Sada je: sub maj 03, 2025 6:47 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Urinoterapija
PostPostano: pet dec 30, 2011 4:14 pm 
Član foruma

Očigledno sam mislio na ulazni deo koji se stalno vlaži i dezinfikuje urinom, a ne na matericu gde se vrši sama oplodnja. Tamo to nije ni potrebno.

To da plodova voda sadrži urin nisam znao. Lep podatak celoj ovoj stvari.

Artemida je napisao/la:
A zašto onda tijelo izbacuje ono što valja.... a ne znam.... trebamo pitat svoje bogove jel to namjerni ERROR ili slučajan.... ili i nije ERROR već ima objašnjenje.

Objašnjenje je jednostavno da tečnost kruži, ne može da bude statična, unosi se i izbacuje iz organizma.

Zadnja izmjena: Pantelija; pet dec 30, 2011 5:21 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pet dec 30, 2011 5:15 pm 
Član foruma

http://www.bard99.com/detoxification_1_sr.html

Vrh

PostPostano: ned jan 01, 2012 4:06 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Prrrr! je napisao/la:
Težimo duhovnosti, da se spojimo sa čitavim svemirom, želimo bit uravnoteženi, želimo spoznat Boga. A još uvijek se gadimo sami sebi i sramimo se svog tijela. Pi-pi terapija je divan način da bolje prihvatimo sami sebe. Da sami sebe više volimo. Na kraju, kako su svi naši djelovi sadržani u Bogu, tako je vljda i pi-pi, jel' da?

Da , samo - i čekić je sadržan u bogu, i nasilna lobotomija je sadržana u Bogu, i Hitler je bio sadržan u bogu.Što se tela tiče - I heroin je se sadržan u bogu. Sladoled, takođe. Jučerašnji ručak je sadržan u bogu. A i onaj slavni izmet je sadržan u bogu :D

Mislim da se to ne može reći. Niko se ne gadi sopstvene mokraće dok je u njemu. Zar ne? Isto kao što se niko ne gadi sopstvene povraćke dok je u njemu - međutim, kad se izbaci napolje i užegne to je druga stvar :P Budimo realni, ni jedno baš ne miriše lepo, i istina je da je instinktivna reakcija kod ljudi koji nisu probili barijeru prema urinu EWWWWW.... pa, to nije bez razloga, sigurno.

Međutim, to može biti proizvod kondicioniranja - ipak su nas godinama učili kao klince da ne mokrimo u krevet i po sebi. Instintkivna reakcija, ako je istina ovo što pobornici urinoterapije kažu bi trebala biti u najmanju ruku neutralna.

Ona i jeste neutralna kod dece. Ali to ne znači da je uriniranje po sebi/u gaće nešto pozitivno - jer, kao što smo rekli, izmet je fekalija, i nešto skroz suprotno od urina - ali mala deca nemaju instinkt da se sklone ni od njega.

Sve u svemu - #-o Al eto, krenuo sam, pa ćemo videti.

Btw, jedna stvar koju nikako ne shvatam - ako se korištenjem sopstvenog urina u organizam unosi "blueprint" sopstvenog tela onakvog kakvo ono jeste, a i onih ostalih 7 kao što Nat kaže - zar to ne znači da ćemo na taj način samo pojačati sve karakteristike tela-organizma - pa tako i ono što nam se u datom momentu baš i ne sviđa? :-k

Aj, živeli! :occasion5: (opet pivo u kriglama, naravno :mrgreen: )

Ovi primjeri sa Hitlerom i drugim stvarima su točni. Kad to već znaš, onda je barem malo lakše kad te pogodi :)
Ajde, vratimo se onom lizanju partnerice. Možeš u tome osjetit razne stupnjeve zadovoljstva, a i gađenje, pa možeš i sa gnušanjem odbit tu pomisao, a kamo li djelo. Svaka od tih reakcija će sigurno utjecat na partnericu da se osjeti o određenoj mjeri prihvaćena ili neprihvaćena. Na isti način odnos prema vlastitoj pišolini može utjecat i na osjećaj prihvaćenosti sa strane samoga sebe. Čak možda i više nego mantranje neke afirmacije tipa "ja prihvaćam sam sebe". To je ono na što sam mislio u gornjem postu.

Vrh

PostPostano: sub jan 07, 2012 1:30 pm 
Član foruma

Malo sam tražio o plodovoj vodi i tu sam našao zaveru.

