Sada je: pon maj 05, 2025 5:32 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Napadi za vrijeme spavanja
PostPostano: pon nov 21, 2011 7:37 pm 
Član foruma

Na ovu temu sam već napisala da je i mene zavodilo biće kao vampir bude fino i slatko a kad ga odbijem pokaže pravo lice.Valjda sam uspjela da ga se riješim već nekoliko godina me nespopada :)

Vrh

PostPostano: pon nov 21, 2011 11:16 pm 
Član foruma

znak je napisao/la:
Neka zapažanja kroz neka moja interesovanja.

- bilo koje oslanjanje na FIZIČKE predispozicije osobe nad kojim se vrši napad u snu u ovom slučaju sexsualni je netačno i tragaoca za ovakve pojave sigurno vodi u krivom smijeru ili mu bar bespotrebno uzima vrijeme,
- što se tiče željenih genetskih dijelova tu bi se moglo malo više zadržati,
-slažem se da te osobe pokazuju pojačanu senzibilnost, što u većini slučajeva može voditi u emocionalnu osjetljivost, ali isto tako ni nemora...(osjećaju, ali nereaguju)
- veliki dio ovih manipulacija se isto radi i sa muškarcima, ali oni u većini slučajeva ne žele da o tome pričaju i to sve dok ta dešavanja ne uzmu velikog maha.
- uočila sam da muškarci ova dešavanja znaju jako dobro potisnuti duboko u sebe i od velikog dijela tih dešavanja velikoj većini ostanu samo sjećanja na neke likove-bića, ili sve biva zataškano nekom dobrom paravan memorijom...
- jedenje ili pijenje nečega, a ponuđeno od strane manipulativnog bića u snu često zna biti pokazatelj ubacivanja nekog programa preko koje će se i dalje obavljati veza sa tom osobom, bez obzira što se u narednom dešavanju scenario i likovi mogu totalno promijeniti.
- sklonost nekih od tih osoba za okultno, nevidljivo, ufo teme(istraživanje) itd ,prvo nesvjesno, a potom svjesno dolazi nekad poslije i to velikim dijelom samo kao posljedica nekih od tih dešavanja.

Znak, sve to stoji ako se priča o seksualnim napadima općenito. Postoji jako puno rasa koje otimaju radi seksualne energije i eksperimenata sa seksualnošću. Ja ovdje pričam o točno određenoj demonskoj hijerarhiji (ako hoćeš rasi) koja traži točno određenu genetiku i to isključivo od žena koliko sam do sad shvatio. Zbog te iste genetike, te žene najčešće imaju sličnu fizionomiju i karakter. Naravno da postoje iznimke, pošto su ljudi općenito miksovi različitih genetika i dosta toga ovisi o tome koja genetika prevlada te koja je aktivna.

Vrh

PostPostano: uto nov 22, 2011 12:25 pm 
Član foruma

Tačno da postoji rasa koja isključivo koristi sexualnu energiju, ali po mom nekom viđenju još nisam srela osobu kojoj se isključivo dešavala samo takve vrsta napada od takve vrste demonskih bića…

Ako bi pričali o slučaju koji je ovdje opisao INTER STELLAR po mom mišljenju bi ipak pustila da vidim u kojem pravcu se odvija dalja situacija tj, da li se isto opisano biće javlja i dalje ili je počelo uzimati neki novi lik i novi scenario. Zašto ovo kažem? Zato što se ta vrsta demonskog bića može pojaviti samo par puta u tom liku i poslije situacija ide u ogromnom broju slučajeva u promjenu lika i daljeg načina napada...

To dalje obično bude kvalitetniji pokazatelj u otkrivanju nekih drugih stvari kroz koje neke od onih gore pretpostavki padaju u vodu...fizionomija, kao i
- ideja da naginju new perspektivi. Te osobe naginju bilo kojoj perspektivi koja će ih na neki način smiriti i osloboditi od te pošasti.

