@Termalni - čuo bi' te kako propagiraš pravu zimu da si švorc, i bez ogreva, jel da?
A ovo za sunce je ...hmmm

Moram reći da meni sangejzing nikako nije legao, a radio sam ga jedno vreme - dogurao sam do nekih 8 minuta, i upalili su mi se svi alarmi da tu nešto gaaaaaadno smrdi. Jeste, osećaj sigurnosti je bio prisutan, ali su se u pozadini odvijali bog te pita kakvi procesi i sa kojom svrhom.
Sred srede smo Kali Yuge, to ne treba smetnuti sa uma. Te kalkulacije i datumi su užasno nepouzdani, pa tako i prevod Majanskog kalendara na naški - no, da se nešto dešava, dešava se. Napisao sam na jednoj temi da nisam uopšte siguran da su Maje imale bilo kakve veze sa ovim - i time sam mislio da je u pitanju priča malo novijeg datuma.
Ako se pogleda kada su se pojavile prve informacije o Majanskom kalendaru, i nadolazećim promenama - videćemo da se sve to pojavilo paralelno sa raznim tehnologijama koje su nekako misteriozno procvetale posle i oko Rosvelt incidenta - i verujem da tehnologija za kontrolu uma potiče baš odatle + Naci istraživanja. Nigde se ništa nije čulo o tome pre 70tih - kad odjednom BADABUM!!! Chanelinzi na sve strane, pojavljuju se paralelno sa eksperimentima sa usmerenim elektromagnetskim talasima koji prenose misli.Ili sa razradom dotične tehnologije. Zanimljivo, zaista. Ako uzmemo u obzir da su glavni, a možda čak i jedini izvor celokupne New Age paradigme upravo ti čenelinzi - a onda pogledamo kuda naivno nasedanje na te informacije vodi ... otvara se poprilična količina pitanja. Ne osporavam fenomen čenelinga ovde - samo mi je jasno da je puno tih informacija proizvod mešanja od strane ovih naših domaćih kontrolora (Čeneling je čak i ovo što pišem, upravo ovog momenta kanalizujem sebe ahah). A to mi je jasno zbog toga što bih i sam tako kontrolisao one koji imaju tendenciju da promene nešto u ovom svetu. Gde ćeš bolji način za manipulisanje osoba okrenutih ka duhovnom - nego onaj iz "duhovnog " sveta?
Svi ti čanelinzi imaju jedno zajedničko - a to je - "ne radi ništa da pomogneš bilo kome,ili da promeniš bilo šta - nabićeš si lošu karmu"

i - "ti si jedini vinovnik svega što se dogodilo u tvom životu" Pa tako, ako uzmemo onu moju omiljenu 3d alatku zvanu Čekić i šopamo ljude onako redom, po glavi - sami su za to krivi. A ko okrivi mene, nije duhovan i ne razume visoke životne istine, niti je shvatio duboko spiritualnu poruku koju sam im preneo Čekićem

A možda su krivi i zakoni fizike
Za mene je to kompletna kataklizma zdravog razuma i osnovne ljudskosti - pa tako sad imamo čak i one koji su sposobni da život olakšaju i sebi i ljudima oko sebe, i to ne kroz neke hiperdimenzionalne sposobnosti već kroz osnovnu
ljudskost - a to ne rade, jer je opštenarodni terorizam iz svih (ne)mogućih pravaca - karmička lekcija u koju se ne sme mešati

Hm hm hm ...pitam se pitam ko deli te lekcije:
Citat:
Neki zmaj ili tako nesto?
Pa da vidimo kako se bolje uči, pozitivnim ili negativnim poticajem

Što ne znači da podcenjujem vrednost suočavanja prvog, sa onim suprotnim.
Uhm ...radije ću agnosticizam nego da širim takvu duhovnost, hvala Vam lepo
Nisu ovde tami pretnja oni koji spavaju, i koji poslušno izvršavaju svoje zadatke u okviru 3d sistema - već upravo ovi drugi, kojima tu nešto smrdi,koji pokušavaju da se probude i kojima je tame
dosta ... i koji se okreću ka pomoći "odozgo", bilo za informaciju ili za šta god drugo. Ako tu povežemo tehnologiju, i činjenicu da se sve to može iskoristiti upravo za nastavak plana dotičnih negativnih sila... ma, imamo opštenarodno ludilo. Spekulacijama nikad kraja, večna zabava ahahah.