Ono što se stručno i 'sterilno' zove "Plodova voda" je u stvari urin, sa još nekim dodacima potrebnim fetusu. On se time hrani i to pije.
Ovde je to lepo opisano:
http://www.trudnoca.net/tekst.php?id=71&Plodova_voda

Ali i tu se strogo napominje u jednoj zagradi da je urin koji pravi fetus potpuno sterilan, da se ne zgroze i zbune čitaoci, samo oni nedovoljno bistri da se zapitaju nije li i urin majke isto rako sterilan, jer u početku se "plodova voda" sastoji samo od njega.

Negde 'stručnjaci' navode da "se ne zna tačno od čega se plodova voda sastoji".
Vrlo jadno. Znaju od čega se sastoji voda na Marsu, a ovo ne znaju.
To ne sme da se zna jer bi ljudi počeli da postavljaju pitanja vrlo neugodna po profit korporacija koje vode industriju bolesti - ta industrija se zove 'farmaceutska industrija' a njeno odeljenje za javnost se zove 'medicina'.

Vrh

PostPostano: ned jan 08, 2012 7:09 pm 
Početnik

Vjerovatno sam to negdje citajuci ispustio, no da li osoba koja boluje od tumora moze piti svoj urin ako ne pije nikakve lijekove i nije bila na medicinskim tretmanima, a da joj to pomogne?

I kako stoje stvari s kronovom bolesti i opcenito bolesrima koje fizicki ostecuju probavni trakt, tipa cirevi...

Vrh

Naslov: Re: Re: Urinoterapija
PostPostano: uto jan 10, 2012 10:59 am 
Početnik

izbojan je napisao/la:
Vjerovatno sam to negdje citajuci ispustio, no da li osoba koja boluje od tumora moze piti svoj urin ako ne pije nikakve lijekove i nije bila na medicinskim tretmanima, a da joj to pomogne?

I kako stoje stvari s kronovom bolesti i opcenito bolesrima koje fizicki ostecuju probavni trakt, tipa cirevi...

??

Molim lijepo

Sent from my U8650 using Tapatalk

Vrh

PostPostano: sub jan 21, 2012 6:05 pm 
Član foruma

izbojan je napisao/la:

Za odgovoriti na ovo što ti pitaš, moglo bi se pisati i pisati... i postaviti ti još cijelu hrpu podpitanja. Vjerojatno ti je jasno da sve to i nije tako jednostavno i da postoje pravila, i što se tiče urinoterapije i ponašanja samog bolesnika i njegovog mentalnog stava, volje za ozdravljenjem, itd, itd.

Nitko ti ne može dati ovdje odgovor u 10, 20 ili 200 rečenica. Sam se moraš potruditi i čitati... zato ti nitko i ne odgovara. Imaš topike na forumu, daunlodaj literaturu, potrudi se...

Osoba se ne smije predati, mora vjerovati u to što radi, prionuti i boriti se na svim nivoima (ne samo fizičkom)...
Mislim da je dosta važno i na neki način "intuitivno" (ili odaberite po volji neku drugu riječ) odlučiti se za neki vid terapije i držati se njega, a ne skakati s jedne na drugu terapiju. Vele da ne treba kombinirati alternativnu i klasičnu medicinu, ali mislim da se ni toga ne treba slijepo držati.

Sama sam duboko nepovjerljiva prema metodama i medikamentima klasične medicine, ali samu kirurgiju i "krpanje" cijenim. U gotovo svim drugim slučajevima trebalo bi se kloniti medicine. Dobra je za dijagnostiku bolesti, ako uzmemo u obzir jednostavne metode (analize krvi, urina i sl.). Sve što zrači, kao mamografije i razne ostale -grafije, tu treba jako, jako paziti...

Vjerujem i da ima karmičkih bolesti koje moraju završiti onako kako završe, ali to nema veze s ovim ovdje...