-Extremne promjene sexualnog raspoloženja u tih žena? Zar se ista stvar ne dešava i muškim?
Koliko odraslih muškaraca bi priznalo i krenulo u priču u ovom VIDLJIVOM svijetu da su bili žrtve sexualnog zlostavljanja, u zatvoru, itd, itd gdje za to postoji realna šansa ili nekog sexualnog programiranja( pedofilija).O nevidljivom onda imamo malo šta za reći...U sjećanju im mogu ostati neke lijepe žene koje začas mogu promijeniti lik ili na neki drugi način otkriti da to lijepo lice i tijelo ima neki feler sad jeli fizički ili u ponašanju, ili jednostavno nevide nikakvo lice a sex sa nekim ili nečim se pokaže kao preočit...

Uglavnom moje je mišljenje da se od ove demonske rase ne ostaje u drugom stanju hahaha jer oni nisu rasa koja vrši experimente.
- Pojedene kuglice ( u ovom slučaju) nisu ni za kakav razvoj ploda. Trebali su dodati još kakve kašice za bolji rast mišića ili tablete za razvoj zubića, hm…
U pravu si kada kažeš da osobi kojoj se to dešava nije poželjno reći čistu istinu, jer to kod nekih može izazvati poveliki i stop, i blok...

Vrh

PostPostano: uto nov 22, 2011 3:32 pm 
Moderator

Još ćete se posvađati o ravnopravnosti muškaraca i žena u manipulacijama, hebo vas... kuglice i fruteki.
:angel4:

Vrh

PostPostano: uto nov 22, 2011 3:55 pm 
Član foruma

znak je napisao/la:
Tačno da postoji rasa koja isključivo koristi sexualnu energiju, ali po mom nekom viđenju još nisam srela osobu kojoj se isključivo dešavala samo takve vrsta napada od takve vrste demonskih bića…

Ako bi pričali o slučaju koji je ovdje opisao INTER STELLAR po mom mišljenju bi ipak pustila da vidim u kojem pravcu se odvija dalja situacija tj, da li se isto opisano biće javlja i dalje ili je počelo uzimati neki novi lik i novi scenario. Zašto ovo kažem? Zato što se ta vrsta demonskog bića može pojaviti samo par puta u tom liku i poslije situacija ide u ogromnom broju slučajeva u promjenu lika i daljeg načina napada...

To dalje obično bude kvalitetniji pokazatelj u otkrivanju nekih drugih stvari kroz koje neke od onih gore pretpostavki padaju u vodu...fizionomija, kao i
- ideja da naginju new perspektivi. Te osobe naginju bilo kojoj perspektivi koja će ih na neki način smiriti i osloboditi od te pošasti.

-Extremne promjene sexualnog raspoloženja u tih žena? Zar se ista stvar ne dešava i muškim?
Koliko odraslih muškaraca bi priznalo i krenulo u priču u ovom VIDLJIVOM svijetu da su bili žrtve sexualnog zlostavljanja, u zatvoru, itd, itd gdje za to postoji realna šansa ili nekog sexualnog programiranja( pedofilija).O nevidljivom onda imamo malo šta za reći...U sjećanju im mogu ostati neke lijepe žene koje začas mogu promijeniti lik ili na neki drugi način otkriti da to lijepo lice i tijelo ima neki feler sad jeli fizički ili u ponašanju, ili jednostavno nevide nikakvo lice a sex sa nekim ili nečim se pokaže kao preočit...

Uglavnom moje je mišljenje da se od ove demonske rase ne ostaje u drugom stanju hahaha jer oni nisu rasa koja vrši experimente.
- Pojedene kuglice ( u ovom slučaju) nisu ni za kakav razvoj ploda. Trebali su dodati još kakve kašice za bolji rast mišića ili tablete za razvoj zubića, hm…
U pravu si kada kažeš da osobi kojoj se to dešava nije poželjno reći čistu istinu, jer to kod nekih može izazvati poveliki i stop, i blok...

