Ovo trenutno nekome može izgledati kao VIC, ali u budućnosti...
- Pizza servis! Izvolite!****
Mušterija: - Dobar dan! Želim da narucim dve pice!****
Operater: - U redu! Mogu li prvo dobiti Vaš JMBG?****
Mušterija: - Moj JMBG!? Šta ce Vam to? ****
Operater: - Instalirali su nam novu tehnologiju!****
Mušterija: - Pa kakve to veze ima sa picama?****
Operater: - Tako povecavamo brzinu usluge, što je u Vašem interesu! Hocete biti ljubazni da mi date Vaš JMBG.****
Mušterija: - Ne razumem... Cekajte da pogledam! Pišite: JMBG 2709969710345****
Operater: - Hvala Vam, gospodine Petrovicu. Samo da proverim podatke iz naše baze. Vidim da živite u Nušicevoj ulici i Vaš kucni telefonski broj je 2601595. Vaš broj na poslu je 3301-572, a Vaš broj mobilnog je 065/7921-483 <tel:065%2F7921-483> . Vi sada zovete sa kucnog telefona.****
Mušterija: - Da, kod kuce sam. A odakle Vam sve te informacije?****
Operater: - Pa umreženi smo, gospodine.****
Mušterija: - Sa kime se umreženi? Sa DE-BE-om ili sa mojom firmom?****
Operater: - Gospodine, budite ljubazni, recite Vašu narudžbu!
Mušterija: - Donesite mi na kucnu adresu dve velike šumadijske pice, sa ljutom papricicom...****
Operater: - Mislim da Vam to nije dobra ideja, gospodine.****
Mušterija: - Kako to mislite?****
Operater: - Gospodine, Vaši zdravstveni podaci iz elektronskog kartona govore da imate povišeni krvni pritisak i visok nivo holesterola. Žao mi je, ali polisa Vašeg dopunskog zdravstvenog osiguranja ne pokriva i taj rizik...****
Mušterija: - Pa što mi onda možete preporuciti?****
Operater: - Mogli biste naruciti našu bezmasnu soja-picu. Uveren sam da ce Vam se dopasti.****
Mušterija: - Zašto to mislite?****
Operater: - Pa, prošle nedelje ste u knjižari kupili knjigu "Gurmanska jela od soje". Zato sam Vam to predložio.****
Mušterija: - U redu, u redu. Dajte mi onda dve velike soja-pice. Koliko Vam dugujem?*** *
Operater: - To bi trebalo biti taman za Vas, Vašu ženu i Vašeg sina. Sve skupa, zajedno s troškovima dostave, 2.100 dinara. Kako placate?****
Mušterija: - Kao i uvek, kreditnom karticom.****
Operatezbogr: - Oprostite, gospodine, ali bojim se da cete morati platiti gotovinom. Prekoracili ste dozvoljeni minus na kartici.****
Mušterija: - OK, skocicu do bankomata i doneti novac pre nego vaš dostavljac stigne.*** *
Operater: - Nece ni to ici, gospodine! Imate prekoracenje i na tekucem racunu.****
Mušterija: - Nema veze. Samo pošaljite pice. Pripremicu novac. Koliko vam vremena treba za dostavu?****
Operater: - Malo smo zatrpani u ovom trenutku. Oko 45 minuta.****
Mušterija: - Kako bre? Najmodernija tehnologija, umreženi ste, a treba Vam više vremena nego pre!?****
Operater: - Gospodine, ako Vam se žuri, možete doci do nas, ali bice Vam nezgodno voziti pice na motociklu.****
Mušterija: - Kako znate da vozim motocikl?****
Operater: - Ovdje stoji da kasnite s otplatom lizinga za auto, pa Vam ga je lizing kompanija oduzela pre dva meseca. Ali, Vaš skuter je u potpunosti otplacen, pa sam samo pretpostavio da cete tako doci po Vaše pice.****
Mušterija: - Ne, ipak cu doci gradskim prevozom.****
Operater: - Gospodine, prema našoj evidenciji, Vaša BUS-PLUS kartica nije dopunjena za ovaj mesec!****
Mušterija: - Ma nosite se u tri lepe....****
Operater: - Gospodine, preporucio bih Vam da pazite što govorite! Vec imate dve prekršajne prijave zbog remecenja javnog reda i mira 2010. i zbog vikanja na saobracajnog policajca 2011.****
Mušterija: - Alo, bre, pa ja sam nazvao pica servis, a ne policijsku stanicu...****
Operater: - Gospodine, znamo i za Vaš nik, pod kojim pišete veoma oštre komentare na internetu!****
Mušterija: - Ma šta mi rece....****
Opetarer: - Da i ne spominjem sajtove koje posecujete...****
Mušterija: - Ama covece, hocu dve pice!!!!****
Operater: - Želite li još nešto, gospodine?****
Mušterija: - Ne, ništa više. I nemojte zaboraviti dve Coca-Cole gratis, kako piše u Vašem oglasu!****
Operater: - Oprostite, gospodine, ali naš oglas ima klauzulu da ne smemo nuditi besplatnu Coca Colu dijabeticarima! I molim Vas da docekate našeg dostavljaca, jer se boji psa. Vi vašeg kucnog ljubimca, kako vidim, još niste vodili kod veterinara da se vakciniše.****
|