko energetskog centra srca i svako postojanje na koje sam naišao pitao tko nešto zna i kud bi dalje da nešto saznam, taj smjer me doveo do spoznaje "ja sam svemir" i "ja jesam".
Zatim kad sam bio svemir, nekako ko mikroskopom sam gledao ovamo i stiskao me kontrast veličina između tog što jesam i tog što gledam ovdje. Odnekud mi je došao savjet "ti si sunce" i "idi budi sunce". To je bilo olakšanje jer sam se sveo na manji kontrast veličina u percepciji i bio sam neko vrijeme sunce, pa onda biće u suncu.
U suncu takođe žive bića ko i tu na zemlji i unutra je ogroman, recimo kolodvor, preko kojeg se odlazi na mnogo mjesta i dolazi sa mnogo mjesta.

Pre neku noc sam imala...viziju izgledalo je kao da sam na nekom prelazu izmedju necega i necega i jasno sam znala da mi je *posao* da prebacujem *umrle*...jel znas mozda nesto o tome?

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 12:47 pm 
Član foruma

Ma ajde molim vas. Kao da želiš podeliti samozadovoljenje sa drugim. Ti tripuješ nešto sigurno a nemaš dokaza.
Čini ti se da na sve možeš odgovoriti jer se osećaš pozvanom za to. Ma kakvo sunce, izgorela bi u njemu da kad bi imala svedoka da te posmatra. Odakle ti znaš da je percepcija koju ostvari tvoje više sobstvo poziv da se smelo ubaciš da si to ti? Šta ti radi niže sobstvo? Da nije možda zapošljeno na akademiji?
Čini mi se da sebi daješ suviše značaja. Imala knjigu 10 godina!!! Grdna pa knjiga.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.