Sada je: uto maj 06, 2025 12:47 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: pet okt 28, 2011 3:40 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Jesam li ja to prespavao ovaj današnji smak sveta? :oops: Malo sam kasnije ustao, pa nisam baš u toku ... A šteta, od svih tih dokumentaraca The Quickening i obrazloženje koje je izneto u njemu mi je delovalo najsmislenije. Hehe.

Što se tiče 2012te, meni izgleda da se ljudi dele u tri glavne kategorije. Totalne skeptike, one koji veruju da je predstojeći prelaz neka rupčaga, portal, koji će se metaforički otvoriti iznad nas pa će oni svesniji da propužu kroz nju u sledeću dimenziju ostavljajući ovce iza sebe (meni je to apsurdno).
Tu su oni koji veruju da će eto tako PAF! da nas zapljusne talas fotonske energije, koji će masovno probuditi ljude, koji svesno biraju hoće li da "iskuse" ( :rofl ) dalju Tamu na 4d OPS ili će zbog nečega (pitam se štooo) da izaberu "raj na zemlji (?)" u 4D OPD ...

Već duže vreme imam stav da je cela ta priča sa prelazom izuzetan paravan za ove domaće, i kontrolore sa sprata iznad da uvedu jednu totalitarnu kontrolu nad ljudskim bićima, upravo kroz tu priču sa svesnošću, i propagiranjem verzije svesnosti u kojoj su sve prave ljudske vrednosti totalno atrofirane i zanemarene. Jer, bože moj, to su samo ljudske vrednosti a mi smo multidimenzionalna intergalaktička bića koja su transcendentirala svaki miligram ljudskih ništavnih kvazi pozitivnih vrednosti, i tako niska vibracija ne priliči jednom osvešćenom građaninu ove sfere postojanja. Tako da me ni malo ne bi iznenadilo kada bi uspon u stvari bio zavlačenje jedne malo šire kurčine od strane kontrolora, i uspostavljanje jedne još gore vrste dominacije od ove trenutno aktuelne - naime, psihopatizaciju više ne bi kočio čak ni ovaj uveliko ozloglašeni "lažni moral" običnog smrtnika. Konverzija vrednosti i zamena teza je izvršena još poodavno, a ove priče o ascenziji, i uzdizanju su, bar kroz moje oči gledano, samo jako lepo upakovano uputstvo za " kako da ga primate a da vas pri tome ne zaboli!"

:rofl :rofl :rofl :rofl :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 3:59 pm 
Član foruma

Verite je napisao/la:
poslali mi link jucer pa hajde neka se nadje i ovdje..

Hajde bas da vidimo.

Moram da priznam da sam taj film par puta pogledao i oduvjek ga smatram kao necim bitnim za prokuzit i shvatit. Youtube filmic ima smisla, ima logike al ajmo pa da vidimo.

Mislim, necu iz respekta prema rijecima u videu srat po njemu vec ono, hajmo pa da vidimo :D

Ce te da napravim jedan veeeeeeeeeeliki odbrojavac i postavim na net danas? hahahahah :D

Vrh

PostPostano: sub okt 29, 2011 12:49 pm 
Početnik

Svaki dan vidim promjene oko sebe,kod drugih ljudi koji se neznaju nositi sa time i da one su tu i dešavaju se, nekome ništa, nekome puno.

Meni se život u par mjeseci preokrenuo naglavačke, da nisam znala otkud krenut, kao da sam ponovno na početku i kao da sam se ponovno rodila, ja sam odlučila to prebrodit i krenut dalje, dok se drugi čude zašto nisam u depresiji :D

A zašto bi bila? Moj život, ja odlučujem kako ću se osjećat i kako će mi bit,ne drugi?

Ja živim svoj život, i ja sam osobno u zadnjih godinu dana doživjela toliko promjena da mi je netko rekao prije godinu dana da će bit tako nebi mu vjerovala, ali imam nešto što se zove intuicija, i to čak preizražena, pa i vidim i osjetim neke stvari unaprijed, tako da sve što vidim, dešava se jako puno toga, samo treba gledat, vidjet, promatrat i osjetit.