Draga Znak, imam osjećaj da ne razumiješ što točno želim reći. Naime, ovo što pričaš sve stoji, ali kao što sam već rekao, ja pričam o određenoj hijerarhiji bića, s određenim ciljem i sredstvima, koji napadaju određenu vrstu ženskih osoba iz određenog razloga. Ne kažem da te osobe nisu žrtva i drugih napda, od drugih entiteta s drugim razlogom. Nadalje imam iskustva s tim bićima te znam što rade, kako i zašto. Također sam upoznao žene koje su bile napadane od njih i sve one imaju sličnu fizionomiju i karakter koji je uvijek emocionalno nestabilan zato što ta bića traže upravo tu genetiku s tom fizionomijom i karakterom. Ni u jednom trenutku ne pričam o općenitim napadima ni o ženskom rodu u globalu. Nadam se da je sad malo jasnije što želim reći.

Vrh

PostPostano: uto nov 22, 2011 4:51 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
znak je napisao/la:

Draga Znak, imam osjećaj da ne razumiješ što točno želim reći. Naime, ovo što pričaš sve stoji, ali kao što sam već rekao, ja pričam o određenoj hijerarhiji bića, s određenim ciljem i sredstvima, koji napadaju određenu vrstu ženskih osoba iz određenog razloga. Ne kažem da te osobe nisu žrtva i drugih napda, od drugih entiteta s drugim razlogom. Nadalje imam iskustva s tim bićima te znam što rade, kako i zašto. Također sam upoznao žene koje su bile napadane od njih i sve one imaju sličnu fizionomiju i karakter koji je uvijek emocionalno nestabilan zato što ta bića traže upravo tu genetiku s tom fizionomijom i karakterom. Ni u jednom trenutku ne pričam o općenitim napadima ni o ženskom rodu u globalu. Nadam se da je sad malo jasnije što želim reći.

Imam neka sjećanja o seksualnom zlostavljanju od strane takvih likova. Jednog povremeno vidim (unutarnjim vidom) kako me promatra i čeka da napravim pogrešku. Tip je fluidno-poluprozirno, maglovito, sivo-prljave boje, izrazito ružan - boja njegove duše, nije maskiran. Ne mislim da je nešto naročito opasan osim seksualne predacije. I posesivan je. Ovdje također vrijedi pravilo zaštite visokom frekvencijom i odupiranje. Moja psiho-fizičke karakteristike po osobnoj procjeni nisu u skladu s navedenima u S.postu, tako da mislim da oni napadaju sve, samo je pitanje tko se, kada i kako sjeti. Možda su tipovi žena koje opisuješ (s pojačanim emotivnim potebama) svjesnije zlostavljanja od ostalih jer je u kontaktu s takvim bićima osjetno nepostojanje nikakvih emocija u toj interakciji. Čisto nagađanje, ne znam.
:glasses7:

Vrh

PostPostano: uto nov 22, 2011 6:16 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Još ćete se posvađati o ravnopravnosti muškaraca i žena u manipulacijama, hebo vas... kuglice i fruteki.
:angel4:

Hahaha, ma nećemo se posvađati :occasion5: Nego, red je da malo i muški upale senzore i probude se, jer dosta su spavali povodom ovih stvari.

PS1: Ustaj radni narode Crne Gore, :rofl .
PS2: Ne bih voljela da pomislite da mrzim muškarce, jer sam sa njima u lijepim porodičnim odnosima :love8: ,i sve je ovo iz ljubavi :love9:

Vrh

PostPostano: uto nov 22, 2011 6:39 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
znak je napisao/la:

Nadalje imam iskustva s tim bićima te znam što rade, kako i zašto.