Vrh

PostPostano: ned jan 22, 2012 9:11 am 
Početnik

Hvala

Vrh

PostPostano: pet mar 16, 2012 9:33 am 
Početnik

Ljudi, pomažite. Prvo su mi otkrivene bakterije u urinu a kasnije i na gin.pregledu. Pročitala sam većinu knjiga od Malahova i u svakoj ženama savjetuje pijenje urina, ispiranje i tampone, međutim sinoć sam procitala u njegovom novom izdanju knjige "Ciscenje organizma" recenicu Zabrana koristenja urina od venericnih bolesnika. E sad, tu sam se potpuno uplasila da cu zaraziti i neki drugi organ, čak možda i svoje razrovane krajnike koje sam usput htjela zaliječiti. Ili se mozda recenica samo odnosila na zabranu uzimanja urina druge osobe od venericnog bolesnika (posto on cesto spominje sakupljanje urina i od drugih ukucana). Potpuno sam zbunjena. Sta dalje...

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 10:14 am 
Početnik

Evo šta industrija kaže o urinoterapiji:

Žena pije vlastiti urin http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2012&mm=03&nav_id=592753

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 1:25 pm 
Član foruma

Tragač je napisao/la:
Evo šta industrija kaže o urinoterapiji:

Žena pije vlastiti urin http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2012&mm=03&nav_id=592753

U članku sam našao "znanstveno" objašnjenje od kakvih mi se već povraća, a video je uklonjen zbog pravila o "golotinji i seksu". Odnosno, zbog pravila od kakvih mi se već povraća.

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 5:58 pm 
Početnik

Pozdrav ljudi,
nakon duze primene oralnih antibiotika, imam problem sa kandidom u crevima koja me bas iritira jer mi nadrazuje i hemoroidalnu oblast, nekad imam kao zatvor, neke kao kuglice pa onda krene normalna stolica...

da li neko moze provereno iz svog ili iskustva njemu poznate osobe da kaze da li mogu crevnu floru da normalizujem sa klistiranjem urinom i da se resim te kandide,

Ako moze, molim vas da mi objasnite kako se klistira urinom. Tj da li sa sopstvenim svezim ili sa ukuvanim

Koliko sam ja shvatio, a mozda sam shvatio pogresno, najjaci je ukuvan. Ali ja bi trebalo da pocnem sa 100ml svezeg prvi dan, pa drugi dan sa 200ml, treci sa 300ml cetvrti sa 400ml, peti sa 500ml, sesti sa 400ml, sedmi sa 300ml, osmi sa 200ml i deveti sa 100ml....ili su doze 10ml, 20ml..fo 500ml i nazad? Ili sa ukuvanim? Molim vas za odgovor, zbunjen sam

Inace sam na dijeti, tj tako se u stvari i hranim, ne jedem crveno meso, ne secere nista, alkohol ne, belo brasno i testeninu ne, samo integralno, sto vide svezeg povrca, voce ne smem zbog secera koje sadrzi a njime se hrani kandida, vode dosta pijem, bio sam 3 dana samo na vodi, nisam jeo nista itdd.....poprilicno se zdravo hranim

Hvala svima na savetu.

Arvin

Vrh

PostPostano: sub mar 24, 2012 8:54 pm 
Član foruma

arvine, ja sam muku mučila sa kandidom - antibiotik pancef me unakazio za samo 5 dana. držala sam strogu "antikandida" dijetu i došla maltene do skapavanja. biorezonanca me je spasila. imaš više o tome na http://www.forum.hr/showthread.php?p=31 ... st31630300

poenta je da testom intolerancije (ali putem biorezonance na aparatu BICOM 2000, a ne putem analize krvi!) dođeš do spiska namirnica na koje si intolerantan i da njih izbaciš iz ishrane. ako nastaviš da ih konzumiraš, imuni sistem neće biti u stanju da se izbori sa problemom (gljivom). ako živiš u srbiji, imaš privatni centar za eliminaciju alergija http://www.cea.rs - ja sam tu išla na terapije. 4 su bile dovoljne da se oslobodim kandide.

čitala sam na netu da su ljudi primenom urinoterapije (pijenjem urina, masažom) uspevali da pobede višegodišnju kandidijazu. ja sam počela da praktikujem urinoterapiju tek nakon što sam se izlečila od kandide. klistiranje urinom nisam probala, pa će za to morati da ti se javi neko ko ima iskustva. za početak, "doze" su ti od 100 ml do 500 ml, sa dnevnim uvećanjem po 100 ml. počni sa svežim urinom, ukuvani je suviše jak.