Točno je onako kako i mora bit, ide onako svojim redosljedom, iako mi to ne vidimo i možda većina niti nije spremna na te promjene, i možda im se to ne sviđa što vide, ali oni koji se bude vide i makar bi trebali vidjet i osjetit :D

A sad što će se desit 21,22, ili 23.12, vidjet ćemo.
Kao što i ljudi prolaze kroz promjene smatram da i cjela naša planeta prolazi kroz određene promjene, ciklus koji se ponavlja, Maye su to dobro opisale.

Na nama je dal će se naša svjest dignut ili ne.A eventualno na kraju krajeva svatko ima svoje mišljenje i razmišljanje, i slobodnu volju i može vjerovat u što hoće. :thumbup:

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 11:17 am 
Član foruma

S oprostenjem, koji je ovo kurac...

http://www.youtube.com/watch?v=q9_jcb4m07w

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 11:28 am 
Član foruma

Psalam 46, e sad zašto ga čita i kojim povodom, ne vidim da igde piše...

Valjda je nešto povodom 11. septembra...

I valjda nije neka pretnja, mada tako zvuči.

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 11:46 am 
Član foruma

Nenene. Tad je postavljen video. Prica se o 11.11.11

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 11:52 am 
Moderator

To baš i nije nešto u vezi "22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa", to bi više moglo biti oko ovog novog kometa YU55 koji bi po nekim nagađanjima mogao okrznuti mjesec.

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 11:57 am 
Član foruma

Yeah, da li to ili ce gravitacija zemlje privuc komet ili nista od svega toga no opet, sve je to povezano sa 2012.

Malo zujim po netu, neke osobe su poprilicno zaglibile u to. Zapravo sta pricaju je da se treba drzat dalje San Francisco-a, Mexico City-a te jos par gradova koji su na rubu te neke tektonske ploce.

Mislim, ako ode ca San Francisco, ode i vecinski net ca. Google, Facebook, Yahoo, Microsoft, Twitter te jos brdo, brdo korporacija ce da li kompletno / da li djelomicno, prestat postojat na web-u barem na neko vrijeme ako ista drugo.

Nije mi jasno zasto tj. oduvjek sam se pitao, zasto na takvom podrucju, koje je sezmeticki extremno aktivno sagradit IT centar svijeta. Tamo je potres od 4 Richter-a ono, dobro jutro, novi dan zapoceo.

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 12:03 pm 
Moderator

Ma hoću reći da će vjerovatno u ime 2012 vladajući bijednici napraviti hrpu katastrofa umjetno da nekako zamute vodu i dovedu je na svoj mlin.
Ratno profiterstvo i katastrofe radi profita manjine su uobičajena stvar.

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 2:58 pm 
Član foruma

A i to isto sto kazes. :rofl

Bas me zanima da li ce idioti isto poduzet pogotovo kad znastvena zajednica "potajno" prica kako je komet Elenin ispario kod sunca.

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 9:27 pm 
Član foruma

waax je napisao/la:
S oprostenjem, koji je ovo kurac...

http://www.youtube.com/watch?v=q9_jcb4m07w

To je govor na godišnjicu napada 11.09.2001
.
Ovo je isti govor samo je ovde komentar na to da je izjavio da je bog kako su ovi to shvatili.

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 9:31 pm 
Član foruma

Pročitala sam negdje na nekoj stranici da je facebook-ov gazda Mark otvorio firmu na krajnjem sjeveru Švedske i da tu ima predstavništvo (ili ce ga tek napraviti nisam sigurna površno sam čitala) i dosta radnika.

Vrh

PostPostano: čet nov 03, 2011 10:48 pm 
Član foruma

Auch.... :help:

Vrh

PostPostano: sub nov 05, 2011 7:41 pm 
Član foruma

http://www.val-znanje.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2496:misli-emocije-i-realnost&catid=37:tekstovi&Itemid=172

"ŠTA SVE MOGU LJUDSKE MISLI I EMOCIJE, BUDUĆI DA PRIPADAJU SFERI METAFIZIKE, KAO DA IZMIČE NAUČNICIMA, KOJI KAO DA NE MOGU DA SE ODMAKNU OD ZA NJIH PODJEDNAKO MISTIČNE FIZIKE. NIKOLA TESLA JE PREDVIDEO NAPREDAK ČOVEČANSTVA TEK KADA FIZIČARI ISKRENO, ANALOGIJOM, ISTRAŽE I SHVATE PODRUČJA NEVIDLJIVOG."

