Sada je: ned maj 04, 2025 6:07 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: sri feb 29, 2012 8:27 pm 
Član foruma

lol, u tome je zapravo i stvar, nitko ne zna o čemu točno aca priča no svako opet izvuče neki zaključak za sebe : )

btw najbolji mi je prvi "vic".

Vrh

PostPostano: sri feb 29, 2012 8:31 pm 
Član foruma

Misteriozna Aca maca :)

Vrh

PostPostano: čet mar 01, 2012 10:01 am 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:
lol, u tome je zapravo i stvar, nitko ne zna o čemu točno aca priča no svako opet izvuče neki zaključak za sebe : )

btw najbolji mi je prvi "vic".

priča o sebi

Vrh

PostPostano: pet mar 02, 2012 1:20 pm 
Član foruma

Znate vi jako dobro o cemu neko moze drugome da skrene paznju. Ako neko tezi biti besprekoran, on besprukornost nemoze dokazati u drugim ocima jer je to tastost. Znanje mora da se odbaci onako kako je i doslo samo zato da bi "leglo" na pravi nacin.
Recimo, Loni je kritiku i razbijanje tastine a i samorefleksije. Ovde ga uzimam kao povod svoje namere, ali i ostali su takvi jer je stvorena spoljna instalacija u okviru poznanstva na forumu.
Kako da neko razume nesto, kad zna da moraju umreti ocekivanja. Da bi neko nesto razumeo on mora OCEKIVATI od sopstva da mu prikaze razumljeno. Znaci svako ocekuje.
I posmatraca spremam ocrniti, ne sto ga mrzim, vec sto se ponavlja, a i sto se rado prihvata spoljne instalacije na forumu odrzavajuci je svojim maskama tobozeg drugarstva i potvrdjivanja u istomisljenosti sa nekim. No, otom potom.
Imali ovde zenske neke? Da im procitam dusu.

Vrh

PostPostano: pet mar 02, 2012 4:19 pm 
Član foruma

pozdravljam te tamo
stara prijateljice
ponovno sam došao porazgovarati s tobom
zbog vizija koje tiho dolaze
i opsjedaju me dok spavam
usađene u mom umu
javljaju se ponovo
zajedno sa zvucima tišine

u nemirnim snovima hodao sam sam
uskim kamenim ulicama
pod svjetlom uličnih svjetiljki
dok sam poodizao ovratnik
štiteći se od hladnoće i vlage
bljesak jarkog svjetla
rascijepio je noć
i dotaknuo zvuk tišine

u blještavom svjetlu vidio sam
desetke tisuća ljudi
kako govore bez riječi
kako čuju bez slušanja
kako pišu pjesme bez zvuka
i nitko se nije usudio
remetiti zvuk tišine

budale rekao sam zar ne znate
tišina poput tumora raste
slušajte moje riječi da vas mogu naučiti
pruužite mi ruke da vam mogu pomoći
ali moje riječi su prolazile nečujno kao kapi kiše
i ponovo je zavladala tišina

ti ljudi su kleknuli i molili svojeg boga svjetla
i on je odgovorio
oblikujući svjetlo u riječi on je rekao
riječi proroka
su ispisane na zidovima podzemne željeznice
na oronulim fasadama kuća
i govore zvucima tišine

Vrh

PostPostano: pet mar 02, 2012 7:09 pm 
Moderator

Jebiga ACO, bolje da šutim... napisao sam ti odgovor pa ga (izbrisao) poslao orlu, neka ga orao pojede.
Nisam tu da napravim savršenstvo nego da situacija hoda dalje i da je gledam, to je samo forum, nije društvo naguala.

slika

Vrh

PostPostano: pet mar 02, 2012 9:09 pm 
Član foruma

.

Mali savjet druže ... pokušaj oblikovati slijed svojih misli tako ta razmišljaš ne samo o onome što želiš reći nego i na načinu na koji će to drugim ljudima zvučati. Neuobičajen savjet no tebi izgleda potreban. Provjeri svoj način pisanja pravopisno, logički i interpunkcijski. Nakon što napišeš pasus pročitaj ga sam sebi i zapitaje se kako će to zvučat nekom drugom tko ne dijeli tvoje sustave razmišljanja, znanja, uvjerenja i tonal općenito. Nek ti to bude vježba. Čak i ako stalno boraviš u unutarnjoj tišini slaganje jasnog i konciznog tijeka misli, makar i samo zbog trenutne potrebe, trebao bi biti relativno lak zadatak i vježba pozornosti za svakog ratnika ili nekoga tko tome teži. Treba ti samo namjera, osobna moć i osnove opće kulture /poznavanja jezika.

