Sjenko je napisao/la:
nat je napisao/la:
-Nix- je napisao/la:

pasao bi za Naguzala
sad josh poslati franki-ja,ovaaaj,snupi-ja u izvidnicu da proveri dal' Naguzal ima sjaj u ochima i da javi radosnu vest
nakon toga,nestrpljivi Sjenko moze da krene u akciju apliciranja vazeljina duboko sve do 4-tog levela
e tek nakon Naguzalovog prosvetljivanja
sjaj u ochima,
takisto i izbechenost ochiju do 3-4-tog levela(zavisno do kog se levela stiglo u prethodnim iskustvima),
kao i suze radosnice,
su garantovane svim chlanovima druzine

Ah šaljivi Nate, pa nisi se valjda naljutio na mene, samo sam primjetio šemu, nisam mislio nikoga nizašto optuživati, ni guziti, što se toga tiče

naljutio? lolchina
ti se bash ufilmao pravo
pri observaciji mreznog shirenja vishful t'inking-a iliti 'filmanja'(da i oni polupismeni i jedvapismeni razumeju) ljutnja je suvishna emocija koja je usput i shtetna jer smanjuje spektar percepiranog sve do tachke od koje onaj koji posmatra postaje jedan od aktera u 'filmu' chije je filmovanje posmatrao
ljutiti se na bilo koga za bilo shta je smeshno,al' to vec znash,loni je onu prichu o 'rdjavom tigru stavio na ripit bar jedno sto puta,bilo bi prebanalno ponavljati je, opet

a ono shto te lupilo k'o 'injekcija kaosa' i emocije koje je izazvalo bi bilo najbolje da sam sa sobom obradish ne uvlacheci i druge u taj 'injekcija kaosa' luuup
u nekoj 'hipotetichkoj' situaciji,nalazish se u zatvorenoj prostoriji sa josh nekoliko osoba i neko 'pusti goluba',al' onako bezglasno kvarno,ili chak par njih kontinuirano prducka,medjutim,kako to obichno biva u zatvorenoj sobi-kontejneru,svima u sobi je zapushen nos,nekome zbog prehlade,nekome od rodjenja,nekome zbog chistog nemara,a kako to,opet,obichno biva,niko ni chuo nije za hren/ren,i tako sede oni u usmrdjenom kontejneru i prichaju prichaju prichaju ...
i u taj kontejner svrati neko kome je nos otpushen i normalno prvo shto kaze je : "de lebati, otvorite prozor ovde neshto mnogo smrdi ,ne moze se disati"
na koga cesh se u toj 'hipotetichkoj' situaciji naljutiti:
-na onog/one koje zlokobno pushtaju isprdke?
-na samog sebe shto ti je nos zapushen,i shto ne znash za ren,ili znash ali si bio prelenj da ga primenish?
-na onog ko je zasmetao u filmanju iznoseci chinjenicu da ma koliko u tom filmu mirisalo,u kontejneru,u sushtini smrdi na govna?
svakako,svaka od opcija je pogreshna,ljutnja je besmislena,al' eto, u ovom svetu kal(i)juge,ljudi obichno biraju prvu ili trecu opciju,drugu skoro pa nikad jer je najteza,prva je znatno laksha,a treca ,treca je josh laksha od prve za odabrati,jer sa sobom nosi i bonus -rasterecivanje od emotivnog naboja koji se 'skoropaobavezno' nakupi i usmeri prema onome ko ometa i prekida filmanje
i na to se ne treba ljutiti,ovaj svet je tako sklepan,uvek ce u vecini biti onih kojima je lepshe tavoriti u smradu,al' da ne znaju da smrdi,ziveci u 'filmu' da sve lepo mirishe,jer ako im se kaze da smrdi,i da postoji izlaz iz smrada,u postojanje gde ne smrdi,to narushava spokojstvo filmanja u smradu,jer odtud dalje,se treba zapeti i raditi da se iz smrada izadje,a ako se i ostane u smradu,nema vishe onog leprshavog spokojstva jer je pukotina na platnu vec stvorena pa se u filmanju vide greshke koje prouzrokuju nemir
eto,nije lako,al' kol'ko znam niko nikom nije obecao da je lako,
ako neko/neshto jeste tebi obecalo da je lako,obrati se tamo
P.S.
zelenozubi je napisao/la:
evo recimo da se mozemo sad svi (ukljucujuci i nata) okupiti i bacit 1 basket, pa onda cevape i pivu, uvjeren sam da bi svima bilo ugodno i dogovorili bi revans.
mozda sam u krivu, ali znam da nisam.

nisi u krivu,basket bi bash legao fino,kao i pivo aft'r,uzeleo sam se lupanja banana i uzivo,ove virtuelne brzo dosade,pogotovu kad neko godinama uvek na isti nachin ulazi u zonu pa i ne treba razmishljati kojim ce putem krenuti ka koshu
jedino da bi mogli igrati treba ispuniti par uslova:
- neki dobrovoljac da Sjenku objasni smisao igre,da konachno skonta da se basket igra tako shto ekipa A brani svoj kosh i pokushava ubaciti loptu u kosh ekipe B,i obratno,to isto radi i ekipa B
da je smisao igre samo stajanje i gurkanje tela uz telo oznojenih mushkaraca,uz usput njushkanja guzica,onda ne bi bilo ni kosheva,koji ce nam ?
-neki kamikaza koji bi se upustio u mishn imposibl da loniju objasni da kosharka nije shah