"Tražeći astrofizičke uzroke cikličkih sukoba među narodima, Nikola Tesla je razvio teoriju prema kojoj sunčeva magnetosfera, pravilni ciklusi pojava sunčevih pega, protuberance, magnetni poremećaji i bure utiču na pojavu ratova. Ukratko, magnetnom indukcijom Sunca nastaju promene u Zemljinoj jonosferi, koja je zbog karaktera struja koje njome protiču direktno u rezonantnom odnosu sa ljudskim mozgom. Zapisao je to prof. dr Velimir Abramović u napisu objavljenom u časopisu Vojno delo br. 6/1996. Ali šta to znači? Koliko je važno da se zna o naslućenim kosmičkim ritmovima."

Vrh

PostPostano: ned nov 06, 2011 6:56 am 
Moderator

Jonosferom i magnetnim poremećajima se obilato manipulira i odozdo tehnologijom pa si misli kakva je u tome podloga za manipulacije, ali to već spada u druge teme.

Vrh

PostPostano: ned nov 06, 2011 8:32 am 
Član foruma

Napisao sam prije koji mjesec o manipulaciji nekih rasa sa Suncem. Kao da se sve vise zeli postici na Zemlji "efekt staklenika" ali sa "mikro" klimom pogodnom jedino za reptile i psihopate. Kako mi se cini, klima svakoga dana postaje sve rjedja a frekvencija sve niza, pa bi uskoro ono sto je do danas ili juce bio ELF, moglo postati normalna frekvencija, koja ce opet odgovarati samo gusterima i psihopatama. Koliko vidim, psihopate odmah zivnu kada se u ovo vec poodmaklo doba jeseni, temperature i pritisak idu dizati do ljetnih proporcija. Da se primijetiti da je svako zadrzavanje oblacnog i prohladnog vremena vec nakon dan dva osujeceno. Upravo u periodama kisa i niskih temperatura moze doci do regeneracije energija koje se doslovno masakriraju od ozujka naovamo, sto je imalo za posljedicu najvecu susu u zadnjih 100 godina. I onda kada cujem susjedu kako malo malo da ne zaplace kada nakon dva mjeseca sparine i ni kapi kise krene na kisu, rjecima: "jao koje vrijeme...neka brzo natrag dodje sunce i lijepo vrijeme", malo fali da joj ne nabrojim sve foktore zbog kojih ju smatram poremecenim debilom na razmedji hedonizma i najpliceg debiliteta, kulturno se zadrzavajuci na opasci kako hrana ipak ne raste u Kauflandu nego treba izrasti iz zemlje, a za to je potrebna kisa i adekvatna klima i temperatura. Uglavnom, otislo sve u lijepe tri piz*e mate***e, od klime do ljudskog poimanja najelementarnijih prirodnih zakona (ukoliko je ovo drugo ikad i postojalo!).

Sto se tice percepcije, svakog dana sve vise ljudi postaje svjesno promjena. Problem je u sustavu vjerovanja tako da se da naci svakakvih interpretacija, od najveceg NABS-a, do hipoteza religijskih proporcija, preko racionalno pozitivistickih znanstvenih objasnjenja pa do najgorih okultnih, no da se izmedju redova iscitati da se sa ljudima nesto dogadja. Logika govori, uzevsi u obzir i vanjske i unutrasnje faktore promjena, od klime do percipiranja stvari oko sebe i u sebi, da je logicnije da sve ide prema nekom NWO klimatsko perceptivnom infernu, nego prema nekom zlatnom dobu i da prije covjecanstvo ide u nekakvu hiper zeljeznu yugu nego u nekakvo doba prosvjetljenja. To je ono sto se moze iscitati samo iz vanjskih faktora i sigurnosti onih sto ruju tisucljecima protiv nas, da ustraju i ujedinjuju se vise nego ikada ranije u agendi sjebavanja svega sto se sjebati moze. Naravno da se covjek trudi u svemu tome naci smisao i visu poantu, ali cesto na kraju ispadne da je optimizam postao skup sport i privilegija naivnih, pa razborit covjek uvijek na kraju dodje na onu Schopenhauerovu: "samo budala srlja ka ugodi dok se mudar kloni boli i zla" i trudi se primjenjivati je na raznim razinama.