Jer kad si već ovdje a smisao ovog foruma je komuniciranja, mogao bi već i pokušati komunicirati (radi kojeg god razloga koji izabereš da ti paše). Ovo zasad nije nikakva komunikacija. Ti tupiš neke svoje nesuvisle i nepovezane budalaštine (sa natruhama duševnih poremećaja tipa megalomanije i narcisoidnosti ako smijem primjetit "Imali ovde zenske neke? Da im procitam dusu." je npr. rečenica koja bi čovjek očekivao čuti na dobroj pijanki, iza ponoći. U umobolnici ;)) a ljudi te, sasvim očekivano, zajebevaju. Ja ti ne sudim da se razumijemo niti ti zamjeram, tvoja priča je tvoja stvar, no svaki oblik komunikacije zahtjeva da barem utvrdimo neka osnovna pravila. Ne kažem da je komunikacija ultimativno nužna ili da je netko ovdje želi ili treba, no kad već lupaš te tipke na tipkovnici, uloži malo svoje energije u raspored i ritam kada udariš koju, tako ti Boga.

I ne zamjeraj drugima da su ovakvi i onakvi. To je osnova osnove ratništva, abeceda. Čak i ako zamjeraš barem se pravi da te nije briga. Svako ima pravo da bude glup i ružan i hrđav i zao. Daj ljudima da budu ljudi. Što bi drugo mogli biti? To je ionako samo njihov problem koji te se tiče samo onoliko koliko ti to dozvoliš.

ACA SAVEST je napisao/la:
Znate vi jako dobro o cemu neko moze drugome da skrene paznju.

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 11:26 am 
Član foruma

tako je looni
no svatko mora sam otpetljati vlastiti zapetljaj

http://www.youtube.com/watch?v=NzrkZWgIJ_k

acko
lako je propovijedati
malo teže je poslije propovijedi odgovarati na pitanja
još je teže spustiti se među one kojima propovijedaš
i živjeti s njima kao s braćom i sestrama

http://www.youtube.com/watch?v=-xf9xIZttYE

relax

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 1:52 pm 
Član foruma

Zasto neki od vas ne opisu kako su oni to slomili svoju samorefleksiju?
Ko ovde da mu veruje u reci koje objavljuje, kada nezna o njemu najbitnije.
Nemozemo po sebi racunati dali se neko kurci, dali neko ima samorefleksiju, dali neko ...itd
Gde su opisi? Ako nema opisa - nemoze se verovati nekome.
Ako ratnik ne ponudi svoju pricu iz iskustva za to zasta se predstavlja, Orao ga vodi kao SEBICNOG i necega pustiti.
Dali sam jasan!
Ovde se vodi diskusija o znanju Karlosa Kastanede. Prema tome, ne-rad propoveda neponavljanje sebe da bi se otrglo od spoljne instalacije koja drzi naviku. U tekstovima koje ratnik pise MORA da pise neuobicajeno od standarda za koji pati Loni. Loni bi mene u corku navike. Zasto? Loni care dali razumes. Prozivam tvoj tekst kojim me opominjes na nekakve po tebi greske. Ti naravno ocekujes od sebe da je po tebi a ono bila spoljna instalacija u tebi. Ko si ti da za temu kojom se bavi forum Ja u moralnosti da se drzim toga. Hocu slobodu od navike da moram biti jasan u svacijim ocima BAR gde je tema Kastanedino ucenje.

Hocu da citam kako ste vi razbili samorefleksiju. Ajde redom, svi, dajmo opis, proverimo mozda to nije tacno, odakle znamo. Ajde Ivo.Andricu kako si ti razbio samorefleksiju? Naravno da nisi, to je moja pretpostavka, ti si sugerisan knjigama se uvukao u stanje stvari i to je sve.
....
....
Potpuno sam upravu sto ovo pricam. Dozivljaj sloma samorefleksije je bolan. Gubi se nesto sto izgleda kao bol.

Pa onda hocu opis smrti. Dali ste umreli.

Jer ako si samo pricate ono sto ste procitali to se zove tapkanje u mestu.
Nismo mi braca. Mi smo sami u grabezljivom svetu.

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 2:36 pm 
Član foruma

aco, da si indijanac zvao bi se
"ples slomljenog dupeta na vjetru"

snoopy, jaavii see!
:glasses7:

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 2:56 pm 
Član foruma

Zasto neki od vas ne opisu kako su oni to slomili svoju samorefleksiju?

