Sada je: uto maj 06, 2025 3:46 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: ned dec 11, 2011 11:31 am 
Početnik

dosta sam citao o tome... i sve ima smisla... gledao sam dokumentarce od icka vezano za transformaciju svijesti i kraju 2012. mozete li mi sad preporuciti knjige vezane za tu temu? gdje se opisuju dogadjanja i slicno, kao sto govori icke (pulsiranje zemlje, 0.tocka magnetskog polja, 3 dana mraka... :)?

Vrh

PostPostano: ned dec 11, 2011 1:07 pm 
Član foruma

willian je napisao/la:
dosta sam citao o tome... i sve ima smisla... gledao sam dokumentarce od icka vezano za transformaciju svijesti i kraju 2012. mozete li mi sad preporuciti knjige vezane za tu temu? gdje se opisuju dogadjanja i slicno, kao sto govori icke (pulsiranje zemlje, 0.tocka magnetskog polja, 3 dana mraka... :)?

Ne zelim te "lupit" odma od starta novo-peceni :angel4: ALI !!! :rofl

1.) Icke je "mainstream" dakle, ne ga uzimat za ozbiljno. On "ukazuje" greske u "sistemu" na nepravilan nacin.
2.) Sto se tice knjiga, mozes zapocet odovuda : viewtopic.php?f=9&t=5
3.) Savjet od starta. Znam da je to sve skupa "fasinirajuce" i da sve to skupa radi od covjeka da pozeli vise, bolje i sto mu bogova i vragova ali nemoj fantazirat po pitanju toga. Dakle, nebudi previse euforican.

No sva slozenost i kompleksnost ovog svemira, toga di se mi nalazimo i tako dalje, i tako dalje, moze se pronaci tu: http://www.youtube.com/watch?v=Dh2NkhunEJ0

Traje 3 sata skoro, nemoj se "uzivit" u to vec gledaj sa racionalne strane i pusti 5-10 dana da ti sve to stanice u tijelu probave prije nego li pocnes donosit prevelike zakljucke.

Hope it helps. :kiss:

Vrh

PostPostano: pet dec 16, 2011 11:33 pm 
Član foruma

http://vimeo.com/22769455

2012 Equation Solved

Vrh

PostPostano: sub jan 14, 2012 2:24 pm 
Član foruma

Citat iz interviewa sa Stewart Swerdlowom prenesen sa 4Dportal :

Citat:
4D: Montauk Projekt je samo jedan od glavnih projekata tajne Vlade. Koji su kodni nazivi za trenutne projekte i koje vojne baze su im središta?

SS: Ovo je vrlo delikatno pitanje! Ilegalno je i veoma opasno ikome pisati o trenutnim tajnim projektima ukoliko im se odaju imena i lokacije. Pod trenutnim zakonima SAD-a smatrali bi nas izdajnicima i teroristima ukoliko bi to sada razotkrili.
Ali, mogu ti reći da postoje tajni projekti unutar mnogih drugih država, naravno, sve pod istom jurisdikcijom i kontrolom. Neki od projekata su locirani blizu Hrvatske – u Bosni, Rumunjskoj, Bugarskoj ili recimo Švicarskoj.

Zapravo, najtajniji od svih projekata je onaj u CERN-u (hadronski sudarač) u Ženevi, Švicarska. Oni koriste ubrzavač čestica da bi ostale alternativne stvarnosti urušavali u ovu. Spoje se u paralelne Svemire gdje Illuminati imaju potpunu nadmoć te ih zatim spajaju u naš. Iz tog razloga toliki broj ljudi ima probleme te se osjećaju loše – zlovoljno, iziritirano, nervozno, umorno…

:-k

Malo drugačiji pogled na "stapanje realiteta i hiperdimenzionalni skok u svesti usled prirodnog ciklusa"... :-"

Vrh

PostPostano: sub jan 14, 2012 2:42 pm 
Moderator

Ja mislio da spajaju našu realnost da se urušava negdje drugdje za hranu... za odtok energije iz naše realnosti, a ne suprotno.

I nije to ništa novo... to je vrlo poznat materijal, recimo ovdje:
http://www.youtube.com/watch?v=AQ-ZaU6FHNw
http://www.azuritepress.com/New%20Comer ... elcome.php

Vrh

PostPostano: ned jan 15, 2012 12:13 pm 
Član foruma

Vrlo slična priča je bila u seriju Fringe :/

Vrh

PostPostano: ned jan 15, 2012 10:09 pm 
Početnik

I znaci kraj/pocetak je vrlo blizu?! :blob: :D

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 3:36 pm 
Početnik

Pozdrav svima!
Do sada sam bio pasivni citac foruma ali sam sada rijesio da se prijavim.
Zivjeli!
:)

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 3:43 pm 
Početnik

I odmah da pitam...
Da li netko zna sto se dogodilo ovom website-u? http://2012-transformacijasvijesti.com/
Vec par dana je "Forbidden"
Bas kada je objavio par zanimljivih clanaka o EU i ulazom Hrvatske u nju... :-k

Vrh

Naslov: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: uto jan 17, 2012 3:55 pm 
Član foruma

hm, bas zanimljivo da nema vise tog sajta..