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: ned nov 06, 2011 12:31 pm 
Član foruma

@Termalni - čuo bi' te kako propagiraš pravu zimu da si švorc, i bez ogreva, jel da? :rofl

A ovo za sunce je ...hmmm :-k Moram reći da meni sangejzing nikako nije legao, a radio sam ga jedno vreme - dogurao sam do nekih 8 minuta, i upalili su mi se svi alarmi da tu nešto gaaaaaadno smrdi. Jeste, osećaj sigurnosti je bio prisutan, ali su se u pozadini odvijali bog te pita kakvi procesi i sa kojom svrhom.

Sred srede smo Kali Yuge, to ne treba smetnuti sa uma. Te kalkulacije i datumi su užasno nepouzdani, pa tako i prevod Majanskog kalendara na naški - no, da se nešto dešava, dešava se. Napisao sam na jednoj temi da nisam uopšte siguran da su Maje imale bilo kakve veze sa ovim - i time sam mislio da je u pitanju priča malo novijeg datuma.

Ako se pogleda kada su se pojavile prve informacije o Majanskom kalendaru, i nadolazećim promenama - videćemo da se sve to pojavilo paralelno sa raznim tehnologijama koje su nekako misteriozno procvetale posle i oko Rosvelt incidenta - i verujem da tehnologija za kontrolu uma potiče baš odatle + Naci istraživanja. Nigde se ništa nije čulo o tome pre 70tih - kad odjednom BADABUM!!! Chanelinzi na sve strane, pojavljuju se paralelno sa eksperimentima sa usmerenim elektromagnetskim talasima koji prenose misli.Ili sa razradom dotične tehnologije. Zanimljivo, zaista. Ako uzmemo u obzir da su glavni, a možda čak i jedini izvor celokupne New Age paradigme upravo ti čenelinzi - a onda pogledamo kuda naivno nasedanje na te informacije vodi ... otvara se poprilična količina pitanja. Ne osporavam fenomen čenelinga ovde - samo mi je jasno da je puno tih informacija proizvod mešanja od strane ovih naših domaćih kontrolora (Čeneling je čak i ovo što pišem, upravo ovog momenta kanalizujem sebe ahah). A to mi je jasno zbog toga što bih i sam tako kontrolisao one koji imaju tendenciju da promene nešto u ovom svetu. Gde ćeš bolji način za manipulisanje osoba okrenutih ka duhovnom - nego onaj iz "duhovnog " sveta?

Svi ti čanelinzi imaju jedno zajedničko - a to je - "ne radi ništa da pomogneš bilo kome,ili da promeniš bilo šta - nabićeš si lošu karmu" :roll: i - "ti si jedini vinovnik svega što se dogodilo u tvom životu" Pa tako, ako uzmemo onu moju omiljenu 3d alatku zvanu Čekić i šopamo ljude onako redom, po glavi - sami su za to krivi. A ko okrivi mene, nije duhovan i ne razume visoke životne istine, niti je shvatio duboko spiritualnu poruku koju sam im preneo Čekićem :love9: A možda su krivi i zakoni fizike :-"

Za mene je to kompletna kataklizma zdravog razuma i osnovne ljudskosti - pa tako sad imamo čak i one koji su sposobni da život olakšaju i sebi i ljudima oko sebe, i to ne kroz neke hiperdimenzionalne sposobnosti već kroz osnovnu ljudskost - a to ne rade, jer je opštenarodni terorizam iz svih (ne)mogućih pravaca - karmička lekcija u koju se ne sme mešati #-o Hm hm hm ...pitam se pitam ko deli te lekcije:

Citat:
Neki zmaj ili tako nesto?

Pa da vidimo kako se bolje uči, pozitivnim ili negativnim poticajem ;) Što ne znači da podcenjujem vrednost suočavanja prvog, sa onim suprotnim.