A zašto ti misliš da možeš prozivat ikoga da ti dokazuje išta? Misliš da je drugima stalo kako ih ti doživljavaš? Da je tvoje mišljenje ikom bitno osim tebi? Zašto ti recimo ne promijeniš svoj bezvrijedni ton i 'prozivački' pristup? (Bezvrijedni sa ratničke točke gledišta naravno, za čovjeka se ponašaš savršeno, problem je samo što se izgleda želiš predstaviti kao nešto više.) Nema potrebe da se postavljaš rivalski, jer je za svađu potrebno dvoje. Nitko ovdje nije 'protiv' tebe. Ja nemam mišljanja koje bi moglo bit suprotno sa ijednin tvojim mišljenjem. Jel možeš navesti neke konkretne razloge našeg neslaganja? Naravno da nemožeš (hoćeš li se onda zapitati, logičkim slijedom "pa s kim se onda to ja svađam" - naravno da nećeš. A znaš li zašto nećeš? Razmisli. Upoznaj sebe. To se zove traganje. Puno neugodnih pitanja samom sebi i upućenih izvan sebe, u nepoznato) . Ja ti dijelim nekakve općenite pozitivne savjete jer je to jedino što mogu (jer je za neku dublju formu komunikacije isto tako potrebno dvoje), a ti napadaš vjetrenjače i tjeraš neku samo tebi poznatu pravdu. Ti ne komuniciraš zapravo. Počeo si sa propovjedima a nastavljaš sa prebacivanjima. Skoro pa da ti i ne treba sugovornik ;) Reakciju koju upravo sada doživljavaš/čitaš možeš promatrati kao lupanje svoje vlastite glave u zid. To ne znači da zid "ne voli" tvoju glavu, ako si sam lupio glavom u njega. On je samo zid i ne može si pomoći, no ti još možeš, iako sumnjam da hoćeš. Svi smo mi zarobljenici svojih obrazaca ponašanja i lokvica svijesti.

Ko ovde da mu veruje u reci koje objavljuje, kada nezna o njemu najbitnije.
Nemozemo po sebi racunati dali se neko kurci, dali neko ima samorefleksiju, dali neko ...itd
Gde su opisi? Ako nema opisa - nemoze se verovati nekome.
Ako ratnik ne ponudi svoju pricu iz iskustva za to zasta se predstavlja, Orao ga vodi kao SEBICNOG i necega pustiti.
Dali sam jasan!

Nisi baš no ajmo se probat potrudit pa komentirat. Prvo, "vjerovati nekome" kažeš... misliš da je to nužno? Nitko ne treba "vjerovati" ikome, to bi čak po meni bilo blesavo. Jer svi ljudi pričaju budalaštine, evo čak i ja sad ;) Evo ja ne vjerujem nikome pa čak ni sebi često :) Dalje kažeš - "Ne zna o njemu/nekome ono najbitnije" - da, nitko ne zna o nikome ništa /pa čak ni o sebi. Možda je bolje da se na ovo odma navikneš ;) "Gdje su opisi?" A da pokušaš koristiti opciju "search" na forumu? Ima tu puno tekstova i opisa, nije forum nastao danom kad si to ovdje kročio, bez uvrede ;) Evo ja sam pisao čitave epopeje o raznim stvarima. Nisu uvijek bile pametne no ima opisa koliko hoćeš. Forum je pun zanimljivh stvari za onoga tko ovamo dolazi čitati. Naravno nešto će ih manje naći onaj tko dolazi pisati ;)

Ovde se vodi diskusija o znanju Karlosa Kastanede. Prema tome, ne-rad propoveda neponavljanje sebe da bi se otrglo od spoljne instalacije koja drzi naviku. U tekstovima koje ratnik pise MORA da pise neuobicajeno od standarda za koji pati Loni. Loni bi mene u corku navike. Zasto? Loni care dali razumes. Prozivam tvoj tekst kojim me opominjes na nekakve po tebi greske. Ti naravno ocekujes od sebe da je po tebi a ono bila spoljna instalacija u tebi. Ko si ti da za temu kojom se bavi forum Ja u moralnosti da se drzim toga. Hocu slobodu od navike da moram biti jasan u svacijim ocima BAR gde je tema Kastanedino ucenje.