----------

Ako se već držiš teze da to rade samo ženama, onda razmisli malo kakva bi tek ja iskustva mogla imati sa tim.
Primjer, imati i doživjeti bol upaljenog zuba i pričati o tom bolu su dvije jako različite stvari koje poslije izrode i različite istine.
Ma nebitno je to Sjenko ti kao i ja ćemo ići u dalja istraživanja i spoznaje. Takođe je moguće da se nekim dijelom bavimo istim ili sličnim poslom ili interesovanje, jer za ove stvari koje sam gore navodila takođe mogu reći da imam jako dobra iskustva i sa drugim osobama koje su takođe doživjele bol zubobolje i ženski i muški, :occasion5:

Vrh

PostPostano: uto nov 22, 2011 8:12 pm 
Član foruma

znak je napisao/la:
Sjenko je napisao/la:
znak je napisao/la:

Nadalje imam iskustva s tim bićima te znam što rade, kako i zašto.

----------

Ako se već držiš teze da to rade samo ženama, onda razmisli malo kakva bi tek ja iskustva mogla imati sa tim.
Primjer, imati i doživjeti bol upaljenog zuba i pričati o tom bolu su dvije jako različite stvari koje poslije izrode i različite istine.
Ma nebitno je to Sjenko ti kao i ja ćemo ići u dalja istraživanja i spoznaje. Takođe je moguće da se nekim dijelom bavimo istim ili sličnim poslom ili interesovanje, jer za ove stvari koje sam gore navodila takođe mogu reći da imam jako dobra iskustva i sa drugim osobama koje su takođe doživjele bol zubobolje i ženski i muški, :occasion5:

Što se ove određene hijerarhije tiče, samo su žene na udaru, barem koliko sam do sad vidio. Uvijek postoji mogućnost da griješim.

Lampa je napisao/la:

Imam neka sjećanja o seksualnom zlostavljanju od strane takvih likova. Jednog povremeno vidim (unutarnjim vidom) kako me promatra i čeka da napravim pogrešku. Tip je fluidno-poluprozirno, maglovito, sivo-prljave boje, izrazito ružan - boja njegove duše, nije maskiran. Ne mislim da je nešto naročito opasan osim seksualne predacije. I posesivan je. Ovdje također vrijedi pravilo zaštite visokom frekvencijom i odupiranje. Moja psiho-fizičke karakteristike po osobnoj procjeni nisu u skladu s navedenima u S.postu, tako da mislim da oni napadaju sve, samo je pitanje tko se, kada i kako sjeti. Možda su tipovi žena koje opisuješ (s pojačanim emotivnim potebama) svjesnije zlostavljanja od ostalih jer je u kontaktu s takvim bićima osjetno nepostojanje nikakvih emocija u toj interakciji. Čisto nagađanje, ne znam.

Lampa, uvijek može postojati mogućnost da si iznimka. Također, ima različitih bića koji seksualno zlostavljaju, tako da je lako moguće da si naletila na neke druge. Ima i bića koja su mješanci, imaju genetiku različitih demonskih hijerarhije, a po tvom opisu mi se čini da je upravo o tome riječ.

Vrh

PostPostano: uto nov 22, 2011 8:53 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:

Lampa, uvijek može postojati mogućnost da si iznimka. Također, ima različitih bića koji seksualno zlostavljaju, tako da je lako moguće da si naletila na neke druge. Ima i bića koja su mješanci, imaju genetiku različitih demonskih hijerarhije, a po tvom opisu mi se čini da je upravo o tome riječ.

Sjenko, čini se da osim teorije imaš i iskustvo kontakata različitih entiteta koji se vrzmaju sa svojim sebičnim pobudama oko nas. Bilo bi mi korisno naučiti iz prve ruke, koji su to entiteti, neki njihov uobičajeni nazivi, osnovne karakteristike, kakva je razina opasnosti, tj. što žele od nas, kako ih se riješiti, i sl. Ne znam da li si možda već ovako nešto pisao na forumu, ako jesi, please, link. No, ako nisi, pa, ako nađeš malo vremena za napisati par stranica demonologije i svima olakšaš dnevno/noćni život, mnogi bi ti bili zahvalni. Znam da na netu ima svega, opisa, slika, ali ništa ne vjerujem. U tvojim postovima prepoznajem iskustvo, stoga smatram da će biti vjerodostojnije.
Pozz,

