ACA SAVEST je napisao/la:
Zasto neki od vas ne opisu kako su oni to slomili svoju samorefleksiju?
A zašto ti misliš da možeš prozivat ikoga da ti dokazuje išta? Misliš da je drugima stalo kako ih ti doživljavaš? Da je tvoje mišljenje ikom bitno osim tebi? Zašto ti recimo ne promijeniš svoj bezvrijedni ton i 'prozivački' pristup?
(Bezvrijedni sa ratničke točke gledišta naravno, za čovjeka se ponašaš savršeno, problem je samo što se izgleda želiš predstaviti kao nešto više.) Nema potrebe da se postavljaš rivalski, jer je za svađu potrebno dvoje. Nitko ovdje nije 'protiv' tebe. Ja nemam mišljanja koje bi moglo bit suprotno sa ijednin tvojim mišljenjem.
Jel možeš navesti neke konkretne razloge našeg neslaganja? Naravno da nemožeš
(hoćeš li se onda zapitati, logičkim slijedom "pa s kim se onda to ja svađam" - naravno da nećeš. A znaš li zašto nećeš? Razmisli. Upoznaj sebe. To se zove traganje. Puno neugodnih pitanja samom sebi i upućenih izvan sebe, u nepoznato) . Ja ti dijelim nekakve općenite pozitivne savjete jer je to jedino što mogu
(jer je za neku dublju formu komunikacije isto tako potrebno dvoje), a ti napadaš vjetrenjače i tjeraš neku samo tebi poznatu pravdu. Ti ne komuniciraš zapravo. Počeo si sa propovjedima a nastavljaš sa prebacivanjima. Skoro pa da ti i ne treba sugovornik

Reakciju koju upravo sada doživljavaš/čitaš možeš promatrati kao lupanje svoje vlastite glave u zid. To ne znači da zid "ne voli" tvoju glavu, ako si sam lupio glavom u njega. On je samo zid i ne može si pomoći, no ti još možeš, iako sumnjam da hoćeš. Svi smo mi zarobljenici svojih obrazaca ponašanja i lokvica svijesti.
Ko ovde da mu veruje u reci koje objavljuje, kada nezna o njemu najbitnije.
Nemozemo po sebi racunati dali se neko kurci, dali neko ima samorefleksiju, dali neko ...itd
Gde su opisi? Ako nema opisa - nemoze se verovati nekome.
Ako ratnik ne ponudi svoju pricu iz iskustva za to zasta se predstavlja, Orao ga vodi kao SEBICNOG i necega pustiti.
Dali sam jasan!
Nisi baš no ajmo se probat potrudit pa komentirat. Prvo, "vjerovati nekome" kažeš... misliš da je to nužno? Nitko ne treba "vjerovati" ikome, to bi čak po meni bilo blesavo. Jer svi ljudi pričaju budalaštine, evo čak i ja sad

Evo ja ne vjerujem nikome pa čak ni sebi često

Dalje kažeš - "Ne zna o njemu/nekome ono najbitnije" - da, nitko ne zna o nikome ništa /pa čak ni o sebi. Možda je bolje da se na ovo odma navikneš

"Gdje su opisi?" A da pokušaš koristiti opciju "search" na forumu? Ima tu puno tekstova i opisa, nije forum nastao danom kad si to ovdje kročio, bez uvrede

Evo ja sam pisao čitave epopeje o raznim stvarima. Nisu uvijek bile pametne no ima opisa koliko hoćeš. Forum je pun zanimljivh stvari za onoga tko ovamo dolazi čitati. Naravno nešto će ih manje naći onaj tko dolazi pisati

Ovde se vodi diskusija o znanju Karlosa Kastanede. Prema tome, ne-rad propoveda neponavljanje sebe da bi se otrglo od spoljne instalacije koja drzi naviku. U tekstovima koje ratnik pise MORA da pise neuobicajeno od standarda za koji pati Loni. Loni bi mene u corku navike. Zasto? Loni care dali razumes. Prozivam tvoj tekst kojim me opominjes na nekakve po tebi greske. Ti naravno ocekujes od sebe da je po tebi a ono bila spoljna instalacija u tebi. Ko si ti da za temu kojom se bavi forum Ja u moralnosti da se drzim toga. Hocu slobodu od navike da moram biti jasan u svacijim ocima BAR gde je tema Kastanedino ucenje.
Ma otprilike razumijem ono što želiš reći no razbijanje navika i standarda nije isto što i biti nebulozan i pričati nepovezano (da barem jest). Netko je rekao da je svaka komunikacije oblik nesporazuma, razumiješ li što je s time mislio? Ratnik mora poznavati razum savršeno da bi ga bio u stanju i odbaciti. Mora se služiti s njima i s vlastitom osobnoštću kao krpenom lutkom /kontroliranom ludošću, no to ne znači da mora zvučati kao luđak u okolini koja za to nije predviđena. Svaki ratnik je majstor mismikrije i postavljanja sebe u svijetu. Gdje god ga staviš može izgledat savršeno, ne strši. A ti brate stršiš. Jel me shvaćaš?
Ajde Ivo.Andricu kako si ti razbio samorefleksiju? Naravno da nisi, to je moja pretpostavka, ti si sugerisan knjigama se uvukao u stanje stvari i to je sve.
Ne čini li ti se da je prozivanje drugoga ne samorefleksiju nešto poput piljenja grane na kojoj sjediš

Ajde malo razmisli o tome, u tišini. Hint:
što se tebe točno tiče njegova (ili naša) samorefleksija? Odgovor:
ne tiče te se, tiče se samo tvoje samorefleksije 
Hocu da citam kako ste vi razbili samorefleksiju. Ajde redom, svi, dajmo opis, proverimo mozda to nije tacno, odakle znamo.
Mudro sloviš, možda nešto zbilja nije točno

A da ti počneš?