Ma otprilike razumijem ono što želiš reći no razbijanje navika i standarda nije isto što i biti nebulozan i pričati nepovezano (da barem jest). Netko je rekao da je svaka komunikacije oblik nesporazuma, razumiješ li što je s time mislio? Ratnik mora poznavati razum savršeno da bi ga bio u stanju i odbaciti. Mora se služiti s njima i s vlastitom osobnoštću kao krpenom lutkom /kontroliranom ludošću, no to ne znači da mora zvučati kao luđak u okolini koja za to nije predviđena. Svaki ratnik je majstor mismikrije i postavljanja sebe u svijetu. Gdje god ga staviš može izgledat savršeno, ne strši. A ti brate stršiš. Jel me shvaćaš?

Ajde Ivo.Andricu kako si ti razbio samorefleksiju? Naravno da nisi, to je moja pretpostavka, ti si sugerisan knjigama se uvukao u stanje stvari i to je sve.

Ne čini li ti se da je prozivanje drugoga ne samorefleksiju nešto poput piljenja grane na kojoj sjediš ;) Ajde malo razmisli o tome, u tišini. Hint: što se tebe točno tiče njegova (ili naša) samorefleksija? Odgovor: ne tiče te se, tiče se samo tvoje samorefleksije ;)

Hocu da citam kako ste vi razbili samorefleksiju. Ajde redom, svi, dajmo opis, proverimo mozda to nije tacno, odakle znamo.

Mudro sloviš, možda nešto zbilja nije točno ;) A da ti počneš?

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 3:51 pm 
Član foruma

ajd' laganim korakom na :read:
viewtopic.php?f=5&t=419

zeshca dilema :-k na ovom brodu ludaka od podforuma je ko je ovde naaaaaajveci ludak:
vechiti i nikad prezaljeni kandidat za naguzala 'okrecemseupetljiibashmijeleeepo-loni' ili 'kotrljambalvanesebeproglasheni -ackoiznish'
ili je josh ludji jedan od ivinih altera,onih zakopanih dublje
al' to bi vec bila trilema #-o
itakdalje ...
a brod plovi plovi plovi
i ribu looooooviiiiiiiiiiiiiii :blob: :toothy2: :angel4:

:love3:

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 6:38 pm 
Član foruma

izraz brod luđaka je iz srednjeg vijeka kada su uočili da su luđaci najmirniji kada plove morem zbog toga je svaka evropska država imala nekoliko brodova na koje bi ukrcala svoje luđake i vozala ih okolo isaac newton smatran drugim najvećim fizičarem i trećim najvećim matematičarem svih vremena uz to je bio i upravitelj kraljevskog opservatorija što bi odgovaralo današnjem predsjedniku akademije nauka direktor kovnice novca danas je to guverner narodne banke i tajni kraljevski savjetnik u vrijeme kada je engleska bila na vrhuncu dakle najmoćniji čovjek svog vremena manje je poznato da se newton bavio i alkemijom a još manje da je prije svega toga proveo dvije godine u umobolnici a od toga dio vremena i na brodu luđaka ja na ovom brodu luđaka uživam sretan sam među svojima a zašto ti ponekad navratiš izađe psihijatar iz noćne smjene i ustanovi da su mu ukrali jedan kotač sa automobila izvadi rezervni iz portapaka ali shvati da mu nedostaju i četiri vijka koja su držala ukradeni kotač izgubi živce i počne bjesniti luđaci ga gledaju s broda pardon iz ludnice jedan od njih mu dovikne skini po jedan vijak sa svakog od preostalih kotača pričvrsti kotač i tako ćeš stići do prodavaonice rezervnih djelova psihić digne pogled i začudeno reče pa ti nisi lud ja jesam lud odgovori ivek ali nisam budala kad nash brodh phlovhi plovhi i ribhu looovhi pojede je galeb looni

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 7:21 pm 
Član foruma

nat je napisao/la:
ajd' laganim korakom na :read:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=5&t=419

zeshca dilema :-k na ovom brodu ludaka od podforuma je ko je ovde naaaaaajveci ludak:
vechiti i nikad prezaljeni kandidat za naguzala 'okrecemseupetljiibashmijeleeepo-loni' ili 'kotrljambalvanesebeproglasheni -ackoiznish'
itakdalje ...
a brod plovi plovi plovi

A pa nemoj tako nat. Lijepo je vidjeti da ovaj podforum živi. Već mi se čini kao da je jedini odbačen od ostatka galaksije kao bezvrijedan. Zanimljivo je, kad ovdje provedeš par godina te naoko možeš odrediti "kakav" je "tko", uvidiš kako te, naoko beskorisne formske peripetije, na duge staze imaju posljedice na to "kakav" je "tko" :)