Vrh

PostPostano: sri nov 23, 2011 12:09 pm 
Član foruma

Lampa, hvala ti na iskazanom povjerenju :) Od malena sam se interesirao za čudne stvari, a ponajviše za demone i entitete, uvijek sam imao neko prirodno razumjevanje istih. Tinejđerske su mi godine prošle u čaranju i mađijanju :mrgreen: Kad sam malo sazrio sam uspio napraviti odmak od takve prakse i s tim odmakom su se i znanje i iskustvo povećali. Otvaranje teme bi mogao biti dvosjekli mač. Entiteta i hijerarhija ima strašno puno te nisu razumljivi samo umom niti ih se baš ne može nabrojiti i sve kategorizirati. Znanje koje imam o njima je ono neverbalno, intuitivno znanje. Puno mi je lakše pisati kad prepoznam nešto napisati, jer se automatski u meni prevede iz neverbalnog u verbalno, kao sad s inter stelar i onda s onim tvojim snom, nego otvarati temu. Za sad imam osjećaj da bi otvaranjem teme više zabrljavio i zaprljao ovo neverbalno, nego pridonio ičemu. No tko zna, možda se to promjeni :)

Vrh

PostPostano: sri nov 23, 2011 9:45 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Lampa, hvala ti na iskazanom povjerenju :) Od malena sam se interesirao za čudne stvari, a ponajviše za demone i entitete, uvijek sam imao neko prirodno razumjevanje istih. Tinejđerske su mi godine prošle u čaranju i mađijanju :mrgreen: Kad sam malo sazrio sam uspio napraviti odmak od takve prakse i s tim odmakom su se i znanje i iskustvo povećali. Otvaranje teme bi mogao biti dvosjekli mač. Entiteta i hijerarhija ima strašno puno te nisu razumljivi samo umom niti ih se baš ne može nabrojiti i sve kategorizirati. Znanje koje imam o njima je ono neverbalno, intuitivno znanje. Puno mi je lakše pisati kad prepoznam nešto napisati, jer se automatski u meni prevede iz neverbalnog u verbalno, kao sad s inter stelar i onda s onim tvojim snom, nego otvarati temu. Za sad imam osjećaj da bi otvaranjem teme više zabrljavio i zaprljao ovo neverbalno, nego pridonio ičemu. No tko zna, možda se to promjeni :)

Hvala ti Sjenko, potpuno te razumijem.
Kako mi naviru sjećanja, svakog dana sam sve užasnutija razinom zlostavljanja kojima smo izloženi. Sve što čitamo na netu događa se nama samima, od abdukcija fizičkih, nezifičkih, različitih vrsta napada kroz agente i portale te direktno kroz nefizičku sferu. Ljutim se na samu sebe jer nisam dosljedna 24 h na dan/7 dana u tjednu, u namjeri da im pružim otpor. Usprkos svemu ne osjećam se kao žrtva već kao prkosni pokret otpora koji goloruk i u neznanju juriša na deseterostruko jačeg neprijatelja.

Razmišljala sam o autohipnozi da sebe programiram kako bi mi svijest uvijek bila na visokoj frekvenciji radi zaštite. Evo baš sinoć, imam osjećaj apsoluta kako mi iz tijela, kroz pluća, zrači u prostor, no nisam ga uspjela dovesti u svoju svijest, pa sam pustila, nisam forsirala. Naravno, jutros se pojavilo sjećanje na nefizičku otmicu. Pri tome sam nosila lapis lazuli i gorski kristal, a ametist je bio u blizini. Činilo mi se da lapis inače djeluje.
E sad, to sjećanje može biti instalirano kako bi me prevarilo da pomislim da je zaštita nedjelotvorna, pa da odustanem od nje. Neću odustati, ali isto tako želim naći djelotvorniju zaštitu. I ono što je najvažnije, povećati svoje svoje sjećanje i znanje.
:love3:

Postoji li način da mi njima (reptilskim otmičarima) naudimo na neki način? Budući sam u OPS svijetu, sve može proći, neću glumiti OPD. :twisted:

Vrh

PostPostano: čet nov 24, 2011 8:38 am 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
Postoji li način da mi njima (reptilskim otmičarima) naudimo na neki način?
Mozda da izgladnimo zvijer... 8)

Vrh

PostPostano: čet nov 24, 2011 1:14 pm 
Administrator

U svemu tome možda ima i nešto pozitivno?! 4D-STS sile potvrđuju nam istinitost učenja Istočne gnostike i Četvrtog puta gdje je prilično lijepo navedeno to koliko smo ograničeni dok se poistovjećujemo s našom sadašnjom ličnošću i fizičkim tijelom, istovremeno ne uzimajući u obzir da to nije sve što imamo na raspolaganju.

Kada su otmice u pitanju, sa stanovišta ličnosti/donjih centara možemo samo pjevati borbene pjesme i zamišljati kako ćemo ih jednom sačekati iza čoška i opaliti pajserom po leđima. ("Vidjeće oni pošto Musa dere jarca, majku im hebem fašističku!!!")

Kad je ovaj fenomen u pitanju, ljudska ličnost uglavnom poduzima jednu od dvije strategije od kojih prva podrazumijeva ignorisanje fenomena, njegovo ismijavanje ili negiranje što je Kastaneda tumačio kao vid čovjekovog potiskivanja podsvjesnog znanja o predatoru jer se u odnosu na njega osjeća bespomoćnim.

Druga strategija podrazumijava podizanje fenomena na nivo budne svijesti, skupljanje informacija o neprijatelju i zauzimanje borbenog stava, međutim, u praksi se to najčešće opet svodi na tješenje ili zadovoljavanje ega/ličnosti.

Naravno, kad čovjeka otimaju, manipulišu genetički, fizički i mentalno, seksualno zlostavljaju, muzu, meze, žderu, koriste kao njihovog "proxy servera" ili avatara, i zahebavaju na sve druge moguće načine, neki pacifizam i mirenje sa ulogom žrtve se ni u kom slučaju ne preporučuje. Dok opet, ignorisanje ovog fenomena s jedne strane ili upadanje u reaktivno stanje mašine/ega s druge, u praksi podrazumijeva ono klasično, - "kako god okreneš, dupe ti dođe otpozada".

Tako, na kraju, vraćajući se opet na gnostiku, mi moramo odrediti da li imamo još nekoga kod kuće i da li smo u stanju povezati se s tom višom komponentom našeg bića koja je multidimenzionalna po svojoj prirodi i u ovom momentu inkarnirana u različitim tijelima, na različitim planetama u raznim denzitetima i na raznim tačkama vremena/prostora u Svemu što jeste!? Odatle će doći i objektivnija percepcija, bolje razumijevanje situacije u kojoj se nalazimo i viši nivo svjesnosti što podrazumijeva i optimalniju interakciju sa Svim što jeste.

...

Vrh

PostPostano: čet nov 24, 2011 4:21 pm 
Član foruma

A sta , konkretno, cetvrti put kaze o otmicama i kako se zastititi od njih? Da li se uopste gnostika, ukljucujuci tu i Gurdjijeva i Oshoa i Uspenskog i Tolla i ostale, bavi time?

I zasto uposte covek misli da je broj jedan u univerzumu, pa da niko nista ne sme da mu radi?

Tako i srbi misle da su nebeski narod, a verovatno nisu usamljeni na planeti.

Mozda i svinje i krave misle isto.

Mozda svinje misle kako im je svinjarevo sveta zemlja, obecana od boga licno. Za sta sigurno imaju i dokaze.