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 4:22 pm 
Član foruma

Kako nema :?: Kod mene se normalno otvaraju svi linkovi:
Zadnji post 14.01.2012 - Na rubu znanosti – David Icke i Pozadina Zbivanja

http://2012-transformacijasvijesti.com/?p=5112

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 6:12 pm 
Član foruma

HO_OPONOPONO je napisao/la:

sry frende nejde..

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 6:19 pm 
Član foruma

ni je ne mogu otvoriti transformaciju svijesti već par dana i još neke sajtove slične tematike :?

Njega bi,govorio je u sebi mali princ dok je putovao dalje,njega bi prezirali svi ostali,i kralj,i oholica,i vinopija,i poslovni čovjek.Ipak mi se on jedini ne čini smiješnim.Možda zato što se bavi nečim drugim,a ne samim sobom.

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 6:40 pm 
Član foruma

Mozda to ima veze sa ovom ProtestAkcijom \:D/

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=8&t=2419&p=121809#p121809

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 10:44 pm 
Član foruma

Sterop je napisao/la:
HO_OPONOPONO je napisao/la:

sry frende nejde..

Pokšaj sa drugim pretraživačem, ja imao isti problem, nije išlo sa mozilom ali na google chrome ili int. exploreru ide bez greške.
Dobro je imati nekoliko pretraživača u rezervi.

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 10:48 pm 
Član foruma

--- Ja koristim Mozilla Firefox

Vrh

PostPostano: sri jan 18, 2012 11:21 am 
Početnik

Zbilja cudnovato.
Evo, Icke se otvorio.
Ali vec dva puta mi se desilo tijekom poslijdnja dva tjedna da dobijem slijedecu poruku:

http://i102.photobucket.com/albums/m120 ... ebsajt.jpg

Vrh

Naslov: Bjes dali osecate bjes
PostPostano: ned jan 29, 2012 1:44 pm 
Početnik

Osecam se bjesan zboa g previse pitanja u meni, osjecam se bjesnim sto sam dozvoli da strah upravlja meni, strah da ces izgubiti posao i time dozvolio rabotodavcima da radim\o za sicu,bjes zbog toga sto smo usli u onaj zacarani krug koji se zove novac.
Postoje mnogo price oko 2012.
Verzija 1:
Nubira ce proci blizu zemle i okrenuce magnetno polje za 180 stepena
sta bi se desilo tada :
-nestalo bi elektricne energije svuda kompasi bi poludeli avioni nece moci leteti ne samo zbog ziroskopa i zbog obratnog elektro naboja sva elektronika bi prestala raditi , a sa time novcani sitem bi se raspao, nuklearke bez sistem zastite bi pukle radijacija , tzunami potresi svuda.
Tako da i "Mocnicama" ne vrede one sklonista ispod zemlje. U stvari obicni gradzani ma bilo gde nemaju sanese preziveti ovo u 3D. Iz nekih izvora sam procitao da sve materijale koji nisu od prirodnog potekla kao plastiku sintetiku ce nestati pri spajanju dentzaiz 3D u 4D. Sta to znaci da mobital vise nemas nemas ni auto nemas ni vode(plasticne boce ce se pretopiti) sta znaci da sanse prezivjlavanjasu za ovaj scenaro negde oko 10% stanovnika po slobodnoj proceni. Nakon toga i onih 10% stanovnika zbog nedostatka hrane radijacije sisteme za komunikaciju izceznuti.
Verzija 2:
Ovo isto samo sa time da zemlja i svjesni deo covecanstva (deca ,bolesnih starci i ostale) prelaze u 4Di zemlja nastavi da zivu u 4D.
Pitanje sta sa onima koje volimo decu koja nisu svjesna ovoga jer verujem da svako zeli zacuvati porodicu.
Procitao sam skoro sve plaijdanske i kasiopejske zapise i one kazu da ce svako kreirati svoj novi svjet svoje okruzenje u 4D zwemlji.
Pitanje a sta bih isao na poso kad bi se novcani sitem raspao u ovim scenarij, zasto bih placao porez itd. Moramo da bi obezbedili egzistenciju familiju u ovaj prelazni period.
Verzija 3
Nista od ovoga nece se desiti.
I mi produzavam dalje u ovakav svet kakav ne bi hteli dalje da zivimo svet politickih probisveta koji vode ekonomiji i politiku politicare bez osecaj grizu savjesa i emocije politicare bez osecja ljubavi(osim ljubav prema novu).
Covjek je deo Boga a sa time i on je sam Bog, Ti si to sto su tvoje misle.
Galacticka Federacija se ne smije mjesati osim u slucaj upotreba Nuklearnog oruzja gde bi se buducnost Zemlje dosla u pitanje.
Skoro sam negde na Youtube video da su Plejdanci oborili Americku Raketu ispaljenu na IRAN
, a USA se oglasio da je to bila opticka varka i da je raketa sama pala bla bla i da ta nije bila nuklearna raketa.
Na poslu nekad malo u nevezanim razgovorom napominjem da bi se svako trebao osloboditi straha, da je u stvari strah zbog posao iluzoran da se jedna vrata otvori druga zatvori. (tojest zelim im reci da se oslobode straha da strah hrani bica iz Oriona koje su ovde vec 300000 godine i vise u crpljrenu minerale i rudu Zlato) u stvari ovo im nemogu reci jel bi rekli da sam zabega malo kao sto mi je supruga rekla. Prisecam se jedne izreke iz sbetih knjiga Lako je onima koji zive u neznanju).
Poenta je u tome da samo 1do 5% stanovnista ili obicnih ljude razumeju ove informacije, primer starije osebe osobe koji zive ovim 3D zivot trka za novce , ljude koji zive u siromastvu
itd itd.
Zahvalnost svima