Vrh

PostPostano: sub mar 24, 2012 9:17 pm 
Početnik

Evo jedne predložene jednostavne terapije sa sodom bikarbonom, koja po nekim istraživanjima direktno uništava candidu. Zvuči prejednostavno, ali mislim da treba probati. Nemate što izgubiti.
Bitno je nabaviti neprerađenu sodu bez aluminija, a ima ih u apotekama.

http://www.alternativa-za-vas.com/index ... ikarbonom/

http://www.alternativa-za-vas.com/index ... ida-i-rak/

http://www.alternativa-za-vas.com/index ... dida-test/

Vrh

PostPostano: sub mar 24, 2012 9:26 pm 
Član foruma

ja sam pila rastvor sode bikarbone (baš nakon čitanja članaka čije si linkove postavio), koristila je za bućkanje u ustima i čišćenje jezika i to bez rezultata. kad sam otišla na test intolerancije, između ostalih stvari, ispostavilo se da sam netolerantna i na sodu bikarbonu....najbolje je da uradi testove i da vidi šta treba obavezno da izbaci, a šta može da koristi.

@arvin

obavezno na testiranje ponesti preprate koje koristiš, a kojih zasigurno nemaju u ampulama uzoraka na koje te testiraju...ja sam sa sobom nosila dosta toga, nešto sam smela da koristim, na pojedine preparate sam imala intoleranciju.

Vrh

PostPostano: sub mar 24, 2012 11:45 pm 
Početnik

@zvoncica....reci mi jesi li se izlecili i kako...

nisam upoznat na zalost sa tim testovima,mozes li mi malo detaljnije reci sta se tu testira i kako.

hvala

ps. shvatio sam da mislis na alergijsku reakciju na hranu odredjenu. Ja koliko znam, nisam ni na sta alergican, Kada sam tada bio bolestan i kada su me lecili 3 meseca od alergija ja sam testirao se iz krvi na sve alergene i ni nasta nisam, malo kao na miris bora (cetinar)

E sad kada sam shvatio, sta si hela da kazes imam par pitanja, molim te za odgovor>

. koliko ti je trajalo lecenje kandide. vidim 4 odlazaka jednom nedeljno? Dakle 1 mesec? Uz izbacene namirnice koje su ti oni rekli. Ako je tako..

- da li ikad smes da se vratis da konzumias slatkise na one na koje nisi alegican (ako si recimo alergicna na nesto slatko) ili te namirnice za ceo zivot ne smes da jedes?

- koliko je proslo od izlecenja i da li se osecas sada normalno?

Koliko traje tretman vremenski, jel skupo?

Hvala puno na odgovoru

Vrh

PostPostano: ned mar 25, 2012 1:19 am 
Početnik

zvonchica je napisao/la:
ja sam pila rastvor sode bikarbone (baš nakon čitanja članaka čije si linkove postavio), koristila je za bućkanje u ustima i čišćenje jezika i to bez rezultata. kad sam otišla na test intolerancije, između ostalih stvari, ispostavilo se da sam netolerantna i na sodu bikarbonu....najbolje je da uradi testove i da vidi šta treba obavezno da izbaci, a šta može da koristi.

Da, žao mi je da je tako, to sa netolerantnošću na sodu bikarbonu.
Ja sam neko vrijeme na tom tretmanu i ima napretka.

Vrh

PostPostano: ned mar 25, 2012 9:25 am 
Početnik

Pozdrav :)

Ne znam na kojoj temi da pitam, pa cu ovde.

Jel je za rane na kozi bolje koristiti obloge od urina ili od srebrne vode?

Vrh

PostPostano: ned mar 25, 2012 10:04 am 
Član foruma

adriatic je napisao/la:
Jel je za rane na kozi bolje koristiti obloge od urina ili od srebrne vode?

Za rane je bolja srebrna voda.
Urin je više za negu kože, prevenciju i lečenje drugih stvari.

Vrh

PostPostano: ned mar 25, 2012 10:31 am 
Član foruma

@arvin

ne, nisam mislila na alergijsku reakciju, to je nešto drugo, već na intoleranciju - ona se ne manifestuje kao alergija, već više kao sabotaža imunog sistema u vidu glavobolja, umora itd...poslala sam ti detaljan odgovor na sva pitanja na PP. izlečila sam se u proleće prošle godine i mogu da jedem normalno a da mi se gljiva ne vraća. sprovodim redovno i urinoterapiju, možda i ona drži stvari pod kontrolom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.