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 11:52 pm 
Član foruma

nat je napisao/la:
itakdalje ...
a brod plovi plovi plovi

Oho, evo ga javio se i dežurni pacjent : ) Lik koji prati marljivo grupu već godinama i koji, pazite sad ovo, osjeti potrebu da su uključi u razgovor samo kako bi rekao da netko nevalja i da su svi u kurcu : D Koji sklop u glavi a? Nema do ljudskih bića, da nas nema trebalo bi nas izmislit. E, btw, jesi našao pravu vrstu uvrede za nas kastaneda lovere, luđaci, uuu kako to strašno nečijoj babi mora da zvuči ; ) Što da ti kažem druže, svak se češe tamo gdje ga svrbi pa tako i ti. Samo naprijed, reci ti nama šta nas ide, nije da nam smeta, a ti se bolje osjećaš, win-win situacija ; )

Vrh

PostPostano: ned mar 04, 2012 1:03 am 
Član foruma

na podforumu KK najvise sam naucio o zivotu,
onom pravom.
svuda mogu saznati kako da aktiviram kundalini ili sjebem ego do subote uvece.
ili koja je razlika izmedju orgonskog topa i organskog portala.

ali kako da odjebem vozaca viljuskara u stalnom radnom odnosu a istovremeno zaradim za playstation3... ili sto je to prava muska ljubav na daljinu...
gdje da saznam tako nesto? \:D/

svima sam vam neizmjerno/neizrecivo zahvalan,
bez ironije. :love1:

Vrh

PostPostano: ned mar 04, 2012 7:30 am 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:
na podforumu KK najvise sam naucio o zivotu,
onom pravom.
svuda mogu saznati kako da aktiviram kundalini ili sjebem ego do subote uvece.
ili koja je razlika izmedju orgonskog topa i organskog portala.

ali kako da odjebem vozaca viljuskara u stalnom radnom odnosu a istovremeno zaradim za playstation3... ili sto je to prava muska ljubav na daljinu...
gdje da saznam tako nesto? \:D/

svima sam vam neizmjerno/neizrecivo zahvalan,
bez ironije. :love1:

točno tako
ovaj forum je pravo ludilo
čista čarolija
koje bogatstvo likova i detalja
neobični pogledi karakteri
čega sve nema
jedino mjesto na netu
na kojem sam doma

http://www.youtube.com/watch?v=VNJgwM9ZOcw

zar da odem negdje drugdje
i izražavam nezadovoljstvo zajedno s razumnim gubitnicima
koji kada postanu pobjednici
rade isto što i oni protiv kojih su negodovali
vode ratove pljačkaju i šmrču kokain
i jebu mater nezadovoljnim gubitnicima

život je van toga

http://www.youtube.com/watch?v=xHXDO2EgALQ

nego nate
umjesto u trilemi
trebao bi biti u kvadrilemi
jer
nije li i promatrač s našeg broda
i dobar kandidat za titulu
shta kazesh

takvi ste vi razumni
guzili bi
ali pazite da ne budete zguženi
pa umjesto toga ližete

pa tko je onda lud a

http://www.youtube.com/watch?v=xHXDO2EgALQ

Vrh

PostPostano: ned mar 04, 2012 9:10 am 
Moderator

Ja u stvari nisam lud nego po potrebi koristim biljku moči hren za sjaj u očima.

Tehnika je vrlo jednostavna:

1. staviš nešto ljučeg hrena u usta, žvačeš i paziš da nikako ne izdahneš kroz nos
2. uočiš dečka kojeg trebaš zavesti sjajem u očima, okreneš se k njemu i izdahneš kroz nos

slika

Vrh

PostPostano: ned mar 04, 2012 9:31 am 
Član foruma

FABULOUS! :love10:

Vrh

PostPostano: ned mar 04, 2012 2:46 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:
nat je napisao/la:
itakdalje ...
a brod plovi plovi plovi

Oho, evo ga javio se i dežurni pacjent : ) Lik koji prati marljivo grupu već godinama i koji, pazite sad ovo, osjeti potrebu da su uključi u razgovor samo kako bi rekao da netko nevalja i da su svi u kurcu : D Koji sklop u glavi a? Nema do ljudskih bića, da nas nema trebalo bi nas izmislit. E, btw, jesi našao pravu vrstu uvrede za nas kastaneda lovere, luđaci, uuu kako to strašno nečijoj babi mora da zvuči ; ) Što da ti kažem druže, svak se češe tamo gdje ga svrbi pa tako i ti. Samo naprijed, reci ti nama šta nas ide, nije da nam smeta, a ti se bolje osjećaš, win-win situacija ; )

viewtopic.php?p=115257#p115257
:angel4:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.