Vrh

Naslov: Re: Bjes dali osecate bjes
PostPostano: ned jan 29, 2012 2:21 pm 
Član foruma

Da odprilike si naveo sve teme o kojima ovđe govorimo, i to je to.

Kako neću biti bijesan kad me slinave podrepne muve prevare, pokradu i prodaju stranom ološu koji te izbači na ulicu kao iskorišćeni kondom. Dko je bilo lijepo valjao si a kad svrše u kanalizaciju. :rofl
Sad zaista za crkavicu preživljavam od robovskih poslova ali me mogu povuć za onu stvar (da i meni bude malo lijepo) :rofl
Naravno da svi osjećamo dolazak promjena koje će se neizostavno dogoditi, a i vrijeme je više ako ćemo pošteno :occasion5:

I opet to je to. Potrudi se da sačuvaš sebe kao čovjeka u veselom raspoloženju :thumbup: :occasion5: :hello2:

Vrh

Naslov: Re: Bjes dali osecate bjes
PostPostano: ned jan 29, 2012 3:52 pm 
Član foruma

Ima više godina da sam bila u fazi bijesa. Bila sam ga svjesna jer sam vidjela da me okolina ne razumije, kao niti ja ostale. Shvatila sam da je moj bijes bio odraz moje nemoći da drugi budu ili se ponašaju tako kako ja želim. Vrijeme je odradilo svoje, dopustila sam drugima da budu takvi kakvi jesu, a sebi sam dopustila da i drugi imaju pravo biti kakvi jesu, a ne kakvi bih ja htjela da budu. Kad sam to shvatila, više nisam imala napade bijesa, pa čak ni pasivne.Toliko o bijesu.
Što se tiče naših svakodnevnih života, nisam bijesna ni na koga, niti me opterećuje robovski rad u sve težim uvjetima života. Ne radi se o pasivnosti nego o razumijevanju dolazećih promjena. Svi bismo htjeli da već jednom dođe i svak svojim putem. Ovo iscrpljivanje ima upravo tu funkciju, da iscrpi, pokoleba i otupi svijest pojedinaca, a s druge strane, onima koji se tek sad bude (zahvaljujući radu već probuđenih) da imaju dovoljno vremena prilagoditi se i aktivno sudjelovati u cijelom procesu. Tako da sve ima svojih prednosti i nedostataka.
Osobno, ne mislim da je pozitivno ne platiti porez ako je zakonska obaveza da moraš ili dignuti kredit kojeg ne misliš vratiti. To nisu djela s kojima se može ići u OPD svijet. Ne znam, možda se i varam. Ali ako nađeš zakonsko sredstvo za ne plaćanje poreza, ili manje plaćanje, to je druga stvar.

Sve su svemu, kaže izreka:"Cijepam drva, nosim vodu." I sva mudrost jest u tome, radimo svoje poslove kao i dosad i ne očekujemo ništa, osim onog što inače dobivamo, jer su promjene koje dolaze toliko nepoznate i snažne, da ih niti ne možemo očekivati. Nemamo takvo svjesno iskustvo.

Također nema smisla drugima najavljivati ili se prijetiti očekivanima promjena (glasno ili u sebi), tipa: "Vidjet ćeš ti kad dođe val, pomest će te kao da te nikad nije ni bilo", iili slično. Ovako postupa ego, a za njega tamo mjesta nema. Možda, ne znam.

:glasses7:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.