Vrh

PostPostano: čet nov 24, 2011 4:26 pm 
Moderator

@25256, aj nemoj sad miješati nacionalizam u temu i bockati po tom govnu, čim spomeneš neki narod konkretno, odmah problemi.

Vrh

PostPostano: čet nov 24, 2011 4:49 pm 
Član foruma

25256 je napisao/la:
A sta , konkretno, cetvrti put kaze o otmicama i kako se zastititi od njih? Da li se uopste gnostika, ukljucujuci tu i Gurdjijeva i Oshoa i Uspenskog i Tolla i ostale, bavi time?

I zasto uposte covek misli da je broj jedan u univerzumu, pa da niko nista ne sme da mu radi?

Tako i srbi misle da su nebeski narod, a verovatno nisu usamljeni na planeti.

Mozda i svinje i krave misle isto.

Mozda svinje misle kako im je svinjarevo sveta zemlja, obecana od boga licno. Za sta sigurno imaju i dokaze.

Čovjek je jedinstveno biće po jednoj stvari, zato je meta svim stvarima. Način na koji ja vidim kreaciju jest fraktalno. Takoreći, na početku je postojalo Jedno (apsolut) koji se počeo djeliti. Podjelio se na više snopova vlakana, velikih hijerarhija koje svaka ima svoju odrednicu i boju, svaka je sfera za sebe i ljubav za sebe te svaka vodi nazad k Jednom. Te su se hijerarhije s vremenom počele mješati (uvrtati međusobno same u sebe (zašto i kako je drugo pitanje). Mješanjem i uvrtanjem su se počele dalje djeliti po razinama. Svaka je niža razina zapetljanija preslika više. Tim mješanjem je nastao matrix, niže hijerarhije, demonske svijesti, vanzemaljske svijesti, astrali itd.

Čovjek je zanimljiv po tome, što je on krajnje odredište mješanja svih hijerarhija (genetika). Takoreći, čovjek je preslika preslike. Ako ćemo prvu podjelu nazvati makrokozmos, čovjek kao njegova preslika je mikrokozmos. Naravno nisu svi ljud isti, pa netko ima jednu genetiku izraženiju i dominantniju, neko drugu i po toj osnovi budu birani od različitih entiteta za napade, otmice i slično, ali u svojoj osnovi svatko ima sve.

E sad, kako Galaksija kaže, nema smisla ni zanemarivati to da smo na meti, niti se protiv toga boriti. Obadvije te reakciju su krajnosti iste razine, razine u kojoj se igra po njihovim pravilima. Jedini način je put samospoznaje kako god ga ti nazivao. Možemo se "obraniti" tako da prevaziđemo, tako da ponovno pronađemo sebe.

Ako ništa, ovo je barem, moje viđenje stvari.

Vrh

PostPostano: čet nov 24, 2011 5:16 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
@25256, aj nemoj sad miješati nacionalizam u temu i bockati po tom govnu, čim spomeneš neki narod konkretno, odmah problemi.

Necu vise, obecavam. Bas sam nesto o tome citao juce, pa sam zato tako uporedio.

Vrh

PostPostano: pet nov 25, 2011 3:04 am 
Član foruma

galaksija je napisao/la:

Tako, na kraju, vraćajući se opet na gnostiku, mi moramo odrediti da li imamo još nekoga kod kuće i da li smo u stanju povezati se s tom višom komponentom našeg bića koja je multidimenzionalna po svojoj prirodi i u ovom momentu inkarnirana u različitim tijelima, na različitim planetama u raznim denzitetima i na raznim tačkama vremena/prostora u Svemu što jeste!? Odatle će doći i objektivnija percepcija, bolje razumijevanje situacije u kojoj se nalazimo i viši nivo svjesnosti što podrazumijeva i optimalniju interakciju sa Svim što jeste.

...