Uhm ...radije ću agnosticizam nego da širim takvu duhovnost, hvala Vam lepo ;) :hug:

Nisu ovde tami pretnja oni koji spavaju, i koji poslušno izvršavaju svoje zadatke u okviru 3d sistema - već upravo ovi drugi, kojima tu nešto smrdi,koji pokušavaju da se probude i kojima je tame dosta ... i koji se okreću ka pomoći "odozgo", bilo za informaciju ili za šta god drugo. Ako tu povežemo tehnologiju, i činjenicu da se sve to može iskoristiti upravo za nastavak plana dotičnih negativnih sila... ma, imamo opštenarodno ludilo. Spekulacijama nikad kraja, večna zabava ahahah.

Vrh

PostPostano: ned nov 06, 2011 12:54 pm 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
Napisao sam prije koji mjesec o manipulaciji nekih rasa sa Suncem. Kao da se sve vise zeli postici na Zemlji "efekt staklenika" ali sa "mikro" klimom pogodnom jedino za reptile i psihopate. Kako mi se cini, klima svakoga dana postaje sve rjedja a frekvencija sve niza, pa bi uskoro ono sto je do danas ili juce bio ELF, moglo postati normalna frekvencija, koja ce opet odgovarati samo gusterima i psihopatama. Koliko vidim, psihopate odmah zivnu kada se u ovo vec poodmaklo doba jeseni, temperature i pritisak idu dizati do ljetnih proporcija. Da se primijetiti da je svako zadrzavanje oblacnog i prohladnog vremena vec nakon dan dva osujeceno. Upravo u periodama kisa i niskih temperatura moze doci do regeneracije energija koje se doslovno masakriraju od ozujka naovamo, sto je imalo za posljedicu najvecu susu u zadnjih 100 godina. I onda kada cujem susjedu kako malo malo da ne zaplace kada nakon dva mjeseca sparine i ni kapi kise krene na kisu, rjecima: "jao koje vrijeme...neka brzo natrag dodje sunce i lijepo vrijeme", malo fali da joj ne nabrojim sve foktore zbog kojih ju smatram poremecenim debilom na razmedji hedonizma i najpliceg debiliteta, kulturno se zadrzavajuci na opasci kako hrana ipak ne raste u Kauflandu nego treba izrasti iz zemlje, a za to je potrebna kisa i adekvatna klima i temperatura. Uglavnom, otislo sve u lijepe tri piz*e mate***e, od klime do ljudskog poimanja najelementarnijih prirodnih zakona (ukoliko je ovo drugo ikad i postojalo!)..

Možda je to Mika marković lijepo rekao: Vreme se UBRZAVA pred VELIKU PROMENU: metafizički zakoni ispoljavaju se sve brže i očiglednije, godine se sustižu, a godišnja doba se mešaju (!!!).
(Zakon vremena)

Da je vrijeme poludilo to je očigledno i po mom nekom viđenju sad je ljeto od početka sedmog do početka desetog mjeseca a tako i ostala godišnja doba u skladu s ovim. inače klimatološki se računa kao mjesec dana ranije od navedenog. Šta se dešava nemam pojma.

Vrh

PostPostano: ned nov 06, 2011 5:54 pm 
Član foruma

Ovo sunce i njegovo isijavanje nije više isto. To sam primjetila već davno i masa stvari u vezi godišnjih doba je promjenjeno. Sunce isijava neku čudnu blještavilost, i evo ove godine sam morala otići po naočale, jer mi je ta blještavilost toliko smetala da me je na ulici skoro znala dezorjentisati.
Najviše volim kada snijeg prekrije sve, jer utiša zvukove automobila i ljudi se nekako smire.Sve postane tiho, pa tek tada imam neki osjećaj prirode i u ovom smrdljivom gradu.

Sad doista i ja plodove prirode berem u prodavnicama i trgovačkim centrima, pa možda ne shvatam dobro one koji vole ljeto, vrevu i graju, ali bi to vrlo rado mijenjala za život u prirodi, ali nisu se još sve kockice poklopile da to mogu i ostvariti...

Vrh

PostPostano: ned nov 06, 2011 7:38 pm 
Član foruma

Provalila sam se u petak bilo je 10.30h. i išla sam sa doručka na poslu i bila je magla ali ne gusta.Pitam je kolegu šta je to gledaj što se Mjesec vidi ali nebi trebao biti pun? kad mi rekoše to je Sunce.Morala sam se smijati sama sebi.Blijedo,sivo sunce.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.