Hvala G., u pravu si, treba koristiti vlastite resurse za dobivanje informacija o neprijatelju, ali i samoj sebi.
Kompleksnost uloge koju ovdje igramo nam je bila poznata i znali smo unaprijed u što se upuštamo. Shvaćam da smo poput komandosa iskrcani na neprijateljski teritorij s potrebnim alatima i opremom kako bismo odradili svoj zadatak. Ali, u ovoj ljudskosti, u kojoj jesam, želim se pobuniti i bunim se protiv zločinačkog postupanja s ljudskom vrstom i sa mnom u ovoj ulozi pripadnika te iste vrste.
Imam rođenjem zagarantirano pravo na jedan komplet tijela i duše, i nikakva priča o tome kako naša tijela, u stvari, njima pripadaju jer su ih oni stvorili ne smije držati vodu - a to mi je glavna zamjerka sebi samoj - jer pušim tu foru. Stvorili su toliko kopija koliko im treba, moje originalno tijelo odavno ne postoji, ovo tijelo je tko zna koji po redu klon mog nesretnog originala. No, to im nije dosta, pa rade napade i manipulacije nad dušom. Pa čak i da ova sjećanja nisu točna, nego su podmetnuta, to nije u redu.

Svako novo prisjećanje koliko god je dragocjeno, jer želim znati što mi se događa, ujedno ruši frekvenciju. Potreban mi je neki period u kojem ću spoznati više o zlostavljanjima i napadima koji nam (mi) se događaju, te proći kroz proces "probavljanja" takvih događaja, nakon čega ću povući vodu. Vezivanje za tragedije koje se događaju može opet naravno njima ići u prilog, zato ih treba obraditi i pokopati.

Činjenica jest da fokusirana svijest štiti od napada i otmica, vremenom će se mojojm upornošću i vježbom vjerojatno dogoditi da me više neće moći prevariti. Ali do tada se bunim, želim svima reći da nas sve otimaju i zlostavljaju, podmeću paravan sjećanja u snove, uvide i otmice. Ne događa se to tamo nekim "ovcama, a lavovima ne". To je čista iluzija/prevara. Sve što nam kažu je prevara. U ovok kokošinjicu sve kokoši su prošle kroz obradu.

Činjenica je da plivamo u bazenu govana, kojem smo sami obilno napunili i još uvijek punimo i vjerujem da će ljudska vrsta i dalje nastaviti to zdušno raditi.

Mi kao multidimenzionalna bića, ako se odljepimo od tjelesnosti, koja , premda je ukradena, je ipak moja, i ako se odljepimo od uma, premda izmanipuliran je ipak moj i duše koja je također zlostavljana i izmanipulirana je isto tako moja, možemo biti iznad domašaja ako smo uvijek, 24/7 snažno fokusirani na svoju višu svijest - koja sam stvarna/stvarni Ja.

Ne dam im više ništa što meni pripada, nosim sve sa sobom, gdje god i kad god to bilo. A istovremeno prihvaćam da moje tijelo nije ono moje, moja duša ni, um također. Jedino ne promijenjeno, mislim, da je viša svijest, a sve ostalo je protočno, nestalno i nevažno. Kakvi su - takvi su, sada su na raspolaganju kao instrumenti djelovanja svijesti.

Stvaranjem kritične mase ljudi koji im također "uskraćuju hranu", (a hrana su naša tijela, emocije, misli, i tko zna što sve ne proizvodimo još), svi zajedno i svatko od nas, istovremeno, postaje moćniji.

Sjetimo se i ne dajmo nas! Bitka za noć/dan je počela. A riječ je moje oružje.

PS

S odmakom od par sati čitam što sam napisala i kažem: Neka bude!

Vrh

PostPostano: pet nov 25, 2011 6:15 am 
Član foruma

Lampa je napisao/la:

Činjenica je da plivamo u bazenu govana, kojem smo sami obilno napunili i još uvijek punimo i ...

... i saga se nastavlja ... :blob:

a sad malo EPP do pochetka stopedesetineke epizode :mrgreen:

P.S. Mi gradimo prugu - pruga gradi nas !

:love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.